Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Μήπως το ηλιακό μας σύστημα είναι κλεισμένο μέσα σε μία αόρατη κάψουλα (με κέλυφος αδιαπέραστο από μέσα κι από έξω) και τρέχει γύρω από το κέντρο του γαλαξία;...Η εξής είδηση μάς ήρθε σήμερα στην αγγλική έκδοση του 'Πρώτου Θέματος':

NASA spotted a vast, glowing “Hydrogen Wall” at the edge of our solar system

Όπου λίγο πολύ αντιλαμβανόμαστε ότι το εξερευνητικό σκάφος New Horizons, περνώντας και τον Πλούτωνα και φτάνοντας στις εσχατιές του Ηλιακού μας Συστήματος, παρατήρησε έναν λαμπυρίζοντα πελώριο Τοίχο Υδρογόνου με μία υπεριώδη ακτινοβολία, προερχόμενη από άγνωστη αιτία του εξωτερικού διαστρικού χώρου. Μάλιστα, σταματούν η ταχύτητα και η δυνατότητα διαφυγής των μαζικών εκτινάξεων σε μορφή φούσκας των ηλιακών ανέμων. Κάμπτονται και αδυνατούν να διαπεράσουν το στρώμα αυτό, το αποτελούμενο από σκόνη και άλλες γαλαξιακές ύλες, πέραν του παρατηρούμενου υδρογόνου.

Μία παρόμοια είδηση είχαμε και το 2013, και μάλιστα τέτοιες ημέρες (18/8/2013):

Είμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ηλιακό μας σύστημα;
ΤΟ VOYAGER 1 ΕΧΕΙ "ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ" ΣΤΑ ΟΡΙΑ

Στην περίπτωση αυτή είδαμε ότι  το εξερευνητικό διαστημόπλοιο Voyager1 φτάνοντας στην ίδια περιοχή δεν μπορούσε πλέον να προχωρήσει, κάνοντας εμπρός-πίσω, σαν να το εμποδίζει μια γιγάντια, αόρατη ασπίδα.

 Το πιο παλαβό όμως είναι ότι το 1998 είχα αγοράσει από ένα παλαιοπωλείο στην πλατεία Κάνιγγος, ένα τεύχος του περιοδικού "ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΨΙΛΟΝ", στο οποίο περιγραφόταν ότι το ηλιακό μας σύστημα περικλείεται από ένα αδιαπέραστο κέλυφος "νετρονιακής στερεοϋφής" στο οποίο όταν φτάσουν οι  Voyager δεν θα μπορέσουν να το διαπεράσουν. Κάποια σχετικά θα βρείτε εδώ.

Μετά τις δυο τρεις δημοσιεύσεις της ΝΑSA το 2013, οι οποίες είχαν προκαλέσει έναν σχετικό σάλο για μία εβδομάδα, περίμενα.. περίμενα, ώσπου κάπου στα ψιλά και επιγραμματικά γράφτηκε μόνο, δύο μήνες μετά, ότι το Voyager συνέχισε το ταξίδι του έξω από το ηλιακό μας σύστημα.

Σιγά μην το πίστεψα.

Τί συμβαίνει με το ηλιακό μας σύστημα;
Είναι φυσική μορφή αυτό το αδιαπέραστο όριο-κέλυφος, από όπου ούτε να εξέλθει ούτε να εισέλθει μπορεί τίποτα;

Μήπως είναι τεχνητό;
Ένα είδος καραντίνας για να προστατευτούμε από αγνώστου είδους γαλαξιακή ύλη ή άλλο κίνδυνο;
Ή αντιθέτως... ένα είδος καραντίνας για να προστατευτεί το εξωτερικό γαλαξιακό περιβάλλον από κάποιον κίνδυνο που ενεδρεύει εντός του ηλιακού μας συστήματος;

Και ποιος είναι αυτός ο κίνδυνος; Μήπως εμείς; Καθόλου δεν θα με εξέπληττε.
Μήπως κάποιος άλλος... κοινός εχθρός του ανθρώπου και του υπολοίπου Γαλαξία, ο οποίος όμως -Γαλαξίας- έχει απαλλαγεί από αυτόν τον κίνδυνο, έχει καθαριστεί;...

Έχει καθαριστεί από τί.....;

Και γιατί έχει παγιδευτεί ΕΔΩ μαζί με εμάς αυτό το "κάτι"...;

Γιατί είμαστε η αγαπημένη δημιουργία του Θεού...;

Τί Προσδοκά από εμάς...;


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 11/8/18

17 σχόλια:

 1. Μήπως εκεί τελειώνει η προσομοίωση

  (MATRIX); Λέω....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Mόνο στη μία πλευρά του ηλιακού συστήματος λέει το άρθρο ότι υπάρχει αυτός ο "τοίχος":

  in the direction of the Sun’s movement through the galaxy, there’s a buildup of interstellar matter, including hydrogen

  Και περιμένουν να μην είναι αδιαπέραστο εμπόδιο για αντικείμενα σαν αυτό που έστειλαν:

  If the ultraviolet light drops off at
  some point, then New Horizons may
  have left the wall in its rearview
  mirror

  Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιώργο,
   Σωστά. Δεν είπα βέβαια κι ότι λένε ακριβώς το ίδιο οι ειδήσεις.
   Η μια περίπτωση θυμησε την άλλη.
   Πάντως ο διαστρικος χώρος έχει πολλές εκπλήξεις. Και θα συνεχίσει να έχει.
   Και μην ξεχνάμε πως δεν ξέρουμε "τί" εξελίσσεται πώς και σε τί, εφόσον και με το μάτι και με τα τηλεσκόπια παρακολουθούμε το παρελθόν.

   Διαγραφή
 3. ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΡΕ ΦΙΛΕ ...ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ BLOG ΚΩΛΟ...

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΩΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   Διαγραφή
  2. Μην ανησυχείς Γιάννη. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Εδώ είναι Διοδοτος!
   Στο συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να δέσω το θέμα με αυτόν τον σύνδεσμο, που άλλωστε είναι για καθαρά επιστημονικό θέμα. Και από δική μου Έρευνα προ ετών -που θα μπορούσε να κάνει την ανάρτηση αυτή, να διαβάζεις επί μια ωρα- Γ θεωρία αυτή της ΟΕΑ ισχύει. Δεν μπορώ να επεκτείνω περισσότερο. Ίσως στο μέλλον.

   ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΓΙΑΝΝΑΡΕ!

   Διαγραφή
  3. Γιαννη,
   Κοίταξα, μήπως πήγε κατά λάθος στα "ανεπιθυμητα".
   Ούτε εκεί είναι. Ξαναστειλε το.

   Διαγραφή
  4. ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΔΗ...

   Διαγραφή
  5. Γιάννη,
   Μήπως εννοείς τελικά, το ανώνυμο που υπάρχει στην ανάρτηση "προς νέους και νεες";

   Διαγραφή
  6. ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ...ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ [ ΦΙΛΕ ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ]...ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΠΙΑ ΚΙΟΛΑΣ...XA XA XA...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   Διαγραφή
 4. ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΕ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΕΙΑΣ ΤΗΣ...[ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ]...

  ΑΠΟ ΤΟ 1995 Η ΝASA ΕΙΧΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΟΛΙΔΑ - SOHO - KAI MEΛΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...TO 2004 ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΕΣ ΑΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕΤΡΑΠΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΚΑΝ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2004 ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Η NASA ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ 75 ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ...

  ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ [ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ]...Ο ΗΛΙΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...

  ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ [ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ]...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΛΠΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2004...

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Γιάννη,
   Το σχόλιο θα το αφήσω να υπάρχει και στις δύο αναρτήσεις. Γιατί περιέχει μέγιστης σημασίας πληροφορίες και όποιος κατάλαβε..κατάλαβε.

   ΧΑΊΡΕ!

   Διαγραφή
 5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Αυγούστου, 2018 15:28

  Πιθανόν κατά τον William Cooper είμαστε ακατάλληλοι να κατανοήσουμε το μέγεθος της δημιουργίας και λερώσουμε το σύμπαν με τα σκουπίδια μας.Θυμηθείτε το πρόγραμμα της NASA για την πτώση δορυφόρου φορτωμενου πλουτωνιο σε ένα από τα φεγγάρια του Δια με αποτέλεσμα αλλυσιδωτη αντίδραση και δημιουργία μίνι ηλίου κατά τα πρότυπα των ιλλουμινατι με σκοπό τελετή στην πυραμίδα της Γκίζας,και τοποθέτηση χρυσής κορυφης.Και το όνομα του νέου ηλίου,εωσφόρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες για το project lucifer, πύρωση του Κρόνου, αρχίζοντας από τα φεγγάρια του -κι όχι του Δία- ώστε να γίνει δεύτερος μικρός ήλιος που θα φαίνεται από τη Γη.
   Για την ιδέα τους αυτή είχε πληροφορίες ο Άρθουρ Κλαρκ, γι αυτό και συμπεριέλαβε στο δεύτερο βιβλίο τού "2001 Οδύσσεια του Διαστήματος", δηλαδή το "2010 Οδύσσεια του Διαστήματος", πρότζεκτ πύρωσης του Δία.
   Ίσως από εκεί έχεις μείνει με την αντύπωση πως το πραγματικό πρότζεκτ, αρκετά χρόνια αργότερα, αφορούσε τον Δία.
   Λέγεται μάλιστα ότι δεν σχεδίαζαν όλα αυτά (και δεν ξέρω αν ακόμα κρυφά τα συνεχίζουν) για να εισάγουν νέα εποχή στη Γη και για μια απλή τελετή ενθρόνισης του "Δικού" τους. Αλλά ότι για να επιτευχθεί γεωποίηση σε έναν από τους δορυφόρους του Δία (πιθανόν την Ευρώπη), ώστε να πάει να εγκατασταθεί η ελίτ πριν καταστρέψει τη Γη, έπρεπε σε ένα τόσο μακρινό και κρύο μέρος του ηλιακού συστήματος να υπάρχει κάπως κοντά ένας δεύτερος "Ήλιος".
   Όλα απλά είναι γι αυτούς τους ασεβείς της Δημιουργίας. Και νομίζουν πως διαταράσσοντας τα σύνθετα και ακατάληπτα δια εμάς Μαθηματικά του Θεού, θα πετύχαιναν αυτό που νομίζουν.
   Κάτι τέτοιες μακακίες τις έχουν ξανακάνει και κατέστρεψαν τον Φαέθοντα.

   Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Αυγούστου, 2018 18:18

   Έχεις απόλυτο δίκιο αδελφέ Κώστα.Μάλιστα ήταν η περίφημη αποστολή millennium mission με το διαστημόπλοιο Galileo.Προγραμματισμένη σύγκρουση με τον Δια 22 Σεπτεμβρίου 2003.ΟΚουπερ τα ήξερε πιο πριν από τον Κλαρκ η είχανε και οι δυο την ίδια πληροφόρηση.Μπράβο σου,είσαι από τους πολύ λίγους που ξέρουνε τον William Cooper αυτόν τον σύγχρονο Αμερικανό ήρωα.

   Διαγραφή
  3. Το "2010-Δεύτερη Οδύσσεια" γράφτηκε πάντως το 1982.

   Διαγραφή