«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

9 +1 ενδείξεις ότι οι κάλπες έρχονται



Σε κινητοποίηση ο κρατικός μηχανισμός, ενώ ανοίγουν με διαδικασίες εξπρές προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης ανέργων, προσλήψεις, διαγωνισμούς και προκηρύξεις
Την πόρτα των πρόωρων εκλογών άνοιξαν διάπλατα οι πρόσφατες δηλώσεις του εταίρου του Αλέξη Τσίπρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος δεσμεύτηκε να ρίξει την κυβέρνηση αν προχωρήσει η συμφωνία για το Μακεδονικό. Δεν είναι μόνο, όμως, τα όσα λέει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Αμυνας. Είναι και μια σειρά ενεργειών τόσο του ίδιου στον τομέα ευθύνης ή το κόμμα του, όσο και η γενικότερη κινητοποίηση που εδώ και ημέρες έχει σημάνει στο κράτος με πρωτοβουλία και του ΣΥΡΙΖΑ.

Είτε με το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και τη διεκπεραίωση που παρατηρείται σε διάφορους τομείς, είτε με διαγωνισμούς που επισπεύδονται, είτε με προσλήψεις και ειδικά προγράμματα κατάρτισης του ΟΑΕΔ ή με το ΕΣΠΑ που ανοίγουν με τρόπο μαζικό, η κατάσταση μυρίζει εκλογές.

1. Επί ποδός πολέμου ο ΟΑΕΔ
Επί ποδός πολέμου, προφανώς σε μια περίοδο που μυρίζει έντονα κάλπες, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ΟΑΕΔ. Στόχος το άνοιγμα και η ταχεία προώθηση του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά στην πρόσληψη 25.000 εργαζομένων σε 274 δήμους όλης της χώρας. Ηδη οι ταχύτητες που το υπουργείο Εργασίας κινείται για να τρέξει αυτό το πρόγραμμα είναι πρωτόγνωρες, επιβεβαιώνοντας όσους βλέπουν πολιτική σκοπιμότητα πίσω από όλα αυτά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αρχικό του στόχο είχε να προχωρήσει το φθινόπωρο, όμως οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ κινήθηκαν με ταχύτητα για να βγει εντός του θέρους. Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους ΟΤΑ θα ξεκινήσει με την πρόσληψη 10.000 ανέργων με συγκεκριμένα κριτήρια και κατόπιν (προφανώς μέχρι τον Σεπτέμβριο) και άλλων 5.000 από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ). Με προοπτική το πρόγραμμα να προωθηθεί στο 10ήμερο του Ιουλίου, θα πρέπει να πούμε ότι η κοινωφελής εργασία αφορά σε απασχόληση 8 μηνών με πλήρη τρόπο και δικαιώματα και αμοιβές 495,25 ευρώ τον μήνα για ανέργους 25 ετών και άνω και 431,75 ευρώ για ανέργους κάτω των 25 ετών μέσα από 120 ώρες κατάρτισης. Κατόπιν θα παρέχεται πιστοποίηση αν και η κυβέρνηση θα επιδιώξει να κλείσει το μάτι προκειμένου να υποσχεθεί επέκταση της απασχόλησης και ταυτόχρονη συμμετοχή όσων καταρτιστούν σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

2. Θα προσλάβουν τηλεφωνητές-νοσηλευτές
Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας έχουν προχωρήσει και άλλες μέριμνες παροχών διά της απασχόλησης, με προφανή πολιτική στόχευση. Συγκεκριμένα, έρχεται κύμα προσλήψεων μονίμων υπαλλήλων ειδικότητας ΔΕ Τηλεφωνητών σε όλο το Δημόσιο, με τη σφραγίδα της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγας Γεροβασίλη. Η τελευταία έχει ζητήσει με πρόσφατη εγκύκλιό της την καταγραφή από όλο το Δημόσιο και τις υπηρεσίες του των αναγκών σε προσωπικό των τηλεφωνικών κέντρων. Αμέσως μετά θα εκδοθεί μια ενιαία προκήρυξη για την πρόσληψη -σε μόνιμες θέσεις- προσωπικού της ειδικότητας ΔΕ Τηλεφωνητών. Επίσης άνοιξαν 1.000 θέσεις νοσηλευτών, υπάρχουν επισπεύσεις για τις θέσεις που έχουν προκύψει από το ΑΣΕΠ, καθώς και άνοιγμα χιλιάδων εποχικών, ακόμα και μονίμων θέσεων στο Δημόσιο.

3. Προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου
Τις τελευταίες ημέρες προχώρησε μια σειρά διαγωνισμών και προκηρύξεων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα όπως αυτή στην Ελληνική Αστυνομία για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, σε 12 δήμους φορείς της χώρας, στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στον Δήμο Περιστερίου. Μια σειρά από νέες προκηρύξεις παράλληλα συζητήθηκαν εντός της άνοιξης και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς τώρα που το πολιτικό πρόβλημα της χώρας ανοίγει τον δρόμο των πρόωρων εκλογών. Προκηρύξεις οι οποίες δίνουν την ευκαιρία για υποψηφίους με απολυτήριο μονάχα Λυκείου και Γυμνασίου να αναζητήσουν μόνιμη δουλειά στο Δημόσιο και τους φορείς του. Πρόκειται για προσλήψεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου (υπουργείο Οικονομικών ), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου (υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής).

4. Ανοιγμα γραφείων ΑΝ.ΕΛ.
Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τελευταία τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε όλη την επικράτεια. Στις 18 Ιουνίου η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά εγκαινίασε -κάτω από δύσκολες ομολογουμένως συνθήκες λόγω διαμαρτυριών για το Μακεδονικό- τα νέα γραφεία του κόμματος στα Χανιά. Παράλληλα, σιωπηρά οι ΑΝ.ΕΛ. ανοίγουν γραφεία σε όλη τη χώρα, όπως για παράδειγμα στη Β’ Πειραιά, αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως αυτή της Βόρειας Ελλάδας. Στόχευση αυτού του μπαράζ ανοίγματος γραφείων είναι να ισοσταθμιστούν οι απώλειες βουλευτών και στελεχών με καλύτερη μορφή οργάνωσης. Παράλληλα, την περασμένη Κυριακή αποφασίστηκε στη σύνοδο του εθνικού συμβουλίου του κόμματος να υπάρξει μία ακόμη, αυτή τη φορά τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Πολλοί μιλάνε πλέον στους ΑΝ.ΕΛ. για την «πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος». Την παραπάνω διαπίστωση ήρθε να επιβεβαιώσει μια λεπτομέρεια. Οπως τόνισε σε ανακοίνωσή του το κόμμα, τον Δεκέμβριο θα διεξαχθεί «εκλογοαπολογιστικό συνέδριο», γεγονός που δείχνει ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θεωρούν ότι οι εκλογές θα προκύψουν εντός του φθινοπώρου.

5. Παροχές στο στράτευμα
Πάγια προεκλογική πρακτική όλων των κυβερνήσεων ήταν οι λελογισμένες παροχές στο στράτευμα λίγο πριν την προσφυγή στις κάλπες. Εντύπωση, λοιπόν, προκάλεσε στους «μυημένους» η αναφορά του κ. Καμμένου στο περιθώριο της πρόσφατης πολιτικής συνέντευξης Τύπου που έδωσε περί ικανοποίησης των μισθολογικών ζητημάτων στο στράτευμα. Μάλιστα ο ΥΕΘΑ υποστήριξε το εξής: «Είμαστε σε διαπραγμάτευση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τον κ. Τσακαλώτο και μέχρι τη ΔΕΘ θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις για την αποκατάσταση μισθολογικών αδικιών». Πρόσφατα επίσης ο κ. Καμμένος εγκαινίασε 14 νέα διαμερίσματα για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι και όπως μαθαίνουμε μπροστά του έχει ένα μπαράζ κοψίματος κάθε είδους κορδέλας. Επίσης με τροπολογίες του ο υπουργός Αμυνας απέκλεισε από τις μειώσεις των μερισμάτων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού τους ένστολους.

6. Πύκνωσαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ
Βρέχει πανελλαδικά εκδηλώσεις ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πολιτική του, το πέρασμα στη μετά μνημόνιο εποχή, αλλά και τη δικαιολόγηση της συμφωνίας Αλέξη Τσίπρα - Ζόραν Ζάεφ. Ο πολιτικός μηχανισμός του κυβερνητικού κόμματος έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά, παρά τη χαμηλή συμμετοχή κόσμου στις κατά τόπους εκδηλώσεις. Την περασμένη Πέμπτη μάλιστα οργανώθηκε στο Αιγάλεω εκδήλωση στην οποία μίλησαν ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης. Ο ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου επίσης διοργάνωσε τη Δευτέρα που πέρασε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Πρόοδος ή Συντήρηση», με ομιλητή και πάλι τον κ. Ρήγα που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος αυτής της προσπάθειας. Μόνο αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού με την παρουσία της κυρίας Θεανώς Φωτίου, του ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου με την παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας και της Οργάνωσης Μελών Χαλανδρίου του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου, στο Κιλκίς κ.α. Θα πρέπει να πούμε ότι συστηματικά ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με θεματολογία γύρω από τα εθνικά ζητήματα και με προσανατολισμό μονάχα στο κοινωνικό κράτος και την έξοδο από την επιτροπεία.

7. Σχεδιασμός της κυβέρνησης για νέα επιδόματα
Υπό τη μεγάλη πίεση της μείωσης των συντάξεων και του αφορολόγητου από το 2019, η κυβέρνηση στοχεύει στο να βρει νέους τρόπους διάχυσης επιδομάτων. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι σχεδιασμός υπάρχει ώστε εργαζόμενοι σε δουλειές β’ κατηγορίας, στις λεγόμενες και εργασίες που υποαμείβονται, να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα πληρωμών και επιδομάτων που θα βασιστούν στο λεγόμενο υπερπλεόνασμα. Το πρόβλημα βέβαια σε αυτόν τον σχεδιασμό έχει να κάνει με δύο πράγματα: την άρνηση της Ε.Ε. να συμφωνήσει να διαχυθεί το υπερπλεόνασμα με αυτόν τον τρόπο και τη λογική αλλά και τις αντιδράσεις εκ μέρους των επιχειρήσεων να συναινέσουν. Η συζήτηση για αυτές τις παρεμβάσεις μαθαίνουμε ότι έχουν ξεκινήσει από την πλευρά του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη και περιλαμβάνουν επιδοτήσεις σε ανθρώπους που εργάζονται ως νυχτοφύλακες, ντελίβερι και κούριερ, αλλά και διερεύνηση τρόπου ανακούφισης των συνταξιούχων.

8. Βρέχει διαγωνισμούς
Ανέκαθεν δείγμα ότι η χώρα οδηγείται προς τις κάλπες ήταν η επίσπευση διαγωνισμών, είτε αυτοί αφορούσαν τη διαφήμιση, είτε οτιδήποτε άλλο. Πρόσφατα το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Πληροφοριακό Σύστημα Παρακολούθησης Κυκλοφορίας Εντύπων» (Barcode), με προϋπολογισμό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 12,5 εκατ. ευρώ. Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών λήγει στις 03/08/2018, μέσα δηλαδή στο καυτό καλοκαίρι. Προ ημερών ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς ενέκρινε το ποσό του 1.162.750 ευρώ για έξι προγράμματα προβολής δημοσίων φορέων για το 2018. Πρόκειται δηλαδή για προγράμματα που θα τρέξουν εντός των επόμενων λιγοστών μηνών, τα οποία αφορούν δράσεις που οφείλουν να ξεδιπλωθούν άμεσα, ενδεχομένως και μέχρι το φθινόπωρο. Εκτός, όμως, των παραπάνω επίσης προ ολίγων ημερών εγκρίθηκε επιπλέον ποσό της τάξης των 5.553.728 ευρώ για προγράμματα προβολής δημοσίων φορέων μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, ενισχύοντας όλες εκείνες τις φωνές που περιμένουν εξελίξεις. Από το ποσό αυτό τα 5.084.000 ευρώ θα απορροφήσει το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Ελληνικού Κτηματολογίου, ένα έργο φαραωνικό, το οποίο, όμως, απορρέει από τις υποχρεώσεις που διεθνώς έχουν αναληφθεί από τη χώρα μας.

9. Επισπεύδουν το ΕΣΠΑ
Εντολή να τρέξουν τα προγράμματα άμεσης χρηματοδότησης και συγκεκριμένα εκείνα τα οποία αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και να ανοίξουν οι κάνουλες για τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή για μικρά μαγαζιά εστίασης έχει πάρει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας. Μόλις πριν από λίγες ημέρες άνοιξαν, λοιπόν, τα ψηφιακά προγράμματα του ΕΠΑΝΕΚ και το πρόγραμμα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου με στόχο να φανεί ότι στη χώρα βρέχει ευρω-κονδύλια.

10. Ετοιμάζουν παροχές
Παροχές ύψους 700 εκατ. ευρώ με τον Προϋπολογισμό του 2019 προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανοίγοντας -σχετικά νωρίς- τον χορό των προεκλογικών υποσχέσεων. Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ μίλησε για το πλέγμα των φοροελαφρύνσεων που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών και ότι το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί στον πρωθυπουργό πακέτο προτάσεων για στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις. «Ως προς το πού θα στοχεύουν αυτές οι φοροελαφρύνσεις, μας έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός εντός του Ιουλίου μια μελέτη για τα υπέρ και τα κατά, πώς μπορεί κάθε ευρώ να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν θα είναι μείωση του ΕΝΦΙΑ, αν θα είναι μείωση των κοινωνικών εισφορών ή κάτι άλλο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος.

Δημήτρης Μαρκόπουλος
Πρώτο Θέμα


πηγή 
το είδαμε εδώ

28 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ …ΦΥΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

    ΕΦ.ΣΥΝ. & ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=8FZoHZhH-uA

    (Το παραπάνω βίντεο του φριζύ σε συνδυασμό με το δικό σας προχθεσινό άρθρο , "Μήπως αρχίζετε να κατανοείτε σιγά σιγά ότι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, ΓΑΠ, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Καμίνης κ.ά... δεν είναι πιόνια του εθνικιστικού Ισραήλ").
    Από το 7ο λεπτό και μετά λέει πολλές αλήθειες για την ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ λιμπεραλ αριστερά!
    Ποια είναι αυτή;
    Οι Ελληνες (ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ", πιστεύουν πως είναι οι σοσιαληστές πασοκοι , η οι κομμουνιστές συριζαίοι !
    Τεράστιο λάθος.
    Είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ασπάζεται την ιδεολογία του
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ!!!

    “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
    Οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν αυθεντικά την ελληνική κοινωνία.
    Είναι οι ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού …
    Η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη μεγάλη πολιτική οικογένεια των κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης,…”
    https://nd.gr/h-nea-dimokratia

    ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ...ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ !

    ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!
    Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΗΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ!
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ!!!

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ , ΣΤΙΣ ΕΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,
    ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ """"ΚΑΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ""" ΠΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Συνεχίζεται...

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Κοινωνικός φιλελευθερισμός ή σοσιαλφιλελευθερισμός (αγγλ.: social liberalism)…
    Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει επίσης συνδεθεί στην Ευρώπη με την υπεράσπιση όλων των ατομικών δικαιωμάτων που δεν ανήκουν στην οικονομική σφαίρα
    (διαχωρισμός κράτους - Εκκλησίας,
    αποποινικοποίηση της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών,
    αναγνώριση νομικών δικαιωμάτων στα ζευγάρια του ίδιου φύλου κ.α.).

    Κοινωνικά φιλελεύθερες πολιτικές έχουν υιοθετηθεί ευρέως σε μεγάλο μέρος του καπιταλιστικού κόσμου, ιδιαιτέρως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Οι κοινωνικά φιλελεύθερες ιδέες και κόμματα τείνουν να θεωρούνται κεντρώα ή κεντροαριστερά, συνυπάρχοντας με τη σοσιαλδημοκρατία…”

    Καταλάβατε , ποίους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ μας φόρεσαν καπέλο ως δεξιούς από την μεταπολίτευση και έπειτα ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ – αλλά και οι αριστεροί – ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ …ΦΥΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;;;;
    Τώρα εξηγούνται τα πάντα όλα…

    Μόνο που δεν θα τα κάνει ΛΙΑΝΑ , κανείς πατριώτης στους Ελληνες.
    Απεναντίας θα συνεχίσει να ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ …
    Θα συνεχίζει να ονομάζει ακδροδεξιούς τους σοσιαλιστές ανελ και δεξιούς τους ακροαριστερούς λίμπεραλ νεοδημοκράτες!!!
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ …ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΤΗ ΓΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΟΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.Π.Π. ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ …

    Τι είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός
    https://www.e-grammes.gr/%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

    ΜΑΘΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ...
    ΜΑΘΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...
    ΜΑΘΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ
    ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α Ε Ρ Α ... Α Ε Ρ Α ... ΝΑ ΦΤΓΕΙ Η ΤΣΙΠΡΟΧΟΛΕΡΑ

    Α Ε Ρ Α ... Α Ε Ρ Α ... ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΟΥΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεξιοι κομμουνιστες, αριστεροι καπιταλιστες, ληστες και λαμογια πασοκοι. Στις εκλογες που ερχονται εχουμε να επιλεξουμε: Ψηφο στον ψοφο μας η ψοφο στην ψηφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ09 Ιουλίου, 2018 12:28


    Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018
    9 +1 ενδείξεις ότι οι κάλπες έρχονται
    1. Επί ποδός πολέμου ο ΟΑΕΔ
    2. Θα προσλάβουν τηλεφωνητές-νοσηλευτές
    3. Προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου
    4. Ανοιγμα γραφείων ΑΝ.ΕΛ.
    5. Παροχές στο στράτευμα
    6. Πύκνωσαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ
    7. Σχεδιασμός της κυβέρνησης για νέα επιδόματα
    8. Βρέχει διαγωνισμούς
    9. Επισπεύδουν το ΕΣΠΑ
    10. Ετοιμάζουν παροχές

    Ανώνυμος09 Ιουλίου, 2018 01:15
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ …ΦΥΓΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

    ΕΦ.ΣΥΝ. & ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=8FZoHZhH-uA

    (Το παραπάνω βίντεο του φριζύ σε συνδυασμό με το δικό σας προχθεσινό άρθρο , "Μήπως αρχίζετε να κατανοείτε σιγά σιγά ότι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, ΓΑΠ, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Καμίνης κ.ά... δεν είναι πιόνια του εθνικιστικού Ισραήλ").


    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/9-1.html#comment-form

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ! ! !

    ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ………………

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ,

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ; ; ; ;

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    Η ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΥΠΗ ΠΕΡΑΣΕΙ !
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ Ή ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !
    ΦΑΝΕΡΑ Ή ΚΡΥΦΑ ……………….
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
    Ή ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ
    ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ……………….

    ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ :
    ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΩΝ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ …………………..

    ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ……………..

    ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ……………….

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ……………

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,
    ΚΟΥΛΗΣ , ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ , ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ κ.τ.λ , κ.τ.λ , κ.τ.λ ,

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΗΡΥΚΑΖΟΥΜΕ ,

    ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ …………….

    ΕΛΕΟΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΕΛΕΟΣ !

    ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ .

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ …………………

    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΑΣ !

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ……………..

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ !

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ !

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ,

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ,

    ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ !

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΟΛΩΝ …………….

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ! ! !

    ΑΥΤΑ .

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ….

    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ .

    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ .

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ……………….

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ !

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ!
      ΑΛΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
      ΝΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ10 Ιουλίου, 2018 01:42


      Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ :

      - ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. -

      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ .........

      ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ .......

      ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,

      ΕΙΝΑΙ 800 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ........

      ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΔΥΧΤΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΠΥΚΝΩΝΕΙ .......

      ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ .

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΤΕ ΣΤΑ

      ΒΛΑΒΕΡΑ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ............ - ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΟΣΑ

      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ

      ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ........

      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

      ΠΟΣΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ……..

      ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ ………….

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ !

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ συνάδελφε και να έρθουν ποιοι;;; Δηλαδή θα διώξουμε την χολέρα να φέρουμε την λέπρα;;; Όλοι οι Έλληνες λευκό ψηφοδέλτιο να τους πιάσει τρόμος! Ή ελεύθερη πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε με Κανελλοπουλε!
      Λογική και ευπρόσδεκτη η πρόταση σας. Ξεχνάτε όμως την τεράστια διάβρωση και απαιδευσια του ελληνικού πληθυσμού, ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση σύσσωμος να αποφασίσει και να πράξει αυτό που λέτε. Ούτε καν σε ποσοστό 45%.

      Διαγραφή
    2. Λάθος η λέξη "με". Εννοούσα κε, δηλαδη κυριε. Αυτα συμβαινουν οταν γραφεις απο κινητο..

      Διαγραφή
  7. ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ https://katohika.gr/ellada/simera-to-vrady-oi-thessallonikeis-me-dades-ki-oti-allo-fotizei-mprosta-sto-agalma-tou-stratilati-pou-krataei-skoteino-o-mpoutaris-episimo-kalesma-diadoste/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είσαι εξαιρετικά ευγενής να θυμάσαι με την υπομονή και την ευγένεια πάντα θα είσαι κερδισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άρχισε ο ελληνικός λαός να γίνεται πολύ ενοχλητικός για τους εχθρούς του και θα μας πατήσουν σαν ενοχλητικά μυρμήγκια να περιμένετε σεισμούς λιμούς καταποντισμούς επεισόδια εισβολή Τούρκων εμφύλιο φασαρίες επιθέσεις λαθρομεταναστών σε χριστιανούς και επιθέσεις της αστυνομίας σε όσους διαδηλώνουν την αληθεια, όλα αυτά είναι ειπωμένα από τους γέροντες της ορθοδοξίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίστε εσείς λευκό, ρίχτε και άκυρα, κάντε κι αποχή, θα πάνε οι «ελληνοποιημένοι» ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΕΠΟΙΚΟΙ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ και θα ψωφίσουν ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  11. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ..

    > Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο . . . ! ! ! Σήμερα το βράδυ... Οι Θεσσαλλονικείς ΜΕ ΔΑΔΕΣ κι ότι άλλο φωτίζει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ του Στρατηλάτη που κρατάει ΣΚΟΤΕΙΝΟ ο Μπουτάρης...!! Επίσημο κάλεσμα... ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

    Το κάλεσμα γίνεται από την Κίνηση «Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν» από την οποί δημιουργήθηκε το πρώτο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.




    «Μακεδόνες Θεσσαλονικείς το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου παραμένει σκοτεινό όπως και τα μυαλά τους.Σήμερα στις 8 το βράδυ θα είμαστε εκεί για να το φωτίσουμε με δάδες και ότιδήποτε άλλο φωτίζει...»




    Αυτό λέει το κάλεσμα και σε αυτό το κάλεσμα όλοι όσοι βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ανταποκριθούν. Ο Αγώνας μόλις ξεκίνησε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ με ΠΑΘΟΣ...!!!

    Υπενθυμίζουμε ότι το Άγαλμα του Στρατηγλάτη παραμένει σκοτεινό εδώ και δύο μέρες προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψηφίζουμε μικροσκοπικά κόμματα ρεεεε !!!!!!!!!!
    Μικροσκοπικά !!!!!!!!!!!!!!!!
    Όχι αυτά που είναι μέσα στην (β)ουλή.
    Κανένα από αυτά.
    Ψηφίζουμε ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, όποια νά 'ναι.
    Προσωπικώς, θα ψηφίσω κάποιο μικροσκοπικό κόμμα με σοβαρούς ανθρώπους.
    ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗΔΕΣ, ΤΟΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΛΕΜΑΪΔΑΝΟΥΣ...
    Όποιος ψάχνει, βρίσκει.
    Τα υπόλοιπα, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις...
    Νά 'χαμε να λέγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ!!!

    Και η νουδου μας δούλεψε ψιλό γαζί όλους τους δεξιούς , ΑΛΛΑ
    και τα άλλα αριστερά κόμματα δούλεψαν τους αριστερούς παρουσιάζοντας τους ως δεξιό εχθρό, ένα κόμμα (την νουδου), που έχει αριστερή ιδεολογία και που βεβαίως βεβαίως εφάρμοζε αριστερή πολιτική ΚΑΙ
    άρα δεν ηταν δεξιός ιδεολογικός εχθρός τους αλλά αριστερός σύμμαχος τους!

    Λογικά η αποκάλυψη πως έχουμε φάει το δούλεμα της αρκούδας από ΟΛΟ το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα , θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει πολιτική θύελλα δεκάδων μποφόρ.
    Για να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο, ούτε καν από τους απλούς πολίτες που το μαθαίνουν ούτε και τους ελεύθερους σκοπευτές δημοσιογράφους , πάει να πεί πως όλοι γνώριζαν , ΟΛΟΙ ήταν μέσα στο παιχνίδι εξαπάτησης των Ελλήνων.

    Οποιος έχει άλλη εξήγηση ας την καταγράψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευπρόσδεκτη όπως είπα η γνώμη του καθενός στο ιστολόγιο αυτό.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΗΝΕΚΗ. ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ" ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. πΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΝΤΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ". ΑΝ ΞΑΝΑΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nαι στα μικρά κόμματα. ΄Oχι γιατί αυτό μπορεί να εμποδίσει την εκλογή του Κούλη ή των συνδυασμών που ετοιμάζονται - είναι πολλοί οι βολεμένοι και στους βολεμένους πρέπει να συμπεριλάβουμε πια και τους επιδοτούμενους εισβολείς. Που τα παίρνουν πιο απλόχερα και από τον μέσο δημοτικό υπάλληλο συμβασιούχο. Aυτός κάποια δουλειά κάνει, τα λαθροπιθήκια απολύτως τίποτα. Eκτός αν θεωρήσουμε δουλειά που πηδιούνται και γεννοβολούν σαν τα κουνέλια για την αντικατάσταση του πληθυσμού.

    Nαι στα μικρά κόμματα λοιπόν. Για συμβολικούς λόγους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aν γίνει καμιά στραβή με τα κομπιούτερ της Singular και εκλεγεί αυθεντικός πατριώτης ή συνδυασμός, η αλήθεια είναι ότι δε θα αφεθεί να κυβερνήσει. Σε χρόνο dt θα δεχθεί "χρωματιστή επανάσταση" και καπάκι ανταρτοπόλεμο. Και τέλος εισβολή από το NATO. Eκτός αν είναι κάτοχος εξωτικών ηλεκτρομαγνητικών υπερόπλων, ή αν φέρει τους Pώσους και γίνουν όλα ερείπια όπως στη Συρία. Ιδέες για λαμόγια.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Διηνεκης δειχνει τον δρομο, οσο πιο μικρα τοσο ποιο καλα. Απο διαισθηση και μονο, το Αλεπο δεν θα το αποφυγαμε. Διαπραξαμε μεγαλο αμαρτημα με το να σβυσουμε απο τη μνημη μας το μεγαλο εγκλημα του συμμοριτοπολεμου. Ηταν υβρις προς ολους αυτους που δωσαν το αιμα τους για τη δικη μας ελευθερια να στησουμε αγαλμα στο σφαγεα-τερας Βελουχιωτη. Πολυβολουσε σε φλεγομενο στρατιωτικο νοσοκομειο τους τραυματιες που ειχαν βγει στα παραθυρα για να πηδηξουν κατω. Νασαι παντα καλα φιλε Γιωργο, το ρανταρ σου πιανει στιγμα στελθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ Π.Χ ΑΛΙΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΔ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 3% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτό δεν το εξέλαβες σωστά.
      Δεν θα υπάρχουν πρώτα κόμματα, τσυριζα, νδ κλπ..
      Όλα τα εκτός, έως τώρα, βουλής νέα μικρά κόμματα θα έχουν 4%, 6%, 8%, 10%, ...
      Μιλάμε για ΤΙΝΑΓΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

      Διαγραφή
    2. Μα τώρα μεταξύ μας το πιστεύεις ότι θα πάνε οι Ελλαδίτες και θα ψηφίσουν αλιείς ή ότι άλλο και μη ξεχνάμε και το ποσοστό των Ελληνοποιημένων λαθροτέτοιων που είναι - στο λέω με αποδείξεις - ουκ ολίγοι. Χλωμά τα βλέπω τέτοια ποσοστά σε έναν λαό που ναι μεν έχει αρχίσει να αφυπνίζεται και δη στην επαρχία αλλά ακόμα, ειδικά στην Αθήνα είναι βολεμένος ή στην κοσμάρα του ή αμόρφωτος πολιτικά ή φοβισμένος ; Κατ' εμέ ή πρέπει να τους δώσουμε ένα κόμμα αποχής άνω των 60% που και αυτό χλωμό το βλέπω ή να γίνει το χάος και να αφήσουμε στην άκρη όλες τις ΔΗΘΕΝ ειρηνικές αντιδράσεις δια μέσου και καλά νόμιμων μέσων - ονειρεύομαι τώρα - και να γίνει της πουτ@@@. Αλλά αυτό χρειάζεται ένα μεγάλο γεγονός που θα σοκάρει τους νεοέλληνες! ΑΛΛΑ που ξέρεις γίνονται και θαύματα.
      δπ

      Διαγραφή
    3. Όλα είναι υποθετικά, είναι σενάρια, είναι πιθανές ή απίθανες εκβάσεις.
      Η δική μου γνώμη και προτίμηση, το ίδιο και του Εργοδότη, είναι να γίνουν όλα ξαφνικά πουτ@ν@, όπως είπες και εσύ επίσης, κάποιο μη ελέγξιμο γεγονός που θα κάνει τις μεγάλες δυνάμεις να ρίχνουν πυραύλους ο ένας στον άλλο και έτσι όλα αυτά τα καρακόλια τους στην Ελλάδα θα μείνουν χωρίς νταβατζήδες και θα τα περιλάβουμε 🙂.

      Με την πείνα..κάτι θα γίνει...η Ελλαδάρα μας βγάζει απ'όλα! Η Γερμανία όχι 🙂

      Αυτά.
      Εύχομαι καλό βράδυ και ζητώ συγνώμη για την αθυροστομία μου.

      Διαγραφή
    4. Αυτό που λέει ο Εργ ότι στο παραπέντε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής θα δώσει άδικο φάουλ υπέρ της Ελλάδας και θα γλυτώσουμε στο τσακ από την εξαφάνιση, πως το βλέπεις; Δεν μας λέει πως του ήρθε η ιδέα. Κάτι σαν remote viewing μου φαίνεται ότι κάνει.

      Πάντως το μέλλον δεν είναι γραμμένο - το μέλλον υπάρχει μόνο σαν πιθανότητες. Μόνο μερικές παράμετροι είναι κλειδωμένες με μεγάλη πιθανότητα είτε γιατί είναι νόμοι της φύσης όπως οι κινήσεις των πλανητών και οι ροές ιόντων στο ηλιακό σύστημα, είτε γιατί είναι θέλημα άκρως αποφασισμένων όντων. Πως ένας επιχειρηματίας δοκιμάζει χίλια πράγματα μέχρι να πετύχει. Αποφασισμένοι είναι και οι επικυρίαρχοι.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Αποφασισμένοι είμαστε και εμείς Γιώργο!
      Το δικό μας θα γίνει! Για πολλούς λόγους και με τρόπους όπως -κάποιους από αυτούς- επεσήμανες κι εσύ στο σχόλιο σου...

      Διαγραφή