«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Τόσκας σε ρόλο Αλ Γκορ: "Για τη καταστροφική πυρκαγιά φταίει η κλιματολογική αλλαγή!" ..Κάποιος πρέπει να του μάθει να παίζει Άρπα (HAARP)


Ο κ.Τόσκας δήλωσε ότι στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν συμβεί καταστροφές πρωτόγνωρες λόγω των κλιματολογικών αλλαγών.
Πιο συγκεκριμένα:
Σας καλωσορίζουμε σε μέρα θλίψης και πένθους, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απευθυνόμενος στον Ευρωπαίο επίτροπο Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.

Έχουμε φυσικές καταστροφές απόλυτα πρωτόγνωρες γιατί είχαμε δεκαετίες να δούμε στην Ελλάδα ανέμους 11 μποφόρ, όπως στην Κόρινθο ή 9 μποφόρ στην Πεντέλη, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο υπουργός.




 
Αναφερόμενος σε φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει τα τελευταία χρόνια και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη Σουηδία πρόσφατα, ο Τόσκας τόνισε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των κλιματολογικών αλλαγών.

Σχόλιο: Οι δήθεν κλιματολογικές αλλαγές που λέει ο κ.Τόσκας, έχουν σχέση με την καταστροφική φωτιά της Αθήνας;

Θα προχωρήσουμε σφίγγοντας τα δόντια και παρά τις απώλειες πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουμε καταστάσεις, θα ξεπεράσουμε προβλήματα και θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, εκτίμησε ο Τόσκας επαναλαμβάνοντας ότι το φυσικό περιβάλλον έχει αλλάξει προς το χειρότερο και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα.

Σχόλιο: Τι εννοεί ο Τόσκας ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η η δήθεν κλιματολογική αλλαγή; Με ποιο τρόπο θα τις ξεπεράσουμε;

Σημείωση
Ο Τόσκας, με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική, δήλωσε ότι η κλιματολογική αλλαγή έχει επηρεάσει το περιβάλλον.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί το εξής γεγονός:
Ο Στυλανίδης έχει αναφέρει ότι η κλιματική αλλαγή επιδεινώνεται.
Ο Τόσκας συναντήθηκε με τον Στυλιανίδη ώστε να συζητήσουν για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική και στα πλαίσια αυτής της συζήτησης, μίλησαν για την κλιματολογική αλλαγή, η οποία είναι το σύνθημα της Νέας Τάξης.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγή

5 σχόλια:

  1. νομιζα οτι φταινε τα στρουμφακια που ζουν στο δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο λειπει απο τη διευθαρμενη Δυση.

    https://twitter.com/hashtag/qanon?lang=en. Οι Ελληνες τελικα θα νικησουν. Honor and Justice θα βασιλευσουν στη γη. Αυτη τη φορα για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια για να ανατραπουν.

    https://twitter.com/InvestAltcoins/status/1023883223494025216

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ δημοκρατια στη μητροπολη της ελευθεριας του λογου. Ο Σορος πρεπει ναναι πολυ εξυπνος.

    https://twitter.com/RedPilledRabbit/status/1019954133095378945

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 93% of traffic to top conservative pages has been eliminated by Facebook. #WakeUp

      και αυτή τη μάντρα για γίδια, ονόματι Facebook, την καταδικάζω χρόνια ολόκληρα τώρα, ξέροντας ποιοι πραγματικά την έφτιαξαν.
      Μάλιστα θυμάμαι.. το 2008 είχα δει στο γιου-τιουμπ συνέντευξη ενός αστυνομικού διευθυντή ηλεκτρονικού εγκλήματος, που έλεγε ότι "θα έρθει μια μέρα που όλοι όσοι έχουν λογαριασμό-προφίλ στο φέισμπουκ..θα τρέχουν να αλλάξουν το ονοματεπώνυμό τους"!

      Διαγραφή