«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΠ... ΕΧΟΥΝ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ... ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... Ή ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΨΥΧΗ...


Καρανίκας: Αμόρφωτα εθνίκια επικαλούνται το Μέγα Αλέξανδρο – Τα συλλαλητήρια ενισχύουν το φασισμό!

 

 
«Αμόρφωτα εθνίκια» είναι κατά το σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα όσοι επικαλούνται το Μέγα Αλέξανδρο ενώ θεωρεί πως τα επερχόμενα συλλαλητήρια ενισχύουν τη φασιστική νοοτροπία.
Η ανάρτησή του μαζί με το συμπληρωματικό σχόλιο κάνουν ήδη το γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

 

 


πηγή 

9 σχόλια:

  1. μισος στο μισος των αριστερων!
    πολεμο στον πολεμο των αριστερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατένιες μισελληνικές σαυρόφατσες που κυβερνούν την Ελλάδα. Τα διαβολικά πρόσωπα της αισχρής μεταπολιτεύσεως! Οι αισχροί κομμουνιστές!!!

    Ιδού απολαύστε τους!!!
    https://www.syriza.gr/page/boyleytes.html

    Ας τις περιεργαστούν και ας τις χαρούν ιδαίτερα αυτοί που τους ψήφισαν και τυχαίνει να μπαίνουν στο παρόν μπλογκ γιά να διαβάσουν τα άρθρα ή να κάνουν σχόλια. Ας κάνουν τον κόπο σαν πρωινή άσκηση καθημερινώς να κοιτάζονται στον καθρέφτη και να φτύνουν τον εαυτό τους.

    'Οχι πως οι υπόλοιποι του κυνοβουλευτικού κοπρώνα πάνε πίσω... Απλά είπα να ξεκινήσουμε από κάπου...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο ανδρισμος εχει παραβιαστει αγριως απο την οπισθεν θυρα, τοτε το αποτελεσμα ειναι η μεταλλαξη του αλλοτε ανδρος ανθρωπου σε συμπλεγματικο διποδο με δαιμονικο και εμμονικο μισος για καθετι το φυσιολογικο. Ειναι η "πρωτη φορα" Αρρωστερα φιλοι μου. Αντιδοτο σε αυτον τον εγκεφαλικο και ψυχικο καρκινο, το φως της Ελληνικης φιλοσοφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, να μην ξεχνάτε ότι το σίχαμα είναι σύμβουλος πρωθυπουργού!!! Που σημαίνει ότι αυτός αντιπροσωπεύει την κυβερνητική πολιτική!!!!!!
    Έτσι σκέφτονται οι κυβερνώντες, δυστυχώς και μόνο αν το συνειδητοποιήσουμε θα καταλάβουμε που μας πάνε.
    Επίσης εντολές δεν παίρνει από εμάς, αλλά από τα μεγάλα αφεντικά (βλ. σορος) οπότε η γνώμη μας δεν τους ενδιαφέρει.
    Νομίζω ότι οι συγκεντρώσεις δεν τους λένε τίποτα και οι αντιδράσεις στις πολιτικές τους θέλουν άλλο τρόπο δράσης....
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ (ΤΑ) Ο.Π.Λ.Α
    ☆ Ο ΡΓΑΝΩΣΗ
    ☆ Π ΟΛΙΤΩΝ
    ☆ Λ ΑΙΚΟΥ
    ☆ Α ΓΩΝΑ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σουρωσε το κορμι και το μυαλο του απ'το ρουφα ρουφα και την κακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατα τα μυαλα σου και η τοποθετηση σου
    καλα εισαι στην τρυπα σου.Αλοιμονο στον τοπο που εχει τετοιους "πολιτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018
    Με 900 δις Ευρώ χρέος! Ο Αύγουστος θα αποκαλύψει την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της Ευρωπαικής Ενωσης

    Και τώρα ξυπόλητος στις αγορές. Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα αποκαλύψει την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ευρωπαικής ένωσης. Την απάτη της καθαρής ελληνικής εξόδου που πάνε να στήσουν από κοινού η ηγετική ανεπάρκεια της Μέρκελ, το ιερατείο των Βρυξελλών και φυσικά η ελληνική κυβέρνηση. Οι θρυλικές αγορές περιμένουν το πτώμα να το κατασπαράξουν.


    Τον Αύγουστο θα βγει στις αγορές ένας αλκοολικός με 370 δις ευρώ εξωτερικό χρέος, 130 δις ευρώ κόκκινα δάνεια, 400 δις ευρώ εσωτερικό χρέος (το κράτος σε πολίτες-επιχειρήσεις, οι φορολογούμενοι στο κράτος και ιδιώτες-επιχειρήσεις μεταξύ τους), σακάτικη δικαιοσύνη, αμεταρρύθμιστο διεφθαρμένο κράτος και μερακλήδες ολιγάρχες που “βοηθάνε” τα παιδιά!

    Σχετικό VIDEO από την καθαρή έξοδο του Τσίπρα στις αγορές
    Το γεγονός ότι η λήξη του προγράμματος θα συνοδευτεί και με λήξη του waiver, το οποίο επιτρέπει τώρα στην ΕΚΤ να δέχεται ως ενέχυρα για χρηματοδότηση τους ελληνικούς τίτλους που κανονικά δεν θα ήταν επιλέξιμοι βάσει πιστοληπτικής αξιολόγησης, κάνει επιφυλακτικές τις αγορές, ειδικά μετά την κρίση στην Ιταλία, σημειώνει το capital.gr
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις ανιχνευτικές συζητήσεις που γίνονται το διάστημα αυτό για τους όρους (κόστος δανεισμού) με τους οποίους θα μπορούσαν να χρηματοδοτούνται οι ελληνικές τράπεζες από τη διατραπεζική αγορά μετά τη λήξη του προγράμματος, η απάντηση προσγειώνει ανώμαλα. “Δεν τίθεται θέμα κόστους. Δεν θα γίνονται καν repos με μία χώρα της οποίας η πιστοληπτική αξιολόγηση είναι πέντε σκάλες κάτω από το να θεωρείται επενδύσιμη”.
    Tην ίδια στιγμή η κυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών παρουσιάζει δημοσκόπηση που δίνει πλουμιστά ποσοστά στον Σύριζα!
    Προβάδισμα 8 ποσοστιαιών μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η έρευνα της Prorata για τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων.
    Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό 34% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ.
    Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 14% και ακολουθούν ΚΚΕ με 13%, Χρυσή Αυγή με 9%, Ένωση Κεντρώων με 7%, Ελληνική Λύση με 6%, Λαϊκή Ενότητα με 5% ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνουν Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜεΡΑ25 και Εθνική Ενότητα.
    rata-dim2
    Στην ίδια έρευνα τέθηκε το ερώτημα αν η σύσταση γραφείου κάνναβης εντός του υπουργείου Υγείας θα συμβάλει στη ρύθμιση του ζητήματος της παραγωγής κάνναβης για θεραπευτική χρήση με το 56% να απαντά «ναι», το 31% «όχι», το 10% «ούτε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ» και το 3% «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ».

    Φύσα, ρούφα, τράβατόνε και αναυτόνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ...ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ..!!!
    Κίνηση-ματ από την Μόσχα: Το Sputnik ήρθε και «μιλάει» Ελληνικά – «Σπάει το μονοπώλιο ΕΕ-ΗΠΑ στην «ενημέρωση» – Ο Β. Πούτιν θα έχει «φωνή» στην Ελλάδα

    Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2018, 10:27 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 4, 2018 στις 11:11 μμ
    -------
    Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik άνοιξε γραφείο στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με την Ρωσίδα αρχισυντάκτρια, ΕΕ , Βερολίνο και ΗΠΑ μονοπωλούσαν μέχρι σήμερα αποκλειστικά την ενημέρωση στην Ελλάδα, με όλα όσα απορρέουν από αυτό (μονόπλευρη ενημέρωση) και έτσι υπήρχε η ανάγκη για μια ανεξάρτητη φωνή να μεταδίδει την άλλη πλευρά των πραγμάτων για όλα τα διεθνή γεγονότα σε Ρωσία και εξωτερικό.
    Πρόκειται για μία γεωπολιτική κίνηση-ματ της Μόσχας, καθώς πρόκειται πλέον για το μοναδικό ρωσικό ΜΜΕ που έχει παρουσία στην χώρα μας. Οι Ρώσοι δεν κάνουν τυχαίες κινήσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθώς θέλουν να δείξουν με αυτό τον τρόπο πως υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα για τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς το τελευταίο διάστημα, υπάρχει ένα δριμύ ψύχος μεταξύ των δύο χωρών, κυρίως λόγω Αθήνας.

    Το πιο αξιοπερίεργο όμως είναι ότι οι Ρώσοι μετά το κάζο των Γερμανών στην Ιταλία, την αλλαγή κυβέρνησης στην Ισπανία, μαζί με το γενικό αναβρασμό στην ΕΕ από τα γερμανικά μετρά λιτότητας, αναμένουν εξελίξεις και στην Ελλάδα τόσο στο θέμα αυτό, όσο και στην κόντρα Αθήνας–Άγκυρας, ειδικά μετά την κάθοδο του τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου στην Αττάλεια, εξελίξεις που είναι ήδη είναι μπροστά μας.

    Το ρωσικό πρακτορείο που άνοιξε στην Ελλάδα, είναι το 23ο γραφείο του οργανισμού στο εξωτερικό και το μόνο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που μεταδίδει ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα.

    Η αρχισυντάκτης του Sputnik κ. Margarita Simonya δήλωσε με νόημα :


    « Η Ελλάδα έχει τα πάντα. Εντούτοις, δεν υπήρχε πλήρες μέσο ενημέρωσης που να καλύπτει διεθνείς εκδηλώσεις και να προσφέρει όλες τις απόψεις και γεγονότα διαφορετικά από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.

    Το διορθώσαμε αυτό. Καλή τύχη στους δημοσιογράφους μας και συγχαρητήρια στο ελληνικό γραφείο».

    Τι άλλο να πει η γυναίκα δηλαδή για την μονόπλευρη ενημέρωση που έχουμε και η οποία σύμφωνα με την ίδια δεν καλύπτει όλα τα γεγονότα.

    Η ενημέρωση σήμερα την εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας είναι η απόλυτη δύναμη για οποιονδήποτε θέλει να επηρεάσει και ελέγξει καταστάσεις και γεγονότα.

    Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Αλεξέι Βόλιν, δήλωσε:

    «Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του πρόσφατου έτους συνεργασίας Ρωσίας-Ελλάδας. Οι παραδοσιακά φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο εθνών θα πρέπει να έχουν συμπληρωθούν με ένα σημαντικό έργο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ».

    Μια πρόσφατη μελέτη από τον Sputnik αποκάλυψε ότι η απόλυτη πλειοψηφία του ελληνικού λαού (81%) ενδιαφέρεται να αποκτήσει ποικίλες πληροφορίες για γεγονότα στη χώρα και στον κόσμο, και όχι μόνο από δυτικά μέσα ενημέρωσης.
    🔹️🔹️🔹️
    ☆ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ-ΑΧΡΗΣΤΟΙ ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή