«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΠΕΡΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ"... ΠΑΛΙ. (βίντεο)



ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ.

ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ Ε.Ε, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κ.Λ.Π ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΓΔΜ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ κ.λ.π, κ.λ.π.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ, Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΔΕΝ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η "ΛΥΣΗ" ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΠΩΣ;

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΛΔ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΗΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΠΓΔΜ , ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1) ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000000, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 700000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, 500000 ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
2) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΟΡΕΙΩΣ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. (ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, (ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ, ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ.
3) ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ "ΚΕΡΔΙΣΕΙ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ


πηγή: isxys.blogspot.com



Σχόλιο Διόδοτου:

Δείτε τώρα και την πιο κάτω ανάρτηση στο Youtube, σαν προχθές(!), πέρυσι.. 5/6/17 :


Τι θα κερδίσει η Ελλάδα σε περίπτωση διάλυσης των Σκοπίων;

 

 

Τα εδαφικά κέρδη και ο ρόλος των Αμερικανών 

Μεγάλες εξελίξεις στα Βαλκάνια φαίνεται να βλέπουν οι ΗΠΑ και οι δυτικές χώρες, ειδικά μετά την πρόσφατη πολιτική κρίση στα Σκόπια που δεν έχει σιγήσει με την εκλογή αλβανόφωνου πρωθυπουργού 

"Λάδι στην φωτιά" των εξελίξεων φαίνεται να βάζει ο Τίμοθι Λες, πρώην επικεφαλής της βρετανικής πρεσβείας στην Βοσνία και διευθυντής του οργανισμού «New Europe» που ασχολείται με την αξιολόγηση των κινδύνων στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο νεό του βιβλίο, ο Λες θεωρεί σχεδόν σίγουρη την διαλυση του γειτονικού κρατιδίου και των διαμοιρασμό των εδαφών σε Ελλάδα, Αλβανία και Σερβία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε αποσπάσματα: 

«Οι Αλβανοί του νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων, θα εξεγερθούν και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν ένα μεγάλο μέρος του κρατιδίου. Στην συνέχεια η Αλβανία θα διευρύνει την επικράτειά της στο Κοσσυφοπέδιο και το αλβανικό όνειρο θα πραγματοποιηθεί» και συνεχίζει ο Βρετανός διπλωμάτης Τίμοτι Λες σε βιβλίο του: «Η ασθενής δυτική επιρροή στα Βαλκάνια θα δώσει το έναυσμα για ένα νέο κύμα συγκρούσεων που θα προκύψουν από τις μετατοπίσεις των υπαρχόντων συνόρων. Νέα κύματα προσφύγων, όπως εκείνα της δεκαετίας του ’90 θα παρουσιασθούν πάλι στα Βαλκάνια.Σε όλα αυτά, για τμήματα εδαφών θα "τρέξουν" η Ελλάδα και η Βουλγαρία, σε ό, τι θα έχει απομείνει από το σλαβικό κρατίδιο των Σκοπίων. Η Ελλάδα έχει δηλωμένο ενδιαφέρον για τα νότια Σκόπια, μέχρι το Μοναστήρι που παλαιότερα πλειοψηφούσε το ελληνικό στοιχείο και μέχρι το 1995 200.000 Σκοπιανοί δήλωναν ότι είναι "ελληνικής συνείδησης"». 

Φαίνεται πως η διάλυση των Σκοπίων είναι μέσα στα πλάνα της αμερικανικής πολιτικής ελίτ εδώ και κάποια χρόνια, αν και η Ουάσιγκτον έχει στείλει διφορούμενα μηνύματα προς όλες τις πλευρές σχετικά με την βιωσιμότητα της ΠΓΔΜ, κάνοντας έτσι δυσχερέστερη την οριστική κατάληξη, προφανώς για στρατηγικούς λόγους. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο Αμερικανός γερουσιαστής Ντέινα Ρορομπάκερ, σε δηλώσεις του στην αλβανική τηλεόραση πρότεινε το εξής σχέδιο: «Οι Αλβανοί των Σκοπίων αποτελέσουν μέρος του Κοσσυφοπεδίου, ενώ το υπόλοιπο έδαφος ας το πάρει η Βουλγαρία, ή «οποιαδήποτε άλλη χώρα με τους οποίους ισχυρίζονται ότι σχετίζονται οι κάτοικοι των Σκοπίων» εννοώντας φυσικά την Σερβία και την Ελλάδα. 

3 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ09 Ιουνίου, 2018 12:18



    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο Δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%97%CE%A3-%CE%911.jpg?resize=157%2C218

    Αυτός είναι ο δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πίστευε στην καθαρότητα του αίματος.
    Θα ήταν πολύ λυπημένος να έβλεπε τους Σκοπιανούς με την βοήθεια της Νέας Τάξης και του αφρού των Εθνικών μας πολιτικών και πνευματικών βόθρο λυμάτων να θεωρούνται απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
    Τελικά οι στόχοι του ΚΚΕ μετά από 100 χρόνια από τη ίδρυσή του {Ο δημιουργός του είναι ο Αβραάμ Μπεναρόγιας, Εβραίος από την Ισπανία) επετεύχθησαν.


    https://cosmostates.files.wordpress.com/2015/07/aristotelhs_aretes.jpg


    http://arxaiaithomi.gr/2018/06/09/%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%bf-%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bb/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ09 Ιουνίου, 2018 23:28


    ΜΕ 11 δισ χρηματισμο ολοκληρώνεται η εθνική #προδοσία.

    9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018


    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/06/Screenshot_2-3.png


    09 Ιούν

    ΜΕ 11 δισ χρηματισμο ολοκληρώνεται η εθνική #προδοσία.
    .

    Ο Takis Mitropoulos ήταν με το χρήστη Apostel Gatsias και 5 ακόμη στην περιοχή Ελλάδα.

    Χθες στις 3:12 π.μ. •

    ΜΕ 11 δισ χρηματισμο ολοκληρώνεται η εθνική #προδοσία.

    https://www.facebook.com/takis.patrinos.9/videos/840163366188034/


    https://katohika.gr/ellada/me-11-dis-chrimatismo-oloklironetai-i-ethniki-prodosia/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ09 Ιουνίου, 2018 23:42


    Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ

    9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/06/den-theloun-tychaia-tin-ellada-i-makedonia-einai-to-pio-akrivo-fileto-tou-kosmou.jpg

    https://katohika.gr/ellada/i-akrivis-parampompi-gia-ti-momfi-enantion-tis-prodosias-paradosis-onomatos-tis-makedonias-kai-i-katastasi-meta-tin-pithani-epikyrosi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή