«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Προειδοποίηση Λαβρόφ σε ΗΠΑ: «Μπαίνουμε στην Ιντλίμπ μαζί με τους Τούρκους - Μην επιχειρήσετε τίποτα»



Θέμα ημερών είναι η εξαπόλυση από τον συριακό Στρατό και ρωσικών δυνάμεων της μεγάλης επίθεσης στην Ιντλίμπ για την εκκαθάριση του τελευταίου θύλακα των εξτρεμιστών μουσουλμάνων και την αποκατάσταση της εδαφικής κυριαρχία της Συρίας.
Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες  ότι οι δυτικοί και προ του ενδεχομένου να απολέσουν το τελευταίο στήριγμά τους στη δυτική Συρία, ετοιμάζουν μεγάλη ειδική επιχείρηση για τη δημιουργία επεισοδίου με χημικά όπλα προκειμένου να βρουν αφορμή για να επιτεθούν.

Όπως αναφέρουν συριακά ΜΜΕ οι τρομοκρατικές ομάδες στο Ιντλίμπ έχουν απαγάγει περισσότερα από 40 παιδιά για να τα θανατώσουν σε σκηνοθετημένη επίθεση με χημικά που υποτίθεται ότι θα έχει γίνει από τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας κατ' εντολή του Μπασάρ αλ Άσαντ, σε περίπτωση που αποφασιστεί να υπάρξει στρατιωτική επιχείρηση κατά της επαρχίας Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, η Al-Watan Online δήλωσε ότι περισσότερα από 40 παιδιά είχαν εξαφανιστεί υπό μυστηριώδεις συνθήκες και πιθανότατα είχαν απαχθεί από ένοπλες πολιτοφυλακές, ειδικά το μέτωπο Al-Nusra, τη βιτρίνα του Hayyat Tahrir al-Sham, σε διάφορα μέρη της Ιντλίμπ, ενώ ήδη τα "Λευκά Κράνη" ετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια τη νέα υπερπαραγωγή τους με την σκηνοθετημένη "επίθεση."


Την ίδια ώρα και όπως ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στρατιωτικοί αξιωματούχοι της Ρωσίας και της Τουρκίας βρίσκονται σε διαβούλευση σχετικά με στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία Ιντλίμπ.

«Πριν από λίγες ημέρες στη Μόσχα, υπήρξαν συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών, των υπουργών Άμυνας και εκπροσώπων των μυστικών υπηρεσιών, στη διάρκεια των οποίων ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην Ινλίμπ για τους γνωστούς λόγους», δήλωσε ο Λαβρόφ.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο ρωσικός Στρατός μαζί με τον τουρκικό θα ενεργήσουν από κοινού στην Ιντλίμπ, «αφού και οι δύο Στρατοί είναι εξοικειωμένη στην περιοχή», όπως είπε.

Πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι η Δύση δεν θα παρέμβει στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση των δύο στρατευμάτων στην περιοχή.
«Ελπίζω ότι οι δυτικοί εταίροι να μην διαδώσουν εικασίες ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις σχεδιάζουν χημικές επιθέσεις, ούτε θα ενθαρρύνουν τους τρομοκράτες να σωθούν,  και δεν θα αποτρέψουν την αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην περιοχή,  που στόχο έχει την αποδυνάμωση της ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’, την οποία ο ΟΗΕ και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χαρακτηρίσει ως τρομοκρατική οργάνωση», είπε.
Η τεράστια συγκέντρωση ρωσικών σκαφών στην Α. Μεσόγειο για την υποστήριξη της μεγάλης επίθεσης στην Ιντλίμπ.


πηγή: pronews

3 σχόλια:

  1. Η δια της εσωτερικης διαβρωσεως διαλυση και κατακτηση των εθνων ειδε το τελος στη ΣΥΡΙΑ. Το παιχνιδι στο Ιντλιμπ θα τελειωση ηρεμα κι* ωραια διοτι τα γαυγισματα της Δυσης ειναι οπως των σκυλιων του καραβανιου. Μετα την διαλυση της Χαζαριας απο τους Ρωσσους (Στεψη Τσαρου στο Κιεβο, 1000 μ,χ.) διεσκορπισθησαν σε ολη την Ευρωπη και δια του χρηματος (Μαγιερ Ροτσιλντ) κατεκτησαν την Βρετανικη Αυτοκρατορια και την Αμερικη. Το υπουλον και υποχθωνιο της εσωτερικης δρασεως τσαλακωθηκε αγρια στη Συρια. Ιδου καποιοι απο τους παππουδες των Ροκφελερ και Ροτσιλντ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/bf11526785cf9bd508e26c5ae4391b3bfcde1e50b0824c4445a808736ad93f4f.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μπιλτεμπεργκ γκρουπ τρακαρε στο τοιχο της Συριας. Το Ιντλιμπ η τελευταια παρασταση. Μια δεκαετια φωναζουν ολοι Assad must go κι* αυτος ακομη εδω ειναι. Μερικοι απο τους αλλους εχουν φυγει κι* απο τη γη.

    https://twitter.com/RedPilledRabbit/status/1035176563631968261

    ΑπάντησηΔιαγραφή