«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (Πώς προκλήθηκε;) - KATΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (ΛΕΪΖΕΡ)

αποκαλυπτικό βίντεο από την vasoula2908


 





33 σχόλια:

  1. Να είσαι καλά.
    Προς όσους βαριούνται να ακούσουν τα γνωστά στους περισσότερους,
    συνιστώ να ακούοσυν από το 18ο λεπτό και μετά
    Εκεί είναι η ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασούλα μου να σε ευχαριστήσω άλλη μια φορά για την προσφορά σου στην πατρίδα!

      Διαγραφή
    2. Κώστα, ετοιμάζω κι άλλο, συντομότερο αλλά ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ
      που δεν αφήνει πλέον περιθώριο αμφισβήτησης
      ακόμα και σε όσους δεν το δέχονται (επειδή δε μπορούν
      να το χωνέψουν ότι υπάρχει τέτοια εγκληματικότητα)

      Οποτε, έχε το νου σου στο κανάλι, γιατί δεν προλαβαίνω
      να το κοινοποιώ παντού φιλε μου...
      Να σ'έχει ο Θεός καλά. Κάνεις κι εσύ προφορά και αγώνα
      για την πολύπαθη πατρίδα μας.

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ Βασουλα μου.

      Θα έχω το νου μου.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα. Επειδή άλλα μπλόγκς δεν το δείχνουν λες και δεν υφίσταται σας παραθέτω λίνκ με περιεχόμενο την εναέρια λήψη απο την πληγέντα περιοχή της Ραφήνας στο Μάτι. Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να το ανεβάσω ο ίδιος.

    Παρατηρείστε τις καμμένες "γραμμές" αλλά και τα καμμένα σημεία σαν τελίες.

    https://www.youtube.com/watch?v=kmxz5V8TvM4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις λαθος που λες οτι αλλα blogs δεν το δειχνουν π.χ.
      το volcanotimes το δειχνει και το ομολογουν και οι ξενοι οτι μας χτυπουν με λειζερ...
      Το σχολιο μου το εχω στειλει στο blog και δεν εχει αναρτηθει.
      Την αληθεια θα πρεπει να την αποκαλυπτουμαι για να μαθαινει ο κοσμος που μας οδηγουν σαν λαο.
      Θα παρακαλεσω λοιπον να αναρτηθει το συγκεκριμενο σχολιο
      προς πληρεστερη ενημερωση ολων των ενδιαφερομενων αναγνωστων.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά αυτό το βίντεο το έχουμε αναρτήσει κι εμεις από προχθες. Μάλιστα με μεγαλύτερη διάρκεια που δείχνει στην αρχή τον Καμμένο να μπαίνει στο ελικόπτερο από το οποίο και τραβήχτηκε μάλλον.

      Διαγραφή
    3. κυριε Κωστα επιτρεψτε μου να σας πω οτι το βιντεο αυτο ειναι απο το volcanotimes.blogspot.com το σημερινο : 26/07/2018 και δεν εχει σχεση με τον Κα(υ)μμενο που μπαινει σε ελικοπτερο αφορα μονο το θεμα που εχετε αναρτησει περι ενεργειακων οπλων λειζερ και μαλιστα αναφερω και την διευθυνση του βιντεο.
      Εαν δεν θελετε να το αναρτησετε δεν πειραζει, να γνωριζουμε ομως οτι προτιματε να κανετε επιλεκτικη
      αναρτηση σχολιων και αυτο δεν αποτελει τιμη για σας και το εξαιρετο blog σας.
      Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
      και καλο βραδυ.

      Διαγραφή
    4. Θα μάς τρελλάνεις;;...
      Δεν είναι άπόσπασμα από εδώ https://www.youtube.com/watch?v=F5QQzokXkns
      που αναρτήσαμε εδώ https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/100_24.html#more
      ;;...

      και για ποια επιλεκτική ανάρτηση σχολίων μού λέτε;..
      Αυτά που δίνουν από πενταπόσταγμα και βολκάνο τάϊμς αναρτήσεις που ήδη έχουμε βάλει;..
      Για πιο λόγο λοιπόν να μπουν τα σχόλια αυτά; Μήπως είναι σχόλια γνώμης και δεν το πρόσεξα; Παραπομπές που δεν χρειάζονται πλέον είναι.
      Και γιατί να διαφημίζω το βολκάνω σε έξι-εφτά σχόλια που μού στέλνετε την ημέρα, την στιγμή που αποτελεί και την Espresso του ίντερνετ;..του κώλου δηλαδή;

      Διαγραφή
    5. Εκτός των άλλων, και μόνο που γράφτηκε από τον Κρατερό η διεύθυνση του βίντεο που σάς αρέσει πιο πολύ, σάς πληροφορώ ότι ήδη το έχουν δει εκατοντάδες αναγνώστες. Είπαμε..τα σχόλια είναι μια προέκταση της ενημέρωσης.

      Διαγραφή
    6. Σε ποιο λεπτό στο βίντεο είναι οι "καμμένες "γραμμές" αλλά και τα καμμένα σημεία σαν τελίες";

      Γιώργος

      Διαγραφή
    7. Παραδείγματα "γραμμών" φαίνονται στο 0:31 (μικρη ευθεία εστία με καπνούς) και "τελίες" είναι τα επιλεκτικά καμμένα σημεία όπως ακριβώς στο σπίτι προς γωνία δεξία πάλι στο 0:31 και τα παραδείγματα πολλά καθ'όλη την διάρκεια.

      Άμα κάποιος ξέρει απο επεξεργασία βίντεο θα μπορούσε να βάλει αρνητικό φίλτρο και υπερυθρων και πιστεύω θα βλέπαμε πολλά περισσότερα απ'ότι τώρα.

      Διαγραφή
    8. Οι γραμμές είναι δρόμοι! Πάντως τα "μπαλώματα" όπου αλλού κάηκε τελείως και αλλού όχι είναι περίεργα. Άραγε σε παλιότερες πυρκαγιές γίνονταν το ίδιο; Ένα πυροσβέστη χρειαζόμαστε.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Μάλλον δεν έχετε σκεφτεί ότι όσο εσείς κι εγώ ζούμε αμέριμνα την καθημερινότητα μας στην Ελλάδα, για μας εδώ μιλάμε, κάποιοι κάθονται μπροστά σε οθόνες και βλέπουν τα πάντα, την κυκλοφορία , τα πάντα όλα, όταν σχεδιάσουν κάτι γνωρίζουν πώς και πού, μια εντολή σε όλες τις υπηρεσίες κι όλα οκ, η συνείδηση δεν λειτουργεί στους περισσότερους των υπηρεσιών, είναι μισθωτές μηχανές τίποτα άλλο,κι ας γνωρίζουν, πχ στις ταινίες πώς κάθονται οι αμερικάνοι στις αίθουσες και ζουμάρουν πάνω από συγκεκριμένα μέρη πχ Συρία και αμέσως πέφτει η βόμβα πάνω σε συγκεκριμένο πχ στρατιωτικό κονβόι, κάπως έτσι εδώ σε μας, έχουμε πόλεμο το έχετε αντιληφθεί; Περπατήστε τώρα ελεύθερα πιείτε καφεδάκι και πού και πώς θα ανάψει ουδείς γνωρίζει, γι αυτό φωνάζουν κάποιοι μετάνοια προσευχή ΣΥΝΕΧΩΣ χθες το Μάτι αύριο μπορεί να είναι καμιά παραλία στην Μύκονο, κανείς μας δεν γνωρίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακληση απο τα βαθυ της ψυχης μου: Ωραια ολα τα στοιχεια που αναφερετε και πραγματικα αξιζει να ερευνηθουν αν ειναι αληθεια ομως ΜΗΝ τους κανετε την χαρη να μας αποκαλουν συνομοσιολογους ή οτι άλλο. Το να γραφουμε για το ποσο μισουν την πατριδα μας οι αθεατοι και να γραφουμε σχολια που ξεχειλιζουν απο οργη, ειναι πραγματικα ΑΥΤΟ που θελουν! Αντιθετα ΟΣΟΙ εχετε blog με επισκεψιμοτητα, συντονιστειτε ωστε να κατευθυνετε την οργη του κοσμου σε μηνυσεις και αγωγες προς τους οποιους υπευθυνους. ΟΣΟ τυφλη κι αν ειναι η Δικαιοσυνη, αν κατατεθουν πχ 100.000 αγωγες για τον ιδιο λογο στο ιδιο προσωπο ΔΕΝ μπορει να τις αγνοήσει.
    Ευχαριστω, καλη Ανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΜΕΣΟΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ " ΓΙΑΤΙ; " ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΟΥΣ; ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΤΑ ΦΥΤΑ; ΤΑ ΖΩΑ; ΤΑ ΨΑΡΙΑ;
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ 'Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά περιμένουμε χειρότερα. Θα υπάρξουν όμως και αντίποινα από τον Ελληνισμό. Έχετε ακούσει για τον Ελληνοατλαντικό πόλεμο το 9.600 π.Χ. ; Χρησιμοποιήθηκαν και τότε τέτοια υπερόπλα δημιουργίας θεομηνιών και σεισμών. Τους την βουλιάξαμε την Ατλαντίδα.
      Τώρα είναι η ρεβάνς.

      Καλό βράδυ και σε εσάς!

      Διαγραφή
    2. Αμφιβόλλου ακριβείας αυτή η ιστορία του Πλάτωνα.

      Πρώτον ο Πλάτων δεν λέει Ατλαντίς εναντίον Ελλάδας αλλά εναντίον Αθηναίων. Αθήναι και Ατλαντίς ήταν περιοχές σε ένα κοινό παγκόσμιο πολιτισμό - δεν υπήρχε η έννοια του Έλληνα.

      Δεύτερον η κοινά αποδεκτή άποψη στις εγκυκλοπαίδειες είναι ότι με την ιστορία αυτή ο Πλάτων ήθελε να σπρώξει τις ιδέες του για την ιδανική πολιτεία.

      Η Ατλαντίδα και ο προκατακλυσμιαίος παγκόσμιος πολιτισμός καταστράφηκαν από φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν περιοδικά στη γη, πλην όμως, υπάρχουν και ενέργειες του ηλιακού συστήματος που προσπάθησαν να χειραγωγήσουν οι προκατακλυσμιαίοι στο ζενίθ του πολιτισμού τους, και η ύβρις αυτή ήταν και η αρχή του τέλους του πολιτισμού τους, ο επόμενος φυσικός κύκλος του ηλιακού συστήματος δεν άφησε τίποτα όρθιο.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  6. τα σχόλια στην Βασούλα διευκρινίζουν πολλά, όπως και σχόλια όπως αυτό «Μπήκαμε μέσα στο αυτοκίνητο για να φύγουμε και ξαφνικά άναψε παντού γύρω μας φωτιά, σαν να μας βομβάρδιζε μια φωτιά από πάνω.΄΄(πενταπόσταγμα), ψέκασαν κάτι στην ατμόσφαιρα και ράντισαν με κάτι τους δρόμους, εύκολο βάζεις δέκα ψυχανώμαλους αργά την νύχτα μες την πευκόφυτη περιοχή και μετά όλα είναι πανεύκολα για τους διεστραμμένους, το μαύρο δελφίνι του μέλλοντος τους περιμένει καμιά διαφορά με κανίβαλους και μακελάρηδες κατά συρροή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα Διηνέκη για πάρτη σου αυτό, σε δικαιώνει απίστευτα!!!
    Πρώτα αυτό http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/702082_minyma-kmitsotaki-se-atsipra-na-zitisoyme-apo-idryma-niarhos-na

    Και μετά απο εδώ http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/702082_minyma-kmitsotaki-se-atsipra-na-zitisoyme-apo-idryma-niarhos-na

    Α ρε Διηνέκη....πολύ μπροστά μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πιστεύω ότι μας επιτέθηκαν οι Κρονιοι από τον Σείριο! Καλά, τα πιστεύετε αυτά που λέτε; ας σοβαρευτούμε λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά ότι ίσως ζείτε σε άλλη εποχή. Γιατί η τεχνολογία αυτή ήδη υπάρχει και χρησιμοποιείται.
      Παρεμπιπτόντως, οι Κρόνιοι ουδέποτε δεν έζησαν στον Σείριο. Οι Έλληνες είναι από το Σείριο. Οι Κρόνιοι έχουν διαχρονική δράση μόνο εντός του ηλιακού μας συστήματος και τις τελευταίες χιλιετίες έχουν πάρει το πάνω χέρι στον πλανήτη μας. Για λίγο όμως ακόμα.

      Διαγραφή
    2. Μα εδώ βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός! Όσον αφορά την τεχνολογία δεν αμφιβάλλω αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως την ενεργοποιησαν από την άλλη άκρη του κόσμου Εκτός κι αν την έχουμε εδώ! Επίσης, γιατί δε σκέφτεστε ότι οι πελωριες φλόγες δεν είναι ασυνήθιστο όταν έχεις να κάνεις με πεύκα 10 και 20 μέτρων ύψους! Και πόσο μάλλον με 10 μποφωρ που συνετελεσε και το φαινόμενο του φλογοβολου όπλου.
      Για μένα ήταν εμπρησμός με καταστροφικες συνέπειες λόγω και του καιρού αλλά και του ανικανου Κράτους!
      Τέλος, μπορείτε να μου αποδείξετε την ύπαρξη των Κρονιων την καταγωγή μας από το Σείριο και τον πόλεμο στην Ατλαντίδα; με κάποια links ίσως. Σας ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Δεν γίνεται από την άλλη άκρη του κόσμου, αλλά ακριβώς από επάνω μας με λέιζερ από δορυφόρους. Υπάρχει η δυνατότητα δηλαδή για να γίνει. Διαβάστε και το άρθρο του Μποτίλια στο Πέλαγος, που μάς προτείνει, παρακάτω.

      Ισχύουν φυσικά και όλα αυτά που είπατε, όπως και ο Γιώργος πιο κάτω.

      Ξέρουμε καλά πάντως πως έχουν δοκιμαστεί οι εμπρησμοί από δορυφόρους και ειδικά αεροπλάνα.

      Η εικασία περί καταγωγής των Ελλήνων από τον Σείριο, ανήκει στους Εψιλονιστές (Ομάδα Έψιλον κλπ), χωρίς να είναι εντελώς αβάσιμη. Απαιτεί μακροσκελή περιγραφή και αναφορές σε βιβλιογραφία. Μπορείτε να γκουγκλάρετε σχετικά, και θα βρείτε πολλά.
      Για Ελληνοατλαντικό πόλεμο-Ατλαντίδα έγραψε ο Πλάτωνας.
      Περί Κρονίων λίγα προσωπικά, εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/09/3.html

      Διαγραφή
    4. Ότι οι Έλληνες καταγόμαστε από το Σείριο το λέει και ένας επαφικός άσχετος με εψιλονισμό, ο George Kavassilas. Και φαίνεται ειλικρινής και έντιμος. Αυτόν αν κάποιος τον δουλεύει, δεν τον δουλεύει μασόνος. Δούλεμα κάνουν και άλλοι, όχι άνθρωποι αλλά δαίμονες για να χρησιμοποιήσουμε την οικεία ορολογία. Παίζει ο μύθος ότι καταγόμαστε από το Σείριο να προέρχεται από δαίμονες και να μην είναι φαεινή ιδέα κάποιου ποδιτσοφόρου. Ή μπορεί και να είναι αλήθεια, και να δόθηκε από άγγελους.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  9. Βασούλα εξηγείται και χωρίς ενεργειακά όπλα αυτό που βλέπει ο Έλληνας στο βίντεο. Το χειμώνα και την άνοιξη στα χωριά όταν καίνε τα κλαδέματα, η φωτιά ξεκινάει με δυσκολία και δεν εξαπλώνεται καθόλου γιατί "η γη είναι βρεγμένη". Για να υπάρχει πράσινο γρασίδι καλοκαιριάτικα στο Μάτι, πάει να πει υπάρχει η απαιτούμενη υγρασία σε κάποια σημεία. Μπορεί να πέσει φλεγόμενο κουκουνάρι από αυτά που εκτινάσσονται ή φλεγόμενα κλαδιά κλπ που φέρνει ο άνεμος στο γρασίδι και να μη καεί τίποτα παραδίπλα. Αν όμως πέσουν σε πεύκο όπου τα φύλλα του έχουν ρετσίνι, αρπάζει αμέσως. Γι αυτό τα καμμένα δέντρα χωρίς τη γη από κάτω να είναι καμένη. Τα αυτοκίνητα πάλι με τις βαφές τους πρέπει να είναι πιο εύφλεκτα από το γρασίδι. Μπορεί πράγματι να έγινε επίθεση από δορυφόρο, αλλά αυτό πρέπει να κριθεί με άλλους τρόπους, πχ από την εύρεση ή μη εμπρηστικών μηχανισμών. Κάποιος πυροσβέστης ίσως μας διαβάζει και μπορεί να μας πει πως εξιχνιάζονται οι πυρκαγιές.

    Κυκλοφόρησε και μια φήμη ότι κάτοικοι έβλεπαν σπινθήρες στα καλώδια του ρεύματος. Πιθανότατα πρόκειται για πρακτορίστικη διασπορά ψευδών ειδήσεων για να καθησυχάσουν τους ψεκασμένους ότι δεν δέχονται πολεμική επίθεση αλλά είναι ατύχημα ή φυσικό φαινόμενο. Να ψοφήσουν νομίζοντας ότι τους τιμωρεί ο Θεός ή ότι πιστεύει ο καθένας.

    Το πιθανότερο είναι ότι τούρκοι και άλλα συμφέροντα περιμένουν πότε θα φυσήξει για να αμολήσουν τα λάθρο και να κάψουν τις περιοχές που τους ενδιαφέρουν. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα καίγοντας δάση στην τουρκία σε τουριστικές περιοχές ή καίγοντας ακίνητα τουρκικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Από τα πλειστηριασμένα των Ελλήνων που τα έχασαν με τη ληστρική φορολογία και την κρίση που οι διεθνείς τοκογλύφοι προκάλεσαν.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μποτίλια στο Πέλαγος27 Ιουλίου, 2018 00:12

    Από 23.08.2009 καταθέτω στοιχεία στο διαδίκτυο βάσει άμεσων προσωπικών εμπειριών, ότι οι εμπρησμοί γίνονται με όπλα λέιζερ συμπεραλαμβανομένων και δορυφόρων:

    http://bostopel.blogspot.com/2012/08/blog-post_1950.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +
    > FOX NEWS ADMITS GOVERNMENT USING LASERS (DEW) BEFORE CA FIRES

    > https://www.youtube.com/watch?v=-cT-E-zXLlI

    -->> No Longer a Conspiracy Theory but Conspiracy FACT: On September 28, 2017, about 10 days before the Northern California Fires in Wine Country began, Fox News ADMITS to the government having Laser Technology or Directed Energy Weapons (DEW). ATHENA, (Advanced Test High Energy Asset), is one of the most exciting of these new American laser weapons. During recent testing with the U.S. Army's Space and Missile Defense Command at the Army's White Sands Missile Range in New Mexico, the 30-kilowatt weapon slayed five Outlaw drones. Not toy hobby sized drones, but drones with nearly 11 foot wingspans. Silent, invisible, deadly. The powerful ATHENA laser weapon can destroy enemy threats within seconds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +
      > World on Fire ~ Greece Attacked With Directed Energy Weapons (DEW)

      > https://www.youtube.com/watch?time_continue=168&v=smDsWOrrpY0

      -->> 2ο σχόλιο στο ΄λινκ /κάτω
      INGIBJÖRG GUNNLAUGSDÓTTIR
      8 hours ago
      Introduction to Directed-Energy Weapons
      ->Description

      Διαγραφή
    2. Βρέθηκα σε χαλάζι όπως στο 4:45 πριν λίγα χρόνια. Φοβερό. Όλο το αυτοκίνητο πήγε για φανοποιία. Ευτυχώς τα τζάμια άντεξαν.

      Γιώργος

      Διαγραφή