«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ακούσατε καμία δήλωση πολιτικού ;;; Μούγκα ...



Ακούσατε καμία δήλωση πολιτικού ;;; Ακούσατε για καμία επίσκεψη του πρωθυπουργού ή του ΠτΔ στην οικογένεια όπως έκαναν με τον χασαν που του έσπασαν με πέτρες το τζαμι στο σπίτι ;;; Είδατε να κλείνουν τους δρόμους και να ξεσηκώνονται οι μκο και να κατεβαίνει μπροστάρης ο Κωνσταντίνου που φωνάζει ειμαστε όλοι Πακιστανοί ;;;
 
Γιατί εμείς δεν είδαμε και δεν ακούσαμε τίποτα ..


πηγή: thesecretrealtruth


Σχετική ανάρτηση:
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συνελήφθησαν και ομολόγησαν δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός


Διόδοτος: Σχετικά σχόλια από το ιστολόγιό μας:

Ahoy 25 Αυγούστου, 2018 10:39

Η πολυπολιτισμικοτητα του Ψινακη, της Μυκονου και της Τασιας ειναι για χεσιμο. Δειτε και φριξτε. Ακριβως οπως το παληκαρι που χασανε στου Φιλοπαπου.

https://twitter.com/amyross8466/status/1032082313885167617

Απάντηση Διαγραφή

Απαντήσεις


  1. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 25 Αυγούστου, 2018 12:54

    Κάθε μέρα στην Ελλάδα γίνονται επιθέσεις τέτοιες, αλλά και δολοφονίες, και αποκρύπτονται. Υπάρχει τεράστιο "δίκτυο κουκουλώματος" ίσως και χρηματοδοτούμενο από τα γνωστά φουντς. Σε εμάς θα φτάσει σαν συνηθισμένη η είδηση. π.χ. "δολοφονήθηκε απο το 40χρονο συνεταιρο του". Άντε τώρα να βάλεις στο μυαλό σου εσύ ότι ο συνέταιρος ήταν Τούρκος ή Αλβανός πολιτογραφημένος πάνω από 20 χρόνια ή και γεννημένος στην Ελλάδα.
    Τώρα είμαστε ιδιαίτερα υποψιασμένοι. Μεταξύ όμως 2008 και 2015, πέρασαν πολλά εγκλήματα στην Ελλάδα (πράγμα που στην Ευρώπη το κάνουν συνέχεια) ως συνηθισμένα εγκλήματα. π.χ. "Απόπειρα βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας στα Μάλια Κρήτης, από Άγγλο και Ολλανδό τουρίστα"= καμία πληροφορία δεν έφτασε ποτέ σε εμάς ότι οι Άγγλος και Ολλανδός ήταν γκάγκαρα ασιατοόργκ από το Μπαγκλαντές που μού είχαν πάρει πρόσφατα ευρωπαϊκή υπηκοότητα.
   

3 σχόλια:

  1. Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα τής σύγκρουσης. Εφοδιαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.triklopodia.gr/%ce%be%ce%b1%ce%bd%e1%bd%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%e1%bd%bd%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%e1%bd%bb%cf%82/#.W4FX0khYn0E.facebook. εκτελεστες δολοφονοι οι τσιπροκαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτολυκε, σωστο παραγγελμα.

    https://russia-insider.com/en/war-declared-russia-under-attack-today-same-1941/ri24433#disqus_thread

    ΑπάντησηΔιαγραφή