«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Δικτατορικά συριζαϊκά καθίκια -και κνίτες- τοποθετημένα ΠΑΝΤΟΥ! ...να αναμασούν την καραμέλα περί ρατσισμού, ξενοφοβίας και εθνικισμού.. με απύθμενο μίσος...

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν έχουμε κάποια μεγάλη αγάπη στον κο Κ.Βελόπουλο (κι αυτό φάνηκε από αναρτήσεις μας προ έξι μηνών περίπου), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ..ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.





Ανοιχτός πόλεμος κατά της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου!

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε αποστείλει επιστολή-αίτηση για παραχώρηση αίθουσας του Δήμου Χαιδαρίου για την πραγματοποίηση ομιλίας του Προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου.
Η απάντηση ήρθε από τον Δήμο, από τον αρμόδιο για αυτά τα ζητήματα, κο Κων/νο Περγάντη ο οποίος είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτιστικών Υπηρεσιών. Θεωρούμε πως η απάντηση είναι βασισμένη σε ψέματα και είναι εξαιρετικά προσβλητική για το κόμμα αλλά και τους φίλους αυτού.
Ο κος Περγάντης κατηγορεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για ρατσισμό, ξενοφοβία, εθνικισμό, μισαλλοδοξία και μίσος απέναντι σε ανθρώπους που διαφέρουν σε χρώμα, θρησκεία και γλώσσα.
Όλα αυτά είναι ψευδή. Η απόδειξη είναι το Πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης και οι ομιλίες του Προέδρου της, του Κυριάκου Βελόπουλου. Πουθενά μέσα στο πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν υπάρχει ίχνος της εμετικής ‘ιδεολογίας’ που ονομάζεται ρατσισμός. Είναι προσβλητικό προς όλους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, να χρησιμοποιείται αυτή η κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για την ξενοφοβία, τη μισαλλοδοξία κλπ κλπ.
Το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κάνει λόγο για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, την βελτίωση του πολιτικού συστήματος, τα Εθνικά Θέματα, τη νομιμότητα και τη διπλωματία της χώρας.
Δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ λόγος, νύξη για ρατσισμό, βία, μίσος και όλες αυτές τις απεχθείς σκέψεις και πράξεις. Ας μας πει ο κος Περγάντης ότι διάβασε το πρόγραμμα, άκουσε τις ομιλίες και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.
Εκτός φυσικά κι αν απλά προσπαθεί να πουλήσει ψευτο-αριστεροσύνη διότι οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι μακριά.
Ειλικρινά λυπούμαστε διότι οι προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μπορούσαν να βοηθήσουν και τη δημαρχιακή εξουσία ώστε να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων του Χαϊδαρίου.
Τέλος παραθέτουμε το μήνυμα από το επίσημο site του Δήμου Χαιδαρίου.
«Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης έχει τη σημασία ότι ο λαός παίρνει ενεργά μέρος στη διοίκησή του με σκοπό την άμεση και καλύτερη ικανοποίηση των κοινών συμφερόντων των πολιτών»
» Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό. Η αυτοδιοίκηση και η λαϊκή δικαιοσύνη είναι θεμελιώδεις θεσμοί του δημοσίου βίου των Ελλήνων …»
Κυβέρνηση του Βουνού, Εθνικό Συμβούλιο Κορυσχάδων,
27-5-1944

Η διαφορετική ιδεολογία είναι ένα θέμα. Άλλωστε μέσα από την αντίθεση έρχεται η σύνθεση (ο Κ. Βελόπουλος τονίζει πως ο διχασμός Αριστερός-Δεξιός δεν ισχύει για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ).
Η παραποίηση της αλήθειας είναι άλλο θέμα.

 




πηγή

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι φασίστες είναι κομμουνιστές.

    Ο δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά , τόσο του κόβει τόσα λέει, έχετε καταλάβει ποίο μοντέλο προκρίνει για την αγροτική εκμετάλλευση της Ελλάδας μας;
    Από ότι άκουσα ...Τα κολχόζ!!!

    Να ενώσουν οι αγρότες ανα περιοχή τα κτήματα τους σε μεγάλες ανώνυμες εταιρείες, πρέπει, έτσι λέει(;;;) αυτός - όχι το κκε- , για να είναι ανταγωνιστικοί οι αγρότες!!!
    Να πάρουν και δάνεια για ανάπτυξη , για σύγχρονες καλλιέργειες για εγκαταστ΄σεις γραφεία κλπ.
    Για τους γραφειοκράτες κομισάριους που θα τους ελέγχουν εάν αποδίδουν και εάν κλέβουν, θα δώσουν κανένα δάνειο οι "καλοί Ελληνες τραπεζίτες" ;
    Κατακαημένε αγρότη όταν πέσει έξω - που θα πέσει - πάει το χωραφάκι σου μικρό η μεγάλο!
    Ολοι αυτό έχουν βάλει στο μάτι. Την ατομική μας ιδιοκτησία!!!
    Άλλος με την "προβιά του δεξιού εθνικιστή" και άλλος ολοφάνερα ως κομμουνιστής!!!

    "Πολύ' εθνικιστής ο τύπος, για δεξιός δεν το συζητάμε καν.
    Τύφλα να έχει το ΚΚΕ και ο συριζα που προσβλέπουν ακριβώς στο ίδιο πράγμα, όπως και όλο το συνταγματικό τόξο.
    Πως λέγεται αυτό το αντίχριστο σχέδιο , αντζεντα 2000;

    Αλήθεια γιατί κανείς από αυτούς τους "αντικομμουνιστές" βελοπουλαίους δεν λέει στα ίσια και παλικαρίσια στις εκπομπές*** του πως χίλιες φορές καλλίτερα εθνικιστής παρά μια διεθνιστής;
    Γιατί δεν λέει πως χίλες φορές καλλίτερος ο φασισμός από τον κομμουνισμό, ο οποίος είχε δεκάδες εκατομμύρια θύματα περισσότερα και υπήρξε ασύγκριτα πιο εχθρικός ως προς την ελευθερία του λόγου σε σχέση με την αριστερά όπου και εάν κυβέρνησε, με τρανή απόδειξη την χώρα μας από το 74 και έπειτα;

    Θα ηταν δεξιός η εθνικιστής και θα τον άφηναν να κάνει εκπομπές;;;;;

    Μάλλον δεν τραβάει το "δεξιό εθνικιστικό" κόμμα και είπαν οι "εχθροί" του αριστεροί , να του κάνουν καμιά διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ, ξεχνιέμαι κι εγώ με όλη αυτή την διαστρέβλωση των εννοιών που γίνεται γύρω μας. Άλλαξα τον τίτλο σε "Δικτατορικά συριζαϊκά καθίκια..".
      Η ανάρτηση βέβαια δεν μπήκε για να ασχοληθούμε με τον Βελόπουλο. Βλέπω όμως πως το πήγατε παρα πέρα...:
      Αδυνατώ όμως να πιστέψω πως κι αυτό είναι στημένο. Χωρίς και να το αποκλείω όμως.

      Διαγραφή
  2. ο γραφικος βελοπουλος ειναι αλλος απατεωνας μην του εχετε καμια εμπιστοσυνη
    ο τσυριζα τονεστησε το κομμα και προωθει εστω και με αρνητικη διαφημηση για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη
    δειτε εδω τον ρεζιλα πως πουλαει επιστολες λεει του χρισστου
    μαυτο και με αλλα πολλα τον κραταν στο χερι
    αν δεν κανει αυτα που του λενε και θελησει να το παξει ανεξαρτητος τον ξεφτιλιζουν ανετα εν μια νυκτι...

    https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

    https://www.youtube.com/watch?v=ie_q_aAZihU

    https://www.youtube.com/watch?v=obXNlybR6_A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρουν ολοι αυτοι που ΔΕΝ πιστευουν στην δημοκρατια οτι αν ξεφουρνισουν κατι σαν αντισημητισμος,ρατσισμος,ξενοφοβια κλπ η μπουγαδα καθαρισε.Εν πολλοις τοχουν πετυχει γιατι και ο κοσμος και κυριως η αριστεροστροφη διανοηση το καταπιε με ευχαριστηση!!Ο καθε κομμουνιστης ο καθε νεοταξιτης δουλος πεταει μια ντουφεκια και απαγορευει ουσιαστικα οτι δεν γουσταρει.Η κατασκευη και επιννοηση νεολογισμων με τον βολικο δομικο τροπο της Ελληνικης Γλωσσας κυριως, ειναι το κατ εξοχην διαλεκτικο οπλο των πασης φυσεως Νεοταξιτων αριστερων ακομα και "δεξιων".Ιδιως αυτων των αριστερων της πιο καθαρης εκφρασης της ΝΤΠ αυτης των Μαρξιστων-Διεθνιστων.Το οπλο αυτο συνισταται σε μια αρμαθια πειραγμενων Ελληνικων λεξεων(κυριως) που διαφαινεται οτι παρηχθησαν στα προπαγανδιστικα εργαστηρια του βαθεος παγκοσμιου υπερκρατους της ΝΤΠ.Κυριως και λογω του καταλληλου δομικου στοιχειου, του ετυμου της Ελληνικης γλωσσας.Ειχε ξαναγινει αυτο παλιοτερα οταν ο Χριστιανισμος προσπαθησε και επετυχε να αποδομησει τον Ελληνισμο ουσιαστικα.Τωρα βλεπουμε νεο εργο με την επιθεση της ΝΤΠ κατα των δυτικων δημοκρατικων και ηθικων προταγματων και ιδιως αυτων που ελκουν την καταγωγη παλι απο την Αρχαια Ελλαδα. Μερικες απ αυτες τις συγχρονες λεξεις οπως ομοφοβια,αντισημητισμος,ομοσεξουαλισμος,Ισλαμοφοβια και ολα τα εις -φοβια τα εις -αντι και τα εις -ομου)αλλα και μη Ελληνικες οπως ο ρατσισμος λειτουργουν ακαριαια ως αυτοματα ανακλαστικα και διανοητικοι φρακτες. Μεταφερονται ετσι ακριτα συνειρμοι και καταφορες ενος διανοητικου κοσμου οπου κυριαρχει η προπαγανδα η ετοιμοπαραδοτη σκεψη και τα συνθηματικα ενος κατευθυνομενου μισους κατα των αλλων που εκλαμβανονται παντα ως εχθροι.ΕΙ ΟΥ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΚΑΘ ΗΜΩΝ!!Λεγανε οι χριστιανοι!Το ιδιο λενε και οι Νεοταξιτες Μαρξιστες σημερα.Ειναι ενας διανοητικος κοσμος που δεν θελει να διαλεχθει,να επικοινωνησει,να συνεννοηθει.Θελει να επικρατησει πασει θυσια και δεν θα σταματησει αν δεν το επιτυχει.Η ελευθερια του λογου (μεγα επιτευμα της παγκοσμιας Ελλαδος) δεν απασχολει τον μισερο αυτον κοσμο οσο δεν εξυπηρετειται απ αυτον.Στην πραγματικοτητα κανενας διαλογος δεν μπορει να επιτευχθει με οχημα μεταλλαγμενες λεξεις και μισερα νοηματα-σφαιρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή