Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΔΩΣΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ!Μοιράζουν δημόσιο χρήμα κατά το δοκούν - Η αμοιβή δίνεται για την προετοιμασία των ενεργειών δημοσιότητας του επιχειρησιακού...

προγράμματος «Αττική 2014-2020» τελικώς όμως αφορά ευνοϊκά δημοσιεύματα για τη Ρένα Δούρου 

Τα  0,60 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο twitter υπέρ της κυβέρνησης ή κατά της αντιπολίτευσης, όπως είχε ομολογήσει χρήστης του twitter ότι λάμβανε, είναι «ψίχουλα» μπροστά στις χιλιάδες ευρώ που δαπανώνται, προκειμένου κάποιοι πολιτικοί να χτίσουν επικοινωνιακά ένα καλό προφίλ ή να ξεπλυθούν από τις λάσπες, ακόμη και αν είναι της Μάνδρας.
Αναρτήσεις για τη Ρένα Δούρου στην ιστοσελίδα, η ιδιοκτήτρια της οποίας έλαβε €20.000 για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια Αττικής.
Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με την αποκάλυψη, ότι ενημερωτικό σάιτ αποθέωνε την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ακόμη και την περίοδο που στη Δυτική Αττική μετρούσαμε νεκρούς λόγω της θεομηνίας και των εγκληματικών παραλείψεων του κρατικού μηχανισμού. Όταν μάλιστα η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας είχε επιλεγεί για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα προβολής και επικοινωνίας με αμοιβή περίπου 20.000 ευρώ!
Η προκήρυξη για την προετοιμασία των ενεργειών δημοσιότητας του επιχειρησιακού προγράμματος «Αττική 2014-2020»Είτε διότι ήταν συμβατική υποχρέωση είτε για να ευχαριστήσει την Περιφερειάρχη Αττικής για τη δουλειά που είχε αναλάβει έναντι χιλιάδων ευρώ, η σύμβουλος επικοινωνίας αναρτούσε στην ιστοσελίδα της διθυράμβους για την κυρία Δούρου ακόμη και τη στιγμή που η ίδια ουσιαστικά μήνυε… τον εαυτό της για τις καταστροφές στη Μάνδρα και τους 23 νεκρούς. 

Ρεπορτάζ και απόψεις με τίτλους που ίσως να απέφευγε και η ίδια η Περιφερειάρχης Αττικής να χρησιμοποιήσει από σεμνότητα. «Πόρισμα-κόλαφος για τις πλημμύρες στην Μάνδρα, δικαιώνει πλήρως τη στάση της Ρένας Δούρου και καταρρίπτει την σπέκουλα της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ!», «Άλλο… ρέμα και άλλο “ρεύμα” κατά της Δούρου, κύριοι των ΜΜΕ και του ΠΑΣΟΚ! 
Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την εκταμίευση της 1ης δόσης των 3437,04 ευρώ στην ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας thefaq Ακόμα και οι “εμπειρογνώμονες” της Ν.Δ. αδειάζουν τους σπεκουλαδόρους και τους “νοσταλγούς”!», «”Δεν ανακαλύψαμε τη Δυτική Αττική στις 15 Νοεμβρίου…!”. Μέτρα – “μαμούθ” 292 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Αττική, εξήγγειλε η Ρένα Δούρου!» είναι ορισμένοι από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους.

Φυσικά δεν λείπει το «πουσάρισμα» της Περιφερειάρχη Αττικής για έργα και αποφάσεις της, με τίτλους που πάντα περιέχουν το όνομά τους, όπως «Νέο κλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό στο Χαλάνδρι εγκαινίασε η Ρένα Δούρου - ¨Βάζουμε την κοινωνία πάνω από όλα”», «Παρέμβαση της Ρένας Δούρου για τον “γεωπολιτικό χάρτη” στη γειτονιά μας! “Θέλει γνώση, μέθοδο και όχι… ημιμάθεια!”»
Η ταυτότητα της ιστοσελίδας thefaq

Το έργο προβολής και επικοινωνίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυσης της Προσπελασιμότητας (ΕΥΔΕΠ-Ε.Π.) της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι ο ακριβής τίτλος, εκτιμήθηκε στις 20.000 ευρώ. Αξίζει  να σημειωθεί, ότι δεν έγινε ανοικτός διαγωνισμός, αλλά κλήθηκαν τρία συγκεκριμένα πρόσωπα από το χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας να καταθέσουν την πρότασή τους, ενώ επελέγη η χαμηλότερη προσφορά. Άγνωστο είναι το τελικό ποσό της συμφωνίας. Ωστόσο στις 27 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε ήδη η πρώτη πληρωμή, με την ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας που αποθέωνε την κυρία Δούρου, να λαμβάνει 3.437 ευρώ έπειτα από τον υπολογισμό φόρων και κρατήσεων.
Το πρώτο θέμα της ιστοσελίδας thefaqτο μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2018, συμπτωματικά, υπέρ της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου


Πάντως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν γράφει διθυράμβους μόνο για την κυρία Δούρου αλλά για όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. 
https://www.protothema.gr, www.oparlapipas.gr/2018/08/dourou-edose-20000-euro-se-istoselida-gia-na-tin-apotheonei.html

9 σχόλια:

 1. ο χιος στο μακελειο λεει οτι η γαιΔουρου την ωρα της πυρκαγιας ηταν σε λεσβιακα παρτυ αληθευει?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρride και λοιπά τσίρκο, ξέρουμε ότι τα υποστηρίζει. Τώρα αν γουστάρει και τζιβιτζιλίκια... ένας αλλάχ ξέρει...

   Διαγραφή
  2. Έλεγα νά κάνω μιά σχετική φωτοσοπιά 18+, αλλά θά μάς τήν πέσουν οί αριστεράτζες!

   Διαγραφή
  3. Λέει κι άλλα ο Χίος. Ότι ο Καραγκιοζοφέρης θα «το γυρίση» ΠΑΛΙ και θα στηρίζη Κωστ-Αλ6 από Σεπτέμβριο. 'Ότι Μυλωνάκης, ΤΕΛΟΣ.
   Επανεμφανίζεται κι ο αδερφός του...

   «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» και το κανάλι έχει ανάγκες.

   Διαγραφή
 2. Γι* αυτους δουλευει το Γαιδουρου και το παλουκαρι με τα γιαλια πιλοτου. Παραλλαγη, ε, !!

  https://twitter.com/Roxxibabe/status/1026339987040727040

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η εντολή από τα αφεντικά είναι να πέσουν οι τόνοι αντιπαράθεσης γιατί έρχεται οικουμενική: ο Καρατζαφύρερ έχει δώσει διαπιστευτήρια στους σιωνιστές, τον έχουν κανονίσει να είναι μέσα στην επόμενη βουλή, οπότε κανείς δεν μασάει πια από τα κακαρίσματά τους....
  Kι ο κολοκυθοκέφαλος ο Μυλωνάκης έχει γλείψει πατόκορφα το Ισραήλ για το βουλετηλίκι... θα μας βγεί vw άλλος Κουίκ με τα κροκοδείλια δάκρυα για τα μνημόνια που έριχνε στο Kontra TV πριν πάρει την καρέκλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παλιάνθρωποι και κακοί Έλληνες. Παλιοχαρακτήρες και κακιές ψυχές.

   Διαγραφή
  2. Παλιάνθρωποι, ναι.
   Παλιοχαρακτήρες και κακιές ψυχές, ναι.
   Έλληνες; πολύ αμφιβάλλω.

   Διαγραφή
 4. ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ λέγεται αυτό αγαπητέ μου Ελληνα.

  Όταν ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΕΛΛΗΝΑ αποφασίσουν οι δημοσιογράφοι να σε ενημερώσουν , γιατί όλο το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ τόξο σκίζεται υπέρ της αναδιανομής από τους "πλούσιους στους φτωχούς", τότε το πουλάκι θα έχει πετάξει.
  Την ελευθερία θα στην έχουν αρπάξει και θα είναι αργά για δάκρυα...

  Μήπως ο σωστός τίτλος θα ήταν :

  ΕΛΛΗΝΑ πλήρωσες 20,000 ευρώ για να...

  Υ.Γ.1
  Παγκοίνως γνωστό πως το δημόσιο χρήμα ΔΕΝ καταλήγει ΜΟΝΟ σε αυτόν που ...το εισπράττει!!!
  ΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!
  ΤΟ ...ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ;


  ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ (και που ξαναπαίρνει στο απειροπολλαπλάσιο) Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ "ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ" ,ΣΤΑ "ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.
  ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή