«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη: Αγνόησαν προειδοποίηση ταξίαρχου της πυροσβεστικής (που είχε εποπτεύσει από τις 17.45 με ελικόπτερο) για τη φωτιά στο Μάτι την κρίσιμη στιγμή.

Σημείωση Διόδοτου: Στο σημείο αυτό θέλω να σας μεταφέρω ότι οι απόψεις του ιστολογίου για τον τρόπο πρόκλησης της φωτιάς έχουν αναθεωρηθεί. Συμφωνούμε για την χρήση τεχνολογίας τύπου HAARP που αλλάζει τον καιρό και μπορεί να δημιουργήσει από κυκλώνες έως φονικές ριπές αέρα των 11 μποφόρ (οι οποίες σε συνδυασμό με τις βόμβες ονόματι πεύκα φαντάζεστε πού οδηγούν), αμφιβάλλουμε όμως πλέον για την χρήση ακτίνων λέιζερ από δορυφόρους ή αεροπλάνα για την πυροδότηση. Κάτι τέτοιο εξάλλου θα είχε εντοπιστεί και αποκαλυφθεί από τους αντιπάλους του συστήματος. Δεν πιστοποιήθηκε ως τώρα. Αντιθέτως, έχουμε πληροφορίες, λόγω προσωπικής επικοινωνίας με τη μονή Παντοκράτορος του Νταού Πεντέλης, από όπου ξεκίνησε η φωτιά, ότι οι καλόγριες βρήκαν πάρα πολλά γκαζάκια στα 30 μέτρα έξω από το μοναστήρι, ανάμεσα στα καμμένα δέντρα. Το μοναστήρι έχει πλατύ περίβολο και δεν επλήγη.  Συμπληρωματικά, μάθαμε ότι ενώ το Λύρειο Ίδρυμα έγινε κυριολεκτικά κάρβουνο, ένα δωμάτιο το οποίο αποτελούσε το παρεκκλήσι του, έμεινε άθικτο. Φίλος μου πήγε εκεί και το φωτογράφισε, αλλά του ζητήθηκε να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες (μέχρι νεοτέρας) για να μην ξεκινήσει η γνωστή παραφιλολογία και κατινισμοί από το "κοινό", ότι οι "θεούσοι" κλπ ισχυρίζονται θαύματα. 


Οι έρευνες των εισαγγελικών αρχών για την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική συνεχίζονται, ενώ ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τις κρίσιμες ώρες της 23ης Ιουλίου έρχεται σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη «Real News», ο συντονιστής που πέταξε πάνω από το αρχικό σημείο της πυρκαγιάς είχε ενημερώσει το Κέντρο Επιχειρήσεων ήδη από τις 17.45 ότι το πύρινο μέτωπο πλησιάζει στο Νέο Βουτζά και έχει σταθερή καθοδική κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Μαραθώνος. Παρόλα αυτά, οι επιτελείς θεωρούσαν ότι η φωτιά θα κινηθεί στον εντελώς αντίθετο άξονα, από Καλλιτεχνούπολη προς Διώνη, όπως προκύπτει από συγκεκριμένο έγγραφο.

Ο συντονιστής, που είναι ταξίαρχος με τεράστια εμπειρία σε δασικές πυρκαγιές και με πολυετή θητεία στην Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, επέβαινε στο διοικητικό μικρό ελικόπτερο Πυροσβεστικής και συντόνιζε τις επίγειες δυνάμεις στο μέτωπο της φωτιάς στην Κινέτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση των εισαγγελέων, στις 17.15 στον ταξίαρχο δόθηκε εντολή από τον τότε αρχηγό να μετακινηθεί προς την περιοχή Νταού Πεντέλης για να ελέγξει τα δεδομένα από αέρος. Το ελικόπτερο έφτασε πάνω από την περιοχή στις 17.40, όταν οι φλόγες είχαν περάσει από το Λύρειο Ίδρυμα και πλησίαζαν προς τα πρώτα απομονωμένα σπίτια του Νέου Βουτζά.

Μέσα σε 5 λεπτά ο ταξίαρχος ενημέρωσε μέσω του ασυρμάτου το Κέντρο Επιχειρήσεων για την εικόνα που είχε και τους προειδοποίησε ότι το μέτωπο κινείται με σταθερή κατεύθυνση προς τον οικισμό και είναι καθοδικό προς τη λεωφόρο Μαραθώνος.

Η πτήση αυτή του συντονιστικού ελικοπτέρου πάνω από την περιοχή διήρκεσε είκοσι πέντε λεπτά. Σύμφωνα με τη «Real News», κατά τη διάρκεια αυτών των λεπτών οι εκτιμήσεις του ταξίαρχου πώς εξελίσσεται η φωτιά δεν άλλαξαν.

Το απίστευτο είναι ότι ακριβώς την ίδια ώρα, από το fax του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι απεστάλη έγγραφο, από το οποίο φαίνεται ότι εκεί αρμόδιοι εξακολουθούσαν να έχουν μια εντελώς λανθασμένη εικόνα για την κατάσταση που επικρατούσε στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Βουτζά. Αυτό, επίσης ερευνάται από τους εισαγγελείς.

Με το έγγραφο που είχε συντάξει ο αστυνομικός διευθυντής και υπέγραφε ταξίαρχος της Πυροσβεστικής, ζητούνται η αποστολή βαρέων μηχανημάτων για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών σε διάφορα σημεία και αναφερόταν ότι η κατεύθυνση του μετώπου της πυρκαγιάς ήταν από την Καλλιτεχνούπολη προς τη Διώνη!

Όλα αυτά την ώρα που το μεγάλωνε και κατευθυνόταν προς την λεωφόρο Μαραθώνος. Σύμφωνα με αναφορά αστυνομικών της Τροχαίας, η φωτιά πέρασε πάνω από τη λεωφόρο και «χτύπησε» το Μάτι στις 18.25.

πηγή: Real News  


1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική ανάλυση:
    Ξανά-μετρώντας νεκρούς…
    https://filonoi.gr/2018/08/20/ksana-metrontas-nekroys/
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή