«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΑΨΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION JERUSALEM 2019!! // H ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΤΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!

(δεν βάζουμε emoji σε αυτή την ανάρτηση, για να μην μας τρέχουν τα τζιούς..στα δικαστήρια)



 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΌΤΙ...



ΦΗΜΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ THΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΚΑΙ ΤΑ EUROPARTIES ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. 




ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ "ΕΚΔΟΘΟΥΝ" ΣΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΝΤΟΥΕΤΟ. 

ΩΣΤΟΣΟ ΕΞΑΛΛΗ Η ΝΕΤΤΑ! 



 
Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ 120 ΚΙΛΑ "ΛΙΓΟΤΕΡΗ"!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...!




 ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ "ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ"!!!!










4 σχόλια:

  1. Η παράνοια καλά κρατεί:
    Στο Βόλο η πρώτη καταδίκη για χαμογελαστό emoticon στο Facebook!

    http://www.katanixis.gr/2018/05/emoticon-facebook.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα φυσικά και επίσης πλακίτσα κάναμε, λέγοντας "δεν βάζουμε emoji σε αυτή την ανάρτηση, για να μην μας τρέχουν τα τζιούς..στα δικαστήρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Αυτές τις κούκλες, μήπως τις έχουν καί σε φουσκωτές, ειδικά τη Νέττα; Επιτακτική ανάγκη, γάρ. Εξομολογούμαι την αμαρτία μου δημοσίως... μου συμβαίνει "έπαρση σημαίας" με τη χοντρή! Lol!!!
    (Με ξερακιανές δεν τό 'χω. Μία φορά πήγαινα με μιά γεροντοκόρη ξερακιανή, μάλλον αυτή πήγαινε με μένα - κι εγώ αφέθην να με αποπλανεί-, αλλά τα πάχια στη γυναίκα έχουν άλλη αίσθηση! Καρα-lol!!!)

    Θα της ψιθυρίζω διάφορα μάλλον επιθετικά -της φουσκωτής κούκλας, ντέ!-, διότι το βλέπω καί λίγο εκδικητικά, όπως καταλαβαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω ότι είστε πελάτης με ειδικά γούστα, αγαπητέ Εργοδοτα.
      Θα εξυπηρετηθειτε πολυ σύντομα, καθόσον το απόθεμα μας και να έχει εξαντληθεί, κατόπιν απαίτησης της Νεττας και του φαν κλαμπ της, θα ανανεωθει αμεσα και θα ειδοποιηθείτε σε χρόνο που θα σας εξασφαλίσει ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΉ ΤΙΜΉ!

      Διαγραφή