«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥΣ ΟΛΟ!

γράφει ο ΕργΔημΕργ



Τη νέα εθνική τραγωδία δεν θα την αντιμετωπίσουμε με δάκρυα καί θρήνους· αλλά με ψυχραιμία, ψυχρή σαν ατσάλι σπαθιού.


α. Φυσικό μέρος

Είναι πιά τελείως φανερό, ότι οι εχθροί της Ελλάδας πέρασαν από την έμμεση βιολογική εξόντωση των Ελλήνων στην άμεση – η οποία, βεβαίως, είναι καθαρή μαζική δολοφονία του γηγενούς πληθυσμού.

Η κατάσταση αυτή έχει σχολιαστεί αμέτρητες φορές, καί προσωπικώς δεν έχω τίποτε να προσθέσω. Παρεκτός του ότι πάλι ακολουθούν την τακτική του “σιγά-σιγά”· τουλάχιστον τώρα, στην αρχή. (Αργότερα, θα επιταχύνουν.) Ο λόγος είναι να μας κάνουν να συνηθίσουμε στους μεγάλους αριθμούς νεκρών συμπατριωτών μας… ώστε, όταν έρθει η στιγμή, θ’ αποσταλούν μερικά εκατομμύρια ομαδικά sms στα παρεπιδημούντα λαθρόσκατα (με τα πανάκριβα κινητά), να ορμήσουν να σφάξουν τους παγιδευμένους σαν τα ποντίκια κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων – κι αυτό να γίνει χωρίς πολλές αντιδράσεις εκ μέρους μας.

Καθαρός ψυχολογικός πόλεμος: όταν θα πάψουν να μας ενδιαφέρουν τα πτώματα στους δρόμους (λες καί ζούμε στη Μπελίζε ή στα γκέττο του Μεξικού, ένθα μαίνεται καθημερινός πόλεμος συμμοριών), τότε θα έρθει κι η σειρά μας, των ζωντανών.
Δεν συνεχίζω. Απλά, τονίζω ακόμη μία φορά ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει.


β. Επιβαλλόμενη αντίδραση Ελλήνων

Η αντίδραση, την οποία καλούμαστε από τώρα καί στο εξής να δείξουμε, οφείλει να είναι μέτρα ίσης ανταπόδοσης· τίποτε λιγώτερο. Ούτε ευγένειες, ούτε οίκτος, ούτε τίποτε σχετικό πλέον. Συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρωι (από πολίτες) εμπρηστής σε δάσος; Επί τόπου πύρ στο κεφάλι με την καραμπίνα, καί μετά η χαριστική βολή. Τίποτε άλλο. Αν περιμένετε να έρθει η Αστυνομία καί να τον πάτε στον εισαγγελέα, είσαστε βλάκες με πιστοποιητικό γνησιότητας.

Έχετε υπόψη σας ότι, ειδικά αν πρόκειται γιά λάθρο, ο λάθρο από νομικής πλευράς είναι “μή υποκείμενο”. Δηλαδή: άτομο που δεν έχει έγγραφα ταυτότητας καί που μπήκε παράνομα στη χώρα, δεν δικαιούται τίποτε απολύτως, εκτός από ταφή γιά απόρους. Που να μαζευτούν εκατό χιλιάδες “αντιρατσιστές” (δηλαδή δουλέμποροι καί βοηθοί δουλεμπόρων) έξω απ’ το δικαστήριο καί να ουρλιάζουν! Η δικονομία των διαδίκων ΔΕΝ μπορεί να είναι ετεροβαρής (ο γηγενής Έλλην στα πάντα νόμιμος, κι ο λάθρο με απλή προφορική δήλωση), κι αυτό πρέπει να το μάθουν καλά οι εμπαθείς λαθροδικηγόροι. (Καί μερικοί δικαστές, που απλά θέλουν να πέφτει ο μισθός κάθε μήνα, αλλά τα δύσκολα να κρατιένται μακρυά απ’ τις αφεντιές τους.)
Η μόνη κατηγορία που μπορούν νομίμως να σας χώσουν, αν σκοτώσετε λάθρο, είναι των ασκόπων πυροβολισμών – καί καμμία άλλη.

Επίσης, το “σείς” καί το “σάς” τελείωσαν καί γιά τους πωλητικούς. Ειδικά στην προεκλογική περίοδο, όπου είναι απλοί πολίτες χωρίς ασυλία, ένα πολύ γερό βρωμόξυλο γιά να στρώσουν είναι παραπάνω από επιβαλλόμενο. (Κατά προτίμηση νύχτα καί χωρίς μάρτυρες.)

Τέλος, πρέπει να καταλάβετε ότι ξεκίνησε η φανερή φάση της έως θανάτου μονομαχίας μας με τους εχθρούς του έθνους μας, οπότε μήν περιμένετε από εκλογόχαρτα ν’ αλλάξουν την κατάσταση προς το καλύτερο. (Όμως, όταν έρθουν οι εκλογές, μήν απέχετε· άλλη ιστορία αυτή καί γι’ άλλους λόγους. Θα τα πούμε κι αυτά εγκαίρως.)


γ. Μεταφυσικό μέρος

Ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ακόμη κάτι.
Εδώ καί καιρό, κυκλοφορούν κάτι ιστορίες, ότι δήθεν κάποιοι γνωρίζουν κάποιους δήθεν (ηθικής φύσεως) νόμους του Σύμπαντος, που αναγκαστικά πρέπει να τους τηρούν οι πάντες -από βασιλιάδες, μέχρι πρεζόνια-, αν θέλουν να τά ‘χουν καλά με το Σύμπαν, ναούμ’.

Ειλικρινά, δεν ξέρω πού βρίσκονται (αν βρίσκονται) γραμμένοι αυτοί οι “Συμπαντικοί Νόμοι” (τους οποίους, σε περίπτωση υπάρχοντος γραπτού, συνέγραψαν θνητοί κι όχι θεοί – κανένα στοιχηματάκι, κανείς; ). Επίσης, αγνοώ ποιοί το παίζουν αυθεντίες της ερμηνείας των Συμπαντικών Νόμων. (Μεταξύ μας: ξέρω πολύ καλά, αλλά αδιαφορώ πλήρως γιά τις σκεπτικές διεργασίες ημίτρελλων, που την είδαν πνευματικοί ηγέτες της ανθρωπότητας.)

Ωστόσο, αναφέρω το θέμα, επειδή κάπου θα έχει πάρει τ’ αυτί σας τους εξής …”Συμπαντικούς Νόμους”: ότι (α) ο εχθρός οφείλει να προειδοποιεί πρίν χτυπήσει, καί (β) εμείς οφείλουμε ν’ αμυνθούμε· διότι άμα συναινέσουμε, ο εχθρός δεν φταίει σε τίποτε, καί το Σύμπαν θα του ανοίξει διάπλατα τις πόρτες να μας κατακτήσει.
Τώρα, θα μου πείς χεστήκαμε γιά δοξασίες μουρλών… αλλά έλα που δεχόμαστε μιά τρομερή υπόγεια προπαγάνδα, ότι αυτοί οι καλοί άνθρωποι (οι εχθροί μας, ντέ!) ήδη μας προειδοποίησαν, αλλά εμείς αδιαφορήσαμε! (Άρα, καλά να πάθουμε!) Στη δε προπαγάνδα αυτή υπάγονται πολλά· από τις “προφητικές” καταστροφολαγνικές ταινίες του Χόλλυγουντ, μέχρι το “– Μαζί τα φάγαμε!” του παγκαλοπαχύδερμου.

Παρενθετικώς, αλλά να μην το ξεχάσω: μόλις πολύ πρόσφατα κατάφερα να δω μιά τηλεοπτική σειρά τριών επεισοδίων, βασισμένη στο “Τέλος της παιδικής ηλικίας” του Άρθρουρ Κλάρκ, έργο του 1953. (Μου την είχε γράψει πολύ φίλος τα …περασμένα Χριστούγεννα, από τορρεντάδικα. Όταν λέω ότι δεν έχω χρόνο…)
Έ, λοιπόν -σύμφωνα με το διήγημα-, στη Γή την πέφτουν ούφο με σατανάδες (στην κυριολεξία!), αλλάζει ριζικά ο τρόπος ζωής των ανθρώπων, κάποιοι αντιδρούν καί πάνε να διατηρήσουν τον παλιό τρόπο ζωής, φτιάχνοντας την απομονωμένη κοινότητα “Νέαι Αθήναι” (είπατε τίποτε; )…
…αλλά το σχέδιο “Νέαι Αθήναι” σταματάει παταγωδώς, με την αυτοκτονία του ιδρυτή του (καί την πυροδότηση ατομικής βόμβας απ’ αυτόν), οι γεννήσεις στη Γή παύουν με το ζόρι (προφανώς με την επέμβαση των σατανάδων), τα υπάρχοντα παιδιά ανεβαίνουν στους ουρανούς κι ενώνονται με τον Επινού (Όβερμάϊντ – “Μάτριξ” θα λέγαμε σήμερα), καί στο τέλος η Γή μας ανατινάζεται καί σύσσωμη η ανθρωπότης πάπαλα.

Με δεδομένο ότι η υπερμυστική αδελφότητα (ούτε τ’ όνομά της δεν γνωρίζουμε!), στην οποία ανήκε ο μακαρίτης Κλάρκ, ήξερε πάαααρα πολλά, καταλαβαίνουμε άριστα τί σχεδιαζόταν στα παρασκήνια γιά την Ελλάδα (“Νέαι Αθήναι”) καί τους Έλληνες… τουλάχιστον μεταπολεμικώς. Εξ ού κι οι προπαγανδιστικές πορδές περί “Συμπαντικών Νόμων”, περί δήθεν προειδοποιήσεων των καλών ξένων προς τους δήθεν τεμπέληδες κι άχρηστους Έλληνες, περί δήθεν συναίνεσης δικής μας στον χαμό μας, καί τα λοιπά εμετικά μπλά-μπλά-μπλά του είδους.

Ακούστε, ώ “καλοί” ξένοι!

Πρώτον, ουδείς από εσάς μας προειδοποίησε ποτέ γιά τίποτε. Όσα κακά μας κάνετε, τα κάνετε ιεροκρυφίως, κι αφήστε τα δοκησίσοφα ποδιτσοπαραμύθια για τα παιδάκια σας. Δεν έχετε καμμία δικαιολογία! Οι αεροψεκασμοί σας πχ, δεν είναι “προειδοποιημένοι”.

Καί δεύτερον… Έστω κι ΕΝΑΣ από μας να πεί (που το είπε ήδη) : “– Όχι, δεν συναινώ στον χαμό της Ελλάδας καί των Ελλήνων!”, πάρτε τις “Συμπαντικές” προειδοποιήσεις σας, καί χώστε τις εκεί που καταλάβατε! Πολύ βαθειά!

Καί, ξέρετε, ΟΥΤΕ το σόφισμα περί πλειοψηφίας σας σώζει. Βλέπετε, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος με τους μαχητές του ήτανε …μειοψηφία! (Οι περισσότεροι Κωνσταντινουπολίτες του καιρού εκείνου το ξύνανε στα μοναστήρια καί περίμεναν να φύγει ο Μωάμεθ, απλά επειδή θα φοβόταν κάτι …προφητείες της εποχής.) Το ίδιο κι ο Λεωνίδας με τους τριακόσιους του: ετύγχαναν μειοψηφία μπροστά πχ στους Θηβαίους. (Ιστορική λεπτομέρεια όχι τόσο γνωστή: ότι πήγε στις Θερμοπύλες, έχοντας γράψει εκεί που δεν πιάνει το μελάνι την αντίθετη γνώμη των εφόρων.) Άρα, ποιός από μας συναινεί στον χαμό μας; Ελάχιστοι – πράκτορες καί σκατιάδες χωρίς συνείδηση.

Το τί λένε, τώρα, τα πρακτοράκια σας στην εξουσία καί στα ΜΜΕ, ουδόλως μας ενδιαφέρει. Όπως καί το τί λένε οι όποιοι πολλαπλώς καταπιεζόμενοι αποτρελλαμένοι συν-Έλληνες (περίπου: “– Να τους τα δώσουμε όλα, να τελειώνουμε!”), τους οποίους μαστουρώνετε καθημερινά με τα δηλητήρια των αεροψεκασμών.
Παρεμπιπτόντως, ο καλός Θεός έχει δώσει εις άπαντες -από τη γέννα- ελευθερία κι ελεύθερη βούληση· το να προσπαθήτε, λοιπόν, να εξαλείψετε την ελεύθερη βούληση των Ελλήνων (ώστε να τους αποσπάσετε συγκατάθεση στα βρωμερά σας σχέδια), σας φαίνεται πολύ “Συμπαντονομικό” εσάς; (Ψίτ! Ψίτ! Μεταξύ μας! Μάλλον όχι, έ; )


δ. Καθρέφτης

Ομολογώ, όμως, πως κάτι τέτοια “Συμπαντονομικά” παραμυθάκια μ’ αρέσουν!… Άρα, ευκαιρία να παίξω κι εγώ ένα τέτοιο παιχνιδάκι! Έ, λοιπόν, προειδοποιώ …“Συμπαντονομικώς” τους …καλούς ξένους, πως όποιος κάνει κακό στην Ελλάδα, απλά μας υπογράφει λευκή επιταγή – καί το ποσόν θα το συμπληρώσουμε εμείς μετά κατά βούλησιν!
Ά, σας προειδοποίησα …”Συμπαντονομικώς”! Όλα κι όλα! Επομένως, όταν θά ‘ρθει το τσούξιμο, απλά βγάλτε το σκασμό …καλοί ξένοι. (Πονάν τα παλληκάρια, “κύριε” πρέσβυ; )


ε. Ηθικόν δίδαγμα
…Που λέγανε καί στις εκθέσεις του δημοτικού παλιά.

Ήρθε η ώρα ν’ αρχίσει να δίνει πολεμικά χτυπήματα κι η Ελλάδα!

Όποιος από μας συνεχίσει στο εξής ν’ αδρανεί, είναι άξιος της μοίρας του καί σκατά στα μούτρα του.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου