«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Σχεδιάζουν από 1 Σεπτεμβρίου, να κρατούν τα παιδιά μας, μαζί με μουσουλμανάκια, σε Ο Λ Ο Η Μ Ε Ρ Α «διαθρησκειακά» «βρεφονηπιαγωγεία» χρηματοδότησης του «πολυπολιτισμικού» Open Society Foundations του Τζορτζ Σόρος.

Και βίντεο με όλους τους διάσημους Νεοταξίτες πράκτορες του ιδρύματος Σόρος: Amartya Sen, Bono, Joseph Stiglitz, Kofi Annan, Leon Botstein, Mabel van Oranje


Η Ελλάδα μετατρέπεται με το ζόρι σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία.
Άλλο να φιλοξενείς συγκεκριμένο αριθμό προσφύγων που το έχουν ανάγκη και άλλο να σε υποχρεώνουν να ενσωματώσεις τα κύματα «μουσουλμάνων μεταναστών» που έρχονται στην Ελλάδα, την ώρα που η κυβέρνησή μας έχει πει «ναι» και στην επαναπροώθηση παράνομων μεταναστών στα εδάφη μας από την Γερμανία.

Τόσο τα Ελληνόπουλα όσο και τα μουσουλμανόπουλα θα έχουν κοινή εκπαίδευση, με νέα θρησκευτικά χωρίς Χριστό στο επίκεντρο αλλά και νέα ιστορία.

Πρώτα όμως τα μουσουλμανόπουλα θα προετοιμαστούν σε ειδικά «βρεφονηπιαγωγεία», κέντρα προσχολικής αγωγής, και μάλιστα σε διαθρησκειακές ομάδες με Ελληνόπουλα.

Θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν σε μαθήματα προσχολικής αγωγής, με στόχο -μεταξύ άλλων- την κοινωνικοποίηση, την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, ακόμη και την απόλαυση των οφελών της αισθητικοκινητικής.

Αυτό θα συμβεί από την 1η Σεπτεμβρίου και θα αφορά δεκάδες μουσουλμανόπουλα ηλικίας από δύο έως έξι ετών στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του έργου «Enhancing the right to education and access to schooling for refugee children».

Από ποιον χρηματοδοτείται το όλον εγχείρημα;

Κατά το 100% από το Ίδρυμα «Open Society Foundations» (OSF) του George Soros.

Ακριβώς, δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις!

Στον πρωινό κύκλο λειτουργίας, από τις 8 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι, θα υλοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο παιδαγωγικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δράσεις που έχουν στόχο την κοινωνικοποίηση, την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας αλλά και βασικών μαθηματικών γνώσεων και αισθητικοκινητικής, για παιδιά προσφυγικών οικογενειών, ηλικίας 2- 4 ετών, στο πλαίσιο δίγλωσσου προγράμματος μαθησιακής διαδικασίας.  

Στον απογευματινό κύκλο λειτουργίας, από τις 4 μετά το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ, θα υλοποιείται πρόγραμμα με κύκλους διαπολιτισμικών δράσεων και εργαστηρίων για παιδιά 2- 6 ετών, σε ομάδες μεικτές από παιδιά τοπικού και προσφυγικού πληθυσμού. Το πρόγραμμα τόσο του πρωινού, όσο και του απογευματινού κύκλου θα παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Ολοήμερα διαθρησκειακά «βρεφονηπιαγωγεία», θα μπορούσαμε να πούμε, με την σφραγίδα του… «φιλάνθρωπου» «επενδυτή» Σόρος.




πηγή

11 σχόλια:

  1. Θα παρακαλέσω τους σχολιαστές,

    επειδή οι περισσότεροι ανάμεσά σας ενοχλούνται με το φαινόμενο αυτό, το οποίο δυσχεραίνει την ανάγνωση,

    να μην αντιγράφουν και τοποθετούν ολόκληρα άρθρα από άλλα ιστολόγια, στο χώρο των σχολίων μας.

    Μπορούν να αντιγράψουν μόνο τον τίτλο και από κάτω την διεύθυνση, για να ανατρέξει να το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται.

    Μπορούν επίσης να σχολιάσουν και κάτι δικό τους, είτε για την ανάρτησή μας, είτε για την ανάρτηση στην οποία μάς παραπέμπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη! Ο αγώνας είναι ταξικός. Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά! Εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα.
    Ας απολαύσουμε τον ήρωα των αριστερών , εχθρό του κεφαλαίου και των τραπεζιτών τύπου Σορος , που κατετρόπωσε και συνεχίζει να κατατροπώνει τον καπιταλισμό…

    “Μανώλης Γλέζος – Βικιπαίδεια https://el.wikipedia.org/wiki/Μανώλης_Γλέζος
    Ο Μανώλης Γλέζος (9 Σεπτεμβρίου 1922) είναι Έλληνας ήρωας της Εθνικής ..... στελέχη και οπαδοί της Ε.Δ.Α., μεταξύ των οποίων και ο Μίκης Θεοδωράκης.”

    Απολαύστε τον παρέα με τον “μακεδονομάχο” διεθνιστή κομμουνιστή πατριώτη να τρώνε χημικά για να εμποδίσουν την κακιά “δεξιά” να πουλήσει τα πάντα όλα στους κακούς τραπεζίτες, “ εχθρούς των κομμουνιστών”!!!
    Το πάς το δούλεμα αριστερέ και σου το προσφέρουν αφειδώς…


    “Κατάθεση Γλέζου για τα χημικά που δέχτηκε | news247 | News 24/7
    www.news247.gr/katathesi-glezoy-gia-ta-chimika-poy-dechtike.6143782.html
    5 Μαρ 2012 - Ο Μανώλης Γλέζος κατέθεσε για τα χημικά που δέχτηκε ο ίδιος και ο Μίκης Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια πορείας (Vid)”

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ….ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

    “Κόκκινος Ουρανός: His Master's Voice: Σουηδοί ευρωβουλευτές, οι πιο ...
    redskywarning.blogspot.com/2016/10/his-masters-voice.html
    19 Οκτ 2016 - Το Ίδρυμα Open Society του Σόρος βρέθηκε να έχει προσλάβει μια εταιρεία συμβούλων για την ... Μανώλης Γλέζος (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ΛΑΕ).”

    ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Εξω από την Ευρώπη των μονοπωλίων!!!!
    Εξω από την ναζιστική Ευρώπη...


    Μ. Γλέζος: "...θα ψηφίσω ΚΚΕ" (3/9/15)
    https://www.youtube.com/watch?v=Jl0sx7jrHAQ

    Αφού έστρεψε τους αριστερούς στο ΠΑΣΟΚ...
    Αφού έστρεψε τους αριστερούς στον συριζα...
    Τώρα
    λέει ο σούπερ ήρωας που δείχνει τον κομμουνιστικό σοβιετικό πανευρωπαϊκό δρόμο στον οποίο βαδίζουμε με την μέθοδο του σαλαμιού, από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης (ουσιαστικά μετά τον Β.Π.Π.) των Καραμανλή και Παπανδρέου Ανδρεά , "που δεν φταίνε" για την κατάντια της σημερινής Ελλάδος!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΟΙ ΝΟΥΜΕΡΑ (ένα και δυο) ήρωες ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ!!!

    "Είμαστε στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να φύγουμε από την Ευρώπη.
    Δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.
    Ψηφίζουμε ΚΚΕ..."

    Το οποίο ΚΚΕ λέει (όπως έλεγε και το ΠΑΣΟΚ. η δημαρ , ο σφυριζα , οι 14 κομμουνιστικές συνιστώσες του , όπως λέει και ο καζακης και κάθε αριστεράκης) πως θέλει να φύγει από το Ευρώ και την Ευρώπη!!!

    Και μετά Κύριε Κώστα γράφετε πως βγάζω μίσος για αριστερούς αρθρογράφους.
    Καθόλου μίσος . Συμπόνοια!

    Εργάτη χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάχιστη αποκαθήλωση να ανασάνει η Ελλάς!
      Να βγεί από τον αριστερό ψεύτικο βούρκο που μας έχωσαν οι αντιστασιακοί τους οποίους η "κακιά χούντα" δεν τους σκότωσε ,(όπως βασάνισε και σκότωνε δεκάδες εκατομμύρια άλλους Ελληνες βρε αρχιψευταράδες αριστεροί μικημαους;), διότι θα μας έκαναν ντά οι Ρώσοι!
      Και τι ήσουν εσυ για τους Ρώσους ρε τραγουδιάρη;
      Και αφού ήσουν σημαίνων στέλεχος για τους Ρώσους και σε προστάτευαν , γιατί σε κάλεσαν οι Αμερικάνοι να μεσολαβήσεις για την λύση Καραμανλή!
      Δηλαδή οι Αμερικάνοι δεν σε φοβόντουσαν ως άνθρωπο που προστάτευαν οι κομμουνιστές Σοβιετικοί "εχθροί των δεξιών" καπιταλιστών Αμερικάνων;
      Και εφόσον η επανάσταση ήταν όπως λένε τα αριστερά ψεύδη Αμερικανοκίνητη, γιατί δεν απευθύνθει στην Αμερική που τον εκτιμούσε και τον αγαπούσε και τον εμπιστευόταν για να του αναθέσει τέτοιον ρόλο , ούτως ώστε να τον σώσει από τα "τρομερά βασανιστήρια των Ελλήνων αξιωματικών";

      Ε ρε τι αποκαλύψεις γίνονται στα ψηλά γράμματα...για τους εχθρούς καπιταλιστές Αμερικανούς με τους κομμουνιστές Σοβιετικούς...και για τους “αυτοδημιούργητους” επαναστάτες αριστερούς μουσικάντηδες που επέτυχαν οτι επέτυχαν με την αξία τους!!!!!!
      Βρε εάν οι αριστεροί ,δεν ήταν οι προστάτες του παγκόσμιου κομμουνιστικού συστήματος , υπήρχε ποτέ περίπτωση να έδιναν συναυλίες παγκόσμια και στο Ισραήλ , για να ξυπνήσουν τους κοιμισμένους εργάτες ενάντια στο κακό καπιταλιστικό κεφάλαιο και τους μπουρζουάδες τραπεζίτες;

      ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ..
      ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
      ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ!

      “Πόσοι από εσάς ξέρετε ότι ο Ζορμπάς δεν είναι του...Θεοδωράκη;
      ...
      Θεοδωράκης αμέσως αποκάλυψε κάτι το οποίο όπως είπε δεν έχει ξαναπεί. Ότι στη φυλακή δεν τον εκτελέσανε, διότι η Σοβιετική ένωση, απείλησε το καθεστώς της χούντας με αντίποινα(!)"

      https://www.epixirimatias.gr/2013/10/blog-post_2541.html

      Δεν έχω τίποτα κύριε Κώστα με τους αριστερούς αλλά με την αριστερά ως κοσμοθέαση!
      Η οποία κοροϊδεύει ασύστολα τους αριστερούς και αδυνατούν να το κατανοήσουν. Στους καλούς και αγαθούς Ελληνες αριστερούς αναφέρομαι.
      Οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι. Την δουλεία τους εκτελούν!
      Δεν πρέπει να αποκαλύψουμε την πλάνη;
      Πως θα γλιτώσουν και αυτοί και εμείς;
      Με νέο "εμφύλιο";
      Απλά είναι τα πράγματα και οφθαλμοφανέστατα!
      Ας το παραδεχθούν πως υπήρξαν θύματα μιας ανθελληνικής αντίχριστης κοσμοθεωρίας και με μιας θα δούμε και εμφύλιοι να αποφεύγονται και οι προδότες να πάνε φυλακή, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ και η Ελληνοχριστιανική Ελλάς μας με την Βοήθεια Της Υπεραγίας Θεοτόκου μας να ξαναγίνει ΜΕΓΑΛΗ και ΤΡΑΝΗ
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΡΩΜΑΝΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λέτε!
      Επίθεση σε αρθρογράφους όπως τον κο Αριστείδη και τον Μποτίλια δεν ανέχομαι, λόγω της μελέτης του Μαρξισμού που έκαναν κάποια παλιά περίοδο της ζωής τους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μεγάλοι πατριώτες και τους γνωρίζω προσωπικά, όπως και τον αγώνα τους ο οποίος είναι πιο δυναμικός γιατί έχουν αποκωδικοποιήσει τα φίδια που περιγράφετε πιο ενδελεχώς και τα πολεμούν αρκετά χρόνια τώρα με βαρύ αντίτιμο στην προσωπική τους ζωή.

      Πιστεύω πως τώρα καταλάβατε γιατί με εξόργισαν κάποια σχόλιά σας τα οποία δεν ανάρτησα. Θέλει τακτ πριν ρίξουμε στον καιάδα οποιονδήποτε επειδή κάτι ακούσαμε.

      Διαγραφή
  3. Οσοι εχουν παιδια, να ανησυχησουν και να αντισταθουν. Στην εσχατη αναγκη, διαγραφη απο τα κομμουνιστικα σχολεια στα οποια μαθαινουν να γινονται υπανθρωποι και οχι ανθρωποι, ποσο δε μαλλον Ελληνες. Κρυφα σχολεια σε καθε σπιτι. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι περισσοτεροι γονεις ειναι εγκεφαλικα και ψυχικα ατομα αναπηρα πασχοντας απο ακραιο ναρκισσισμο. Με τα παιδια τους θα ασχοληθουν; Η συσσωρευση ευρω ειναι μεγιστη προτεραιοτητα. Αν δεν συμβει ενα θαυμα απο τον Θεο να μας λυπηθει, δεν θα συνεχισουμε να υπαρχουμε ως εθνος για πολυ ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ
      ΘΕΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Υπό κατάρρευση ο στρατός της Τουρκίας – Εχει μειωθεί αισθητά το αξιόμαχό τους – Τι πληροφορίες καταφθάνουν στα στελέχη του Ελληνικού Πενταγώνου
    Δημοσίευση: 14 Ιουλίου 2018, 8:33 πμ
    -----
    Yπό κατάρρευση βρίσκεται ο τουρκικός στρατός, Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι Ελληνικές ΕΔ δεν πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή, το αντίθετο.

    Σχεδόν οι μισοί από τους κορυφαίους στρατηγούς και ναυάρχους έχουν φυλακιστεί ή αποστρατευθεί και χιλιάδες στρατιώτες αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Τώρα, όπου ο πρόεδρος Ερντογάν έχει θέσει σε εφαρμογή ένα ευρύ σχέδιο εκκαθαρίσεων, φυλακίζοντας, απολύοντας και θέτοντας σε διαθεσιμότητα δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους του κράτους, ο στρατός που για χρόνια λειτουργούσε σαν δύναμη ενοποίησης της χώρας, είναι βαθιά διχασμένος, έχει χάσει την επιρροή και την αξιοπιστία του.
    (πηγη:πενταποσταγμα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΩΡΙΔΑ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ»!!!
    ΑΠΟΨΕΙΣ. - 14 Ιούλ 2018 - 9:45

    Δήλωση-σοκ έκανε χτες βράδυ στην εκπομπή μας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» http://www.eoellas.org/webradio/, η Ραχήλ Μακρή. Είπε λοιπόν ότι οι ξένες δυνάμεις έχουν προγραμματίσει να μην μείνει…ούτε λωρίδα γης για τους Έλληνες...΄Εχουν δηλαδή προγραμματίσει για τους Έλληνες να έχουν τη μοίρα των Παλαιστινίων. Οι Έλληνες βρίσκονται υπό διωγμό και ο Τσίπρας-Καμμένος είναι οι πρόθυμοι υπηρέτες τους οι οποίοι ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και πλέον, μετά την υπογραφή στις Πρέσπες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, έρχεται το μοίρασμα των συνόρων μας με την Αλβανία (ύστερα από τις επίσημες δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Τσίπρα) , ενώ το ίδιο θα γίνει με τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου. Η Ραχήλ Μακρή τόνισε με έμφαση πως αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμκος, οι Έλληνες δεν θα έχουν πια ούτε λωρίδα γης, θα έχουν τη μοίρα των Παλιστινίων.
    Η εκπομπή μας αναμένεται να αναμεταδοθεί τη Δευτέρα το βράδυ στις 9.00.
    πηγη:τρικλοποδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018
    Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη Τούρκοι δημοσιογράφοι για κινηματογράφηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων...!!!
    ----
    Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη δημοσιογράφοι της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης όπως μεταδίδει το κρατικό κανάλι της Τουρκίας TRT.

    Το τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο είχε περάσει στην Ελλάδα για γυρίσματα με αφορμή τη 2η επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.
    πηγη :thesecretrealthrue.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .Κίσινγκερ: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»

    του Κωστή Αλεξίου

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Στην απορία του φοιτητή μας "μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;", η απάντηση ήταν περίπου "άκουσε εμένα που σου το λέω"...
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο
    ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ...
    (πηγη : απορρητο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή