«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Εφιάλτες.

γράφει ο Peri



Ερώτηση Χατζηνικολάου στον Πάνο Καμμένο: «Αν ψηφίζατε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινε ο Τσίπρας να υπογράψει στις Πρέσπες».
Και η απάντηση του γίγαντα της πολιτικής. «Τι λέτε, βεβαίως και θα υπέγραφε μια συμφωνία που εγώ δεν συμφωνώ. Είμαι περήφανος που είναι φίλος μου ο Τσίπρας αλλά δε συμφωνώ. Όμως, θα πάω με ψηλά το κεφάλι στο ΝΑΤΟ».
Αποτέλεσμα εικόνας για καμμνεος χαζτηνικολαου«Μα, μια κυβέρνηση που μόλις έχει καταψηφιστεί θα πάει να υπογράψει τέτοια συμφωνία;», επιμένει ο δημοσιογράφος, αλλά επιμένει και ο υπουργός. «Βεβαίως θα την υπέγραφε, αλλά… εγώ δε συμφωνώ, όμως εμπιστεύομαι απόλυτα τον φίλο μου τον Αλέξη».
Δεν είναι φανταστικός διάλογος, όσο κι αν σας φαίνεται σουρεάλ. Είναι πραγματικότητα, είναι αυτό που ζούμε τόσο καιρό τώρα. Η κανονικότητα, η πολιτική ηθική, οι γραμμένοι και άγραφοι κανόνες έχουν γραφτεί στα παλαιότερα των υποδημάτων Συριζαίων και ψεκασμένων.
Κάποιοι νομίζουν ότι θα γίνουν εκλογές σύντομα. Ίσως κι εμείς μαζί τους να ελπίζουμε να γίνει το συντομότερο μπας και ξεκουμπιστούν. Όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν είναι κανονική Ελλάδα, δεν έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ανθρώπους και σωστές κυβερνήσεις.
Αυτοί θα μείνουν στην εξουσία μέχρι την τελευταία ώρα. Ακόμη και με κυβέρνηση μειοψηφίας. Κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τις μεγάλες μάσες, άλλοι που θα βρουν 6.000 ευρώ μηνιάτικο και να κάθονται; Ο Πάνος Καμμένος πότε θα ξαναγίνει βουλευτής, πολλώ δε μάλλον υπουργός; Δεν πρόκειται να πέσουν, θα κυβερνούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αποτέλεσμα εικόνας για merkel tsiprawΚαι το κυριότερο. Για να πέσουν πρέπει να τους ρίξουν οι εξωτερικές δυνάμεις. Οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί. Όμως, αυτοί δεν πρόκειται να το κάνουν; Γιατί να το κάνουν όταν έχουν βρει αυτούς που υπογράφουν τα πάντα, που ξεπουλάνε και τη μάνα τους; Πούλησαν την οικονομία υπογράφοντας μνημόνια, ξεπούλησαν το Μακεδονικό για 30 αργύρια, ξεπούλησαν και το προσφυγικό. Τέτοια χατίρια στον Τραμπ, την Μέρκελ και όλον τον ξένο παράγοντα ποιος θα ξανακάνει;
Σου λένε οι ξένοι: «Που να ξαναμπλέξω με τη λαϊκή δεξιά, με τους καραμανλικούς, με τους δεξιούς και δε συμμαζεύεται; Έχω το παιδί για όλες τις δουλειές».
Μέχρι βεβαίως να μιλήσει ο ελληνικός λαός. Ως τότε, όμως, θα μας τσακίσουν, θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη. 

antinews
Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλησ τσιπρας
Kαλό κείμενο αλλά στο τέλος τι το θες με τους καραμανλικούς; Ας θες να ψάξεις για καραμανλικούς μέσα στο Σύριζα θα τους βρεις....Και να μιλήσει όμως ο "σοφός" Ελληνικός λαός τι θα βγάλει; Έναν τραυλό! 
Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης καμμενος
Υπάρχει κατάρα στην Ελλάδα...όσο όμορφη είναι τόσο καταραμένη είναι....

γιατί περί κατάρας πρόκειται όταν  κτήνη έχουν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας...περί κατάρας πρόκειται όταν ο λαός είναι αναίσθητα απαθής....κομπλεξικός, κυκλοθυμικός...στα δύσκολα ο λαός του εμφυλίου...

Χθες στη Θεσσαλονίκη είχαμε πορεία διαμαρτυρίας μοτοσικλετιστών σχετικά με το Σκοπιανό. Ένα μεγάλο σύνθημα δονούσε την ατμόσφαιρα. "Δεν θα γίνεις Έλληνας ΠΟΤΕ Σκοπιανέ, Σκοπιανέ". 

Καταλάβατε; Μιλάμε για τραγωδία...δεν έχουν ιδέα για τίποτα...Θα είναι τα ίδια άτομα που θα φωνάζουν το "ήρθε η ώρα του Καραμανλή"...ή το " Ζήτω ο στρατός και τα τανκς η Ελλάδα δεν πεθαίνει".....

22 σχόλια:

  1. είσαι πολύ απαισιόδοξος Πέρι και είσαι απαισιόδοξος γιατί δεν πιστεύεις στον Θεάνθρωπο Ιησού, να κάνεις υπομονή, προς το παρόν βλέπουμε το ξεπούλημα της Ελλάδας και του ενεργειακού πλούτου της κι εσύ στεναχωριέσαι για τους παρακατιανούς μιζαδόρους; όλους αυτούς θα τους πνίξει το Αιγαίο όταν θα έρθουν να πάρουν όσα δεν τους ανήκουν θα πνιγούν στο αίμα, κάνε υπομονή, να περιμένεις, χείλη αγίων δεν ψεύδονται, μέχρι τότε εμείς θα φωνάζουμε γιατί αν δεν φωνάζουμε είναι ικανοί να κάνουν χειρότερα όπως να νομιμοποιήσουν τον παιδοβιασμό μες τον δρόμο δημόσια, είναι δούλοι αδίστακτων απανθρώπων υπανθρώπων, αλλά είναι έτοιμη η πύρινη ρομφαία από ψηλά, να μην τσιμπάτε από το θεατριλίκι που πασάρουν για να μειώσουν το ηθικό μας, αυτό σπούδαζαν στις τρώγλες που μαζεύονταν τόσα χρόνια, ένας ένας θα φεύγει, να διαβάσετε καλά το τελευταίο ποίημα της Γερόντισσας της Αττικής, καλά όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Υπάρχει κατάρα στην Ελλάδα...όσο όμορφη είναι τόσο καταραμένη είναι....”

    Δεν υπάρχει καμία κατάρα στην ευλογημένη από Τον Τριαδικό Θεό Ιερή γη μας.
    Παραπληροφόρηση υπάρχει.
    Εχουμε κατακτηθεί από την αριστερά , όπως είχαν κατακτηθεί και άλλες χώρες της υφηλίου αλλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό.
    “Δεν το ξέρουν” οι δημοσιογράφοι και θα πρέπει να …μυρίσουν τα νύχια τους οι Ελληνες πολίτες ;
    Γιατί δεν φροντίζει και αυτός ο δημοσιογράφος να μας τα κάνει πιο λιανά και ποιο κατανοητά, ετσι που να μην ΠΑΜΕ πάλι να ψηφίσουμε , το μόνο που μας επιτρέπεται, διότι πρέπει να φαίνεται πως έχουμε δημοκρατία,

    τον νέο γενικό γραμματέα του σοβιετικού κομμουνιστικού κοινοβουλίου;

    Γιατί θα πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν τα παρακάτω αφού ποτέ δεν θα τα δείξει η σταλινική τηλεόραση ;
    Αλλά ούτε και θα τα αναφέρουν (τα πατριωτικά = αριστερά)τα πάμπολλα ιστολόγια που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τους κομμουνιστές συριζαιους!
    Τους οποίους εννοείται , δεν τους λένε και ποτέ ούτε αριστερούς ουτε και κομμουνιστές!!!
    Την ιδεολογία τους θα θίξουν;
    Α πα πα , πάνω και από την Ελλάδα που "θέλουν να σώσουν" Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
    Εάν είναι να σωθεί με αριστερούς έχει καλώς αλλοιώς ας βουλιάξει!

    Αυτοί όλοι οι αριστεροί είναι και που μας συσκοτίζουν και μας βρίζουν!!!
    ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΜΙΑ …ΔΕΞΙΑ!!!

    “Η ...Ε Ξ Ο Ρ Γ Ι Σ Τ Ι Κ Α Αριστερή Στροφή της Νέας Δημοκρατίας του Κούλη...(ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!).”
    Η Αριστερή Στροφή Της Νέας Δημοκρατίας
    https://www.youtube.com/watch?v=yhZejz7sBHk

    https://odysseiatv.blogspot.com/2018/07/blog-post_2.html

    Από πού και ως που δεξιά η νουδου , η συνέχεια του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ , εχθρού της δεξιάς , Βενιζέλου , που μας επιβλήθηκε με τα κανόνια των Αγγλων και των Γάλλων;
    Καλαμπούρι έχουν όσοι ακόμα αποκαλούν την αριστερά, Ελληνική φυλή και ως εκ τούτου εμφύλιο!!!
    Στραβομάρα έχουν ;
    Σε ενδεχόμενη έπίθεση στην χώρα μας από τους Σκοπιανούς που τους ονόμασαν οι κομμουνιστές Μακεδόνες , εμφύλιο θα τον ονομάσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστα ανωνυμε 2:08. Δεξια με την εννοια του πατριωτισμου δεν υπηρξε ποτε στην Ελλαδα να εχει εκπροσωπηθει απο καποιο κομμα. Μονον Ελληνες πατριωτες υπαρχουν οι οποιοι κινουνται στα λεγομενα δεξια και ακροδεξια κομματα στην Ελλαδα αλλα παντοτε προδομενοι απο αυτα. Οσον αφορα την αριστερα, εγω θα την αποκαλω αρρωστερα, διοτι μονον αρρωστα ατομα βρισκονται μεσα σε αυτα τα κομματα. Με πρωτο το γνησιως εβραικο ΚΚΕ και αλλα οπως ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΠΛΕΥΣΕΙΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι αντιεξουσιαστες της εξουσιας που ελεγε και μεγας προδοτης ΓΑΠ της θρυλικης οικογενειας παραδοσιακων προδοτων Παπανδρεου. Δυστυχως η ευημερια, η καλοπεραση, η τρυφηλη ζωη, η Αμερικανικη νοοτροπια των νεοελληνων, μας εχουν οδηγησει στον ευκολο αυτο δρομο της απωλειας της αρρωστερας και της προοδου απο πισω. Για εναν αρρωστερο, προοδος θεωρειται η πασης φυσεως ανωμαλια και διαστροφη. Στην πραξη ετσι εχει αποδειχτει. Καποτε ελεγαν οτι κομμουνιστες και φουστηδες ειναι το ιδιο. Οι ιδιοι μας το απεδειξαν στις ημερες μας που ειναι κυβερνωντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ως ανω σχολιαστες αξιοι συγχαρητηριων. Σαν παραγγελματα ψυχικης ανατασεως αντηχουν στα αυτια μου. Μπραβο και παλι μπραβο παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το σωστο συνθημα ειναι
    Δεν θα γίνεις Έλληνας ΠΟΤΕ αριστερέ, αριστερέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και δεξιέ δεξιέ και κκε κκε γιατί αριστερά=κκε

      Διαγραφή
    2. Mα δεν είναι Ελληνες. Εβραίοι είναι.
      Εβραίοι ελληνόφωνοι εξ ου και το μέγα μίσος

      Διαγραφή
  6. Όχι δα! Έλεος με τα κατηγορώ τα συνεχή εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας μας. Επιτέλους ας ξεχωρίσουμε στο μυαλό και στα γραφτά - εφ'όσον απευθύνεσαι στους Έλληνες - τους Ελλαδίτες που τυχαία γεννήθηκαν εδώ και το Κράτος Ελλάς που το έφτιαξαν άμα τη γενέσει του ανθελληνικό με την Ελλάδα που αξίζει να πεθάνεις για αυτήν και τους Έλληνες.
    Βαρέθηκα με την αφ' υψηλού κριτική, διαχωριστική θα έλεγα, του καθενός που κρατά μιά πένα εναντίον μας. Που είναι διαφορετικός ο παραπάνω από όσους μας βρίζουν εντός και εκτός Ελλάδας εννοώντας τους εχθρούς των Ελλήνων; ΜΑΛΛΟΝ τους δικαιώνει.
    Σιχάθηκα τον κάθε ένα που κρίνει έναν λαό και το συμπέρασμα του δικαιώνει όσους είναι εναντίον μας.
    Πέρα από το προφανές αγαπητέ αρθρογράφε υπάρχει ένα υπόβαθρο που το αγνοείς πλήρως. Είσαι νικημένος πριχού πολεμήσεις οπότε άσε εμάς που ακόμα πιστεύουμε και πάντα θα πιστεύουμε στους Ελληνες να μιλήσουμε και να δράσουμε. Κλείσου στο σπίτι και κλάψε για τη "μαύρη μοίρα της Ελλάδας και τους αμόρφωτους και δειλούς Ελληνες" αλλά πάψε να γράφεις και να περιφέρεις την απαξίωση για την Ελλάδα την αληθινή και τους κατοίκους της. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια.
      Ας αρχίσουμε να βάζουμε στην θέση τους όσους είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση μας και το μόνο που κάνουν είναι να μας κουνούν το δάχτυλο!!!
      Εάν δε ψάξω στα αρχεία τους , όπως αυτοί ψάχνουν τους πολιτικούς (ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ), για το ποίες πολιτικές και ποίους πολιτικούς η μη έχουν εμπιστευτεί η παροτρύνει να εμπιστευτούμε τα γραφόμενα τους , για να μας σώσουν, δεν θα ξανα μεμφθούν ποτέ και κανέναν.
      Είναι αυτό που λέει το Σοφός Ελληνικό έθνος.
      Τα μπροστινά σακούλια βλέπει...

      Όμως για να είμαστε δίκαιοι δεν είναι μόνο οι πατριώτες (= αριστεροί) δημοσιογράφοι που μας κατηγορούν νυχθημερόν. Είναι και οι “φιλελε σανοπώλες”!
      Είναι και πολλοί σχολιαστές που για να δείξουν πόσο προοδευτικοί και Ευρωπαίοι έγιναν , είναι έτοιμοι να γίνουν γυμνά ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ζώα κατηγορώντας εμάς , τους Ελληνες Χριστιανούς , ως Ελληναράδες ,εθνολαϊκιστές, σανοφάγους Χριστιανοταλιμπάν, επειδή δεν καταδεχόμαστε να πέσουμε στο επίπεδο τους.

      Πατριώτες ονομάζουν τον εαυτό τους οι αριστεροί!
      Οι δεξιοί πατριώτες καθόλου δεν ντρεπόμαστε , απεναντίας το βροντοφωνάζουμε , πως είμαστε
      ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ!

      ΕΘΝΟΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ= ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ!!!
      Πατριώτης ποίος;
      Ο κλεισμένος γύρω από τα σημερινά σύνορα;
      Και αύριο που θα πάρουν και την Μακεδονία και την Θράκη και και...
      Πάλι πατριώτης;
      Και οι άλλοι ομοεθνείς μας πατριώτες στα άλλα μέρη της σκλαβωμένης Ελληνικής γης;
      Οι άλλοι ομοεθνείς μας ανα την Ρωμανία;
      Θα τους αφήσουμε σκλάβους;

      Διαγραφή

  7. > ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! Αυτές είναι επόμενες κινητοποιήσεις ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ για την Μακεδονία και την Ελευθερία...!!

    ΤΟ ΡΥΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ...
    >> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ...!!!

    - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ

    - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΕΔΕΣΣΑ - 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΚΟΖΑΝΗ - 8 ΜΜ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΚΑΛΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

    - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

    - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ - 5Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 8ΜΜ

    - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΡΟΔΟΣ - 10 ΤΟ ΠΡΩΪ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ - ΑΓΩΝΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

    - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

    - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΡΑ 19.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

    - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ "ΧΑΝΙΑ -ΠΑΡΩΝ" ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΑ

    - ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΑΝΒΟΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ - ΚΕΝΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 7: 30 ΜΜ

    - ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές οι διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα αλλα μοιρασμένες έτσι δεν έχουν αποτέλεσμα ούτε τους φοβίζουν.
      Μόνο αν κατεβούμε 3 εκατομύρια από όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα και τους ρίξουμε μόνο τότε θα μπορέσουμε να ακυρώσουμε τις προδοσίες τους. Αλλοιώς χάνουμε Μακεδονία. Αν χάσουμε χρόνο θα τσιμεντοποιηθεί η προδοσία σε όλη την υφήλιο. Για αυτό θα φροντίσουν οι εβραίοι, Σορος, Νατο, ΗΠΑ, Γερμανία κλπ. Δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο - στην βράση κολλάει το σίδερο λέει ο λαός.

      Κάτω και οι 300 προδότες.
      Να καλέσουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ μέσα και έξω από Ελλάδα, που έδειξαν με τα αρθρα τους και τον αγώνα τους πατριωτισμό και γνώσεις, να κάνουν μια προσωρινή κυβέρνηση σωτηρίας.

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. http://www.thestival.gr/culture/entertainment/item/392122-katamesto-to-theatro-gis-gia-ti-synaulia-tou-antoni-remoy-kai-tis-elenas-paparizoy-foto

      ο ΣΙΩΠΏΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ. Είτε από απαιδευσία (βλακεία, λαός εσμός στην συγκεκριμένη περίπτωση) είτε για να μην χαλαστεί η ψευτοειρήνη του και η βόλεψή του.

      Διαγραφή
  9. ΒΙΝΤΕΟ

    Παραδοχή Κ.Μητσοτάκης Στο ΣΚΑΪ Δέν Μπορούμε Να Καταργήσουμε Την Συμφωνία Για Το Σκοπιανό;

    https://www.youtube.com/watch?v=vTwW5hIed5o

    Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουν 2018


    Σε Συνέντευξή του στο Σκάι, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης,
    .
    στην ερώτηση που δέχτηκε απο την Δημοσιογράφο Σ.Κοσιώνη

    για το Σκοπιανό, το τι θα κάνει η ΝΔ

    αν η συμφωνία για το Σκοπιανό εχει περάσει-εκκρίνει,

    η Ελληνική Βουλή, η απάντηση του

    ήταν ότι λίγα πράγματα μπορεί να κάνει,

    και η επιλογές του είναι πολύ περιορισμένες!



    Με λίγα λόγια, ότι ψηφίστηκε,ψηφίστηκε,και δέν καταργείται,


    έτσι, τους συμφέρει και αυτούς,


    και έχουν την δικαιολογία, να ρίχνουν την ευθύνη στους απερχόμενους,


    με την δικαιολογία, εμάς δεν μας αρέσει η συμφωνία αυτή,


    αλλά αφού ψηφίστηκε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι!



    Μάς Κοροϊδεύουν όλοι γενικός!


    ΥΣ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

    ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ …………

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ; ; ;


    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !


    ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ………..


    ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ …………..

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ ας πέσουν πρώτα οι κομιτατζήδες, είτε με εκλογές είτε με οποιοδήποτε τρόπο...ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ...και βλέπουμε μετά...

      Διαγραφή
    2. στα κατοχικά έχει ένα πολύ καλό άρθρο ελλήνων πολιτεία, σχετικά με τον πόλεμο που συμβαίνει αυτήν την στιγμή ανάμεσα στην νέα τάξη πραγμάτων και το έθνος κράτος, θα τους πέσουν, δεν εξυπηρετούν στα συμφέροντα όλοι αυτοί της βουλής, μόνο τον γιο του βασιλιά μην μας φορτώσουν ή κάποιον δικό τους για βασιλιά, ότι βιώνουμε τώρα είναι μάλλον η σατανική προώθηση εμφυλίου, γι αυτό ο Χριστός δίνει συνεχώς μηνύματα μέσω των αγίων του να μην τσιμπήσουμε το δόλωμα και να είμαστε αδελφωμένοι, ήδη μας κατήντησαν χωρισμένους κατά το διαίρει και βασίλευε, άλλωστε 2 εκατομμύρια γνήσιοι Ελληνες ορθόδοξοι θα απομείνουν όπως είχε πει ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης, ξέρετε πόσοι πολλοί είναι 2 εκατομμύρια;; πάρα πολλοί, αν αφαιρέσουμε την ήρα

      Διαγραφή
  10. αγαπητοί μπλόγκερς φτιάξτε ένα pdf να το κατεβάσουμε όλοι με τα ονόματα όλων όσων ψήφισαν μνημόνια, τα ονόματα όχι μόνο τα κόμματα, όλα, θα είναι χρήσιμο στο μέλλον όταν θα βγαίνουν μέσα απ τον βόθρο μερικοί μερικοί και μ ένα ντους θα το παίζουν καθαροί κι αμόλυντοι, άντε να μην ξεχνιόμαστε, φακελώνουν τον κοσμο, τον αποκαλούν φασίστα κάθε αγνό άνθρωπο, οι υπόλοιποι της βολης σιωπούν γιατί τα γαυγίσματα είναι για το θεαθήναι κι εμείς δεν θα θυμόμαστε πολύ καλά τα ονόματα τους; επείγει να το κάνετε για όλα τα μνημόνια γιατί θα σου κουνιέται κι ο κολλητός σε λίγο με την ατάκα ε ποιόν να ψήφιζα για το καλό του τόπου για να φύγουν οι προδότες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όλοι καταγεγραμμένοι.
      Γιατί έχουν γνώσιν οι φύλακες.

      Διαγραφή
    2. το γνωρίζουμε αλλά να τα έχουμε κι εμείς ο απλός κόσμος για να μην μας κουνιούνται οι λουλούδες στο μέλλον και οι απόγονοι των λουλούδων,όσο πιο πολλοί τα γνωρίζουν τόσο καλύτερο για την Ελλαδα μας

      Διαγραφή
  11. Κύριε Κώστα και εμείς οι ανώνυμοι και εσείς οι επώνυμοι ,
    είμαστε όλοι καταγεγραμμένοι...
    Διότι έχουν γνώσιν από άλλες χώρες!
    Δεν είναι η πρώτη φορά που το προσπαθούν.
    Και ο Λένιν με εκλογές είχε μπεί στο Ρώσικο κοινοβούλιο...
    Αλήθεια η ψέμματα;

    Εάν δεν θέλουμε οι εφιάλτες να γίνουν πραγματικότητα , "ας τους βγάλουμε στα κάγκελα"!


    Ο Λευτέρης γράφει και προειδοποιεί.
    Ελληνες ...Ο έχων ωτα ακουέτω...

    "Μπορούν να επιβάλλουν ανοιχτά τον κόκκινο ολοκληρωτισμό;"
    http://panusis.blogspot.com/#!/2018/07/blog-post_49.html

    Και ένα σχόλιο στο ίδιο άρθρο , που λέει αλήθειες αλλά πάλι κατηγορεί εμάς , ενώ θα έπρεπε να προσπαθήσουμε όλοι να αποδείξουμε ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πως πράγματι αυτή είναι η αριστερά.

    "Ξερεις ποσα ακομη απο τα σανοφαγα βοσκηματα (κατ΄ ευφημισμον "υπευθυνοι πολιτες"), λενε:
    "Δεν ειναι αυτοι αριστεροι. Αν ηταν κομμουνιστες.......".
    Με μια αισθηση ανεκπληρωτου ποθου."

    Αλήθεια γιατί δεν αντιστρέφουμε το ερώτημα σε όποιον τοποθετείται κατ'αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή πως δεν είναι οι συριζανελ αριστεροί. Αυτό το κάνουν οι πατριώτες αριστεροί!!! Τους λένε "αριστερούς", φασιστερούς , φασίστες ναζιστές!

    Περιμένω να μου πεί κάποιος γιατί δεν είναι αριστεροί οι συριζανελ!
    Τι κάνουν οι συριζανελ που δεν έκανε ο Λένιν ο Τρότσκι ο Σταλιν, εκτός του να μας δολοφονούν ...με χημικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουσατε τι είπε η Ελληνική μαριονέτα μπροστά στους ξένες;
    Με ένα βλέμμα κοιτάζοντας το "υπερπέραν" είπε μπροστά στις "δημοκρατικές" Ευρωπαϊκές κάμερες , αναφερόμενος μάλλον στο Σκοπιανό;


    Πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου ακόμα και ενάντια στο ρεύμα!!!

    Θα μπορούσε να είναι και για όποιον δεν παραδίδει την ατομική του ιδιοκτησία...ως άλλος γνήσιος κομμουνιστής.
    Καταλαβαίνουμε πως εμείς οι Ελληνες είμαστε το ρεύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα κομμουνιστικά σταλινικά κανάλια ανακοίνωσαν:
    Αν χρησιμοποιούσαμε όλοι πλαστικό χρήμα , θα γλιτώναμε τον ΕΝΦΙΑ!
    Δημοσιογράφοι ...ας μην γράψω τίποτα!!!

    Κύριε Κώστα πρέπει οπωσδήποτε η προπαγάνδα των αριστερών να μην μείνει αναπάντητη. Εννοείται πως θα την σηκώσουν ψηλά την σημαία της κομμουνιστικής αυτής προπαγάνδας οι φιλελε=τροστκιστές.
    Αρκετά ανεχτήκαμε όχι και να γίνουμε ζώα με τσιπάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή