«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒίΝΤΕΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!








2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες – Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους
    23 Ιουνίου 2018..και επεται συνεχεια
    ----
    Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες – Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους

    Το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες με το οποίο οι Γερμανοί φιλοδοξούν να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους και να αποτελέσει τον θάλαμο συγκέντρωσης των μεταναστευτικών ορών για να μην φτάνουν στην Ευρώπη, επικεντρώνεται πλέον στα εκατοντάδες ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου πελάγους.

    Νησιά τα οποία το Βερολίνο θέλει να μετατρέψει σε «πολυτελείας» μεταναστευτικά «Αλκατράζ» και «Rikers Island»!

    Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του europost.gr από το Βερολίνο, η γερμανική κυβέρνηση έχει στο συρτάρι της αυτό το “σχέδιο” το οποίο έχουν εκπονήσει κυβερνητικοί αξιωματούχοι που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο της κας Μέρκελ, την Χριστιανοκοινωνική Ένωση Βαυαρίας.

    Το σχέδιο αυτό αφορά στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ρεύματος, που κινείται, από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, προς την Γερμανία.
    Οι συντάκτες του κινούνται από λογική διαφορετική σε σχέση με αυτή που κατηύθυνε την καγκελάριο Μέρκελ στην μεταναστευτική της πολιτική μέχρι σήμερα.

    Πιστεύουν σε μία πολιτική κλεισίματος των συνόρων, προς την οποία θα κληθούν να προσαρμοστούν και άλλες χώρες, που βρίσκονται στην πορεία των μεταναστευτικών ροών.

    Σε ό,τι αφορά τις χώρες πρώτης υποδοχής, όπως η Ελλάδα, το σχέδιο αυτό των σκληρών συντηρητικών κύκλων της Γερμανίας περιλαμβάνει μέτρα αποθάρρυνσης της διόγκωσης των μεταναστευτικών κυμάτων.

    Μεταξύ αυτών προτείνεται η δημιουργία hot spots κλειστού χαρακτήρα σε αραιοκατοικημένα η ακατοίκητα Ελληνικά νησιά, στα οποία – σύμφωνα με τους Γερμανούς συντάκτες – θα συγκεντρώνονται οι παράνομοι μετανάστες και θα ζουν εκεί υπό ελεγχόμενες συνθήκες, μέχρι να εξεταστούν οι αιτήσεις ασύλου κλπ.
    Το ίδιο σχέδιο προβλέπει την διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών για να υπάρξουν πολύ καλες συνθήκες διαβίωσης στα συγκεκριμένα κέντρα και διοχέτευση κονδυλίων στα κράτη που θα τα φιλοξενούν.
    Οι εμπνευστές του σχεδίου υποστηρίζουν ότι έτσι δεν θα παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα και οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι απολύτως σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές.
    Από την άλλη πλευρά όμως ο έλεγχος των όσων μένουν εκεί και το γεγονός ότι θα πρόκειται για κλειστά κέντρα διαμονής θα λειτουργεί ως στοιχείο αποτροπής και αποθάρρυνσης όλων εκείνων που θα θελήσουν να έρθουν, με αποτέλεσμα την μείωση των μεταναστευτικών ροών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΦΕΔΟΝΙΑ...ΕΔΩ ΚΑΦΕΔΟΝΙΑ...:
    Ο,τι και να κανουν οι προδοτες πολιτικοι τον freddo cappuccino(decaf)
    δεν θα μας τον παρουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή