Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΠΑΛΛΑΪΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ 24 ΠΟΛΕΙΣ !!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ... (βίντεο)πηγή: Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, εδώ και εδώ.

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Παγκόσμια Πρωτιά στην Ελλάδα ! ΓΙΑΤΙ;
  http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/06/blog-post_98.html

  Γιατί Διηνέκη, έχουν βάλει μπροστά και εν τάχει να μας εξοντώσουν χωρίς πόλεμο, με όλους τους τρόπους. Γι αυτό προσπαθούν με χίλιους τρόπους να αποτρέψουν τον πόλεμο με την Τουρκία, αλλά δεν θα τους βγεί. Προσπαθούν να τον αποτρέψουν γιατί θα φάνε ήττα χοντρή και όλες οι πουστιές που σχεδιάζουν με Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βουλγάρους, θα καταρρεύσουν.
  Τώρα για τους καρκίνους..., οφείλονται βεβαίως βεβαίως σε κοκτέιλ ψεκασμάτων, ειδικά για την Ελλάδα, σε φυτοφάρμακα που εισάγωνται, από μιλημένες φυσικά εταιρείες,και φυσικά πολλές πολλές άλλες πουστιές στον τομέα της υγείας και διατροφής.
  Τα Χανιά είναι η πρώτη πόλη στη λίστα θανάτων από καρκίνο στην Ευρώπη, από την δεκαετία του '90. Μάντεψε...τί κάνει νιάου νιάου...σούδα σούδα...

  ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ. ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή