«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Τι τρώμε; Κατσαρίδες, πριονίδι ξύλου, υγρό από πρωκτικό αδένα.



Σημειώσεις Διόδοτου:
1. Η αρχική φωτογραφία που διαλέξαμε, αντί των φωτογραφιών που υπάρχουν στις αρχικές δημοσιεύσεις (βλ.πηγές στο τέλος του άρθρου), δεν είναι καθόλου άσχετη με το θέμα μας. 
Είναι μία από τις αφίσσες της ταινίας Snowpiercer (2013), ταινία την οποία αν δεν έχετε δει, αναζητήστε την πάσῃ θυσίᾳ! Γιατί: Ξεδιπλώνει εντελώς χύμα -πιο χύμα δεν γίνεται- τα σχέδια της εις την κορυφήν της πυραμίδος σατανικής ελίτ, για την ανθρωπότητα. Ένα από τα πολλά που συνειδητοποιείς βλέποντας την ταινία, είναι ότι η λευκή φυλή έχει καταστεί ήδη άχρηστη γι αυτούς και ενδιαφέρονται μόνο για διασταυρώσεις μεταξύ των υπολοίπων φυλών, για δημιουργία νέων πιο χειραγωγήσιμων υβριδίων.
Το δεύτερο σημαντικό που μας ενδιαφέρει και σχετίζεται με την παρούσα ανάρτηση είναι ότι ως βασική πρωτεϊνική τροφή για τις κατώτερες μάζες πληθυσμού (σκλάβους) έχει επιλεγεί μια ράβδος "εξαιρετικής νοστιμιάς", όπως παραδέχονται και τα γκοϊμ της ταινίας (οι σκλάβοι δηλ.), η οποία σε εμφάνιση και υφή μοιάζει με κυδωνόπαστο, αλλά είναι εξ ολοκλήρου πολτός από αλεσμένες κατσαρίδες που καλλιεργούνται μέσα στο κλειστό αυτό σύστημα/περιβάλλον όπου ζουν όλοι και στην προκείμενη περίπτωση είναι ένα υπερ-τραίνο δομημένο ως ταξική πολιτεία. Στην φωτογραφία, ένας υπάλληλος διανέμει στα γκοϊμ τα "ντελίσιους μπαρς" (ράβδους).  

2. Για λόγους που άπτονται της μακροημερεύσεως του ιστολογίου μας ( 😇 ), δεν θα δώσουμε ονόματα (πού και ποιοι δηλαδή), αλλά θα περιοριστούμε στο να σας δείξουμε μέρος μίας φωτογραφίας προϊόντος, 100% ελληνικού υποτίθεται, από συνεταιρισμό 100% ελληνικών εταιρειών διανομής και καταστημάτων (σουπερμάρκετ) πώλησης του προϊόντος. Υποτίθεται ότι μιλάμε για ένα απλό αναψυκτικό ροδάκινου! Κοιτάξτε όμως τί αναγράφεται κοντά στη βάση του μπουκαλιού..Τα συμπεράσματα δικά σας.....



Αν το στομάχι σας είναι ακόμα στη θέση του, ελπίζουμε να παραμείνει όταν διαβάσετε και το κυρίως άρθρο:

Τι τρώμε;

Τι τρώμε; Κατσαρίδες, πριονίδι ξύλου, υγρό από πρωκτικό αδένα

Αδιανόητες καταγγελίες για τα τρόφιμα μαζικής κατανάλωσης που φτάνουν στο τραπέζι μας από τον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ.
 

Μια κόκκινη χρωστική από καβουρδισμένες... κατσαρίδες και όχι μόνο... Παγωτά με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα... Πατατάκια με καθαριστικό μπάνιου... Μπίρες με υγρό που έχει αφαιρεθεί από την ουροδόχο κύστη των ψαριών...
Κι όλα αυτά με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής!

 

Ποιος τα καταγγέλλει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα; Ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ και διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας New York College, Νίκος Κατσαρός. Στο κείμενο που έστειλε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” αναφέρονται και καταγγέλλονται πολλές ανάλογες ανατριχιαστικές πληροφορίες, με τίτλο “Ιδού τι τρώμε και με τη βούλα της Ε.Ε.”!
 

«Κομμάτια κρέατος που με κόλλα ενώνονται μαζί για να πουληθούν ως φιλέτο, τυρί τριμμένο με πριονίδι ξύλου, κέτσαπ με ζάχαρη όση η κόκα-κόλα, χρωστική κόκκινη από καβουρδισμένες κατσαρίδες, παγωτά με βανίλια ή φράουλα με κίτρινο υγρό από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα, σοκολατούχο γάλα με καβουρδισμένο ξυλοπολτό, πατατάκια που περιέχουν όξινο θειώδες νάτριο που υπάρχει στα καθαριστικά του μπάνιου»...
Και η ανατριχιαστική καταγγελία του γνωστού επιστήμονα προς την εφημερίδα μας συνεχίζεται: «Εισαγόμενα πορτοκάλια, λεμόνια κ.λπ. που είναι καλυμμένα με κηρώδη ουσία είδος σελάκ, που πρέπει να αφαιρείται. Κάποιες μπίρες που περιέχουν κηρώδη ουσία που προέρχεται από την ουροδόχο κύστη ψαριών. Χαβιάρι με βόρακα, που βρίσκεται στα καθαριστικά του σπιτιού, κ.λπ.
 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που περιέχονται σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι όλα εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων(EFSA) ή τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Οι αντίστοιχες Αρχές βεβαιώνουν ότι τα συστατικά αυτά είναι ασφαλή, όμως ο καταναλωτής δε θα έπρεπε να ξέρει;», διερωτάται ο Νίκος Κατσαρός... Εύλογη η απάντηση, βέβαια.


https://s1.neakriti.gr/images/984x559/files/2018-04-02/food-salad.jpg
 

Ας μιλήσουμε για κρέας

 
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Νίκος Κατσαρός στο κρέας... «Για να ανακυκλωθούν και να πωληθούν κομμάτια κρέατος που περισσεύουν, τα ενώνουν με μια κόλλα, εννοώ μια χημική ουσία, την τρανσγλουταμινάση, με την οποία συγκολλούν κομμάτια κρέατος και τα πωλούν ως ενιαία κομμάτια μπον-φιλέ, μπριζόλα κ.λ.π. Οι Αρχές βεβαιώνουν ότι η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Την επόμενη φορά ψωνίζετε κρέας από τον κρεοπώλη και επιλέγετε το τμήμα του σφαγείου που προτιμάτε».
 

Όσο για το κέτσαπ, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ αναφέρει: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι το κέτσαπ περιέχει μεγάλες ποσότητες ζάχαρης, σχεδόν όση και η κόκα-κόλα. Το αναφέρω αυτό διότι λίγοι διαβάζουν την ετικέτα στο κέτσαπ».
 

Αλλά ακόμα και το τριμμένο τυρί... «Είναι αναμεμειγμένο με κυτταρίνη, κύριο συστατικό του ξύλου και όλων των φυτών. Χάρη σε αυτό, το τυρί δεν κολλάει και δε σβολιάζει. Διαβάζετε τις ετικέτες ή καλύτερα τρίβετε εσείς το τυρί σας».
 

Από τον πρωκτικό αδένα κάστορα-Κι εδώ είναι το πιο... “ωραίο”...
«Για την παρασκευή παγωτού βανίλια ή φράουλα, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν το castoreum, μία κιτρινωπή έκκριση από τον πρωκτικό αδένα του κάστορα. Η εν λόγω ουσία χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα περισσότερα παγωτά φρούτων, που η γεύση τους δεν προέρχεται από το φρούτο αλλά από άλλα συστατικά, που καμία σχέση δεν έχουν με το φρούτο. Ο καταναλωτής δεν έπρεπε να γνωρίζει;».

 

Τι είναι όμως η κοχενίλη;
 

«Η κοχενίλη είναι μια κόκκινη χρωστική που προέρχεται από θηλυκά έντομα είδους σκαθαριού, αφού προηγουμένως ψηθούν και μετατραπούν σε σκόνη ή απομονωθεί χημικά η δραστική ουσία. Η ειρωνεία και η υποκρισία της όλης κατάστασης είναι ότι στις οδηγίες αναφέρεται να το αποφεύγουν οι χορτοφάγοι, καθόσον πρόκειται για ζωικό οργανισμό, αν βέβαια γνωρίζουν τι είναι η κοχενίλη. Έτσι, ένας χορτοφάγος μπορεί να φάει μέχρι και πεντακόσια ψημένα σκαθάρια, χωρίς να το γνωρίζει. Η κοχελίνη επιτρέπεται ως πρόσθετο σε αλκοολούχα ποτά, παγωτά, προϊόντα αρτοποιίας (π.χ. διάφορα κρουασάν, μπισκότα, κέικ, γκοφρέτες κ.λπ.), στιγμιαίες σούπες σε φακελάκια, γλυκά, ζελέ, μαρμελάδες για να δίνει κόκκινο χρώμα ή αποχρώσεις κόκκινου σε αυτά τα προϊόντα»...
 

Και σε ό,τι αφορά το κρέας, ο Νίκος Κατσαρός αναφέρει: «Για το κρέας και τα κρεατοσκευάσματα υπάρχει μια σειρά εξωτικών χρωστικών που χρησιμοποιούνται. Πριν μερικά χρόνια, όταν ήμουν πρόεδρος στον ΕΦΕΤ, αποσύρθηκε μια κόκκινη χρωστική, η Red 2G, Ε128, που έμπαινε σε λουκάνικα, έτοιμα μπιφτέκια, ζαμπόν και κάθε είδους κρεατοσκευάσματα, διότι ήταν ύποπτη για καρκινογενέσεις».
 

Για το σοκολατούχο γάλα, ο Νίκος Κατσαρός αναφέρει ότι «προκειμένου να μην πήζει το γάλα, οι παραγωγοί σοκολατούχου γάλακτος προσθέτουν κυτταρίνη, δηλαδή ξυλοπολτό. Ο συγκεκριμένος ξυλοπολτός δίνει επίσης το χαρακτηριστικό σοκολατούχο χρώμα».
 

Αλλά έχουμε και συνέχεια... «Η σος μπάρμπεκιου παρασκευάζεται ως εξής: Καίγονται πριονίδια και στη συνέχεια προστίθενται νερό και φυτικό λάδι. Η καπνιστή γεύση που έχουν κάποιες τροφές προέρχεται από αυτή τη διαδικασία και χρησιμοποιούνται διαφορετικά είδη ξύλου».
 

Αλλά ακόμα και στο ψωμί...
 

«Το ψωμί στα πολυκαταστήματα περιέχει ως συντηρητικό ένα αμινοξύ, την L-κυστεΐνη, που προέρχεται από τα μαλλιά μας. Προτιμάτε το φρέσκο ψωμί της ημέρας από τον φούρνο της γειτονιάς», αναφέρει ακόμη ο Νίκος Κατσαρός, με την επισήμανση πως «έπεται και συνέχεια»...
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Είναι διαχρονικό το έγκλημα»
 

Τα στοιχεία αυτά σχολιάζει από την πλευρά του ο παιδοχειρουργός και εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου σε θέματα περιβάλλοντος Δημήτρης Πετράκης.
«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι η επαρκής κατανάλωση φρούτων και λαχανικών θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και 2,7 εκατομμύρια ζωές ετησίως», τονίζει ο κ. Πετράκης.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Πετράκη, ο FAO το 2012 αναλύει ότι οι κίνδυνοι υγείας των ανθρώπων από τη διατροφή των ζώων προέρχεται από:

  • Χημικές ουσίες: διοξίνες, διβεζοφουράνια, αρωματικοί υδρογονάνθρακες και πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCBs).
  • Μυκοτοξίνες: Aflatoxin B1, ochratoxin A, zearalenone, fumonisin B1, eoxinivalenol, T-2 και HT-2.
  • Μέταλλα: Αρσενικό (ψάρια και θαλασσινά), κάδμιο (όστρακα, φρούτα, αβγά, κρέας), μόλυβδος (κόκκαλα, εγκέφαλος, νεφρά), υδράργυρος (θαλασσινά).
  • Κτηνιατρικά φάρμακα: χλωραμφενικόλη/νιτροφουράνια σε γαρίδες, σκόνη γάλακτος, αντιβιοτικά στη διαδικασία ζύμωσης σπόρων για παραγωγή οινοπνεύματος, φαινυλβουταζόνη ως αντιφλεγμονώδες. Το 2011 πουλήθηκαν 8.481 τόνοι αντιβιοτικών για χρήση στην κτηνοτροφία, σε σύνολο 25 χωρών της Ε.Ε.
  • Οργανοχλωρίνες, φυτοφάρμακα: Το 80% της παγκόσμιας καλλιέργειας σόγιας (κυρίως μεταλλαγμένης) προορίζεται για ζωοτροφή των ζώων που απαιτεί τεράστιες ποσότητες νερού και χημικών φυτοφαρμάκων και ζιζανιοκτόνων (Greenpeace).
  • Μόλυνση χορτονομών, ζωοτροφών και βοσκοτόπων, ζωικά και φυτικά πρωτεϊνικά γεύματα που δίνονται απευθείας σε ζώα: Μικρόβια: Βρουκέλλα, σαλμονέλα, ενδοπαράσιτα (εχινόκοκκος, τοξόπλασμα, κυστίκερκος, τριχινέλλα) και τοξικά φυτά»...

Πηγή: www.neakriti.gr
πηγή της παρούσης αναρτήσεως: thesecretrealtruth.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. ΦΟΥΝΤΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!.....
    Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΕ... ΕΚΣΤΑΣΗ!
    ♨️♨️♨️
    Η κυβέρνηση έδωσε άδεια να γεμίσουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ με προϊόντα κάνναβης....

    Πονηρή τροπολογία μετατρέπει την Ελλάδα σε βασίλειο της μαστούρας και των παραισθησιογόνων...!!!
    Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΕ... ΕΚΣΤΑΣΗ!
    Νόμιμη με τροπολογία η ψυχότροπη ουσία THC, που απαγόρευε το Γενικό Χημείο για τα βρώσιμα προϊόντα
    Το συριζαίικο αναπτυξιακό όραμα της «φούντας» γίνεται δυστυχώς πράξη μέρα με τη μέρα, καθώς μετά τον νόμο για τη φαρμακευτική κάνναβη η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη και πλέον οι ποσότητες της ουσίας τετραϋδροκανναβινόλη (THC) θα περιέχονται «και με τη βούλα» του νόμου στα τρόφιμα και στα καλλυντικά που θα κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
    Η συγκεκριμένη ουσία σε ποσότητα μέχρι 0,2 αποχαρακτηρίστηκε και πλέον δεν περιλαμβάνεται στις ναρκωτικές ουσίες. H ΤΗC περιέχεται στο χασίς και αποτελεί την ουσία που ευθύνεται για τις οργανικές και ψυχικές συνέπειες της κάνναβης. Είναι προφανές πως η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης μπάζει από παντού και δημιουργεί πλήθος ερωτημάτων, καθώς μετατρέπει τη χώρα σε βασίλειο της... μαστούρας και των παραισθήσεων.
    Το Γενικό Χημείο του Κράτους, μέχρι και το 2017, απαγόρευε σαφώς την κυκλοφορία βρώσιμων προϊόντων από κάνναβη, λόγω της ύπαρξης της ψυχοτρόπου ουσίας THC. Τι άλλαξε από τότε; Πώς γίνεται η κυβέρνηση να νομιμοποιεί την THC, την ώρα που το Γενικό Χημείο απαιτεί τα προϊόντα που προορίζονται για βρώση να μην έχουν την παραμικρή περιεκτικότητα σε αυτήν;
    Η τροπολογία βρίθει θολών σημείων. Ειδικότερα, αναφέρεται πως σε περίπτωση ελέγχου της συγκομιδής, αν διαπιστωθεί ότι η περιεκτικότητα σε THC υπερβαίνει το 0,2% αλλά δεν εκτείνεται πέρα από το 0,3%, τότε ασκείται ποινική δίωξη, κατόπιν αίτησης του προϊσταμένου της Αρχής που διεξήγαγε τον έλεγχο. Πώς θα διεξάγεται ο έλεγχος; Τι θα γίνεται από το 0,3% και πάνω; Και ποιος εν πάση περιπτώσει θα ελέγχει τους παραγωγούς;
    Επιπλέον, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε. δεν υπάρχει ενιαίο πλαίσιο για τα ασφαλή όρια THC στα τρόφιμα και τα επεξεργασμένα προϊόντα βρώσιμης (βιομηχανική) κάνναβης, προκαλώντας ερωτήματα για το κατά πόσον η κατανάλωση τροφίμων με κάνναβη δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
    Με την ίδια τροπολογία προσδιορίζονται οι χρήσεις γης, για τις οποίες επιτρέπονται η καλλιέργεια και η επεξεργασία της φούντας, ενώ με την επίμαχη διάταξη καθίσταται δυνατή η έκδοση αποφάσεων για την «κατ' εξαίρεση παραγωγή, κατοχή, μεταφορά, αποθήκευση, προμήθεια των πρώτων υλών και των ουσιών των ποικιλιών κάνναβης, περιεκτικότητας σε τετραϋδροκανναβινόλη 0,2%».
    Να σημειωθεί ότι η τροπολογία έχει κατατεθεί, κατά τη συνήθη πρακτική της κυβέρνησης, σε άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα ή αύριο από την Ολομέλεια της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διηνέκη,

    να είσαι καλά για την παρουσίαση
    ( http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/07/blog-post_86.html )

    ..γιατί είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα. Κι έχει να κάνει με το σπουδαιότερο περιουσιακό μας στοιχείο: Την υγεία μας.

    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αγών, συνεχίζεται διηνεκώς Κώστα.
      Αναρτάς ενδιαφέροντα θέματα.
      Συνεχίζουμε.

      Διαγραφή
    2. Να εισαι καλα φίλε μου,
      Τέτοια κριτική από εσένα ειδικά, με κολακεύει ιδιαιτέρως.

      Διαγραφή
  3. Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!Όπως επισήμανε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ΑΠΕ- ΜΠΕ η υπεύθυνη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Άννα Παπά ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ!!ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ!!«Ο ιός κυκλοφορεί και πάλι.....δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλα κρούσματα» σημείωσε η κ. Παπά.!!!

    Μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε θετική στον ιό του Δυτικού Νείλου. Το κρούσμα εντοπίστηκε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι η γυναίκα έχει και άλλα υποκείμενα νοσήματα.
    Όπως επισήμανε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ΑΠΕ- ΜΠΕ η υπεύθυνη του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Αρμποϊών και πρόεδρος της επιστημονικής ομάδας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία για την καταπολέμηση των κουνουπιών, καθηγήτρια μικροβιολογίας της Iατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Άννα Παπά, το κρούσμα ταυτοποιήθηκε και είναι το πρώτο έπειτα από τρία χρόνια απουσίας του ιού του Δυτικού Νείλου στην περιοχή.
    «Ο ιός κυκλοφορεί και πάλι στην περιοχή και δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλα κρούσματα», σημείωσε η κ. Παπά. Η ίδια, διευκρίνισε, ότι ούτως ή άλλως υπάρχει συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που υλοποιεί πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες και τους απαιτούμενους ψεκασμούς.
    Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο λειτουργίας, στην Κεντρική Μακεδονία, του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για μεταδιδόμενες ασθένειες, δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής ο ιός σε μετρήσεις που έγιναν σε κοτόπουλα και κουνούπια. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, θεωρείται ενθαρρυντικό σε σχέση με την πορεία και την εξέλιξη του φαινομένου στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν όλα αυτά τα συμπληρώματα διατροφής είναι "κλινικά" ελεγμένα , που είναι το πρόβλημα;

    Έχετε κάποια επιστημονική μελέτη , από έγκριτο πανεπιστήμιο του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , πως τα σκαθάρια και οι κατσαρίδες βλάπτουν την υγεία μας;
    Άλλο πάλι και τούτο! Τι πρόβλημα έχετε με τον κάστορα; Τα αυγά από τον πρωκτό δεν βγαίνουν και αυτά;
    Εάν είστε τόσο πολύ ρατσιστές με το ζωικό βασίλειο, φοβάμαι πως λίαν συντόμως , θα χαρακτηριστείτε αντεπαναστάτες εχθροί του λαού και θα χρειαστεί να σας υποβάλλουμε σε ψυχιατρική θεραπεία!

    Προσοχή λοιπόν!

    Γιατί να μην χρησιμοποιηθεί και πρωκτικό ανθρώπινο υγρό ;
    Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως βεβαίως να έχει ελεγχθεί πρώτα ενδελεχώς και να υπάρχει ιατρική γνωμάτευση πως δεν υποφέρει από πρωκτίτιδα ο δότης!
    Τόσο απλά.
    Οι δε ομοφυλόφιλοι δότες θα ελέγχονται υποχρεωτικά διπλά , διότι ο πρωκτικός έρωτας είναι υπεύθυνος για πολλές πρωκτικές παθήσεις.
    Εάν υποβόσκει ρατσισμός στην διπλή εξέταση θα εξετάζουμε τριπλά όλους τους δότες για να μην νοιώθει κανείς παραπονούμενος.
    Το επιπλέον κόστος , των εξετάσεων, θα αντιμετωπισθεί από την αύξηση της παραγωγικότητας η οποία θα επιτευχθεί ωσονούπω και από την χρησιμοποίηση ρομπότ στην κατασκευή.
    Ακόμη θα προέλθει από την αντικατάσταση των παλαιών μηχανημάτων με νέα!
    Που όμως προϋποθέτουν ένα υγιές τραπεζιτικό σύστημα χωρίς καπιτάλι κοντρόλ που επέβαλαν οι κομμουνιστές και φυσικά με μικρούς συντελεστές φορολογίας στις πολυεθνικές εταιρείες!!!

    Έτσι αντιμετωπίζονται ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ , από τους “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ” (=λενινιστές τροστκιστές κομμουνιστές), τα ανακύπτοντα ζητήματα προς την ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ παγκοσμιοποίηση , που έχει ως στόχο την ΕΥΗΜΕΡΙΑ των ορθίων διπόδων και όχι με φοβικές φασιστικές ρατσιστικές κραυγές εναντίον των σκαθαριών πρωκτών και κατσαρίδων!

    Εξάλλου όλες αυτές οι εταιρείες ελέγχονται εξονυχιστικά και σχολαστικά στην Καθολική και Προτεσταντική Ευρώπη που είναι αιώνες πιο μπροστά από εμάς τους ορθοδόξους! Μια ματιά στο ΑΕΠ τους αρκεί για να το κατανοήσετε Έλληνες πως για να πάτε μπροστά , για να φάτε καλές ελεγμένες κατσαρίδες ,θα πρέπει να απαρνηθείτε την οπισθοδρομική Ελληνοορθοδοξία και να δεχτείτε αυτό που δέχονται οι παπικοί! Την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!

    Επί πλέον οι ανωτέρω έλεγχοι στην προοδευτική ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ η ΑΘΕΗ Ευρώπη έχει ως αποτέλεσμα να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας που αποσκοπούν στην υγιεινή διατροφή του λαού!
    Και παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν και τσουχτερά πρόστιμα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους διεθνείς κανονισμούς και τα πιστοποιητικά ασφαλείας που απο τους ιδίους οργανισμούς επιβάλλονται και εκδίδονται και ελέγχονται και πληρώνονται!
    Πρόστιμα που δεν παραγράφονται όπως στην διεφθαρμένη Χριστιανική ορθόδοξη οπισθοδρομική Ελλάδα.

    Επί πλέον οι παρανομίες που κάνουν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις είναι απειροελάχιστες εν σχέση με αυτές που καθημερινά διαπράττουν οι ΔΕΞΙΟΙ Ελληναράδες χριστιανοτλιμπάν εθνικιστές που τολμούν και σνομπάρουν τις νοστιμότατες κατσαρίδες μύγες σκουλήκια και λοιπά υγιέστατα έντομα και πρωκτικά υγρά!
    Οι Ελληναράδες που τρώνε σουβλιστό αρνί και κοκορέτσι, αντί να απολαμβάνουν τα πακεταρισμένα υγειονομικώς ελεγχόμενα προϊόντα των πολυεθνικών εταιρειών που αν μη τι άλλο , σέβονται και το ΔΙΕΘΝΕΣ περιβάλλον και δεν το μολύνουν με καυσαέρια από τις σούβλες...
    της ΔΕΗ συμπεριλαμβανομένης!

    (συνεχίζεται..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επομένως το πρόβλημα ΔΕΝ εντοπίζεται στις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ , αλλά στους φοβικούς Ελληναράδες Χριστιανούς ορθόδοξους!
    Οι οποίοι αντιτίθενται σε όλε αυτές τις καινοτόμες αλλαγές, λόγω του ρατσιστικού μίσους εναντίον των ομοφυλόφιλων!
    Κατά βάθος όμως κρύβουν το μίσος που νοιώθουν για τα πεινασμένα παιδάκια της Αφρικής. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως είναι θρεπτικότατες οι κατσαρίδες διότι δεν θέλουν να επιζήσει κανείς άλλος λαός εκτός από αυτούς τους ιδίους ελληναράδες!
    Για αυτό και θέλουν να βουλιάξουν και τα καράβια με τα οποία καταφτάνουν τα άμοιρα δυστυχισμένα από την μοίρα χτυπημένα νηστικά αυτά παιδάκια μετά των εγκύων ...μήτρων των!!!

    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ “ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΕ”!

    Θα τα βλέπετε αλλά δεν θα τα τρώτε. Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
    Από τον 18 αιώνα αυτά. Από τότε που για να καταλάβουν οι ορθολογιστές της εποχής , τι τους έλεγε , ονόμαζε τα αεροπλάνα σιδερένια πουλιά και την παγκόσμια επικοινωνία κλωστή που θα ενώσει όλον τον κόσμο....



    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!
    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιστροφη στις αξιες μας, στην δραχμη μας,επιστροφη στον ΚΥΡΙΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ.Επιστροφη στην ανθρωπια, στη αγαπη μεταξυ μας και στο σεβασμο,
    Επιστροφη στην ελπιδα για μια καλυτερη πατριδα,....ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ
    ...Τ Ω Ρ Α... Διαφορετικα θα μας φαει το μαυρο σκοταδι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018
    Τα air condition μας σκοτώνουν αργά; Καμπανάκι κινδύνου χτυπάει μεγάλη έρευνα (BINTEO)

    Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα τις τελευταίες δεκαετίες και, για τους περισσότερους από εμάς, αυτό σημαίνει ότι βάζουμε τα κλιματιστικά να λειτουργούν πολλές ώρες κάθε μέρα.
    Σύμφωνα με νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Wisconsin-Madison, η αυξημένη χρήση των air condition μπορεί μόνο να κάνει ένα ήδη σημαντικό πρόβλημα ακόμα χειρότερο.
    Μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα, οι επιστήμονες προβλέπουν επιπλέον
    13.000 ανθρώπινους θανάτους ετησίως, οι οποίοι θα οφείλονται στα υψηλά επίπεδα λεπτών σωματιδίων το καλοκαίρι και άλλους 3.000 θανάτους, οι οποίοι θα προκαλούνται από το όζον στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Περίπου 1.000 από αυτούς τους πρόσθετους θανάτους κάθε χρόνο θα είναι αποτέλεσμα του αυξημένου κλιματισμού με ορυκτά καύσιμα.
    «Τα αποτελέσματα δείχνουν, ότι χωρίς παρέμβαση, περίπου το 5% -9% της επιδεινούμενης θνησιμότητας λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης θα οφείλεται στις αυξήσεις των εκπομπών του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας από τη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ζέστες», ανέφεραν οι ερευνητές στην έκθεσή τους.
    Στις ΗΠΑ, τα κτήρια ευθύνονται για περισσότερο από το 60% της ζήτησης ενέργειας στην ανατολική ακτή, σύμφωνα με την μελέτη, η οποία περιελάμβανε την αξιολόγηση υπολογιστικών μοντέλων χρησιμοποιώντας ιστορικά και μελλοντικά δεδομένα για το κλίμα.
    Τα air condition και το διοξείδιο του άνθρακα
    Διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Jonathan Patz, εξήγησε πώς ακριβώς η ψύξη του θερμού αέρα με ορυκτά καύσιμα μπορεί να είναι επιζήμια:
    «Τα θερμικά κύματα αυξάνονται σε συχνότητα και ένταση. Θα έχουμε μεγαλύτερη ζήτηση για ψύξη που απαιτεί περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. Αλλά αν το έθνος μας εξακολουθεί να βασίζεται σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα για μερικές από τις ηλεκτρικές συσκευές μας, κάθε φορά που θα ενεργοποιούμε τον κλιματισμό, θα βλάπτουμε τον αέρα που αναπνέουμε, προκαλώντας περισσότερη ασθένεια, ή ακόμα και θάνατο”.
    Η καύση ορυκτών καυσίμων, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οδηγεί σε αυξημένους όγκους διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων θερμοκηπίου που ρυπαίνουν και θερμαίνουν τον αέρα.

    Αν και η θέρμανση τροφοδοτείται συνήθως από φυσικό αέριο, τα κλιματιστικά είναι ηλεκτρικά και συνήθως παράγονται σε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα.
    «Πρέπει να καίμε πολύ άνθρακα για μείνουμε δροσεροί», είχε δηλώσει παλιότερα στο Live Science ο ερευνητής του Εθνικού Εργαστηρίου Oak Ridge, T.J Blasing, ο οποίος δεν συμμετείχε στην μελέτη.



    Και ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που αποδίδονται στον κλιματισμό δεν είναι τόσο σημαντικές όσο η επίδραση των εκπομπών και της ατμοσφαιρικής χημείας, «σε περιφερειακή βάση οι επιπτώσεις αναμένεται να είναι μεγαλύτερες και συνολικά το αποτέλεσμα, αν και μικρό, θα είναι περισσότερες εκπομπές άνθρακα» σύμφωνα με το Live Science.
    Ο Patz, ο Abel και η ομάδα τους πιστεύουν ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πιο ενεργειακά αποδοτικό εξοπλισμό κλιματισμού και πιο βιώσιμες πηγές ενέργειας για την ψύξη των κτηρίων, όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια.
    «Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε και θα βοηθήσει τόσο την κλιματική αλλαγή όσο και τη μελλοντική ατμοσφαιρική ρύπανση. Εάν δεν αλλάξουμε τίποτα, και τα δύο θα επιδεινωθούν”, δήλωσε ένας εκ των επικεφαλής ερευνητών.
    iatropedia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή