«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συνέντευξη Σάββα Καλεντερίδη από τον Δημήτρη Νατσιό στο κανάλι 4Ε: Ο Ελληνισμός σε κρίσιμο γεωπολιτικό σταυροδρόμι [βίντεο]

2 σχόλια:

  1. FYROM: Οι “συμφωνίες” είτε έχουν χορηγό είτε έχουν μίζα. O Τσίπρας συμφωνεί σε erga omnes, που θα πραγματοποιηθεί αφού τα Σκόπια μπούν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.
    Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
    http://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/fyrom-o-erga-omnes.html#more

    FYROM: Διπλωματία του κώλου και συζητήσεις πάλι για ΑΟΖ και East Med, ακόμη και απο το χαζό απο τη Κρήτη… που πήγε βολτίτσα στο Ισραήλ. Showmen…
    http://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/fyrom-east-med.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🔺️🔻 ΕΒΡΑΪΟΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!
    ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
    Δεν ξέραμε με πόσα και με ποίον τρόπο.
    ..12 ΔΙΣ....12 ΔΙΣ...12ΔΙΣ...12ΔΙΣ...
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!
    Ήταν βέβαιο ότι πρωτοφανής αυτή σπουδή με την οποίαν προσπαθούν να τελειώσουν το θέμα του ονόματος των σλαυο-βουλγάρων, καθώς και όλα αυτά που λένε τα κουμούνια, αμφισβητώντας την καταγεγραμμένην ιστορίαν, δεν μπορεί να ήταν τυχαία, ούτε ασφαλώς οι ίδιοι έχουν το μορφωτικόν επίπεδον που απαιτείται ώστε να μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν μίαν τεραστίαν ανατροπήν των ιστορικών δεδομένων, όπως αυτή που επιχειρούν οι Σκοπιανοί και υπερθεματίζουν οι άθλιοι των αθλίων ελληνόφωνοι Αριστεροί.
    Όλοι οι λογικοί άνθρωποι αντιλαμβανόμεθα ότι πίσω από αυτά κρύβεται πολύ χρήμα, όμως δεν ξέραμε πόσο χρήμα και με ποίον τρόπο θα το ενθυλάκωναν τα κουμούνια, καθ’ ότι τα ποσά είναι μεγάλα και δεν θα μπορούσαν να εκταμιευθούν από έναν ιδιώτη επί παραδείγματι τον Σόρος.
    Τώρα ξέρουμε ότι μιλάμε γιά 11 δις και ξέρουμε και τον τρόπο.

    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΌ.

    Έστησαν κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, παρόμοιο με τα δεκάδες που έχουν στήση μέχρι τώρα οι εβραιοσιωνιστές της ΕΕ και από τα οποία έχουν πλουτίση όλα τα πολιτικά αποβράσματα της Ελλάδος, από τον Σημίτη μέχρι και τον Τσίπρα.
    Το πρόγραμμα ονομάζεται << ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ 2014 -2020>> (βλέπε φωτο).
    Βάσει του προγράμματος αυτού 5 Ελληνικοί και 4 Σκοπιανοί παραμεθόριοι νομοί θα επωφεληθούν από κάποιο ποσόν.
    (Βλέπετε σχετικήν φωτο με τα αντικείμενα του προγράμματος)
    Εις την πραγματικότητα πρόκειται διά ένα ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΣ και ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ πρόγραμμα (δεν θα είναι και το πρώτο…), μέσω του οποίου μερικά δις θα εισρεύσουν εις τις τσέπες των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    Ο Τσίπρας και η ανώμαλη παρέα του προσπαθεί να τελειώση γρήγορα το μεγάλο κόλπο, διά να προλάβη πριν τις εκλογές να επωφεληθή από όσα μπορεί περισσότερα από τα χρήματα αυτά.ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!

    Από την άλλη πλευρά τα αποβράσματα της Νέας Δημοκρατίας, αφανώς σιγοντάρουν τους αληταράδες του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν το όνομα, διότι ξέρουν ότι δίδοντας το όνομα ο Τσίπρας, ουσιαστικώς ανοίγει τον πολιτκόν του «λάκκο» και συνεπώς ο ωφελιμιστής και πανηλίθιοςεις την πλειονότητάν του λαός, θα ανεβάση αυτούς εις την εξουσίαν, οπότε μέχρι το 2020 θα έχουν χρόνο να «ξεκοκκαλίσουν» με την άνεσίν τους τας δις ευρώ του προγράμματος.
    Δεν υποστηρίζει όμως ανοικτά την παραχώρησιν του ονόματος, διότι τότε κινδυνεύει και η ίδια με διαρροές ψήφων προς Χρυσή Αυγή και ΛΑΟΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    kerveros-hellas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή