«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Τα μάθατε τα νέα; Ο Β.Πούτιν κήρυξε «υβριδικό πόλεμο» στην Ελλάδα!

του Αναστάσιου Β. Γκουριώτη*

 Σχόλιο Διόδοτου: Μικρό, δυναμικό και έξυπνο άρθρο!
  

Ο εχθρός του λαού δεν είναι το Μνημόνιο και οι δανειστές. Ο αντίπαλος δεν είναι οι Σκοπιανοί που υπεξαιρούν (βασικά δεν χρειάστηκε καν να τα κλέψουν, τους τα χαρίσαμε) το όνομα και τα ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας. Ούτε καν οι Τούρκοι. Ο εχθρός του λαού είναι η... Ρωσία του Β.Πούτιν!

Αυτό τουλάχιστον προσπαθούν να μας πείσουν από χθες οι κυβερνητικοί και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με την διαρροή σε καθημερινή πρωινή εφημερίδα της είδησης ότι απέλασαν Ρώσους διπλωμάτους ως «υποκινητές των συλλαλητηρίων στην Ελλάδα για το Σκοπιανό»!

Θα μπορούσε να ήταν ένα καλό σενάριο για φαρσοκωμωδία αν δεν καταδείκνυε την επικινδυνότητα των κυβερνώντων. Είναι επικίνδυνοι, πλέον, για την Ελλάδα.

Μεταλλάχθηκαν μέσα σε χρόνο-ρεκόρ από ένα αριστερό πατριωτικό κόμμα με εθνοκεντρικές πολιτικές αντιλήψεις σε οικονομία και εξωτερική πολιτική και ευρεία λαϊκή αποδοχή, σε ένα κόμμα-σκυλάκι των πιο συντηρητικών και ακραίων κύκλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

«Σκυλάκια» της Μέρκελ, αλλά και πολέμιοι του Ν.Τραμπ (ποιος να ξεχάσει το «Ελπίζουμε να μην μας βρει αυτό το κακό» του Α.Τσίπρα στην ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει πιθανή εκλογή του στον Λευκό Οίκο).

Αφού βαρέθηκαν να μετράνε «φάπες» από τον Ρ.Τ.Ερντογάν (μέχρι και αιχμαλώτους στρατιωτικούς έχουν εγκαταλείψει στα χέρια του), αφού «τους κάνει πλάκα» μέχρι και ο Αλβανός Ε.Ράμα, ανακάλυψαν ποιος ευθύνεται για την κατρακύλα τους: Ο Β.Πούτιν και η Ρωσία!

Θα πρέπει να έχουν αυτοκτονικές τάσεις, πραγματικά, για να διαχειρίζονται κατ'αυτό τον τρόπο την εξωτερική πολιτική της χώρας οι κυβερνώντες.
Στην κατάσταση που είμαστε, έτσι και «βήξει» η Ρωσία θα πάθουμε «πνευμονία».
Πιστεύουν ότι θα τους σώσει το «βαθύ αμερικανικό κράτος»;
Οχι αυτό του Ν.Τραμπ. Αυτός έχει να ασχοληθεί με το κεφάλαιο «Ελλάδα» από τότε που πήγε εκείνος ο τύπος χωρίς γραβάτα στον Λευκό Οίκο και του έδωσε 2,5 δισ. δολ. για να εκσυγχρονίσει μαχητικά F-16 μόλις 8 ετών παραγωγής.
«Τα πιο εύκολα λεφτά που έβγαλα ποτέ», είπε αργότερα στην Μέλανι τραβώντας το καζανάκι της τουαλέτας, μετά την συνάντηση με τον Α.Τσίπρα.

Μιλάμε για «το άλλο» το αμερικανικό κράτος, του Τ.Πάιατ. Του δαιμόνιου Αμερικανού πρεσβευτή που αφού έκανε την Ουκρανία «καλοκαιρινή», ακρωτηριάζοντας την και «προ(σ)καλώντας» την Ρωσία να καταλάβει την Κριμαία, τώρα ήρθε στην Ελλάδα για νέες «επιτυχίες».

Οι νεότεροι δεν θα θυμούνται τον Χ.Τάσκα, Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα το 1974. Είχε δώσει την διαβεβαίωση στον δικτάτορα Δ.Ιωαννίδη ότι «Οι ΗΠΑ στηρίζουν τις ενέργειες της Αθήνας στη Κύπρο», δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» για το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.
Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι ο Δ.Ιωαννίδης την ημέρα της τουρκικής εισβολής πανικοβλημένος έψαχνε να βρει τον Χ.Τάσκα για να επέμβουν οι ΗΠΑ.
Δεν τον βρήκε ποτέ...

Ετσι λοιπόν όταν θα «στραβώσουν» τα πράγματα-γιατί θα «στραβώσουν»-και θα αναζητεί αγωνιωδώς ο Α.Τσίπρας, τον Τ.Πάϊατ, αυτός θα βρίσκεται στο χωριό του και θα πίνει Jack Daniels.
Και θα έχει το τηλέφωνό του κλειστό...


*Ο Τάσος Γκουριώτης είναι διευθυντής του pronews.gr και του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

6 σχόλια:

  1. Άσε Διηνέκη,
    γιατί και μόνο που βλέπω στη φωτο από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, αυτόν τον καραμαλάκα να μην φοράει γραβάτα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
    Καλά λέει ο Εργοδότης.."αυτό το μαλακισμένο ποτέ κανένας ούτε μπαμπάς ούτε μαμά δεν του έκαναν τον κώλο μαύρο από το ξύλο, γι αυτό βγήκε τόσο θρασύς κι αναίσθητος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος κι εσύ κι ο Εργοδότης. Το κ@λόπαιδο αυτό, ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ για να κάνη αυτά που κάνει...

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΤΕ..???
    ----
    ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
    Tο ηχητικό ντοκουμέντο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – Το ράδιο σκοπιά εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μερες ως ράδιο Μακεδονία …

    ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!
    Tο ηχητικό ντοκουμέντο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

    Το ράδιο σκοπιά εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μερες ως ράδιο Μακεδονία μιλανε για μακεδονική Μουσική και έχουν προγραμμα ελληνικο για τους Μακεδόνες της Ελλαδος Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο! Ο Αλέξης χωρις ΤΣΙΠΑ ο ΚΟΤΖΙΑΣ ο μπούλης καμμενος είναι συνένοχοι στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα τετελεσμένα αφού ο Ζαεφ μιλάει και για μακεδονικό στρατό Ο διαστημικός Ν Πάπας (απο αλλο Συμπαν)
    που έχει ευθύνη για τις συχνότητες πως αφήνει και δεν μπλοκάρει το σταθμό άλλης χώρας που κάνει προπαγάνδα ;
    Ο Σταθμός που ακούγεται μέχρι Αυστραλία χρηματοδοτήθηκε με λεφτά κυριως των Γερμανών και είναι δυναμικότητας 15000 κιλοβάτ Ακούστε και Φριξτε !!!!!!
    Οι Έλληνες πατριώτες και όχι φασιστες που λένε οι συριζοτζιχαντιστες έχουν εξεγερθεί σε όλη την Ελλάδα Βεργινα Χανιά Ηράκλειο Θήβα Ρόδος Αλεξανδρούπολη όπου ο δήμαρχος Λαμπάκης σαμποτάρισε το συλλαλητήριο αλλά ο λαός έδωσε τεράστιο παρών και τον αγνόησε ! Όπως και ο Άθλιος Μπουτάρης που έκλεισε τα φώτα του μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί είχε κάει το ρελιε!!!!..καμένο είναι το ρελιε του εγκεφάλου του, είναι ο ίδιος που στις 12 χθες και ενώ είχαν ανάψει τα φώτα στο άγαλμα και μετά το κράξιμο τα έσβησε !!!! Όσο για τον Τσίπρα που θα δει το Ραμα της Αλβανίας το έχει βουλώσει για το ΤΟΥΡΚΙΚΟ πλοίο που ελλιμενιστηκε στο Λαύριο και βρίσκεται τωρα στους Αγ Σαράντα για έρευνες πετρελαίου πριν καν καθοριστεί η τελική ΑΟΖ !!!!
    Ο Αλέξης χωρις Τσιπα θα δει και τον Ερντογαν που κρατά φυλακισμένα τα 2 παιδιά μας Όσο για την ορκομωσία του η Ντορα κακώς πήγε αλλά ο χωρις Τσιπα και ο μπούλης καμμενος που ευθύνονται για αυτή την τραγική εξέλιξη δεν μπορούν να το παίζουν ευαίσθητοι ξαφνικά !
    Δώσαμε και τα συχαρικια στον Τσίπρα για τους μετανάστες που θα μας στειλει η Μερκελ και αποκαλύψαμε ότι στη Βοννη εχτές το απόγευμα μάζευαν από τα σπίτια που τους είχαν δώσει τους μετανάστες οι αστυνομικοί για να τους στείλουν σε εμας για να λιάζονται !
    Η ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμα Τσιπρας Καμμενος ΚΟΤΖΙΑΣ..κυβερνηση της ξεφτιλας με ονοματεπωνυμα...

    thesecretrealtruth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάψτε να λέτε ότι ο τσύριζα ήταν πατριωτικό κόμμα (Μεταλλάχθηκαν μέσα σε χρόνο-ρεκόρ από ένα αριστερό πατριωτικό κόμμα)!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Από που προκύπτει αυτό; Οι θέσεις τους ήταν γνωστές. Μόνο για τους λαθρεποίκους είχαν σχέδια, ΟΧΙ για τους ΈΛΛΗΝΕΣ!!!
    Είχαν αναγνωρίσει ως μακεδονία τα σκόπια προ πολλού, απλά όπως "υπάρχουν λεφτά" πιστέψατε τις μπαρούφες του αλ6, νομίζοντας ότι θα ζείτε στο ροζ συννεφάκι του καναπέ...
    [δεν απευθύνομαι στο ιστολόγιο, αλλά στους ευκαιριακούς ψηφοφόρους του τσύριζα που πίστεψαν τα ψέμματα χωρίς να διαβάσουν τις θέσεις του]
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕΕΕΤΣΙ!
      Σαν να ακούω εμένα -οχι στα 3μισι αλλά- στα 5 τελευταία χρόνια, περί του τί εστί οικογένεια τσιπρα.
      Δεν βρήκα χρόνο να κάνω σχολιασμό στην ανάρτηση, αλλά χαίρομαι που εμφανιστήκατε εσείς.
      Να είστε καλά!

      Διαγραφή