«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Kαι η χούντα εν είδει Συριζο-Τσίρκου συνεχίζεται... Δασκάλα σε δημοτικό σχολειό της Λέσβου ανάγκασε Αγοράκια να ντυθούν κοριτσάκια και Κοριτσάκια να ντυθούν αγοράκια σε σχολική εορτή.

σχόλιο Διόδοτου: Η φωτό που διαλέξαμε από τη google, είναι άσχετη με την είδηση. Προσέξτε όμως το βλέμμα του μικρού...Είναι σαν να λέει "Τί παριστάνω εγώ ακριβώς τώρα;..", "Είμαι σπάιντερμαν ή νεράιδα;", "Να πω ότι δεν μου αρέσει..ή θα με μαλώσουν αν μιλήσω;". Το παιδί είναι ήδη ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ, ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Η ηλικία αυτή εντωμεταξύ...ευαίσθητη όσο καμία. Ό,τι σύμπλεγμα προκύψει...θα τον συνοδέψει στην υπόλοιπη ζωή του. 

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση δασκάλας δημοτικού σχολείου για την ετήσια σχολική εορτή σε χωριό της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η δασκάλα αποφάσισε η σχολική ετήσια εορτή για το κλείσιμο της χρονιάς να είναι ιδιαίτερη. Στην θεατρική παράσταση που θα κάνουν τα παιδιά της έκτης του εν λόγω Δημοτικου Σχολείου τα παιδιά θα αλλάξουν…. φύλο...


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας η δασκάλα αποφάσισε στην θεατρική παράσταση τα αγόρια να ντυθούν με φούστες (κορίτσια) και τα κοριτσάκια με παντελόνια (αγόρια).

Πάντως ένα αγοράκι αντέδρασε αλλά η δασκάλα ανένδοτη του απάντησε πως αν δεν λάβει μέρος στην θεατρική παράσταση δεν θα εκφωνήσει ούτε ποίημα.


Βρε τι γίνεται στο νησί μας;;   


σχόλια από το lesvospost.com :

**Καλά ρε και οι γονείς εκεί τι λένε? Το δέχονται? Πάτε καλά ρε? Δηλαδή ότι κάνανε στη γαλλία και στην αγγλία το ίδιο ακριβώς θα κάνετε και εδώ? Και μετά θέλετε να σας βοηθήσει ο Θεός! Καλά με τέτοια αποστασία και διαστροφή όχι βοήθεια αλλά πλήρης εξαφάνιση! Καλά παθαίνουμε ότι παθαίνουμε! Θέλατε και βραβεία τρομάρα σας..

**Εαν δημοσιευθει το ονομα του χωριου ειναι παρανομο;

**Μήπως τα πήγε και σε κάνα κέντρο φύλαξης για τα περεταίρω;


**Γιατί δεν λέτε το όνομα του σχολείου? καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται,έτσι δεν λένε?εσείς γιατί δεν το λέτε?

**Καλά, γονεῖς δέν ἔχουν αὐτά τά παιδιά, νά πετάξουν ἔξω ἀπό τό παράθυρον αὐτήν τήν "δασκάλαν," ἡ ὁποία ἐμφυτεύει ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ἰδέες στά παιδιά τους;


**Και οι γονείς τι κάνουν, εκτός από το να γκρινιάζουν στο faceboοk;

**Ποιός τι, που πως, πότε, γιατί, είναι οι βασικές ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντά ένα δημοσιογραφικό άρθρο. Γραφόμενα με "διαρροές" ή "πληροφορίες" που μάλλον δόθηκαν από τρίτο και δεν έχουν ερευνηθεί δεν συνιστούν δημοσιογραφία και έγκυρη ενημέρωση. Να περιμένουμε ολοκλήρωση του άρθρου ή να παραμείνουμε στις φήμες;

πηγή

16 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΡΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙ ΜΑΣΕΛΙΒΙΕΤΣ ΓΚΕΩΡΓΚΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Α.ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΕΝΕ; ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΡΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΡΙΞΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τί γονείς είναι αυτοί. Αν ήμουν ας πούμε γονέας ενός από τα παιδιά σε αυτό το σχολείο, όχι μόνο δεν θα άφηνα το παιδί να λάβει μέρος σε αυτή την παράσταση, αλλά θα μάζευα μέσα στο σύλλογο γονέων όσες υπογραφές μπορούσα για να αρχίσει διαδικασία μετάθεσης αυτής της δασκάλας σε άλλο νησί-όχι απλώς σχολείο.

      Διαγραφή
  2. ελπίζουμε να μην κάνει χειρότερα στο μέλλον η συγκεκριμένη γιατί η παιδεραστία έγινε τάση, διώξτε την πριν είναι αργά, γονείς αντιδράστε χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ.ΟΕΕΕΟΟΟ
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΕΤΑΙ. ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π....ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι Μυτιληνιοί έχουν καταντήσει αξιολύπητοι, τόσους μεγάλους Αγίους έχει το νησί, έφαγαν με χρυσά κουτάλια δεκαετίες από τον θρησκευτικό τουρισμό, δεν ντρέπονται λίγο; γιατί δεν αντιδρούν; έπρεπε ήδη από το 2015 να είναι στους δρόμους κάθε μέρα και στις αγρυπνίες γονατιστοί, ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΝΤΡΟΠΗ. ΝΑΙ ΝΑΙ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ Κ ΑΠ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ναι ρε φιλε ντροπή τους, γιατί έχει Ελληνες που κάθονται πάνω σε πυρηνική βόμβα πχ Εβρος που έχει ερημώσει και περνούν οι ορδές των λαθρομεταναστών καταπατώντας τα χωράφια σου, όταν οι μυτιληνιοί έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και σου χρέωναν το καλαμάρι χρυσό επειδή πήγαινες να προσκυνήσεις τους αγίους, ναι ναι Εβρος που έχει ερημώσει από τότε που ο γέρος ο Καραμανλής τους έστειλε όλους δούλους στη Γερμανία και δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ ένα εργοστάσιο, φυλούν Θερμοπύλες οι Εβρίτες όταν οι Μυτιληνιοί έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, ούτε καρφίτσα έπρεπε να πέφτει στους ιερούς ναούς της Λέσβου, αλλά χόρτασαν ψωμί και ξέχασαν τον Θεό, υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις

      Διαγραφή
  5. https://www.lesvosnews.gr/31170/7-356-ethelontes-114-mko-kratos-en-kratei-sti-lesvo-kaneis-den-gnorizei-tis-draseis-kai-to-poion-olon-ayton-ton-anthropon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.lesvosnews.gr/31172/ano-kato-sto-kyt-morias-giati-den-pane-sti-doyleia-toys-oi-ergazomenoi-sto-asylo-poia-chora-apesyre-to-prosopiko-tis-giati-den-mazeyoyn-ta-lymata/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διηνέκη,

    τί θα κάνουμε με αυτούς τους αλήτες;..
    Πληκτρολογείς "Μακεδονία" στη Google και πρώτο αποτέλεσμα, από Βικιπαίδεια, έχεις αυτό:
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Greater_Macedonia.png/250px-Greater_Macedonia.png

    [ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1 ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον δεν έχεις γνωρίσει κάτι που τρέχει ήδη τα τελευταία χρόνια, ότι έχει καταργηθεί το προ Χριστού και το μετά Χριστόν αγγλικά, ο Χριστός ενοχλεί και ενοχλεί πάρα πολύ, έστω μια προσευχή να γίνεται στον Χριστό παγκοσμίως , ο αντίχριστος τους θα τρέμει!!

      Διαγραφή
    2. όΧΙ ΑΠΛΆ ΤΟ ΈΧΩ ΓΝΩΡΊΣΕΙ, ΑΛΛΆ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤοΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ BC KAI AD. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΑ FREE PRESS ΕΝΤΥΠΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΕ ΚΑΙ ΠΚΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΌΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

      Διαγραφή
  8. Αν αυτο το εκανε μουσουλμανα δασκαλα
    ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..
    Στο μπουζουκισταν της χαμογελουν
    ακομα...αντι να την διωξουν με τις κλωτσιες...το σουργιελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν οι γονεις τους το επετρεψαν καλα τους εκανε η δασκαλα
    γιατι δεν ειναι δυνατον να ανεχονται οι γονεις το παραληρημα μιας βρωμιαρας νεοταξιτισσας αραγε ιδιοι ειναι ομοιος ομοιω αει πελαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ' όσα λέει κι ο (Μυτιληνιός) Γιώργος Αδαλής, στη Μυτιλήνη (μπορεί καί στη Λέσβο - lol!!!) απ' το δουλεμπόριο "προσφύγων" βγάζουν χοντρά λεφτά κάποιες λίγες γνωστές οικογένειες. Γι' αυτό συνεχίζεται αυτό το χάλι.

    Οπότε, αν οι συγκεκριμένοι έχουν καί κολλεγιά με τον Σύριζα, δεν είναι ν' απορεί κανείς γιά φαινόμενα όπως αγοράκια με φούστες, κτλ.

    (Η Μυτιλήνη έχει καί στοά. Αναντάμ παπαντάμ. Εξαπανέκαθεν. Το ξέρατε; Θυμάστε παλιά -κάπου το 1978- την υπόθεση Σουρλάγκα; Είχε καταβρωμίσει με λύμματα τον κόλπο της Γέρας, αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν του κάναν τίποτε, επειδή ήταν ποδίτσας.

    Μην απορείτε λοιπόν, βλέποντας τέτοια καμώματα στο νησί, διότι ποδίτσες καί φίλοι του αισχρού γκουβέρνου δρουν σε συνδυασμό.
    Γιά κάποιους λόγους -τους οποίους υποψιάζομαι, αλλά δεν έχω ερευνήσει σε βάθος γιά επιβεβαίωση- αυτές οι ιστορίες στο νησί είναι κατά κάποιον τρόπο φυσιολογικές. Αν καί στην ερχόμενη Νέα Ελλάδα δεν θ' αφήσουμε τα πράγματα έτσι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή