«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Πούτιν βάζει τέλος στην Λευκή γενοκτονία (βίντεο)



Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό διαβάσαμε στο Russia Today, ότι ο Vladimir Putin προχώρησε σε μια βαθύτατα πολιτική και συμβολική κίνηση έναντι της σάπιας και εκφυλισμένης Δύσης, προσφέροντας μια νέα πατρίδα στους δεκάδες χιλιάδες Νοτιοαφρικανούς Boers! O Putin προτίθεται άμεσα να κάνει πραγματικότητα όλες τις ευχές και τις προσευχές των Λευκών του πλανήτη. Αυτό που είχαμε απαιτήσει πρώτα εμείς, από αυτό εδώ το βήμα, να πραγματοποιήσει η αποικία Πακιστανών και Αφγανών που ονομάζεται «Ελλάς», το πραγματοποίησε η Ρωσία.
Φυσικά μόνο η Ρωσία θα μπορούσε να ενσωματώσει τους Λευκούς συντηρητικούς αγρότες, τις αιτήσεις ασύλου των οποίων απέρριψαν η Μ. Βρετανία, η Ολλανδία και πλήθος άλλων δυτικών χωρών. Διότι στη Δύση έχουν θέση όλοι εκτός από τους φυσιολογικούς Λευκούς ανθρώπους. Η Δύση είναι η πατρίδα των διεμφυλικών, των ομοφυλόφιλων, των νέγρων, των ασιατών και πρώτα απ’ όλα των Εβραίων! Οποιοδήποτε λευκό βιολογικό σκουπίδι είναι καλοδεχούμενο στη Δύση, αλλά όχι οι συντηρητικοί Λευκοί.
Είναι αστείο να πιστέψει κάποιος ότι ο Putin ενδιαφέρεται για τα λεφτά των Boers. Ακόμα και ένα δις δολάρια, ένα ποσό εξωπραγματικό για τα δεδομένα των Boers αφού είναι αμφίβολο αν θα πάρουν τις ανάλογες αποζημιώσεις από την Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση των νέγρων κομμουνιστών, είναι ασήμαντο ποσό για το μέγεθος της Ρωσικής οικονομίας. H ερμηνεία των ενεργειών του Putin βρίσκεται στις δηλώσεις του, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επόμενο video: «Οι ρυθμοί γέννησης είναι πολύ χαμηλοί, οι Λευκοί εξαφανίζονται, δεν το καταλαβαίνετε;»

 



Εμείς από την πλευρά μας θα πούμε απλά ότι είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε οριστικά τον Putin. Θα τον κρίνει η ιστορία στο μέλλον. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς σε έναν μεγάλο Λευκό ηγέτη!
Παραθέτουμε την μετάφραση του άρθρου και το σχετικό με το θέμα video με αγγλικούς υπότιτλους.
«Μια αντιπροσωπεία από 30 Νοτιοαφρικανούς αγρότες έφτασε στην αγροτική ζώνη της περιοχής της Σταυρούπολης, αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1. Η ομάδα λέει ότι αντιμετωπίζει βίαιες επιθέσεις και απειλές θανάτου στην πατρίδα της.
Περί τους 15.000 Boers, απόγονοι των Ολλανδών αποίκων στη Νότιο Αφρική, σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στην Ρωσία εν μέσω του ξεσπάσματος βίας που προήλθε από το σχέδια της κυβέρνησης να απαλλοτριώσει τη γη τους. Σύμφωνα με την αντιπροσωπία: « Είναι θέμα ζωής και θανάτου – μας επιτίθενται. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι πολιτικοί υποδαυλίζουν τη βία,» είπε ο Adi Slebus στα media. «Το κλίμα εδώ, στη Σταυρούπολη είναι εύκρατο, και αυτή η γη δημιουργήθηκε από τον Θεό για καλλιέργεια. Όλα αυτά είναι πολύ ελκυστικά.»
Η νέα Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση, υπό τον Πρόεδρο Cyril Ramaphosa, δεσμεύτηκε να επιστρέψει τη γη που κατέχουν οι λευκοί αγρότες από το 1600 μ.Χ στους μαύρους κατοίκους της χώρας. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι σχεδιάζει να θέσει ένα τέλος σε αυτό που ονομάζεται κληρονομιά του apartheid, όπου η περισσότερη γη της Νοτίου Αφρικής βρίσκεται ακόμα στα χέρια της λευκής μειονότητας.
Οργανώσεις δικαιωμάτων ισχυρίζονται ότι αυτή η πρωτοβουλία υποκινεί τη βία. Υπήρξαν 74 δολοφονίες και 638 επιθέσεις (σ.τ.μ: κυρίως βιασμοί και βαριές σωματικές βλάβες) εναντίον των λευκών αγροτών, μόνο την περίοδο 2016-2017 στη Νότιο Αφρική, σύμφωνα με τα δεδομένα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, AfriForum.
Οι αγρότες ετοιμάζονται να συνεισφέρουν στην ήδη εκρηκτική άνοδο του Ρωσικού αγροτικού τομέα, σύμφωνα με το Rossiya 1. Κάθε οικογένεια είναι έτοιμη να συνεισφέρει έως και $100.000 για να ενοικιάσει τη γη (σ.τ.μ: όταν μιλάμε για leasing αγροτικής γης, μπορεί να έχει διάρκεια 50 ή 80 έτη).
Η Ρωσία έχει 43.000.000 εκτάρια αχρησιμοποίητης καλλιεργήσιμης έκτασης, και έχει ήδη αρχίσει να την δίνει δωρεάν σε Ρώσους πολίτες για να την καλλιεργήσουν. Το πρόγραμμα δωρεάν διανομής γης που ξεκίνησε το 2014, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.»




πηγή
το είδαμε εδώ

15 σχόλια:

  1. Θα παρακαλέσω τους σχολιαστές,

    επειδή οι περισσότεροι ανάμεσά σας ενοχλούνται με το φαινόμενο αυτό, το οποίο δυσχεραίνει την ανάγνωση,

    να μην αντιγράφουν και τοποθετούν ολόκληρα άρθρα από άλλα ιστολόγια, στο χώρο των σχολίων μας.

    Μπορούν να αντιγράψουν μόνο τον τίτλο και από κάτω την διεύθυνση, για να ανατρέξει να το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται.

    Μπορούν επίσης να σχολιάσουν και κάτι δικό τους, είτε για την ανάρτησή μας, είτε για την ανάρτηση στην οποία μάς παραπέμπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
    Τις επόμενες ημέρες ή και ώρες η περιοχή των Βαλκανίων αναμένεται να πάρει ΦΩΤΙΑ!!Πραγματικά η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό!!

    ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΘΡΙΛΕΡ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!ΕΞΑΛΛΟΣ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΛΑΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!Τις επόμενες ημέρες ή και ώρες η περιοχή των Βαλκανίων αναμένεται να πάρει ΦΩΤΙΑ!!Πραγματικά η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό!!!
    πηγη : κορφιατικο
    Σχολιο : "Ξαφνικα κραυγη πολεμου απο μικρη αιτια στην βουλγαρια".
    (Αγ.Παισιος-Αγ.Ιωσηφ Βατοπαιδινος).
    ☆ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γέροντας Γεννάδιος στην Κρήτη είχε προβλέψει ότι η αφορμή για τον γππ θα είναι ένα μικρό κρατίδιο, χρόνια διαβάζαμε ότι είναι η Κύπρος, δεν είναι η Κύπρος η Κύπρος δεν είναι κρατίδιο για κανέναν Ελληνα, είναι Ελλάδα, το κρατίδιο είναι τα Σκόπια αυτό το τεχνητό κρατίδιο και η τραγωδία της Ελλάδας είναι ότι οι κερκόπορτες είναι ανοιχτές για όλους από τα Βαλκάνια κυρίως Αλβανούς και Σκοπιανούς, στρατόπεδα δεν υπάρχουν, φύλαξη δεν υπάρχει και το κυριότερο γνωρίζουν μέχρι και πού φυτρώνει το χαμομήλι στα ελληνικά βουνά, δεν είναι απλώς προδότες, είναι συστηματικοί εγκληματίες για όσα ακολουθήσουν και για το αίμα που θα χυθεί, αν δεν αυτοκτονήσουν τους περιμένει πολύ σκληρή τιμωρία από τους ανθρώπους, για την θεική τιμωρία δεν έχουν ιδέα τί τους περιμένει για τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν στο σατανικό και δόλιο σχέδιο εξαφάνισης της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας

      Διαγραφή
    2. κρατάτε πισινές με τις προφητείες πρώτον γιατί και οι γέροντες είναι άνθρωποι και δεν είναι παντογνώστες και δεύτερον γιατί τα γεωπολιτικά και όχι μόνο συμφέροντα είναι αλληλένδετα με τις θρησκευτικές εξουσίες και ιερατεία πάνε πακέτο βλέπε Βαρθολομαίος πάπας κλπ

      Διαγραφή
    3. μια ματιά σε κάτι άλλο https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/gen/KWNSTANTINOYPOLIS-mesaiwnas_1.pdf

      Διαγραφή
    4. https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/gen/KWNSTANTINOYPOLIS-ANAP-BYZANT.pdf

      Διαγραφή
    5. ME MIAΣ Θ' ΑΝΑΨΕΙ Η ΑΙΤΙΑ...ΦΩΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙ' ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

      ΥΓ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  3. @ Ανώνυμον 13 Ιουλίου, 2018 22:26 και 22:27

    Σας ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ για τα πολύτιμα αυτά pdf

    (όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα κατεβάσει - υπάρχει ένδειξη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση της Ν. Αφρικής πέρασε νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, το κράτος έχει δικαίωμα απαλλοτρίωσης των αγροτικών εδαφών των λευκών ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ!!! Τους κατάσχει τα κτήματα και δεν τους δίνει δεκάρα!!!
    http://ermionh.blogspot.com/2018/03/blog-post_97.html
    Οπότε ο Πούτιν γνωρίζει ότι δεν θα πάρουν αποζημειώσεις... Τα εγκλήματα κατά των λευκών είναι τερατώδη και μόνον λίγες ιστοσελίδες δίνουν πληροφορίες τι συμβαίνει εκεί:
    http://ermionh.blogspot.com/2018/03/blog-post_2.html
    Η γενοκτονία των Λευκών στην Νότια Αφρική.
    http://ermionh.blogspot.com/2018/04/blog-post_36.html
    Η 9χρονη Kayla Meyer που δολοφονήθηκε άγρια στην Νότια Αφρική .
    http://ermionh.blogspot.com/2018/03/9-kayla-meyer.html
    Νότια Αφρική: Μαύροι σκοτώνουν έναν λευκό αγρότη κάθε πέντε ημέρες το 2018
    http://ermionh.blogspot.com/2018/03/2018_20.html
    http://ermionh.blogspot.com/2018/03/dirk-steenkamp.html
    Νότια Αφρική: Το κορίτσι με το πρόσωπο του τζόκερ.
    http://ermionh.blogspot.com/2018/03/blog-post_25.html
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018
    ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ''ΞΕΝΟΔΟΧΟ''....Β.ΠΟΥΤΙΝ!!Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ!!
    Όσοι υπολόγιζαν ότι όλα θα πάνε καλά με τις ευλογιές των Δυτικών για την συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο που στην περίπτωση αυτή είναι η Ρωσία.
    Είναι γνωστή η καθετή αντίδραση της Μόσχας στην διεύρυνση του ΝΑΤΟ στην κεντρική Βαλκανική και όπως δείχνει και η τελευταία ελληνορωσική κρίση, η Αρκούδα δεν αστειεύεται καθώς βλέπει τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της στην περιοχή μας.
    Μιλώντας στο ραδιόφωνο 90.1 το βράδυ (10) της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018, ο ελληνοαμερικανικός πολιτικός ηγέτης, π. βουλευτής και π. Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάιρ, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ), κ. Κρις Σπύρου, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα και στο μέλλον της «Συμφωνίας των Πρεσπών», προέβλεψε . Ότι δηλαδή η Μόσχα θα βάλει veto στη «Συμφωνία των Πρεσπών», όταν, όπως είπε ο κ. Σπύρου, αυτή υποχρεωτικά θα πάει για έγκριση, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!
    Όπως αναφέρεται το θέμα πρέπει πρώτα να πάει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, όπου ο Πούτιν έχει βαλει veto.
    πηγη : volcanotimes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ''ΜΑΝΤΑΤΑ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ!!ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ εγκρίνει την ύπαρξη Κράτους με ονομασία «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!Τα πέντε μόνιμα Μέλη του ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ!!''ΤΟ ''ΠΑΝΗΓΥΡΙ'' ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!Οτι άλλο πει είτε ηγέτης της Ελλάδος είτε ηγέτης των Σκοπίων, είτε ηγέτης του ΝΑΤΟ, θα είναι παραπλανητική επιθυμία ανύπαρκτης πιθανότητας''!!!
    πηγη :volcanotimes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
    ΟΛΟΙ μαζί μια ΒΡΩΜΙΚΗ παρέα. ΗΠΑ, CIA, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ, Ζ.Ζάεφ: «Ελληνες επιχειρηματίες χρηματοδοτούν επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης στα Σκόπια για λογαριασμό της Ρωσίας»..!!!
    Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, προχώρησε πριν λίγο σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατηγορώντας Ελληνες επιχειρηματίες ότι χρηματοδοτούν για λογαριασμό της Ρωσίας επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης στο εσωτερικό της χώρας του.!!!...
    πηγη : σκεφτομαστε ελληνικα.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
    ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ..!!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΠΡΟΞΕΝΟΙ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ
    Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι
    πηγη: volcanotimes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ☆ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ : ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.Ο ΠΟΥΤΙΝ
    ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ : ☆ Ο Η Γ Ε Τ Η Σ ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή