«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Εσχάτη Προδοσία και συριζο-πουστιές: Η νέα ταμπέλα (βλ.φωτο) πιο μακρυά από το δρόμο, ίσα για να προσέχουν οι οδηγοί μόνο το "Επανομή".

Σημείωση Διόδοτου: Να δούμε πόσες φορές ακόμα θα δείτε αυτή την κίτρινη σήμανση πάνω από τις φωτο κάποιων αναρτήσεων... [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ]. Σχολιαστής μας στην παρούσα ανάρτηση μάς ενημέρωσε για ανακοίνωση της Ένωσης Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος, σχετικά με αυτή την είδηση. Διαβάστε ΕΔΩ. Η ανάρτηση φυσικά και παραμένει, όπως έχει ξανασυμβεί, από σεβασμό προς τους αναγνώστες μας που εξέθεσαν τις απόψεις τους.

https://1.bp.blogspot.com/-Xh0zBsj6LLU/W0TIQ8XH3UI/AAAAAAAAK9A/k6XqmgOnUcUbx_Q_CEf59idbVljftKReACLcBGAs/s640/111.jpg


Πριν από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τα ΜΜΕ μας παρουσίαζαν κάποιες αλλαγές σε ταμπέλες που περιείχαν το «Μακεδονία» στα Σκόπια, στα πλαίσια της προπαγανδιστικής εκστρατείας για να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι κάτι άλλαξε στα Σκόπια και να δει με θετική διάθεση την συμφωνία.

Τώρα, αποκαλύπτεται ότι αποσύρονται ταμπέλες που αναφέρουν το όνομα «Μακεδονία», από την από δω πλευρά των συνόρων!

Και ιδού ένα παράδειγμα, πριν και μετά: αποσύρθηκε ταμπέλα που έγραφε «Δρόμοι του κρασιού της Μακεδονίας» και στη θέση της τοποθετήθηκε άλλη, που γράφει «Δρόμοι του κρασιού Βορείου Ελλάδος»!

Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!

πηγή

7 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Ιουλίου, 2018 20:42

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ.ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΒΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ.ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΞΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000.ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ(ΜΑΣΩΝΙΚΗ)ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν γίνεται μόνο με τη νοθεία. Συν αυτήν, δημιουργούν και τις κατάλληλες προϋποθέσεις (ΜΜΕ, υποσχέσεις κλπ..) ώστε να τους ψηφίσει ο κόσμος ο οποίος σκεφτόταν ανέκαθεν συμφεροντολογικά, και όχι με φιλοπατρία και ηθικούς κανόνες.
      Θα τελειώσουν όμως σύντομα όλα αυτά. Το αγγούρι που θα χώσει ο Θεός στον απαίδευτο και ιδιοτελή κοσμάκη.. θα τον συνετίσει.

      Διαγραφή
  2. Ζουμε τη μεγαλυτερη συνομωσια εναντιον του ανθρωπινου πολιτισμου. Αγωνας και μονο αγωνας για να δουμε φως και να αναπνευσουμε Ελευθερια. Αυτος τολεγε απο πολυ παληα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/c8634454a2022409542919f40a63e63a1e433af352e21c6d82e5d230665ab480.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστος ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. Γι' αυτο η μονη λυση για να ξεγυμνωθει τελειως στα ματια ολων η φουστοδημοκρατια των εφιαλτων, θα ειναι οταν γινουν εκλογες, να μην βρουν ουτε ενα ψηφοδελτιο μεσα στις καλπες. Η απατη των Σιωνιστων θα καταρρευσει με παταγο! Ποιος θα κυβερνησει ρωτανε πολλοι. Ας δειξουμε την πιστη μας στον Τριαδικο Θεο κι Εκεινος εχει τις λυσεις. Να κανουμε εμεις το πρωτο βημα ομως! Ενας ειναι ο πατερ Κλεομενης και κανει εργο για χιλιους. Ενας αριστος αξιζει για χιλιους κατα τον σοφο Ηρακλειτο... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα άλλη μια παραπληροφόρηση δυστυχώς. Ζούμε σε περίεργες εποχές, και ειδικά τώρα με το Σκοπιανό επιχειρείται μια προπαγάνδα & αντινόηση στο διαδίκτυο σε καθημερινή βάση σχεδόν.Έβγαλε ανακοίνωση η Ένωση Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος σχετικά με τις φωτό αυτές. http://www.voria.gr/article/i-inoparagogi-gia-tin-allagi-tis-onomasias-ton-dromon-tou-krasiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βόμβα από Αρβελέρ : Μου Είπε ο Λάτσης ότι τα Σκόπια είναι Ιδιοκτησία του Σόρος !!!

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε κάποτε ο Γιάννης Λάτσης στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων είναι ιδιοκτησία του διαβόητου κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.

    ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του διαβόητου Τζορτζ Σόρος είναι το κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων, το οποίο διά της ιδιοποιήσεως του ονόματος της ελληνικής Μακεδονίας προσπαθεί να διαμορφώσει μια ψευδεπίγραφη εθνική υπόσταση, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα «Εστία».

    Την αποκάλυψη αυτή είχε κάνει ο Έλληνας μεγιστάνας εφοπλιστής Γιάννης Λάτσης, γνωστός επίσης ως καπετάν Γιάννης (1910-2003), μιλώντας με την βυζαντινολόγο και ιστορικό Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, η οποία και κατέγραψε τον σχετικό διάλογο στο βιβλίο της Μια ζωή χωρίς άλλοθι (εκδόσεις Μεταίχμιο).

    Βόμβα από Αρβελέρ : Μου Είπε ο Λάτσης ότι τα Σκόπια είναι Ιδιοκτησία του Σόρος !!!
    Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Είναι καλύτερα να πεθαίνεις όρθιος παρά γονατιστός». Image: Supplied
    Για την ακρίβεια, η κ. Αρβελέρ αναφέρει: «Είναι η εποχή του “Μακεδονικού”. Πάνω στην κουβέντα λέω γελώντας του Γιάννη: “Καπετάνιε, τι γίνεται μ’ αυτά τα Σκόπια; Δεν τα’ αγοράζεις, να ησυχάσουμε;”

    Μου λέει: “Έτσι όπως τα ’χουν κάνει, δεν πωλούνται πια. Τα έχει αγοράσει άλλος”.
    “Ποιος;” τον ρωτώ.

    “Ο Σόρος τα έχει αγοράσει. Ειδάλλως θα τα είχα αγοράσει εγώ και θα ησυχάζαμε”».
    Δεδομένων των πατριωτικών αισθημάτων που είχε επιδείξει ο Γιάννης Λάτσης, δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε ότι αν μπορούσε θα είχε «αγοράσει» τα Σκόπια, προσθέτοντας το δικό του ειδικό επιχειρηματικό βάρος στην οικονομική διείσδυση της Ελλάδας στις νεοϊδρυόμενες πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες.

    Φαίνεται όμως ότι ο Τζορτζ Σόρος είχε ειδικούς λόγους να θέλει να θέσει υπό τον έλεγχό του τα Σκόπια, απ’ όλα τα νέα κράτη και κρατίδια που προέκυψαν από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας (1991).

    Βόμβα από Αρβελέρ : Μου Είπε ο Λάτσης ότι τα Σκόπια είναι Ιδιοκτησία του Σόρος !!!
    Ο Γιάννης Λάτσης (14 Σεπτεμβρίου 1910 – 17 Απριλίου 2003) ήταν Έλληνας μεγιστάνας εφοπλιστής, γνωστός για τη μεγάλη περιουσία του και ιδρυτής μιας τεράστιας οικονομικής αυτοκρατορίας. Image: Supplied
    Τότε το “Μακεδονικό” ήταν το κυρίαρχο θέμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σχετικό λογοπαίγνιο από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
    Το σχετικό διάλογο παραθέτει η κ. Αρβελέρ σε άλλο σημείο του βιβλίου της: «Έρχεται ο Καραμανλής στο τηλέφωνο και μου λέει: “Ελένη, τι ήταν η Μακεδονία στο Βυζάντιο;” “Θέμα, κύριε πρόεδρε”… (θέμα = διοικητική περιφέρεια του βυζαντινού κράτους). “Μη μου λες σαχλαμάρες, Ελένη, θέμα είναι τώρα”».

    Η ίδια η κ. Αρβελέρ, πάντως, την εποχή εκείνη (1990-1993) είχε ταχθεί υπέρ του ονόματος “Νέα Μακεδονία”. Στο βιβλίο της παραθέτει σχετικό διάλογο με δημοσιογράφους: «Αν πω κάτι θα είναι για τη Νέα Μακεδονία». Και για να στηρίξει τη θέση της πρόσθεσε: «Τι σχέση έχει η Νέα Ελβετία, στον Βύρωνα, με την Ελβετία; Κι έπειτα είναι μια λέξη, είναι Nova-Macedonia και αυτό θέλουν οι Σκοπιανοί. Τελείωσε. Νέα Μακεδονία. Αυτό πιστεύω».

    Παρακάτω αποκαλύπτει ότι με το όνομα Νέα Μακεδονία συμφωνούσε και ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το σχετικό απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό:

    «Στο διάλειμμα έρχεται ένας τεράστιος κύριος, με χτυπάει στον ώμο και μου λέει: “Μπράβο σας, κυρία Αρβελέρ”. Ήταν ο Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός. “Μπράβο σας γι’ αυτά που είπατε στην τηλεόραση για το Νέα Μακεδονία”. “Ακούστε, κύριε πρωθυπουργέ, εγώ δεν είμαι νονός της Ιστορίας. Εσείς είστε νονός γι’ αυτό να κάνετε ό,τι χρειάζεται”».

    Δυστυχώς πέρασαν είκοσι πέντε χρόνια και δεν έγινε τίποτε, με αποτέλεσμα οι ιστορικά ανίδεοι που μας κυβερνούν σήμερα να μιλούν για «έντιμο συμβιβασμό» – λες και χρωστάμε την ιστορία μας στους Σκοπιανούς. Και δεν μας εξηγούν, γιατί είναι έντιμη μια ονομασία του τύπου Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία και δεν είναι έντιμη μια ονομασία χωρίς τον όρο Μακεδονία; Ή μήπως την εντιμότητα την καθορίζουν αποκλειστικά και μόνο οι επιθυμίες των Σκοπιανών;
    Το μόνο όνομα που δικαιούται να έχει ιστορικά το κρατίδιο των Σκοπίων είναι “Δημοκρατία του Βαρδάρη”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή