«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΣΕΙΡΑ "ΣΟΚ!" - 4: Η 9χρονη Kayla Meyer που δολοφονήθηκε άγρια στην Νότια Αφρική .

Σχόλιο αναγνώστη μας: "Η κυβέρνηση της Ν. Αφρικής πέρασε νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, το κράτος έχει δικαίωμα απαλλοτρίωσης των αγροτικών εδαφών των λευκών ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!! Τους κατάσχει τα κτήματα και δεν τους δίνει δεκάρα!!! Οπότε ο Πούτιν γνωρίζει ότι δεν θα πάρουν αποζημιώσεις... Τα εγκλήματα κατά των λευκών είναι τερατώδη και μόνον λίγες ιστοσελίδες δίνουν πληροφορίες τί συμβαίνει εκεί"
Σχόλιο Διόδοτου: Στο τέλος της αναρτήσεως δίνονται διευθύνσεις με περισσότερα σχετικά. Η ανάρτηση αυτή εκλαμβάνεται ως συνέχεια της αναρτήσεώς μας Ο Πούτιν βάζει τέλος στην Λευκή γενοκτονία  (βίντεο)


Αυτή ήταν η 9χρονη Kayla Meyer που άγρια δολοφονήθηκε σε μία επίθεση κατά του αγροκτήματός τους στη Νότια Αφρική το 2016 μαζί με την οικογένειά της. Παρακαλώ μοιραστείτε την ιστορία της.
 Για τους φίλους μου στην Αυστραλία. Γι ' αυτό πρέπει να βοηθήσουμε τους λευκούς στη Νότια Αφρική

This was 9 yr old Kayla Meyer she was brutally murdered in a farm attack in South Africa in 2016 along with her family. Please share her story. To my friends in Australia this is why we need to help the white people in South Africa



Περισσότερα σχετικά (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) :


3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Ιουλίου, 2018 18:47

    Και να ξέρανε οι κυβερνώντες πόσοι μαύροι πολεμαρχοι κανίβαλοι είναι εδώ από την δεκαετία του 90. Υπήρχε και ένας στην Φωκιωνος Νέγρη που έναντι υψηλής αμοιβής σου έκανε συμβόλαιο με τον διάβολο και με αποκτουσες ότι ηθελες.Πηγαίνανε και αρκετές προσωπικότητες.Πολιτικοί και τραγουδιστές ειδικά γυναίκες.Και πόσοι άλλοι με επιθετικό AIDS βρίσκονται εδώ.Δεν είναι υπερβολή όταν μιλάμε για γενοκτονία της λευκής φυλής.Οι φώτο δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι βίντεο από νιγηριανούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Αυτοί είναι οι ξένοι που μας επιβάλλουν στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα γράφεις αλλά αυτοί είναι οι ξένοι που δεχόμαστε στην πατρίδα μας και τόσα χρόνια δεν αντιδρούμε. Αντί για αυτό τους παντρευόμαστε κιόλας, τους νοικιάζουμε και τους πουλάμε τα σπίτια μας και την ελληνική γη, τους παιρνουμε στις δουλειές μας. Κάτω από το μπαλκόνι μου στην περιοχή γκέτο που μένω οι μαύροι πωλούν ναρκωτικά. Στούς δρόμους οι μαύρες πουτάνες είναι πλήθος. Κάθε μαύρη στον δρόμο και κάθε τσεμπεροφορούσα είναι έιτε έγγυος είτε σέρνει 3 παιδιά. Ολες εδώ έρχονται να γεννήσουν τους νέους Ελληνες. Αλλά το ξαναγράφω, οι Ελληνες δεν αντιδρούν τα δέχονται και η παροιμία λέει ότι όταν γίνεσαι χαλί ο άλλος σε πατάει.

      Διαγραφή
    2. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/08/blog-post_21.html

      Διαγραφή