«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ «ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ», ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! - ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ



Αυτές τις ημέρες έχει εξαπολυθεί μία άνευ προηγουμένου επίθεση σε αυθεντικά και αδέσμευτα πατριωτικά ιστολόγια και πρόσωπα, ΚΑΙ σε γενικά πλαίσια βεβαίως βεβαίως σε όλο το διαδίκτυο, αλλά ΚΑΙ σε συγκεκριμένους στόχους όπως αυτούς με τους οποίους θα ασχοληθούμε:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Προϊστάμενος στη διεύθυνση Κατασκοπίας της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, γνωστός σε εμάς από την αγωνιστική πατριωτική του στάση σε θέματα όπως η υπόθεση “Πυθία”. Αυτή είναι η σχετική μας ανάρτηση πολύ μεγάλης αναγνωσιμότητας τον περασμένο Ιούνιο:
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ 2009-2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Το νούμερο ένα ίσως πρόσωπο με εθνικοαπελευθερωτική αποστολή, καθώς και σημαντικός αφυπνιστικός παράγοντας, στους Έλληνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Προσφάτως, αναδημοσιεύσαμε από την αγωνιστική του ιστοσελίδα GREEK NEWS ON DEMAND, την ανάρτηση:
"ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ (GREEK NEWS ON DEMAND) KAI THΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ (ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ) ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Γνωστή για τους αγώνες της και τις μηνύσεις που έχει φάει στην προσπάθεια να ξεσκεπάσει τεράστια σκάνδαλα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωστή για το απαράμιλλο πατριωτικό της φρόνημα και τον καθημερινό της πόλεμο κατά των προδοτών της πατρίδος μας, μέσα από το ιστολόγιό της Αττικά Νέα. Προσωπική μου φίλη, ώστε να γνωρίζω καλά την καθαρότητα της προσωπικότητάς της και του αγώνα της. 
   
Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Η μαζική επίθεση που τούς εξαπολύθηκε, ξεκίνησε από πρωτίστως συστημικά γνωμο/ειδησεογραφικά μέσα αμφιλεγόμενων προσώπων που μού παρίσταναν και τους πολεμικούς ανταποκριτές στο μεσουράνημα της καρα-διεφθαρμένης πασοκοκρατίας, και επεκτάθηκε σε ιστολόγια ύποπτης δράσης και προελεύσεως που έχουν στοχοποιήσει όποιον δεν πείθεται από την δράση τους ή είχαν απωθημένα με κάποια από αυτά τα πρόσωπα.

Εμείς δεν θα κατονομάσουμε αυτά τα πρόσωπα και τα ιστολόγιά τους. Πρέπει να αναφέρουμε όμως πως η επίθεσή τους αυτή αναδημοσιεύτηκε στα Κατοχικά Νέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα Κατοχικά Νέα υιοθετούν και τις απόψεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε πως αποτελούν από χρόνια πολυσυλλεκτική ιστοσελίδα που φιλοξενεί όλες τις γνώμες, και των μεν και των δε, με αποτέλεσμα σε άλλους να αρέσουν κάποια θέματα και κάποιοι άλλοι να τα βρίσκουν απαράδεκτα. Και στο δικό μας ιστολόγιο συμβαίνει αυτό, όσο κι αν προσπαθούμε να εκφράσουμε με σαφήνεια τον προσανατολισμό και τους στόχους μας. Στο Διόδοτο για παράδειγμα, έχουμε δυο τρεις φορές αναδημοσιεύσει άρθρα των Κατοχικών Νέων (συγκεκριμένα..γνώμης Stranger) και πάρα πολλές φορές έχουμε παραπέμψει με σύνδεσμο. Δεν θα αναδημοσιεύαμε όμως, με τίποτα, ξένα άρθρα με "Αρκτούρους" και "έβδομες συνειδησιακές διαστάσεις" (λέμε τώρα..), πράγματα που μας φαίνονται ανεπιβεβαίωτα, νεοεποχίτικα και δεν μάς εκφράζουν γενικώς. Υπέρχουν όμως πολλοί αναγνώστες και ερευνητές που τα βρίσκουν σημαντικά και τα αποζητούν. Και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Από την άλλη, αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα Κατοχικά Νέα και τα Αττικά Νέα έχουν μεταξύ τους κάποια αντιπαλότητα, της οποίας οι λόγοι δεν είναι επί του παρόντος. Αλλά αναρωτιέμαι "τί σόι αντιπαλότητα είναι αυτή" όταν προσφάτως τα Κατοχικά Νέα δημοσίευσαν αποκλειστικό άρθρο των Αττικών Νέων. Τί σόι αντιπαλότητα, όταν γνωρίζοντας την φιλία μου με την Πόπη Σουφλή, έχουν αναδημοσιεύσει τα μισά σχεδόν αποκλειστικά άρθρα του Διόδοτου.

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Χωρίς λοιπόν να παραπέμψουμε στην εν λόγω ανάρτηση των Κατοχικών Νέων, θα αναδημοσιεύσουμε μόνο κάποια αποσαφηνιστικά σχόλια που βρήκαμε εκεί, η ανάρτηση των οποίων είναι και πάλι προς τιμήν των Κατοχικών Νέων, διότι επιβεβαιώνει και την ανωτέρω εκτίμησή μας. Τα βρήκαμε εντυπωσιακά, γιατί συμφωνούμε με αυτά, και μάλιστα καλύπτουν ικανοποιητικά τους ισχυρισμούς μας για τα τρία πρόσωπα που αναφέρονται στην αρχή της παρούσης αναρτήσεως.


 
ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ says:

Τι άρθρο είναι αυτό;
Είμαι αναγνώστης των Αττικών Νέων ( δεν σχολιάζω ) σχεδόν όσα χρόνια και των Κατοχικών Νέων. Ένα έχω να πω: Εάν υπήρχαν άντρες με τα δικά της ”καλαμπαλίκια΄΄ η Ελλάδα μας θα έφτανε στους ουρανούς.
Πιστεύω ότι η κ. Σουφλή είναι πραγματική ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ και ο λόγος της με καλύπτει όπως ακριβώς κι ο λόγος του δημιουργού του παρόντος site.


ΚΑΛΑ says:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ…
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
(ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ?)


ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ says:

Ο Stranger και τα Κατοχικά Νέα δεν είναι που μόλις πριν μερικές μέρες αναδημοσίευσαν άρθρο της;
Και ναι, ούτε τέλειος είμαι και λάθη κάνω ως άνθρωπος.
Κανένας όμως δεν μπορεί να πει ότι δεν ακούω κι έχω τα μάτια ανοιχτά.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

Φίλε αγρότη την διάβαζα και εγώ αλλά από τότε που ξεκινησε να κατηγορεί τον στρειτζερ και υποστήριζε τον ψινακη πολύ πριν τις δημοτικές εκλογές κάτι μου βρωμαγε μιλάμε αν έγραφες κάτι κατά του ψιψινου αυτή τρελαινονταν και την απέρριψα από την ενημέρωση μου


ΜΑΔΟΥΡΟ says:

Να τα λέμε πιο σωστά:
Υποστήριζε, λόγω της αγανάκτησης της με τα προηγούμενα μεγάλα λαμόγια δημάρχους, ότι ο Ψιψινάκης είναι πλούσιος από την κούνια του, ότι δεν αναλαμβάνει τον Δήμο για να φάει και ότι δεν αποκλείεται να βάλει από την τσέπη του κιόλας για να βοηθήσει το Δήμο. Μάλιστα του είχε πει, από τότε προεκλογικά, ότι αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της θα την βρει απέναντι του.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΑΔΟΥΡΟ says:

Ξυπνάτε ρεεεε!!!!!!
Τα πρακτόρια λένε τους πραγματικούς πατριώτες πρακτόρια.
Ο Αγγελάκης δεν είναι σύζυγος της Σουφλή και δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι αυτός ήταν μαζί με τη Σουφλή και τον Κουντούρη στο Μάτι.
Ούτε καταδικασμένος για κατασκοπεία είναι ο άνθρωπος, αλλά σε διαθεσιμότητα. Είναι αγνός πατριώτης ο οποίος ούτε θέλει να είναι πια στην ΕΥΠ τώρα που είναι γεμάτη συριζοπασόκους και πράκτορες της σια-ι-εη, με ανθελληνική δράση.
Ο Κουντούρης είναι ελληνοαμερικάνος και όχι ελληνοκαναδός. Είναι αγνό παιδί πατριωτόπουλο και έχουν δημοσιευτεί εξαιρετικά του άρθρα και στα Κατοχικά Νέα.
Η Σουφλή είναι τίμια πατριώτισσα, ούτε μασόνα ούτε κυπατζού. Σαν δημοσιογράφος που μένει και μεγάλωσε στην Ν.Μάκρη είναι δυνατόν να μην έχει προσπαθήσει να γνωρίσει υπαλλήλους της αμερικάνικης βάσης για πληροφορίες γενικώς; Αυτό σημαίνει κι ότι συνεργάζεται σε ανθελληνικά πρότζεκτ;
Μάθετε τώρα ποια είναι η νέα Υπέρβαση (καμία σχέση με την παλιά) εδώ:
https://zoidosia.blogspot.com/2017/01/o.html
και το άλλο νέο φιντάνι Μπιτάκου: γυφτισούλα, με διασυνδέσεις μαζί με τον αδελφό της σε κυκλώματα γυμναστηρίων, μπράβων και αναβολικών.
Την μάθαμε τα 5 λεπτά που άρπαξε το μικρόφωνο στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο. Προσωπικά μου βρώμισε από την αρχή για μασσαντ-ικός δάκτυλος και επιβεβαιώθηκα. Την προωθούν κανάλια, τής βάζουν άρθρα της στο προνιούς, της έχουν ήδη ετοιμάσει κι αυτής κόμμα, μαζί με δεκάδες άλλους πρακτορίσκους των εχθρών μας. Έχει ιστοσελίδα που μού μοστράρει τον Καργάκο και τον Νικόπουλο σε φωτογραφίες και τους εκθέτει χωρίς να έχουν καμιά σχέση μαζί της και γίνονται έτσι ρεζίλι οι άνθρωποι. Πατριδοκάπηλη κι αυτή και ψευτοπατριώτισσα σαν την χρυση αυγη. Συνεργάζεται με Πατσικα, Γκατζούλη, μετά τους κάνει εχθρούς της, παραμύθιασε την Μαρούπα..
και ποιους δεν έχει παραμυθιάσει το πρακτοράκι. Ίσως και οι Νικόπουλος, Καργάκος την δέχτηκαν κάποια στιγμή να την ακούσουν γιατί γεροντάκια είναι κι αυτοί..να μην σαστίσουν από ωραίο μπούτι και γάμπα;
ΞΥ-ΠΝΑ-ΤΕ!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κουντούρης says:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. ΙΔΟΥ οι Έλληνες μπλόγκερ, ακτιβιστές, δικηγόροι, κτλ….ΑΝΟΗΤΟΙ που πάνε να μιμηθούν τον Κώστα Βαξεβάνη που θέλει να σκοτώσει ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ!!! Ετοιμαστείτε να δείτε τώρα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ πόσο ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ είστε εσείς όλοι… http://greeknewsondemand.com/2018/08/05/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ευχαριστώ όσους έδωσαν προσοχή στην παρούσα ανάρτηση. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν την διαδίδατε παραέξω, ώστε να διασφαλιστεί η μέχρι τώρα προσπάθεια πραγματικών πατριωτών. Εύχομαι να μην λερωνόταν τόσο ο πατριωτικός χώρος από πατριδοκάπηλους και πράκτορες των εχθρών της Ελλάδος. Μακάρι να μην γινόντουσαν όλα αυτά τώρα, στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη εποχή για την πατρίδα μας.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 6/8/2018

5 σχόλια:

  1. Άσχετα με την αντιπαλότητα που έχουν τα κατοχικά νέα με τα αττικά νέα, τα διαβάζω μερικές φορές και βρίσκω κάποια άρθρα που με ενδιαφέρουν. Όταν ιστολόγια αναδημοσιεύουν άρθρα από άλλα ιστολόγια συνήθως σχολιάζουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν.
    Με ενόχλησε η δημοσίευση των κατοχικών γιατί ήταν αναδημοσίευση της επίθεσης της μαντάμ μπιτάκου, ένα πολύ μεγάλο άρθρο με άπειρες ανακρίβειες και ιδιαίτερα με ενόχλησε ο τίτλος που όσο και να διαφωνείς με ένα άτομο δεν χυδαιολογείς στον τίτλο γιατί αυτό δείχνει (ελλείψει σχολιασμού) ότι συμφωνείς με τα αναγραφόμενα.
    Για ψάξτε αν αληθεύει ότι η μαντάμ "πατριώτισσα" μπιτάκου έχει ΜΚΟ γιά άστεγους και παίρνει πολλά λεφτά κρατικής επιδότησης...
    Τι σόϊ νούμερο είναι η μπιτάκου που την προβάλλουν τόσο συχνά όλα τα κανάλια και δίνει τόσες συνεντεύξεις;
    Σύμφωνα με το άρθρο η Κα Σουφλή (μόνη της με ένα απλό ιστολόγιο) επηρεάζει τον κόσμο να μην πάει στις συγκεντρώσεις που συγκεντρώνει η καναλο-προωθούμενη μπιτάκου που την προβάλλουν σε άπειρες εκπομπές και άπειρες ιστοσελίδες!!! Το ωραίο είναι που γράφουν ότι η Κα Σουφλή ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ τον κόσμο να πάει στις συγκεντρώσεις!!!!
    Μέγα ατόπημα του Stranger και ο χρόνος θα δείξει ποιός είναι πράκτορας και ποιού κράτους και από ποιά γέφυρο-πλευρά κατάγεται...
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Κα Σουφλη τους εχει στενεψει τα παπουτσια. Παντα αναφερεται σε αληθειες τις οποιες στηριζει με στοιχεια. Ο Διηνεκης το ιδιο, σου λεει πατα ΕΔΩ κι* ΕΔΩ και παραπερα. Μαλιστα ειχε καποτε αναρτησει αρθρο για τα Ελληνικα επωνυμα. Παντως για τα εις -ακου καλον ειναι να ανατρεξει κανεις στο 1492, Φερδινανδος και Ισαβελλα. Η συγκεκριμενη κοσμει το διαδικτυο με φωτογραφιες εν μεσω νεαρων προς το σοκολατι. Πολυ αλληλεγγια και συναμα Μπουμπουλινα δεν κολλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό άρθρο, Ταύρε. Εμπεριστατωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή