«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Συνδυασμός δύο πληροφοριών οδηγεί σε συμπέρασμα πως πιθανόν οι κυριότεροι εμπρηστές του Αυγούστου 2007 και Ιουλίου 2018.. είναι άτομα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου που έδρασαν για λογαριασμό αλλότριων συμφερόντων.



Το ένα στοιχείο θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αδιάσειστο, σε σχέση με το δεύτερο το οποίο δύσκολα νομίζω θα μπορούσε να αποδειχτεί κι αυτό κατασκευασμένο.

1ο στοιχείο:

Το εμπιστευτικό τηλεγράφημα της Αμερικάνικης Πρεσβείας για τις φωτιές του 2007

 Αύγουστος 21, 2017


Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα μας και τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούστηκαν ακόμη και από επίσημα χείλη, αξίζει να δούμε τι έλεγε εμπιστευτικό τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα προς το State Department, σχετικά με τις φωτιές του 2007.


Το καλοκαίρι του 2007 η Ελλάδα βίωσε τη χειρότερη χρονιά στη σύγχρονη ιστορία της στο θέμα των δασικών πυρκαγιών. Συνολικά χάθηκαν 63 άνθρωποι και κάηκαν 2.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα εκτάσεων. Στις 24 Αυγούστου, η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζήτησε τη συνδρομή ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν, στέλνοντας προσωπικό και μέσα. Τις επόμενες ημέρες ο Β. Πολύδωρας δήλωσε στη Βουλή ότι η χώρα αντιμετώπισε ασύμμετρες απειλές, υπονοώντας ότι οι φωτιές ήταν αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης και/ή εμπρησμών από ξένους πράκτορες.

Με τη πάροδο των ετών, προέκυψαν και άλλοι ισχυρισμοί για τους υπεύθυνους των πυρκαγιών. Άλλοι μίλησαν για Τούρκους πράκτορες, άλλοι για Σκοπιανούς, άλλοι για τρομοκράτες. Μέχρι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ κατηγορήθηκαν ως υπαίτιοι με το σκεπτικό πως ήθελαν τη πτώση της τότε κυβέρνησης Καραμανλή.


Τι έλεγε όμως η Αμερικανική Πρεσβεία;

Η Αμερικάνικη Πρεσβεία απέστειλε στις 26 Αυγούστου τηλεγράφημα προς το State Department που ανέλυε τη κατάσταση στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζει τη καταστροφή ως τη χειρότερη που βιώνει η Ελλάδα μετά τους σεισμούς του 1999. Γίνεται λεπτομερέστατη αναφορά για τις απώλειες ζωών, τις ζημιές, τα πυροσβεστικά μέσα που διατίθενται κτλ, και συνιστά τη παροχή βοήθειας από την Αμερικανική Κυβέρνηση. Από οικονομικής πλευράς δε συνιστά τη παροχή χρηματικής βοήθειας διότι εκτιμάται ότι αυτή θα δοθεί για την ενοικίαση Ρωσικών μέσων αεροπυρόσβεσης.

Μεταξύ άλλων, το τηλεγράφημα αναφέρει πως προσωπικό της αμερικανικής βάσης στη Σούδα, διατέθηκε για να βοηθήσει τις τοπικές αρχές για τη καταπολέμηση εστιών φωτιάς στη Κρήτη. Αναφορά γίνεται επίσης στο υψηλό κόστος της ενοικίασης ρωσικών πυροσβεστικών ιπτάμενων μέσων.

Παρακάτω στο τηλεγράφημα, γίνεται προσπάθεια εκτίμησης των αιτιών των πυρκαγιών. Αναφέρεται ότι τα τοπικά media δεν προκρίνουν την ιδέα ότι οι φωτιές μπήκαν από ξένους πράκτορες ή εγχώριους τρομοκράτες. Ωστόσο σύμφωνα με αμερικάνικες πηγές μέσα στην Ελληνική Αστυνομία, βρέθηκαν στον Υμηττό τηλεχειριζόμενες εκρηκτικές συσκευές, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν εγχώριες τρομοκρατικές ομάδες όπως ο Επαναστατικός Αγώνας. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το τηλεγράφημα, αυτή η πληροφορία δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. Η Πρεσβεία συμφωνεί με τη δήλωση Καραμανλή ότι οι φωτιές είναι αποτέλεσμα πολλαπλών εμπρησμών. Τέλος, το τηλεγράφημα εκτιμά ότι οι φωτιές προκλήθηκαν από καταπατητές γης, αλλά και άτομα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου, σύμφωνα με τα ευρήματα του Υμηττού.

Το χαρακτηρισμένο ως εμπιστευτικό (confidential) τηλεγράφημα με αριθμό  07ATHENS1687_a,  εστάλλει από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προς το State Department στις 26/08/2007.  Δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο wikileaks.org στις 30/08/2011, απ όπου και το αντλήσαμε.

πηγή: factchecker.gr


2ο στοιχείο:

Παρένθεση: Ο σχολιαστής που μας ενημέρωσε για την παρακάτω ανάρτηση του makeleio.gr, έγραψε: " Οι εμπρηστές προδόθηκαν σε δέκα λεπτά. Αν θέλουν τους έχουν. Δείτε εδώ.. σύμβολο αστέρι , ο σύριζα έχει αστέρι. Και κάπου αλλού έχουμε δει σε ειδήσεις με αναρχικούς.. ψάξτε το."

 

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που πρέπει να ψάξουν οι ΑΡΧΕΣ! ΔΕΙΤΕ τι έγινε μια ημέρα πριν τη φονική πυρκαγιά και την εθνική τραγωδία!

25|07|2018


Γιατί καίγονται κάθε καλοκαίρι τα δάση της Ελλάδας; Επειδή κάποιοι έχουν συμφέροντα
«Δείτε το αυτοκολλητο από φέιγ-βολαν που βρέθηκαν σε κάδους στο Αιγάλεω πλατεία Εσταυρωμενου  μια ημέρα πριν την πυρκαγια…..»

20180725_154515

Με τιμή
Νικανδρος


πηγή: makeleio.gr 

9 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πίσω από κάθε εθνική καταστροφή κρύβονται μεγάλα (αλλότρια) συμφέροντα. Γιατί τη βρωμοδουλειά να την κάνουν ντε και καλά οι του "αναρχικού" και "αντιεξουσιαστικού" χώρου και να μην είναι οι "παρεπιδημούντες εν Ιερουσαλήμ" λαθρο-αλλοδαποί;;;; Είναι ακριβώς τα "αλλότρια" συμφέροντα που τους κουβάλησαν μες τα πόδια μας. 'Οσο γιά το αυτοκόλλητο (Να καούν όλου του κόσμου οι Ελλάδες) νομίζω είναι γιά ξεκάρφωμα. Καταρχήν δεν μπορείς να βγάλεις ένα ξεκάθαρο νόημα από ένα τέτοιο αναρχικοφανές τσιτάτο. Ποιές είναι "όλου του κόσμου οι Ελλάδες";;; Μπορεί να μας πει κάποιος;;; Από την άλλη, ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει τέτοια αυτοκόλλητα. Πρακτοριλίκια!!! Ούτε "ανάρχικοί" ούτε τρίχες κατσαρές! 'Οποιοι διαβόλοι και νάναι το σίγουρο είναι ότι επιζητούν τον φυσικό αφανισμό μας και έχουν βγει πλέον και το κάνουν ξεδιάντροπα και φόρα παρτίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τίτλος είναι αρκετά σαφής με τις λέξεις 'πιθανον οι κυριοτεροι' και ξέρουμε πόσο μάς μισεί αυτή η κατηγορία.
      Από την άλλη...Έτσι κι αλλιώς κατα κόρον χρησιμοποιούνται όργανα της Τουρκίας και γυφτοσκοπιανοι και αλβανοί.

      Διαγραφή
    2. Το τσιτατο που ειπατε εκφραζει τον διεθνισμο,το μισος για τα εθνη. Και σαφως δεν τα τυπωνουν οι ιδιοι κομμουνιστο-αναρχο-απλυτοι, αλλα τα περιουσια αφεντικα τους.

      Διαγραφή
    3. γιατι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες ειναι μεγαλυτεροι εχθροι του ελληνικου λαου και μισουν περισσοτερο την ελλαδα απο λαθρο, ισλαμιστες, τουρκους, αλβανους και βουλγαροσκοπιανους μαζι.
      ολη τους η υπαρξη εναι προσανατολισμενη στην καταστροφη καθε τι εθνικου και ελληνικου για παντα απο τον πλανητη.
      γιαυτονν και μονο το σκοπο ζουνε!
      καταλαβες αστουλι??????

      Διαγραφή
    4. Μην διαπληκτιζομαστε. Δεν είναι όλοι αστικά Αριστερά τρολ. Ο καθένας διατυπώνει κάποιες απόψεις όπως του έρχονται στο μυαλό. Τα πραγματικά σιχαμερα τρολ τα τσεκάρω πρώτα, και δεν τους κάνω τη χάρη να διαβαστεί η επί πληρωμή αντινοηση τους και να δηλητηριάσει τη σκέψη των επισκεπτών μας.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Ιουλίου, 2018 11:02

    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΛΠ.Ο ΝΟ 1 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ,ΥΜΗΤΟ ΕΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΣΟ ΚΟΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ BLOGGERS ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΙΔΕΑ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΛΗ------ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ------Η ΑΛΛΟΙΩΣ---ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου αυτο που λες εχει ηδη ξεκινησει εδω και αρκετους μηνες. Μενει η πιο αμεση επαφη με ευρυτερο κοσμο, δηλ. εσας καθως και συλλογικοτητες, εκει ειναι ομως που θελει πολλη προσοχη, γιατι ανθρωποι του θηριου βρισκονται παντου για να αρπαξουν την ευκαιρια και να μας χωσουν μεσα (οσο ακομα περναει απο το χερι τους, και μαλιστα με πιο λυσσα τωρα που κινδυνευουν) δηθεν για "συσταση οργάνωσης επικίνδυνης για τη δημοκρατια", έτσι θα τις αποκαλεσουν αυτές τις πρώτες συναντήσεις για απλή συζήτηση.
      Όχι μόνο μπλόγκερς, αλλα πολλοί ακόμα παράγοντες είναι σε ετοιμότητα καραδοκοντας για το ασφαλές χρονικό σημείο.

      Διαγραφή

  3. > ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ....Θεσσαλονίκη: Αναρχοάπλυτοι Επιτέθηκαν σε φορτηγό που μετέφερε βοήθεια σε ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!Τραυματίες οδηγός και συνοδηγός...

    Επίθεση σε βαν από "αγνώστους" με δίκυκλα σημειώθηκε χθες το βράδυ Τετάρτης (25/7) στη Θεσσαλονίκη.

    ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ....Θεσσαλονίκη: Αναρχοάπλυτοι Επιτέθηκαν σε φορτηγό που μετέφερε βοήθεια σε ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!Τραυματίες οδηγός και συνοδηγός...
    ΣΤΟΧΟΣ - 26 Ιουλίου - 0

    Επίθεση σε βαν από "αγνώστους" με δίκυκλα σημειώθηκε χθες το βράδυ Τετάρτης (25/7) στη Θεσσαλονίκη.





    Πιο αναλυτικά, το βαν κινούνταν στην περιοχή των Μετεώρων περίπου στις 20.30 όταν έξι φασίστες τρόφιμοι των ιδρυμάτων της νέας τάξης, με καμένο εγκέφαλο από την πολλή νεοταξίτικη κατήχηση, επιβαίνοντες σε δίκυκλα το προσέγγισαν και επιτέθηκαν εναντίον των επιβαινόντων. Το βαν μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αθήνας.




    Ακροδεξιοί έφαγαν ξανά ξύλο από ακροαριστερούς

    Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για βαν της εθνικιστικής οργάνωσης "Ιερός Λόχος".

    Οι φασίστες διεθνιστές έστησαν ενέδρα στον οδηγό, καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι η εν λόγω οργάνωση πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην πλατεία Μετεώρων.

    Ο οδηγός του βαν και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν, από χτυπήματα που δέχθηκαν από τους κοκκινόμαυρους ψυχοπαθείς Ναζί, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη, αλλά ΦΥΣΙΚΑ θα αφεθεί ελεύθερος ==??/ , καθώς αυτά τα ανεγκέφαλα κτήνη προστατεύονται από υπέρτερες δυνάμεις, που κάποτε θα λογοδοτήσουν στην ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβέρνηση-όνειδος: Π. Καμμένος σε διεθνή MME: «Φταίνε οι κάτοικοι που πέθαναν» – Σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος του BBC

    Δημοσίευση: 26 Ιουλίου 2018, 5:05 μμ | Ανανέωση: Ιούλιος 26, 2018 στις 5:25 μμ

    Κατάπτυστες δηλώσεις από τον Υπουργό Άμυνας στο βρετανικό BBC. Οργή προκαλεί με τις κατηγορίες που εξαπολύει κατά των θυμάτων και των κατοίκων της περιοχής Μάτι που επλήγησαν από την καταστροφική και φονική πυρκαγιά. Ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε ένα παραλήρημα, ενώ αποποιείται κάθε ευθύνης κυβερνητικών και αρμόδιων προσώπων, με ανήθικες κατηγορίες προς τον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό.



    Δεν σέβονται ούτε τους πολίτες, ούτε το εθνικό πένθος που «σκεπάζει» την χώρα μας.

    Στην αυθαίρετη δόμηση που έκλεισε τους δρόμους διαφυγής απέδωσε(!!) σε μεγάλο βαθμό την τραγωδία στο Μάτι, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι συνέβαλε σε μία από τις χειρότερες πυρκαγιές...ειπε στο BBC
    ο απιστευτος...!!!
    πηγη : πενταποσταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή