«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΤΟΜΑ...



Αχός βαρύς ακούεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι;
Ουδέ σε γάμο ρίχνονται, ουδέ σε χαροκόπι,
η Δέσπω κάνει πόλεμο με νύφες και μ’ αγγόνια.
Αρβανιτιά την πλάκωσε στου Δημουλά τον πύργο.
«Γιώργαινα, ρίξε τ’ άρματα, δεν είν’ εδώ το Σούλι.
Εδώ είσαι σκλάβα του πασά, σκλάβα των Αρβανίτων.
– Το Σούλι κι αν προσκύνησε, κι αν τούρκεψεν η Κιάφα,
η Δέσπω αφέντες Λιάπηδες δεν έκανε, δεν κάνει»,
Δαυλί στο χέρι νάρπαξε, κόρες και νύφες κράζει:
«Σκλάβες Τούρκων μη ζήσομε, παιδιά μ’, μαζί μου ελάτε».
Και τα φυσέκια ανάψανε κι όλοι φωτιά γενήκαν.

                                                                                                              (δημοτικό)


31 σχόλια:

  1. … ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ: ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.!!! (ΓΑΜΑΤΩ??)

    06/06/2018

    Θέλουν οι Τσιπροκαμμένοι να κρυφτούν πίσω από την δήθεν «ηρωική διαπραγμάτευση» με τα Σκόπια, αλλά οι αφέντες τους Αμερικανοί δεν τους αφήνουν! Και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα!
    ----
    Κάλεσαν, λοιπόν, τους Σκοπιανούς (τους οποίους αποκαλούν «Μακεδόνες», στο επίσημο ανακοινωθέν…) να μετάσχουν σε άσκηση του ΝΑΤΟ με την ονομασία «Saber Strike 18», που θα διεξαχθεί στην περιοχή των Βαλτικών κρατών και της Πολωνίας, κατά μήκους των συνόρων τους με την Ρωσσία – δείχνοντας έτσι πως θεωρούν δεδομένη την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας από τους Τσιπροκαμμένους, που θα οδηγήσει στην είσοδο των ψευτομακεδόνων στο ΝΑΤΟ.

    Στην εν λόγω άσκηση, που θα διεξάγεται μέχρι τις 15 Ιουνίου, μετέχουν 19 χώρες του ΝΑΤΟ (στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ήδη και η «Μακεδονία»!) και μια χώρα που τυπικά δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ (το Ισραήλ) με συνολικά 18.000 στρατιώτες και δεκάδες άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη, ως «επίδειξη αποφασιστικότητας και αλληλεγγύης της Συμμαχίας σε μια περίοδο όπου οι συνεχείς ασκήσεις της Ρωσσίας ανησυχούν τα γειτονικά κράτη».

    Μια ακόμα απόδειξη ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο!!! Όλοι σημερα στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, να σκιάξουμε τους διεθνείς αφέντες και τους ντόπιους προδότες και να τους αναγκάσουμε ν’ αλλάξουν σχεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνοι τους τα αποφασίζουν, μόνοι τους τα εκτελούν...
      μέχρι να μιλήσουν οι υπερηχητικοί ρωσικοί πύραυλοι...

      Διαγραφή
  2. Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
    ⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ..!!! Θα έρχεται SMS στο κινητό σου σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης...ένα σύστημα συναγερμού με SMS σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης ή φυσικής καταστροφής....όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
    -----
    Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σήμερα σε προσωρινή συμφωνία προκειμένου να εγκαθιδρυθεί σε όλες τις χώρες της ΕΕ ένα σύστημα συναγερμού με SMS σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης ή φυσικής καταστροφής.

    Η συμφωνία αυτή αποτελεί μέρος μιας πολύ ευρύτερης συμφωνίας για ένα πακέτο μέτρων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών που επιτεύχθηκε την περασμένη νύχτα ανάμεσα στους διαπραγματευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των 28 χωρών-μελών της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

    «Προκειμένου να αυξήσουμε την προστασία των πολιτών της Ένωσης» αναφέρει σε μια ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προβλέπεται να τεθεί σε εφαρμογή «ένα σύστημα μετάδοσης δημόσιων προειδοποιήσεων των πολιτών στα κινητά τους τηλέφωνα».

    «Θα επιτρέψει στους πολίτες και στους ταξιδιώτες να ενημερώνονται για επικείμενες ή τρέχουσες απειλές στην περιοχή όπου βρίσκονται», προστίθεται στην ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Την ιδέα για το σύστημα αυτό είχαν οι ευρωβουλευτές και έμπνευση αποτέλεσε ο αριθμός 112, ο γενικός αριθμός έκτακτης ανάγκης που μπορεί να καλέσει κάποιος από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο σε οποιοδήποτε κράτος μέλος της ΕΕ για να καλέσει ασθενοφόρο, την πυροσβεστική ή την αστυνομία.

    Ένα τέτοιο σύστημα υφίσταται από τις 8 Νοεμβρίου 2012 στην Ολλανδία, που ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο η οποία έθεσε σε εφαρμογή έναν τέτοιο μηχανισμό, προκειμένου να προειδοποιεί τόσο για πλημμύρες όσο και για επιθέσεις, γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο το γραφείο του Ολλανδού ευρωβουλευτή Λάμπερτ φαν Νίστελρουιτζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα θα καθιερωθεί μάλλον μήνυμα από πανελλαδικό αριθμό που θα σε καθησυχάζει ότι "μια χαρά είμαστε, δεν τρέχει τίποτα" την στιγμή που θα καίγεται έξω το σύμπαν. Αυτό έλειπε, να τρέχουν να μας σώσουν. Πού θα ξαναβρούν άλλη ευκαιρία να μας ξεφορτωθούν χωρίς να χρειάζεται οι ίδιοι να ασχοληθούν με αυτό...

      Διαγραφή
  3. Έλεος πια με την τρομοκρατία. Τα δημοτικά μας τραγούδια δεν ταυτίζονται σε τίποτα με την ιδιοσυγκρασία του σημερινού Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σου φαίνεται εσένα.

      Διαγραφή
    2. Αλλο ιδιοσυγκρασια του "σημερινου
      ελληνα" ...και σιγα την ιδιοσυγκρασια για να μην πω την μα..κια,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ,ΛΑΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
      ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ
      ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
      Συγγνωμη μαρια για την διατυπωση μου αλλα πρεπει μερικες φορες να τα λεμε λαικα που λεει και η διαφημιση του λαικου λαχειου...Γιαννης.

      Διαγραφή
    3. Γιάννη,
      αν πιάσεις έναν έναν τους στίχους του δημοτικού αυτού, θα δεις πως ταιριάζουν με την αντίσταση που θα πρέπει να ξεκινήσουμε κι εμείς εναντίον της νέας τουρκογερμανικής-σιωνιστικής κατοχής που ζούμε.
      Φωτιά και τσεκούρι που λέει κι ο Κολοκοτρώνης.

      Διαγραφή
    4. Γιάννη,δεν έχω κανένα θέμα με την οποιαδήποτε φρασεολογία, όταν η χρήση της δεν οφείλεται σε χυδαιότητα προθέσεων, αλλά χρησιμοποιείται απλώς ως εκφραστικό εργαλείο. Ουδέποτε έχω εντοπίσει χυδαιότητα προθέσεων στα σχόλιά σου, οπότε, όσον αφορά εμένα τουλάχιστον, μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, με όποια διατύπωση σε βολεύει. Άλλωστε, κι εγώ χρησιμοποιώ τα "γαλλικά" πότε-πότε.
      ---------------
      Αυτή η "νεοελληνική ιδιοσυγκρασία" που αναφέρεις, είναι ένα πολύ λεπτό, επίπλαστο λούστρο. Από κάτω κρύβονται ατόφιοι Έλληνες, τουλάχιστον στο 60-70% του λαού κι αυτό θα φανερωθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Θα δούμε πράγματα που δεν θα πιστεύουμε τα μάτια μας.

      Διαγραφή
    5. Σε πληροφορω - αν δεν το γνωριζεις
      - πως οταν ξεκινησουν τα εκτροπα εδω μεσα με τους λαθρο και οχι μονο
      Θα διακοψουν καθε επικοινωνια στο κοσμο, δεν θα υπαρχει ιντερνετ,
      ουτε τηλεοραση για να μην μαθαινει ο κοσμος ειδησεις.
      Ουτε κινητα θα λειτουργουν...
      Στους δρομους θα υπαρχουν συμμοριες
      απο ξενους οπλισμενους θα γινετε πλιατσικο και λεηλασιες σε περιουσιες,καταστηματα κλπ
      Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ...Χρειαζεται προετοιμασια σε τροφιμα-φαρμακα
      και καυσιμα.Ευχομαι ο,τι καλυτερο για σενα.Γιαννης.

      Διαγραφή
  4. ... κι* ολοι φωτια γενηκαν. Ετσι. Δεν παει αλλο. Εχουμε μπλεξει με ανθρωπομορφα τερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπειδή πολλά ακούγονται τώρα τελευταία για την τιμωρία των προδοτών…την Ελλάδα την έχει προδώσει και ξεπουλήσει κατ εξοχήν η πολιτική τάξη. Όχι ότι παπάδες, επιχειρηματίες, δικαστικοι και λοιποί είναι αθώοι…αλλά αυτοί είναι όπου φυσάει ο άνεμος, πάνε πάντα με τους ισχυρούς. Το ίδιο κι ο λαός, όποιος του τάξει γλυκάκι τρέχει. Οι πωλητικοί με την ψήφο τους φτάσαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.

    Αυτοί δεν πρέπει να τιμωρηθούν με ανασκολοπισμούς, παλουκώματα, αγχόνες, προγραφές, δημόσιο λιντσάρισμα, παραδειγματικές θανατικές ποινές κτλ που λένε μερικοί. Πρέπει να τιμωρηθούν πολιτισμένα, δηλαδή με το τρίπτυχο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων-δήμευση περιουσίας-κοινωφελής εργασία.
    Έτσι δεν θα μπορεί να κατηγορήσει κανένας την Ελλάδα για βαρβαρισμό, μη πολιτισμένα ήθη και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κοινωφελής εργασία όπως στα σκανδιναβικά κράτη, μέχρι τα 75.

    Όσοι βουλευτές ψήφισαν μνημόνιο
    Συλλέκτες σκουπιδιών στα απορριματοφόρα των δήμων του δήμου τους, να φανούν χρήσιμοι στους συμπολίτες τους.

    Οι υπουργοί μνημονιακών κυβερνήσεων
    Καθαριστές τουαλετών σε δημόσια κτίρια

    Αρχηγοί κτλ
    Καθαριστές τουαλετών σε φυλακές και κέντρα μεταναστών.

    Είναι πολύ καλύτερη τιμωρία από θανατικές ποινές και τα συναφή που ακούγονται. Η θανατική ποινή είναι χάδι,δώρο και λύτρωση σε σχέση με το να είσαι πάμφτωχος , χωρίς πολιτικά δικαιώματα και να καθαρίζεις τα υπόλοιπα 30 χρόνια σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αλλά την ημέρα που θα κλειστούν -όσοι κλειστούν- στη βουλή για να υπογράψουν την παράδοση του ονόματος "Μακεδονία", για να μην το κάνουν... ο μόνος τρόπος είναι να τους απειλήσουμε ότι θα τους κάψουμε ζωντανούς εκεί μέσα..
      Έναν εκφοβισμό τον σηκώνει το κωλαράκι τους...🙂

      Διαγραφή
  6. Nαι συμφωνώ για τον εκφοβισμό...αλλά για ουσιαστικά αποτελέσματα πρέπει να τιμωρηθούν πραγματικά.
    Επέλεξαν να μας πουλήσουν όλους σκλαβους στις ρωμαϊκές γαλέρες για να εισπράττουν αυτοί βουλευτικό μισθό, πριμ, αποζημιώσεις, παροχές, επιδόματα. Αυτό θέλει δυνατή τιμωρία, μακροχρόνιο βασανισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον έχουν, όσοι τουλάχιστον δεν προλάβουν να δραπετεύσουν σε εξωτικούς παραδείσους του Ειρηνικού...

      Διαγραφή
  7. ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΖΑΕΦ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ?

    ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ.. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ, ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    H EIKONA ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ... ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ..

    Τα κοιτάσματα. Η Ελλάδα και το Ιράν έχουν κοιτάσματα. Κάποιοι θέλουν να τα βάλουν στο χέρι και εξοπλίζουν το χέρι του δολοφόνου.
    Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
    http://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/blog-post_14.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστές οι απόψεις σας.
      Όπως είπα και παραπάνω, έναν εκφοβισμό ότι θα τους κάψουμε ζωντανούς μέσα στη βουλή την στιγμή που θα είναι έτοιμοι για να υπογράψουν για το όνομα, ..δεν βλάφτει...
      Αυτό είναι το υπονοούμενο της ανάρτησης, καθώς και ότι σύντομα θα ξεκινήσει και ο πόλεμος των δρόμων, γιατί εκεί θα χαθούν οι πιο πολλές ζωές και θα καταστραφούν οι περισσότερες υποδομές από τουρκικά, βαλκάνια και ασιατικά και γύφτικα και πρακτορικά χέρια. Τουρκία στην ενδοχώρα δεν πρόκειται να μπει, με την έννοια μαζικής στρατιωτικής επίθεσης όπως θα δοκιμαστούν κάποια νησιά.

      Ευχαριστούμε για το άρθρο του κου Ζουγανέλη..

      Διαγραφή
  8. Aνώνυμε της 07 Ιουνίου, 2018 19:31

    το κτίριο από αρχιτεκτονικής άποψης είναι αξιόλογο και λειτουργικό...αν και όχι κάτι φοβερό, αλλά συμβολίζει την διακυβέρνηση της Ελλάδος από τους Βαυαρούς και όλη την υποτακτικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων στους ξένους απ όταν έγινε Βουλή. Μέσα σ αυτό το κτίριο κυβέρνησαν οι Βαυαροί βασιλείς και τα τελευταία 90 χρόνια ψηφίστηκαν τα μύρια όσα εις βάρος των Ελλήνων.
    Υπ' αυτή την έννοια φταίει και το κτίριο.

    Μια υγιής κυβέρνηση Ελλήνων θα έκανε αυτό το κτίριο μουσείο ή ακόμα καλύτερα στη θέση του θα ανέγειρε κάποιο θεματικό πάρκο με αγάλματα και προτομές Ελλήνων του παρελθόντος.

    Το Προεδρικό Μέγαρο, αν και αυτό ανάκτορο του διαδόχου, μπορεί να μείνει ως έχει καθότι έχει λιγότερο βεβαρυμένο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!-Ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα στρατόπεδα για 4000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ καθώς λένε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετράνε πάνω από 10.000 χιλιάδες !!!!
    ****
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ..ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
    ****
    Τρεις νέες δομές στα σχέδια του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής – Αρνητική η πρώτη απάντηση από το δήμο Βοΐών Κοζάνης
    Τρεις ακόμη δομές για τη φιλοξενία τουλάιχστον 4.000 προσφύγων και μεταναστών σχεδιάζει να δημιουργήσει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

    Όπως γράφει το Έθνος, ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Μιλτιάδης Κλάπας έχει ξεκινήσει τις περιοδείες ανά την επικράτεια σε μία προσπάθεια εξεύρεσης κατάλληλων χώρων σε παλιά στρατόπεδα.
    Η αύξηση των μεταναστευτικών ροών από τα χερσαία σύνορα, όσο και η σχεδιαζόμενη αποσυμφόρηση των νησιών το καλοκαίρι, έκρινσε επιτακτική την ανάγκη εξεύρεσης νέων χώρων εγκατάστασης.
    Ειδικότερα, στη Λέσβο, στην οποία υπάρχουν 1.500 αιτούντες άσυλο με δικαίωμα μετακίνησης στην ενδοχώρα,. καθυστερεί λόγω έλλειψης χώρων. Την ίδια ώρα στο νησί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρησης επαναφοράς στο hotspot της Μόριας των περίπου 1.000 Κούρδων, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει πριν από δέκα ημέρες, φοβούμενοι για τη ζωή τους, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια με αραβόφωνους.
    Μία πρώτη «κρούση» έγινε στο δήμο Βοΐου Κοζάνης με επιστολή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος ζήτησε συναίνεση για τη δημιουργία μίας νέας δομής στο στρατόπεδο «Πόρτη Μιλτιάδη», στην περιοχή της Νεάπολης.
    «Σχεδιάζουμε μία δομή με υψηλά στάνταρ φιλοξενίας αποτελούμενη από οικίσκους διαμονής, που θα διασφαλίζουν την ιδιωτική και οι οικογενειακή ζωή, αλλά και την ασφάλεια των φιλοξενούμενων με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την καθημερινή λειτουργία της, με τη σταθερή παρουσία του ελληνικού κράτους, αλλά και τη συνδρομή αναγνωρισμένων διεθνών οργανισμών», σημειώνει, μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ.Βίτσας.
    Ωστόσο, η δημοτική αρχή Βοΐου απάντησε αρνητικά.
    ☆"ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ" ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝΕ... ..."ΑΦΟΔΕΥΟΥΝΕ" ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.☆ Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά το χρώμα της φωτιάς.. ταιριάζει καλύτερα στο κτίριο, παρά τα χρώματα του gay pride με τα οποία θα το φωτίσουν το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς όσους συμβουλεύουν για προετοιμασίες εξόδου από τις πόλεις με εφόδια:

    Tι γίνεται αν μετά τη λήξη του πολέμου στο σπίτι σου έχουν μπαστακωθεί αφγανοπάκια ή άραβες με τα δέκα μικρά τους ή κανά αλβανόσκυλο με τα δικά του, και αν, με την νέα περιφερειακή διακυβέρνηση, τους δοθεί και επισήμως το σπίτι σου ως... κοινωνική αλληλεγγύη (έχεις σπίτι εσύ στο χωριό), ή αν το κράτος κάνει την πάπια για τις καταλήψεις και όταν πας να μπεις το σπίτι σου οι καταληψίες σε σκοτώσουν όπως έγινε σε ένα Σέρβο που έφυγε από το σπίτι του στο Κόσοβο και όταν μετά τον πόλεμο γύρισε, ο μπαστακωμένος Aλβανός τον σκότωσε. Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το σχέδιο της εγκατάλειψης των πόλεων. Aν το έλεγε κάποιος ηλικιωμένος ή μη αρτιμελής και ανίκανος για μάχη, ή έστω κάποια γυναίκα, θα ήταν εντάξει. Aλλά οι περισσότεροι που το λένε είναι άντρες.

    Δε λέω ότι είναι λάθος αλλά κάτι λείπει. Θα καθαρίσει ο στρατός τις πόλεις; Tι περιμένουν άραγε οι ένστολοι να διαταχθούν όταν αρχίσουν τα όργανα; Aνακατάληψη των πόλεων που σημαίνει εξολόθρευση μουσουλμάνων εισβολέων, των ίδιων που το διατάσσον κράτος ξεσκατώνει και τους ετοιμάζει για αντικαταστάτες των Eλλήνων; Mάλλον τρομοκράτες θα διατάξει το κράτος να εξοντωθούν. Δηλαδή εθνικιστές και θρήσκοι. Mερικούς από τους οποίους μπορεί να τους έχει ήδη μαρκάρει για εξόντωση στις πρώτες ώρες του χάους. Oπότε αν φύγουν οι μάχιμοι πατριώτες από τις πόλεις, πως θα έλθει η νίκη;
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύλογες "απορίες".

      Διαγραφή
    2. Ευλογες αποριες φαινομενικα ναι μεν ...ΑΛΛΑ...:
      ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...Επομενως το να φυγεις απο την πολη το επιτυγχανεις αυτο σε μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον.
      Τωρα τι θα γινει με το σπιτι που αφησες (αφου εσωσες την ζωη σου)
      ειναι κατι που παλευετε νομιζω οσες δυσκολιες και αν αντιμετωπισει καποιος."ΜΑΧΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
      Ποιος θα ειναι μαχιμος και ποιος οχι ειναι κατι "ρευστο" στην χαωδη κατασταση που θα επικρατει τοτε...
      Το ιδιο και ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ποσους πατριωτες βλεπει κανεις σημερα...
      Το "ειδος" ειναι υπο εξαφανιση
      Εχει χαθει ο,τι ιερο και οσιο ειχαμε σαν κρατος, ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ,
      ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
      ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ
      -Α Λ Η Θ Ι Ν Ο Ι- ΕΛΛΗΝΕΣ να βρουμε την δυναμη να σταθουμε στα ποδια μας και με την βοηθεια που θα ζητησουμε μεσα απ'την καρδια μας
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
      Τα σπιτια βρισκονται, οι ανθρωποι οταν χανονται δεν ξαναγυρνανε πισω.
      ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
      ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ
      ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ-ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ-ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Αφού θα πάρουμε την πατρίδα πίσω γιατί το θέλει ο παντοδύναμος τότε ότι και να κάνουμε το συλλογικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: απλά κάποιοι που θα μείνουν στα σπίτια τους στις πόλεις θα πεθάνουν και κάποιοι που θα φύγουν θα καταλήξουν νικητές. Ανακατάληψη των πόλεων ποιοι θα κάνουν;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ:"ότι και να κάνουμε το συλλογικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο".
      Χωρις προσωπικο ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ
      απ'τον καθενα μας και εαν δεν συμμετεχουμε ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ μην περιμενεις αποτελεσμα κανενα.
      Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΛΟΥΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ αλλα θα πρεπει να δειξουμε και εμεις την προσπαθεια μας, τον αγωνα μας, ο καθενας ξεχωριστα για τον εαυτο του αλλα και ως λαος.Τοτε θα μας δειξει το ελεος του και θα μας προστατεψει
      Διαλεξε λοιπον θα εισαι με τους πεθαμενους η με τους νικητες?




      Διαγραφή
    5. Tην ανακατάληψη των πόλεων ποιος θα την κάνει; Mη μου πεις εσύ γιατί εσύ είσαι που φεύγεις από τις πόλεις. Θα γυρίσεις για μάχη στις πόλεις;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    6. Σε απασχολει τοσο πολυ ποιος θα κανει...τοτε...την ανακαταληψη των πολεων? μπορει να γινει απ'τον στρατο, μπορει απο ομαδες ενοπλων πολιτων,μπορει να γινει απο ενα ποσοστο αυτων που εφυγαν απο τις πολεις και που θα επιστρεψουν ξανα. Εκεινο που εχει μεγαλυτερη σημασια -πιστευω-ειναι στο "πρωτο ημιχρονο" να σωσουμε την ζωη μας,να μην μας φανε λαχανο που λεει κι ο λαος και μετα στο "δευτερο ημιχρονο" που θα επιστρεψουμε καλο θα ειναι να μην ειμαστε με αδεια χερια να εχουμε "κατι" για προστασια μας και σαν ομαδες πολιτων να γυρισουμε ξανα στις εστιες μας,σε τετοιες καταστασεις χρειαζεσαι καποια βοηθεια να μην εισαι μονος και εκτεθειμενος να εισαι μαζι με αλλους..ετσι πιστευω θα εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να επιβιωσεις τελικα.
      ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..Π Α Ν Τ Α ΚΑΙ
      Π Α Ν Τ Ο Υ.

      Διαγραφή
    7. Δηλαδή το πλάνο σου είναι να επιβιώσεις εκτός πόλεων περιμένοντας κάποιοι άλλοι να πολεμήσουν εκ μέρους σου όπως φαντάζομαι θα περιμένει και ο πνευματικός σου αν έχεις. Στους οποίους άλλους που θα πολεμήσουν για την Oρθοδοξία συμπεριλαμβάνεις και το στρατό που προς το παρόν ξεσκατώνει τους λάθρο αντικαταστάτες μας, απολύει όποιο στέλεχος αρνηθεί, και όπου οι μισοί 19χρονοι στρατιώτες είναι αλβανόσκυλα που κάνουν τον αετό του UCK ή θα τον κάνουν στην πρώτη ευκαιρία.

      Eάν οι πόλεις δεν είναι επιβιώσιμες δεν θα είναι επιβιώσιμες και για τα λάθρο. Πχ δεν θα έχουν νερό ή τροφοδοσία των σουπερμάρκετ. Και τότε θα έρθουν και τα λάθρο εκτός πόλεων. Που ήδη είναι εκτός πόλεων πολλοί.

      Aν πάλι είναι επιβιώσιμες οι πόλεις, θα είναι επιβιώσιμες και για μας. H ανακατάληψη είναι πολύ δυσκολότερη από την άμυνα γιατί είναι επιθετική ενέργεια και σαν τέτοια απαιτεί αριθμητική υπεροχή και μεγάλες απώλειες. "Πυρ και κίνηση" σου θυμίζει τίποτα; Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνεται και στον αστικό πόλεμο.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    8. Το δικο σου πλανο ποιο ειναι?
      Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σ'αυτες τις καταστασεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.
      Αφου τωρα και δεν "λειτουργει" σωστα τιποτα περιμενεις εσυ τοτε να αντιμετωπισει το κωλοχανιο που ζουμε την πιθηκολαιλαπα που εφεραν εδω μεσα? Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ.
      ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΣ ΤΟ.

      Διαγραφή
    9. Aπό σένα περιμένω να μου βάλεις ιδέες αφού το έχεις σκεφτεί. Στρατιωτικοί ακόμα καλύτερα πρέπει να μας πούνε με τι τακτικές μπορεί να έρθει η νίκη των Eλλήνων σε φόρουμς όπου συχνάζουν. Mε το "ο σώζων εαυτώ σωθείτω" δεν βλέπω να έρχεται καμία νίκη. Mε τη διαίρεση του στρατού στα δύο, πιστοί στο NATO από τη μία και πιστοί στην Eλλάδα από την άλλη, ίσως.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  12. ΣΦΗΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...!!! "Πυρηνικὴ βόμβα" κατὰ του φιλοαμερικανισμου του Τσίπρα ρίχνει ο Ρωσος πρόεδρος.
    ------
    «Σφήνα» του Πούτιν στὸ Τάμα του εθνους
    -Βάζει πλάτη η Μόσχα γιὰ νὰ ανεγερθει Ο ναὸς της Αναστάσεως του Κυρίου στὴν Αθήνα, μέχρι τὸ 2021, σὲ συνεργασία μὲ τὸ Σωματειο «Φίλοι του Τάματος του εθνους».
    -Ποιὰ ειναι η θέση της εκκλησίας της Ελλάδος καὶ πως αναμένεται νὰ αντιδράσει;
    -Πονοκέφαλος γιὰ τὴν κυβέρνηση η παρέμβαση Πούτιν, η οποία ανοίγει τὸ δρόμο συμμετοχῆς της Ρωσίας στὶς πανελλαδικὲς εκδηλώσεις γιὰ τὴ συμπλήρωση 200 ετων απὸ τὴν επανάσταση του 1821
    -Πως καὶ γιατί η Μόσχα παράκαμψε εκκλησία καὶ Πολιτεία;
    -Αμεση η απάντηση της ρωσικης εκκλησίας στὰ αμερικανικὰ σχέδια γιὰ δημιουργία σχίσματος στὴν ορθοδοξία εξ αφορμης του Ουκρανικου καὶ Σκοπιανου ζητήματος.
    Ο πουτιν στοχευει στην αναπτυξη και συσφιξη των πνευματικων-θρησκευτικων δεσμων και οχι μονο με την Ελλαδα.
    Πολλοι ρωσοι επιχειρηματιες-επενδυτες ετοιμαζονται απο τωρα για την προετοιμασια σχηματισμου καταλληλου κλιματος με την ελληνικη κυβερνηση
    σε παρασκηνιακο πολιτικο επιπεδο
    προς το παρον.Αναμενονται εξελιξεις επι του θεματος.
    ☆ ΜΕΤΑ ΤΟ SPUTNIK ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ
    ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...!!!☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή