«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

You don't give a shit... πάρε τώρα μια κατρούλα! Και "πάρε" νά'χεις!.. Μην σπρώχνεστε.. όλοι θα "πάρετε". (βίντεο)..

ixnos.blogspot.gr:

Ο νονός Τσίπρας έκανε την βάπτιση : Ακροδεξιοί τραμπούκοι επιτέθηκαν στον Μπουτάρη.

 

Μπουτάρης: "Χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ Αττατούρκ"


 



«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους». Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία.




ixnos.blogspot.gr: Χεστήκαμε εάν έφαγε ξύλο ο Κεμάλ Μπουτάρ. 

 

Όλοι, μα όλοι θέλουν το βρωμόξυλο τους. Το σύστημα είναι σάπιο, και μόνο με βρωμόξυλο ισως καταλάβει...κάτι. Για αυτό και ο πανικός όλων που έσπευσαν να καταδικάσουν βάζοντας ταμπέλες. Φοβούνται ….την σειρά τους. 

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έκανε ότι κοιμάται; Όσο για το δημοκρατικά εκλεγμένος….Ο Μπουτάρης βγήκε με 47000 ψήφους τη πρώτη Κυριακή και 70000 τη δεύτερη. Σε σύνολο 246.000 εγγεγραμμένων...Τόσο ''δημοκρατικά'' εκλεγμένος είναι. Κάτω απο30% πήρε.
    Απάντηση
  2. Ο Μπουτάρης είναι ενα από τα πιο κραυγαλέα συμπτώματα της νεοταξικής κοπριάς .Εάν νομίζουν ότι θα κάνουν την Θεσσαλονίκη Εβραοτουρκοκρατούμενη είναι γελασμένοι.


διαβάστε:

Είναι η ώρα της προσευχής… για το Μπουτάρη. Ποιός θα είναι ο επόμενος;

 

 

πηγή:

ixnos.blogspot.gr, 1, 2

22 σχόλια:

  1. Συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ενας 20χρονος οι οποίοι αναμένεται και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
    Μάλιστα ο 36χρονος είναι Γεωργιανός και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι σεσημασμένος και για κλοπές.

    Καί τώρα τί θά κάνει η γκαβή μέ τή ζυγαριά; Θά καταδικάσει τό «ταξικό αδέρφι»;
    Οί συλλογηκότητες τί λένε; Ο Ρουβίκωνας; ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Πώς τά φέρνει καμιά φορά η πουτάνα η ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γίνουν πολλοί ρόμπα με αυτή την ιστορία 🙂

      Διαγραφή
    2. έχουν γίνει ήδη χαχα βλέπε γεωργιανός, οι ίδιοι οι μισθωτοί τους θα τους δώσουν ψυχρά ωμά και τελεσίδικα, κρίνοντας απ το σοκ του μπουτάρη, κάτι λιγότερο από αξιολύπητοι χωρίς φρουρά, αυτό είναι, τους δικούς τους φασίστες κουκουλοφόρους να φοβούνται όχι τον φιλήσυχο ελληνικό λαό που τους πληρώνει χρυσούς ο λαός τους βρίζει αλλά περιορίζεται στο λεκτικό , η βία είναι του σύριζανελ, άπειρα βίντεο και φωτογραφίες βίαιων γεγονότων

      Διαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου, 2018 23:44



    Nefeli Kalinikou

    σκέφτομαι ότι όσες φορές και αν μίλησε ο Μπουτάρης στο παρελθόν εναντίον του Ελληνισμού... μειώνοντας και βρίζοντας ζωντανούς και νεκρούς....

    κανείς δεν πήγε σπίτι του να τον δείρει όπως έκαναν τα Αριστερά Φασισταριά όταν ο Μίκης αποφάσισε στο Συλλαλητήριο Μακεδονία να σταθεί δίπλα στον Ελληνισμό....

    Και ενώ ΠΟΤΕ κανείς δεν πήγε σπίτι του να του επιτεθεί...

    αποφάσισε να πάει αυτός στο "σπίτι" των Ποντίων

    να μπει ανάμεσα σε αυτούς που βρίζει

    και να προκαλέσει θέλοντας να φέρει στο χώρο τους

    την ιδεολογική του βρωμιά

    και ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ


    να την επιβάλλει απαιτώντας να μην αντιδράσει κανείς???


    20 Μαΐ 2018


    https://www.youtube.com/watch?v=Z3X99PRmzMI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ20 Μαΐου, 2018 23:48


    Πότε στοιχειοθετείται το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας πολιτικών προσώπων ! ισόβια κάθειρξη όταν…


    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_235.html

    May 14 2018

    ΣΧΕΤΙΚΑ

    • ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    • Δείτε γιατί είναι εγκληματικές και ανυπόστατες όλες οι συμφωνίες τους και γιατί θα μπουν φυλακή όλοι μαζί !
    • Καταγγελία συνενοχής της ηγεσίας του Αρείου Πάγου στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.
    • Η μαύρη βίβλος της Δικαιοσύνης
    • Τι πρέπει να κάνουμε…Η δικαιοσύνη κι όχι οι “Πολιτικοί” είναι το αίτιον
    • Η καλή λειτουργία του πολιτεύματος είναι ευθύνη των πολιτών (Αρθ.120Σ)
    • Όταν η δημοκρατία δε λειτουργεί η δικαιοσύνη και οι πολίτες έχουν υποχρέωση να την αποκαταστήσουν
    • Ο υπουργός δικαιοσύνης διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής για το κοινωνικό κράτος δικαίου και άλλα ωραία πράγματα
    • Ατιμωρησία
    • Έσχατη προδοσία

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2018/05/14/%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντωμεταξύ, ο αντι-νεοταξικός δήμαρχος Άργους, που όλα τα ακομμάτιστα πατριωτικά ιστολόγια "τον πάμε" πολύ, κατηγορείται από πολλούς πως κότεψε (chicken-chicken που λένε και τα αμερικανάκια) και κατέβασε από το facebook το σχόλιό του "Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών".

    Εγώ δεν τον κατηγορώ τον κο Καμπόσο. Ο άνθρωπος συνειδητοποιείτε ότι κινδυνεύει πραγματικά;
    Ποιος ξέρει τί τηλέφωνα τού κάνανε...
    Ο Μπουτάρης είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα του γκαγκστερικού αυτού τόξου των σκατών που μας κυβερνούν. Βγήκε ο τσίπρας να τον υποστηρίξει με συλλήψεις, το άλλο σίχαμα ο καμίνης μαζεψε τα τσιράκια του να κάνει "κατά της βίας των φασιστών" συγκέντρωση στην Κοτζιά...διάφορα γίνονται πάνω στον πανικό τους να ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. Δεν αποκλείεται να κάνουν και καμιά προβοκάτσια σήμερα στις 5 στην Κοτζιά για να πετύχουν το σκοπό τους. Όλη η σταλινο-μαφιόζικη στόφα αυτού του σιωνο-κινούμενου συστήματος/συμμορίας...τώρα θα φανεί. Γιατί θα επιχειρούν να παίρνουν κεφάλια όσο πιο ρόμπα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα! (Καί χρόνια πολλά σας!)

    Καί λίγες έφαγε. Τί το συζητάνε; Θέλουν καί τα ρέστα, τώρα;

    Υγ: Γεωργιανός; Πιθανώτατα. Εμένα στις φωτό ο λακτίζων μου φάνηκε από κοψιά ότι είναι Πόντιος ομογενής από Ρωσσία. Οπότε γελούσα, σκεπτόμενος ότι δεν θα μπορούν να του κάνουν τίποτε, αν είχε Ρωσσικό διαβατήριο.

    Υγ 2: Υπάρχει κι ένα αμυδρό ενδεχόμενο προβοκάτσιας, αλλά έτσι κι αλλοιώς σύντομα θα 'ρχόταν η ώρα να φάνε ξύλο οι πωλητικοί. Οπότε, η τυχούσα προβοκάτσια ήταν πολύ απερίσκεπτη (ως τέτοια), διότι θα επιταχύνει τα γεγονότα καί θα τα κάνει χιονοστιβάδα. Καί μετά, δεν θα σταματάνε ούτε με νόμους καταστολής, ούτε με τίποτε. Όλη τη Γιουροτζέντφορ να φέρουν εδώ, δεν θα μπορεί να σταματήσει τον κόσμο.

    Ο ντονμές Μπουτάραγας απλά είχε την τιμή να είναι ο πρώτος στη σειρά. Καί στα δικά τους, των υπολοίπων!

    Υγ 3: Εδώ καί πολλά χρόνια, τα κρασιά του δεν μπαίνουν στο σπίτι μου ούτε γιά καθαρισμό της χέστρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΣΧΌΛΙΟ!!!!!!!🙂

      Ευχαριστώ αγαπητέ Εργοδότα για τις ευχές σου. Να χαίρεσαι και όσους άλλους εορταζόμενους έχεις.

      Διαγραφή
    2. όλοι οι ομογενείς έχουν ρωσικό διαβατήριο εργολάβε

      Διαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Η ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ το έχω ξεκαθαρίσει τελείως. Προς το παρών οι Πόντιοι της εκδήλωσης βγάζουν την ουρά τους απέξω. Το σύστημα πήγε να πανηγυρίσει ότι έπιασε ακροδεξιό, αλλά έπιασε απλό πιτσικά Έλληνα ακομμάτιστο και Γεωργιανό!!.. "ταξικό τους αδέρφι" που λέει ο Αυτόλυκος σε ένα σχόλιο πιο πάνω.
      Θα πέσει γέλιο!
      Αν στο τέλος αποδειχτεί ότι ήταν τα πάντα στημένα (κι έβαλαν έναν δικό τους να τις μαζέψει-κλασσική τους μέθοδος) αυτό θα σημαίνει ότι πάνε να χώσουν στον αντιρατσιστικό ΤΟΥΣ νόμο.. κάποια παράγραφο τελείως γκεμπελική, για να μας δέσουν τα πόδια.
      ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@Μ=ΣΟΥΜΕ!!!
      Θα βγουν πληροφορίες σύντομα...

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΈΤΩ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  7. οι Γεωργιανοί όπως βλεπουμε στο αστυνομικό δελτίο είναι ιδιαιτέρως βίαια άτομα, στο αστυνομικό τμήμα αν μηνύσει τον Γεωργιανό την έβαψε, αν δεν μηνύσει τον Γεωργιανό και μηνύσει τους άλλους πάλι την έβαψε γιατί δεν μιλάμε πια για δικαιοσύνη, η υπόθεση είναι στημένη για να κατηγορηθούν οι Πόντιοι αλλά και γιατί μάλλον εκτέλεσαν την αποστολή τους κάποιοι και τους πετάν στην αρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαδηλωση στο Ισραηλ. Το πλακατ γραφει. Το να μισεις Αραβες δεν ειναι μισος, ειναι Αξιες. Παρε ναχεις ανθελληνα, μισανθρωπε Μπουταρη.
    https://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02962/jewish-girls_2962213c.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγιος Παίσιος: ''ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει'' άρχισε... Είπε επίσης και το ''δεν σας λέω..αλλά θα σκάσει όπως ένα καρπούζι, όπως ένα καρπούζι πέφτει από ψηλά'' διαλύεται και το καρπούζι είναι κόκκινο... Τί εννοούσε ο Αγιος.. υποθέσεις κάνουμε για ένα διαλυμένο καρπούζι που πέφτει από ψηλά... θα κρύβονται είπε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντίνε Χρόνια πολλά, να είσαι πάντα ευλογημένος, ο Κύριος και η Θεοτόκος μας, να σε ευλογούν και να σου δίνουν υπομονή και δύναμη, πάντα να υπηρετείς την αλήθεια προς όφελος των συνανθρώπων σου με τον σταυρό θα νικήσουμε ΄΄εν τούτω ΝΙΚΑ΄΄http://vizantinaistorika.blogspot.gr/2016/04/blog-post_52.html
    https://olympiada.files.wordpress.com/2017/10/greek_flag.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Xρόνια πολλά Κώστα.

    Aυτοί που θεωρούμε τους Γεωργιανούς στοιχεία ανομίας και όχι πατριώτες, δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλουμε. Aυτοί που θεωρούν τους επιτιθέμενους διαδηλωτές φασίστες, θα έχουν και αυτοί μπερδευτεί αναλόγως. Στημένο πρέπει να είναι, ΄H στημένο, ή μας κάνει πλάκα ο γερο-διάολος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ πολύ όλους τους αγαπητούς αναγνώστες για τα Χρόνια Πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος ανέχεται ενέχεται.
    Ως λαός ανεχθήκαμε πολλά διότι πέσαμε στην λούμπα της ανοχής.
    Τώρα τα λουζόμαστε.
    Ευτυχώς αφ ενός μαθαίνουμε γρήγορα και αφ ετέρου ο εχθρός βιάζεται οπότε είναι ευάλωτος.
    Ουδεμία ανοχή σε ό,τι μας προσβάλλει.
    Ουδεμία.
    Άμεση αντίδραση.
    Χρόνια πολλά, Κώστα.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και σθένος. Να είσαι καλά γερός και δυνατός!
    ΔΠ



    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπες στον σαψαλης ανεκδοτα να δεις τι εικονες του εχουν φτιαξει πολύ γελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νεο-ραγιαδόσκυλα, για ακόμα μια φορά αδυνατείτε ως σύνολο να καταλάβετε ποιος είναι ο εχθρός...

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή