«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. (βίντεο-ελληνικοί υπότιτλοι)

Όταν λέμε από το ξεκίνημα του ιστολογίου μας ότι "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ"... ξέρουμε τί λέμε. Όταν μιλούσαμε για Κρόνια τεχνολογία και Μαγεία, οι οποίες ασκούντο στην Ατλαντίδα, πάλι ξέραμε τί λέγαμε. Όταν λέγαμε ότι "όχι για την ακρίβεια με δηλητήρια", αλλά με απομεινάρια Ατλάντειας Μαγείας η οποία μετανάστευσε στην Βαβυλώνα, αποδεκατίστηκε μεγάλο μέρος του στρατεύματος του Αλέξανδρου στην επιστροφή από Ινδία, και ότι επίσης και ο ίδιος δολοφονήθηκε κατά τον ίδιο τρόπο... πάλι ξέραμε τί λέγαμε. 
Απολαύστε τώρα, με ελληνικούς υπότιτλους, το ανατριχιαστικό αυτό ακουστικό βίντεο, σε μετάφραση της αγαπητής μας Βασούλας...
  



https://yt3.ggpht.com/a-/ACSszfELXY174lyaiLbqfGX_sngOAdZAvHuCWE6CoA=s88-mo-c-c0xffffffff-rj-k-no
vasoula2908

Σιωνικός Ελεγχος του νου (με τεχνολογία και μαγεία) 🔭🛰☤

 

5 σχόλια:

  1. Η συνωμοσιο-λογία υπάρχει μιά χαρά, όπως υπάρχουν και η παθο-λογία, ζωο-λογία, κοινωνιο-λογία, δεοντο-λογία κλπκλπ. Σημαίνει πακέτο ερευνών και συμπερασμάτων, πάνω σ' ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.
    Η συνωμοσιολογία ασχολείται και ερευνά το θέμα των συνωμοσιών. Όποιος ισχυρίζεται, πως δεν υπάρχουν συνωμοσίες, μάλλον δεν έχει ανοίξει ποτέ του βιβλίο ιστορίας, αλλά δεν αντιλαμβάνεται ούτε καν τι συμβαίνει στο ίδιο του το άμεσο περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά το έθεσες ως πεδίο έρευνας των συνωμοσιών. Η εκφορά της λέξεως όμως στην εποχή μας..κατάντησε -και εσκεμμενα- να απαξιει την ύπαρξη συνωμοσιων και όσους τις εντοπίζουν και τις ερευνούν.
      Με αυτόν τον τελευταίο τρόπο χρησιμοποίησα κι εγώ αυτη τη λέξη.

      Διαγραφή
  2. Δεν δίνει ούτε μία πηγή - το πρωτότυπο μπλογκ, όχι η Βασούλα. Δεν μπορείς να επαληθεύσεις ή να διαψεύσεις τίποτα. Λείπουν και οι τεχνικές λεπτομέρειες όπου συνήθως είναι ευκολότερο να δεις αν είναι ειλικρινής ή όχι ενώ αυτό με τη γεωμετρία που... εκπέμπεται βρωμάει μαϊμουδίλα και πρακτορίλα από δέκα χιλιόμετρα. Σαν κάποιον άλλο που έλεγε ότι έκαναν τελετές πάνω από τις πρωτότυπες κόπιες μαγνητοσκοπημένων τραγουδιών τη δεκαετία του 1970 για να κάνουν μάγια στους καταναλωτές των δίσκων και στην πορεία φάνηκε από τις αντιφάσεις του ότι δεν είχε καμία σχέση με δισκογραφικές εταιρείες. Η Βασούλα έχει ασχοληθεί με πολύ καλύτερες πηγές. Όχι ότι δεν γίνεται έλεγχος του νου από το χααρπ και τις κεραίες κινητής.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018
    ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ;;;ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ...ΦΟΝΙΚΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

    Κάποιος πανικός αλλά και έξαρση των θεωριών συνωμοσίας έχουν προκαλέσει στην Τουρκία κάποια τελευταία γεγονότα, καθώς μέσα σε ένα μηνά, όπως αναφέρεται, σε απότομες καιρικές μεταβολές οι κεραυνοί που ξεσπούν ξαφνικά έχουν σκοτώσει… 11 ανθρώπους!
    Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έχει απασχολήσει και το Τεχνητό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, το Τμήμα Ηλεκτρικών –Ηλεκτρονικών Εφαρμογών, που θεωρεί ότι οι κλιματολογική μεταβολή που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια έχει προκαλείσαι έξαρση των απότομων καιρικών φαινομένων με συνέπεια να ξεσπούν φονικοί κεραυνοί στην ύπαιθρο.
    Μάλιστα ο καθηγητής Μετρολογίας του Τεχνητού Πανεπιστημίου, Mikdat Kadıoğlu, συνέστησε να αποφεύγονται κατά την διάρκεια θύελλας το κολύμπι, οι τηλεφωνικές ομιλίες, η έκθεση σε ανοιχτούς χώρους πλάι σε ψηλά δέντρα και γενικά συνιστά την προφύλαξη σε καλυμμένους χώρους.
    Το γεγονός αυτό έχει ξεσηκώσει παλιές θεωρίες συνομωσίας, ότι οι κεραυνοί αυτοί είναι…. κατευθυνόμενοι από άγνωστη πηγή, όπως ότι και ο φονικός σεισμός του 1999 προκλήθηκε τεχνητά από τα ίδια κέντρα που εχθρεύονται την Τουρκία.
    ☆ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτοί που γίνανε κάρβουνο ήταν της ΜΙΤ ή Αιγαιο-λιγούρηδες... ΧΑΛΆΛΙ!

      Διαγραφή