«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ "Χ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...] (βίντεο)

γράφει ο Νίκος Μπαϊρακτάρης




(Σημείωση Διόδοτου: Το παρακάτω κείμενο ζουμάρει στον "άγνωστο Χ" εννοώντας τους Παντουρανιστές όπως τους ονομάζει. Να αντιπροσωπεύουν ούτε αμιγώς το κοσμικό κράτος, ούτε το Ισλάμ, αλλά περισσότερο τους Γκρίζους Λύκους. Συναντούμε δε μέσα, συνταρακτικές πληροφορίες, έστω κι αν ο αρθρογράφος και το μπλογκ του από το οποίο προέρχονται, δεν είναι απλώς αμφιλεγόμενη πηγή, αλλά σκιώδης.)


......Ουσιαστικά, δεν ελέγχει ο Ερντογάν παρά πολύ μικρό τμήμα της εξουσίας – κι αυτό γιατί;

Γιατί πολλοί που του παριστάνουν τον δικό του άνθρωπο, δεν είναι – και το ξέρει. Αλλά δεν ξέρει ποιος είναι εχθρός του και ποιος όχι, παρά μόνον για λίγες περιπτώσεις.

Πρόσφατα μόνον (μετά το 2012) προσπάθησε ο Ερντογάν με κάποιους δικούς του να αποκτήσει κάποια δικά του ερείσματα – κι αυτά είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που πολεμάνε γι’ αυτόν στην Συρία και στο Ιράκ. Αλλά μέσα τους έχουν παρεισφρύσει κι ισλαμιστές που εργάζονται για τη Μοσάντ και τη ΣΙΑ (μέσω Σαουδικής Αραβίας και Κάταρ), οπότε είναι διάτρητος και τα μυστικά του σχέδια μαθαίνονται σε ελάχιστο διάστημα πολύ μακριά.

Πιο πρόσφατα (το 2015) ξεκίνησε μια προσπάθεια να φτειάξει δικό του μισθοφορικό στρατό μέσα στην Τουρκία για να την μεταβάλει στο καθαυτό ισλαμιστικό τρομοκρατικό κράτος (γιατί ο ίδιος αυτό πραγματικά θέλει, αλλά δεν μπορεί να το επιτύχει, γιατί αυτοί που τον χρησιμοποιούν έχουν πολύ διαφορετικούς στόχους). Στην Ελλάδα αυτό (το περί προσωπικού-κομματικού μισθοφορικού στρατού) το μυρίστηκαν μετά τα μισά του 2016.

Κι όσους έχει διώξει από στρατό, διοίκηση, πανεπιστήμια, εταιρείες κλπ μετά το ψευτο-πραξικόπημα είναι δώρον άδωρον.
Πρώτον γιατί δεν έχει με τι να τους αναπληρώσει ή δεν ξέρει πως να απαλλαγεί από την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων θέσεων.
Δεύτερον, γιατί τις περισσότερες φορές οι αναπληρωτές είναι επίσης Φετουλατζήδες. Οπότε, του κάνουν τον Κινέζο!!!

Η ίδια η υπόθεση του Φετουλάχ Γκιουλέν  είναι ενδεικτική ότι, αντίθετα με το τι νομίζουν στην Ελλάδα, ο Ερντογάν δεν είναι το πρόβλημα.

Προσέξτε: κατά τις επικρατέστερες αφηγήσεις, υποτίθεται ότι ήταν φίλοι, κι ο Γκιουλέν δάσκαλος του Ερντογάν. Κουραφέξαλα!

Ο Γκιουλέν έφυγε για να σωθεί στις ΗΠΑ, όταν το κόμμα του Νετσμετίν Ερμπακάν είχε κλειστεί-απαγορευθεί, ο Ερντογάν ήταν περιορισμένος στην φυλακή, κι ο Μεγαλομμάτης είχε πλέον φύγει από την Τουρκία.

Αλλά αν κυριαρχούσαν οι στρατιωτικοί τότε (και όντως κυριαρχούσαν), με τους οποίους υποτίθεται ότι συνεργαζόταν και συνεργάζεται ο Γκιουλέν (και μαζί ΣΙΑ και Μοσάντ και ΗΠΑ και Ισραήλ), τότε τι είχε να φοβηθεί τότε ο Γκιουλέν, εφόσον δεν είχε ουσιαστικά καλές αλλά μόνον επιφανειακές σχέσεις με τον Ερντογάν (που ήταν μάλιστα ένας βουλευτής φυλακισμένος);

Και όντως δεν είχε κανένα νόημα να φύγει τότε ο Γκιουλέν……. (αν το τι ξέρουμε από τα ΜΜΕ είναι σωστό!)

Και επίσης δεν είχε νόημα να μην γυρίσει στην Τουρκία όλα τα χρόνια που κυβέρνησε από το 2002/3 ο Ερντογάν έως το 2012 που φέρεται ότι ήρθαν σε σύγκρουση (ουσιαστικά κάποιοι τους την έσκασαν αυτή την ‘σύγκρουση’)

Αυτά όλα σημαίνουν ότι υπάρχει αφανής στην Τουρκία ο …. Άγνωστος Χ – μια τοπική δύναμη, άλλη και ισχυρότερη από
– την ανώτατη ηγεσία του στρατού (τους αυθεντικούς Κεμαλιστές),
– την διοίκηση – οικονομία -πανεπιστήμια (ως αυθεντικούς Κεμαλιστές)
– τους ισλαμιστές του Ερντογάν (που στη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας με υποστήριξη από τον Άγνωστο Χ, αλλά και τους Αμερικανούς και τους Σιωνιστές, εξετόπισαν μεγάλο αριθμό Κεμαλιστών από τον στρατό, την διοίκηση και τα πανεπιστήμια),
– τους ξενόφερτους εγκάθετους Χαζάρους σιωνιστές (που ένας μέσος Τούρκος που πέφτει πάνω τους νομίζει ότι είναι Τούρκοι ενώ δεν είναι – κι είναι κάπου 15000 όλοι αυτοί και διάσπαρτοι σε θέσεις εξουσίες)
– τους Αμερικανούς, τους Ισραηλινούς, τους Άγγλους, και τους Γάλλους διπλωμάτες, εκπαιδευτικούς, συμβούλους, κοκ (είτε μασώνους είτε σιωνιστές).


Δεν θα ήξερα τίποτα από όλα αυτά, αλλά σε μια ομιλία στο Πεκίνο στις αρχές του Γενάρη στα πλαίσια μιας μυστικής λέσχης ακούσαμε απίστευτα πράγματα από ομιλητές και παρόντες ανάμεσα στους οποίους ήταν και εξαιρετικοί φίλοι μας ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας Στέλιος Ζ. (που τώρα ζει και δραστηριοποιείται στο Καζακστάν) κι ο καθ. Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτης ο οποίος ήταν εκείνος που πρώτος τους εντόπισε όταν ήταν εκεί με την υποστήριξη των Κεμαλιστών στρατιωτικών και πανεπιστημιακών στην δεκαετία του 90.

Ο Άγνωστος Χ (που είναι μια πανίσχυρη παρασκηνιακή μυστική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης και ιδιαίτερα στην Τουρκία επί δεκαετίες είχε παρεισφρύσει μέσα στους Κεμαλιστές με το προσωπείο του αντι-ισλαμικού κεμαλικού πατριωτισμού).............

Είναι λάθος να μιλάει κανείς απλά και μόνον για “Κεμαλιστές” στην Τουρκία. Από το 1940 κι έπειτα υπάρχουν οι Κεμαλιστές που είναι κεντροαριστεροί (κι είναι δημόσια γνωστοί) κι οι ψευτο-Κεμαλιστές που εμφανίζονται υπό ποικίλα προσωπεία αλλά είναι στην ουσία βαθύτατα Αντι-Κεμαλιστές, χωρίς να είναι καθόλου ισλαμιστές ή παραδοσιακοί οθωμανιστές, κοκ. Αυτοί οι ψευτο-Κεμαλιστές είναι ο Άγνωστος Χ. Για να παραμερίσουν τους Κεμαλιστές από την εξουσία και διηθήθηκαν κρυφά ανάμεσά τους, και χρησιμοποίησαν δύναμη που τους προσέφερε η διεθνής συμμαχία Ιησουϊτών-Σιωνιστών που κυριάρχησε στην Αμερική μετά το 1988 (υπό τον πατέρα Μπους, τον Κλίντον, τον γιο Μπους και τον Ομπάμα) και στην Αγγλία υπό τον Μπλαιρ.

Για να μπορέσει να υποθέσει κάποιος ποιος ακριβώς είναι ο Άγνωστος Χ και τι ακριβώς θέλει (ποια είναι η ατζέντα του) πρέπει να ξέρει πολύ καλά όχι την Ιστορία της Τουρκίας αλλά εκείνην των χρόνων του τέλους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Εδώ χρειάζεται προσοχή: και να ξέρει κάποιος όλη την Ιστορία (ό,τι έγινε κι είναι γνωστό ή άγνωστο), μετά βίας ξέρει το 50% της!
 Το άλλο 50% της Ιστορίας (και λίγο πιο πολύ) είναι το τι επιχειρήθηκε να γίνει κι απέτυχε. (εννοείται ότι αυτό ισχύει οπουδήποτε – σε όλες τις χώρες).
 Οπότε, ελάχιστοι στον κόσμο ξέρουν τι επιχειρήθηκε να γίνει και τελικά (λόγω πρόσκρουσης σε άλλα σχέδια και πιο συγκεκριμένα σ΄αυτά του Κεμάλ Ατατούρκ και των δυνάμεων που τον εστήριξαν ενάντια στην μασωνική Αγγλία, ενάντια στη σιωνιστική ΕΣΣΔ, κι ενάντια στην Ιησουϊτική Ιταλία-Γερμανία) δεν έγινε στα τελευταία 10-15 χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ε, λοιπόν, η άνοδος του Ατατούρκ {που οφείλεται στον κορυφαίο φίλο του Ρούντολφ φον Ζεμπότεν-ντορφ (ανάμεσα σε άλλα συγγραφέα κι ενός εκπληκτικού εγχειριδίου για τον οθωμανικό ελευθεροτεκτονισμό και ιδρυτή της Εταιρείας Θούλη), ο οποίος ήταν μια κορυφαία μορφή ψυχικού ανθρώπου που συγκρούστηκε με τον γαλλικό και τον αγγλικό ψευτομασωνισμό του Μεσοπολέμου κι αφού εγκατέστησε κυρίαρχο στην Άγκυρα τον ελεύθερο τέκτονα μαθητή του, τον Ατατούρκ, του έδωσε την οδηγία να κλείσει όλες τις μασωνικές στοές στην Τουρκία (?!)} εμπόδισε αποτελεσματικά το να γίνει κάτι άλλο στην Τουρκία – κάτι το πολύ αποτρόπαιο. Εκεί είναι όλη η ουσία: να βρει κανείς τι θα ήταν η Τουρκία αν είχαν επιτύχει αυτοί τους οποίους απομάκρυνε ήσυχα, ήρεμα κι ήπια ο Ατατούρκ εκτός Τουρκίας – εννοώ κορυφαία κι επιτελικά άτομα του στρατιωτικού-πολιτικού κατεστημένου των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (άτομα που παρά τις θέσεις τους ήταν εναντίον των τελευταίων σουλτάνων, εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κι εναντίον όλων των ισλαμιστικών ρευμάτων-κινημάτων).

Αυτός όμως ο κύκλος ανασυστάθηκε εκτός της κεμαλικής Τουρκίας, επέστρεψε μετά τον θάνατο του Ατατούρκ, κι ανήλθε σιγά-σιγά σε μεγάλη ισχύ – γιατί οι παραδοσιακοί Κεμαλιστές δεν ήξεραν ότι ανάμεσά τους σερνόταν το τρομερώτερο φίδι. Ο Άγνωστος Χ για να το καταφέρει αυτό διαχέθηκε σε όλα τα κόμματα, οπότε δεν εντοπίζεται μέσω τυχόν ανάλυσης πολιτικών αντιπαραθέσεων, όπως δυστυχώς πολλοί στην Ελλάδα αποπειρώνται να κάνουν ακόμη και σήμερα. Αυτός ο Άγνωστος Χ δεν εξαρτιέται ούτε από Χαζάρους-Σιωνιστές, ούτε από Μασώνους κάθε μορφής και τυπικού, και δεν έχει να κάνει με το Ισλάμ γιατί χρησιμοποιεί κάθε μορφή Ισλάμ, κι ακόμη πιο εύκολα τους ανίδεους σύγχρονους ισλαμιστές. Έχει λοιπόν καταστήσει υποχείριο τον Ερντογάν ο οποίος δεν είναι τρελός ή παρανοϊκός (ασχέτως αν τον σπιλώνει κανείς έτσι) αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλοιώς.

Το ότι σύρθηκε ο Ερντογάν να συμμαχήσει με την Ρωσσία δεν είναι κάτι που θα ήθελαν Σαουδική Αραβία και Κάταρ (που είναι οι χώρες που προωθούν τα σημερινά ισλαμιστικά και τρομοκρατικά κινήματα, δηλαδή τους Ουαχαμπιστές / Σαλαιστές και το λεγόμενο Πολιτικό Ισλάμ που βασικά σημαίνει τους Αδελφούς Μουσουλμάνους). Αυτό όμως (δηλαδή το ξέκομμα του Ερντογάν από Σαουδική Αραβία και Κάταρ) ήθελε ο Άγνωστος Χ. Αυτό δείχνει ότι όλη η περί το Ισλάμ φιλολογία στην Τουρκία είναι το απαιτούμενο για τον Άγνωστο Χ smokescreen.
 Το χειρότερο για τον Ερντογάν είναι ότι ο ίδιος ούτε καν έχει ταυτίσει τον Άγνωστιο Χ, ούτε και καταλαβαίνει που οφείλονται τα όσα του φαίνονται θετικά για τα ‘πλάνα’ του και τα όσα του έρχονται σαν αντίθετα/ αντίξοα.


Ο κίνδυνος για την Ελλάδα δεν είναι να κάνει ο Ερντογάν μια ‘τρελα’ απ’ αυτές που φοβούνται οι στρατιωτικοί που έχουν αφεθεί στην τύχη τους από τους πολιτικούς. Ο Άγνωστος Χ δεν θα τον άφηνε. Αλλά ο Άγνωστος Χ έχει πολλούς λογαριασμούς στην Ασία κι αν θέλει μπορεί να τινάξει σε πόλεμο όλη την περιοχή από Κίνα και Πακιστάν μέχρι Ιταλία και Γερμανία.

Είναι ένα θέμα πολύ περίπλοκο γιατί οι δυνάμεις που εμπλέκονται είναι ελάχιστα γνωστές, κι αν ακόμη τις εντοπίσεις σωστά, καταφέρνουν πάντα να σε κοροϊδεύουν γιατί εμφανίζονται πολύ αδύναμες – χωρίς να είναι – κι έτσι έχεις την τάση να μην τις υπολογίζεις. Είναι κι οι φορές που όταν ένα μικρό κόμμα συνεργάζεται με ένα μεγάλο, το μικρό κάνει στην ουσία το τι θέλει, κι όχι το μεγάλο! Ουσιαστικά το λεγόμενο εθνικιστικό MHP του Μπαχτσελί (που ελέγχει την οργάνωση των Γκρίζων Λύκων), το οποίο βρισκόταν στην αντιπολίτευση εναντίον του Ερντογάν, πήρε εντολή από τον Άγνωστο Χ να συμμαχήσει μαζί του.

Γι’ αυτό κι οι Γκρίζοι Λύκοι, υποστηρίζοντας το ΝΑΙ στο ψευτο-δημοψήφισμα, δεν υποστηρίζουν τον Ερντογάν αλλά τους εαυτούς τους. Γιατί αυτοί θα είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι σε περίπτωση νίκης τους, κι όχι ο Ερντογάν που θα είναι μια θαυμάσια ισλαμιστική βιτρίνα που θα θολώνει τα νερά των άλλων.

Σύμβουλοι του Ερντογάν ανήκουν στον Άγνωστο Χ, χωρίς να το ξέρει βέβαια εκείνος. Αυτοί τον προτρέπουν εναντίον της Ευρώπης και στο σημείο αυτό, πάψτε να νομίζετε ότι ο Ερντογάν είναι τρελός, τα βάζει με όλους, κλπ. Ο Άγνωστος Χ συνεργάζεται με τους Ιησουΐτες και τον Πάπα Φραγκίσκο, κι Ιησουΐτες και Σιωνιστές θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας το γρηγορώτερο δυνατό. Και θα το καταφέρουν γιατί η Ευρώπη (και κάθε χώρα, Ρωσσία, ΗΠΑ, Κίνα) είναι μια σκόνη μπροστά σε πανίσχυρες μυστικές οργανώσεις. Οπότε, δεν είναι ο Ερντογάν πιο ισχυρός από Γερμανία και Γαλλία αλλά η Γερμανία κι η Γαλλία είναι κουνούπια μπροστά στους Ιησουΐτες και τους Σιωνιστές. Κι η Τουρκία βέβαια θα διαλυθεί αλλά αυτό είναι δώρον άδωρον γιατί οι συμφορές θα είναι τεράστιας κλίμακας και θα συμπεριλάβουν και την Ελλάδα.

Οπότε όσοι χαίρονται με την προοπτική αυτή θα μετανοιώσουν οικτρά.
Οπότε, δεν βρισκόμαστε στο 1914 για να λέμε ότι η Αυστρουγγαρία είναι ισχυρώτερη της Σερβίας, κοκ, αλλά σε τελείως άλλο επίπεδο, όπου πανίσχυρες παρασκηνιακές-μυστικέςοργανώσεις θα παίξουν με τα πιο μεγάλα κράτη του κόσμου σαν νάταν τα τελευταία απλά τραπουλόχαρτα. Αλλά όταν αρχίσουν και πέφτουν τα χαρτιά το ένα μετά το άλλο, είναι κι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξαναμοιραστεί η τράπουλα.





(Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί μέρος αναρτήσεως, εδώ)

πηγή

19 σχόλια:

  1. Από μιά διαγώνια ανάγνωση που έκανα στο μπλογκ του, ο τυπάκος που έγραψε το άρθρο, είναι κάτι ανάμεσα σε Τελίτσα, Παλαιό και Μπουγά.

    α)Καταφέρεται κατά της αγγλο-γαλλικής "ψευτο-μασωνίας", αλλά πολύ γουστάρει τον "μεγάλο μύστη ελευθεροτέκτονα", ιδρυτή της εταιρείας της Θούλης.

    β)Είναι -λέει- κάργα ορθόδοξος, αλλά απορρίπτει την Εκκλησία και τα πάντα, πέραν της Αγίας Γραφής, ως νοθευμένα. Κι αυτήν την Αγία Γραφή, όμως, την ερμηνεύει με δικούς του, πρωτάκουστους τρόπους.

    γ)Είναι κατά των σιωνιστών, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ, αλλά υπέρ της ενιαίας Τουρκ-Ελλάδας, ως αναβίωση της Ρωμανίας. Διότι -λέει- ελληνικός λαός δεν υπάρχει, είμαστε όλοι σλαβο-αρβανιτό-γυφτοι, που μας δούλεψαν οι αγγλογάλλοι μετά το 1821 και νομίζουμε πως είμαστε Έλληνες. Επίσης, τα περί κτηνωδίας των τούρκων κατακτητών είναι παραμύθια που μας εμφύτευσαν οι δυτικοί γιά να μας χωρίσουν από τους "αδελφούς" Τούρκους.

    δ) Βρίζει συνέχεια με χοντρά κοσμητικά τον -ανύπαρκτο- ελληνικό λαό. Γενικά είναι εξόχως βρωμόστομος, με ιδιαίτερη προτίμηση στις γενετήσιες βρισιές, αν και αποφεύγει να βρίσει ευθέως τους συνομιλητές του.

    ε) Ονειρεύεται την κάθαρση της Ελλάδας με την μετατροπή της σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Το νέο, "υγιές" καθεστώς θα ισοπεδώσει τις πόλεις και θα σύρει τους κατοίκους -χωρίς καθόλου αποσκευές- στην ύπαιθρο, όπου θα ασχοληθούν υποχρεωτικώς με γεωκτηνοτροφικές εργασίες, χωρίς καμμία ατομική ιδιοκτησία, γιά να τους πέσει η.... "έπαρση".
    Παιδεία, αθλητισμός, τέχνες, διασκεδάσεις θα καταργηθούν.
    Όποιος διαφωνεί θα εκτελείται!
    Οι εκλεκτοί θα διαχωριστούν απ' την πλέμπα και θα μυηθούν στην "Βασιλεία των Ουρανών".

    στ) Μετά την "κάθαρση", η Τουρκ-Ελλάδα θα επιβληθεί σε όλο τον πλανήτη, και ενώ θα εξαπολύονται στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον της, οι εχθρικοί στρατοί θα συντρίβονται μυστηριωδώς. Ο τουρκ-ελλαδικός στρατός(;) θα είναι άοπλος.

    ζ) Γράφει συνέχεια, ευκαίρως ακαίρως, γιά τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, γιά μπίζνες σε διάφορες εξωτικές χώρες με πολλών εθνικοτήτων συνεργάτες, γιά τις υψηλές επαφές του και συμμετοχές σε μυστικές διεθνείς μαζώξεις. Ζει -λέει- στην Κένυα.

    Λαμπρός κύριος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα ειδοποιηθεί από τη Φωτεινή για το ποιόν αυτού του κυρίου.
      Τα συγκεκριμένα στοιχεία όμως είναι συγκλονιστικά.

      Διαγραφή
    2. Τα στοιχεία του άρθρου εννοώ.

      Διαγραφή
  2. "...ειλικρινώς κι αντικειμενικώς, ο Σόϊμπλε τους τα είπε ήδη από το 2009-2010"

    "Η Ελλάδα πρέπει να διαλύσει τον στρατό ξηράς και ν’ αφήσει να στήσουν επιχειρηματίες έξω από κάθε εργασιακή νομοθεσία 2-3 μεγάλες (φυσικά ιδιωτικές) στρατιωτικές εταιρείες."

    "Δεν υπάρχουν ανθέλληνες Τούρκοι. Υπάρχουν άξεστοι, αμόρφωτοι, κι ανιστόρητοι ρατσιστές στην Ελλάδα, κι ο ανεπίτρεπτος αντι-τουρκισμός τους προξενεί τη φυσιολογική αντίδραση στην Τουρκία. Οι Τούρκοι είναι πολύ ανώτεροί σου και γι’ αυτό, βαθειά μέσα σου, έχεις ένα απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας έναντι των Τούρκων"

    "από τους κατοίκους της Ελλάδας μόνον οι πρόσφυγες είναι αυθεντικοί απόγονοι των Ρωμιών των αυτοκρατορικών χρόνων και των ελληνιστικών βασιλείων."
    [ο παππούς του, ο οποίος "μιλούσε κι έγραφε τέλεια οθωμανικά τουρκικά", διέφυγε απ' την καταστροφή της Σμύρνης, άρα αυτός είναι αυθεντικός απόγονος]

    Θαυμάζει εξαιρετικά τον ανατολιστή, ιστορικό και πολιτικό επιστήμονα Μουχάμαντ Σαμσαντίν Μεγαλομμάτη, γεννημένο στην Αθήνα ως Κοσμά Μεγαλομμάτη, ο οποίος στα 36 του έγινε μουσουλμάνος.
    "ο Σαμσαντίν είναι ένας εξαιρετικός μύστης, ένας συστηματικός ερευνητής και σπάνιος γνώστης του ψυχικού κόσμου που μας έχει βοηθήσει να ανιχνεύσουμε και να εντοπίσουμε-αισθανθούμε την ψυχή μας με πολλές ψυχικές ασκήσεις."

    ... Ο άγνωστος Χ είναι -λέει- οι Παντουρανιστές...
    Γλαύκαν ες Αθήνας. Άλλος ένας με φοβερές αποκαλύψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Παντουρανιστές", Σωστά! ..και μάλλον θα το συμπληρώσω στην ανάρτηση. Τα αποσπάσματα που αποτελούν την ανάρτηση σε αυτό επικεντρώνονται. Τα αποσπάσματα που περισυνέλλεξες στο σχόλιό σου, απλά δείχνουν τον σκιώδη ρόλο του αρθρογράφου και μπλόγκερ γενικώς.

      Διαγραφή
  3. Ε, ναι. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον, όπως κι άλλα που γράφει. Οι πεποιθήσεις του όμως... δεν ξέρω πως να τις χαρακτηρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό τελικά συμπλήρωσα και μια επισήμανση πριν ξεκινήσει κάποιος το άρθρο. Πράγμα που κακώς το είχα παραβλέψει και σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Κι όπως λέει ο Διηνέκης.. "όλοι γι αυτήν την πουτάνα την ελληνοτουρκική συνομοσπονδία δουλεύουν και την συνδιαχείρηση του Αιγαίου.."

      Διαγραφή
  4. "Παντουρανισμός: Πολιτική κίνηση που αποσκοπούσε στον συνασπισμό όλων των τουρανικής καταγωγής λαών σε ενιαίο κράτος ή ομοσπονδία. Πρώτοι θιασώτες του παντουρανισμού υπήρξαν οι Ούγγροι, στην προσπάθειά τους να αντιδράσουν στις πανσλαβιστικές διαθέσεις του τσαρισμού. Η διαφορά όμως των θρησκευτικών πεποιθήσεων λειτούργησε ανασταλτικά για τις ουγγρικές επιδιώξεις. Γεγονός πάντως είναι ότι, στην επανάσταση του 1849, πολλοί Ούγγροι κατέφυγαν στην Τουρκία και αρκετοί κατετάχθηκσαν στον τουρκικό στρατό. Στον A’ Παγκόσμιο πόλεμο, οι Ούγγροι, που συμπολέμησαν με τους Τούρκους, έφεραν πάλι στο προσκήνιο τον παντουρανισμό και προσπάθησαν να προσελκύσουν στις ιδέες τους και τους επίσης συμπολεμιστές τους Βούλγαρους, που είναι και αυτοί τουρανικής καταγωγής. Ο νεότερος παντουρανισμός είναι επινόηση του νεοτουρκικού κομιτάτου Ένωση και Πρόοδος. Το κομιτάτο, που είχε εγκαταλείψει τις παλαιές του ιδέες περί οθωμανισμού (συγχώνευση των λαών που ζούσαν υπό το σκήπτρο του Οθωμανού σουλτάνου σ’ ένα σύνολο, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές διαφορές τους), άρχισε να προωθεί τον παντουρανισμό, κυρίως στις περιοχές της ασιατικής Ρωσίας, όπου κατοικούσαν μουσουλμάνοι. Όταν έπεσε ο τσαρισμός, η τουρκική προπαγάνδα για τον παντουρανισμό εντάθηκε, και κατόρθωσε μάλιστα να δημιουργήσει ζητήματα, κυρίως στον Καύκασο και στην Μπουχάρα. Αργότερα όμως, επειδή ο Κεμάλ Ατατούρκ αντιμετώπιζε την ελληνική επίθεση στη Μικρά Ασία και ήθελε να εξευμενίσει τους μπολσεβίκους για να πετύχει βοήθεια από τη μετεπαναστατική Ρωσία, οι ιδέες του παντουρανισμού παραμερίστηκαν, και από τότε φυτοζωούσαν."
    (μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες, που αναζωπυρώθηκαν)

    "Η λέξη παράγεται από το
    Τουράν, χώρα βόρεια της Περσίας, που οι Τούρκοι τη θεωρούσαν κοιτίδα τους. Ένθερμοι
    οπαδοί της παντουρανικής κίνησης ήταν οι Νεότουρκοι, που τους διαδέχτηκε ο
    Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος έλαβε το τουρανικό όνομα Άτα-Τουρκ και εφήρμοσε τον εκτουρανισμό της τουρκικής γλώσσας, με την απαλοιφή των αραβικών
    και περσικών λέξεων."

    "Οι αρχαίοι Πέρσες ονόμαζαν Τουράν την παλαιά λεγόμενη περιοχή του Τουρκεστάν καθώς και τη χώρα των Τατάρων."

    "Τουρανική ονομάζεται μια οικογένεια δεκάδων νομαδικών φύλων με καταγωγή από τη Μογγολία και τη ΝΑ Σιβηρία, τα οποία μετανάστευαν κατά κύματα καθ' όλη τη διάρκεια του μεσαίωνα, κυρίως μεταξύ 6ου και 11ου αιώνα. Η θρησκεία τους ήταν σαμανιστική με ανώτατο θεό τον Τένγκρι, άρχοντα του γαλάζιου ουρανού"

    Τούρκοι, Ούγγροι, Βούλγαροι, Ιάπωνες, Ουζμπέκοι, Τάταροι, Ουϊγούροι, Ούννοι, Άβαροι, Χάζαροι...
    Χάζαροι, είπα, λέω...

    Δεν είναι κίνημα του 19ου όπως λένε τα επίσημα κιτάπια, αλλά πολλούς αιώνες παλιώτερο. Και δεν είναι αμειγώς πολιτικό κίνημα, αλλά έχει βαρβάτο μεταφυσικό και μυστηριακό, σαμανιστικό, κοινό υπόβαθρο, παρά τις διαφορετικές θρησκείες που έχουν ασπασθεί οι τουρανικοί λαοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα στο "κατώφλι" καταλήγουν...
      Μην με ρωτήσεις τί σημαίνει αυτό. Γκούγκλαρε "χαζαροι περασμα γεφυρα κατωφλι" κάτι θα βρεις...

      Διαγραφή
    2. Το κατώφλι του Τάρταρου, όπου πάει κι ο Βαρθολομαίος να προσκυνήσει το παγκόσμιο εωσφορικό δόγμα.

      https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/09/70/10/6c/the-baiterek-tower.jpg

      Διαγραφή
  5. Σαμανισμος = Σατανισμος μπορουμε να πουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε καν ο παγανισμός στην βάση του δεν συνδέεται με τον Σατανισμό.
      Σατανισμός: Το λέει η ίδια η λέξη, λατρεύω ή ανοίγω παρτίδες με πολύ συγκεκριμένη οντότητα.

      Διαγραφή
    2. Ο συγκεκριμένος Σαμανισμός, όμως, και εωσφορικός είναι στην επιφάνεια και υποχθονίως σατανιστικός. Τα έχει γράψει με λεπτομέρειες η Μπλαβάτσκυ, γιά τον "άρχοντα του κόσμου", αυτή την "πολύ συγκεκριμένη οντότητα" που περιμένει στα υπόγεια, μέχρι να μπορέσει να βγεί όξω. Ακόμα και η πρωτεύουσά του, είναι αναγραμματισμός του ονόματός του. Όλα φάτσα-φόρα, πλέον.

      Διαγραφή
    3. Αστάνα του Καζακστάν.
      Πάει κι ο Βοθρολυμαίος εκεί, έχει ωραίο καθαρό αέρα και χαϊδεύει άμα λάχει, μαζί με αλλόθρησκους και φυλαρχους, την γυάλινη μπάλλα της Μάτζικα Ντε Σπελλ....εε...συγνώμη, της Πανθρησκείας ήθελα να πω.

      Ρε τί θυμήθηκα τώρα.....Μάτζικα Ντε Σπελλ του Ντίσνεϋ. Να άλλο ένα πονηρό των κόμικ από πολύ παλιά, δεκαετία '70. Και οι πονηρίδηδες των εκδόσεων Τερζόπουλου επίτηδες φαίνεται το αφήνανε αμετάφραστο, για να μην το δουν οι γονείς μας και σταματούσαν να μας αγοράζουν τα τεύχη.

      Διαγραφή
  6. Έρχεται το ποθούμενο...!!! Σε αιματηρό Εμφύλιο οδηγείται ολοταχώς η Τουρκία... Ο Ελληνικός Στρατός θα απελευθερώσει ΜΟΝΟ τους 2 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ Στρατιωτικούς μας...
    ΣΤΟΧΟΣ - 04 Ιουνίου -
    -----
    Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να προκύψει ένας εμφύλιος πόλεμος στην Τουρκία …ο οποίος θα επεκταθεί ταυτόχρονα και στο Ιράν , λόγω των τεράστιων συμφερόντων της δύσης και ειδικά των ΗΠΑ , που δεν αφήνουν τίποτα …μα τίποτα στην τύχη και ειδικά » στα χέρια » του Σουλτάνου Ερντογάν.
    Αφού όλα τα μεγάλα γεωπολιτικά και αμυντικά ινστιτούτα , τα οποία καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την πολιτική της δύσης στο σύνολο της, στοχοποιούν Ερντογάν και Τουρκία …καθημερινώς…τότε τα ψωμιά των Τούρκων είναι πολύ-πολύ λίγα.
    Ένα ακόμη από αυτά τα σημαντικά γεωπολιτικά ινστιτούτα το Carnegie Europe , αναφέρει στην ουσία ότι μετά τις εκλογές στις 24 Ιουνίου 2018 η Τουρκία θα «βυθιστεί» στο σκοτάδι του νέο-οθωμανικού απολυταρχισμού με όλες τις …συνέπειες για όλα τα κράτη που συνορεύουν με την χώρα αυτή .
    Σε κάποιο σημείο της έκθεσης για την Τουρκία το Carnegie αναφέρει ότι « ας ελπίσουμε ότι η επικρατούσα εθνικιστική αφήγηση του Ερντογαν δεν θα οδηγήσει σε πολεμικά επεισόδια με τον αμερικανικό στρατό στην βόρεια Συρία ή σε ναυτικά σοβαρά περιστατικά στο Αιγαίο ή στις ακτές της Κύπρου ή σε περιστατικά που αφορούν τους Τούρκους πολίτες της ΕΕ …οι οποίοι αναμένεται να ψηφίσουν σε τοπικά εκλογικά κέντρα, κυρίως στην Αυστρία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες…από Κούρδους ή εθνικιστές των χωρών αυτών.

    Ταυτόχρονα, η τουρκική ηγεσία ακολουθεί την εθνικιστική πολιτική μετά την στρατιωτική εισβολή στη βόρεια συριακή επαρχία της Αφρίν.

    Επιπλέον, υπήρξαν αρκετά πρόσφατα περιστατικά «ομηρίας» με ξένους στρατιωτικούς (Ελλάδα - τα δυο στελέχη μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη), συμπεριλαμβανομένων και Αμερικανών ομήρων στην Τουρκία, αλλά και πολεμικών απειλών κατά της Ελλάδας για τις εδαφικές διαμάχες σε ελληνικά νησιά στο Αιγαίο.

    Οι προσεχείς εκλογές στην Τουρκία θα καθορίσουν εάν η έως τώρα δημοκρατία στην χώρα μπορεί να ανακάμψει ή θα αντικατασταθεί πλήρως από τον νέο-οθωμανικό κανόνα ενός μόνο ανθρώπου, συνεχίζει το ινστιτούτο.

    Οι επόμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της Τουρκίας, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου 2019, και θα διεξαχθούν στις 24 Ιουνίου 2018, έχουν προσελκύσει την προσοχή όλης της δύσης.

    Η τελευταία προεκλογική πορεία του νυν προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει την αποφασιστικότητά του να εξασφαλίσει μια ακόμη νίκη στην χώρα του, Ενσωματώνοντας μια πολιτική που έχει αναφορά σε μια στυγνή στρατηγικής επιβίωσης, επιστρατεύοντας παράλληλα «όλα τα μέσα» που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της νίκης για την διατήρηση της απόλυτης εξουσίας.
    ☆ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ
    ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ (ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΣ).☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή