Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

HD βίντεο με την πιο εντυπωσιακή πεζογέφυρα στον Κόσμο.Στη διάθεση των Βιετναμέζων αλλά και των τουριστών δόθηκε μία από τις πλέον εντυπωσιακές πεζογέφυρες όλου του κόσμου. Πρόκειται για τη «χρυσή γέφυρα», η οποία στηρίζεται σε δύο τεράστια πέτρινα χέρια.

«Γεγονός» αποτελεί η πλέον εντυπωσιακή πεζογέφυρα όλου του κόσμου.
Η «χρυσή γέφυρα», η οποία συγκρατείται από δύο τεράστια πέτρινα χέρια, άνοιξε τις πύλες της προς τους πολίτες του Βιετνάμ, στο ύψωμα Μπα Να, κοντά στη Ντα Νανγκ, στα κεντρικά της ασιατικής χώρας.

Η «Τσάου Βανγκ» (σ.σ. χρυσή γέφυρα στα βιετναμέζικα) δόθηκε στο κοινό τον περασμένο Ιούνιο. Το μήκος της υπερβαίνει τα 150 μέτρα.

Η εντυπωσιακή γέφυρα έχει χτιστεί σε υψόμετρο 1.400 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, δίνοντας την ευκαιρία στους διαβάτες να θαυμάσουν τη θέα των πράσινων κοιλάδων της περιοχής.

Η κατασκευή της απαίτησε σκληρή δουλειά τουλάχιστον ενός έτους και η αρχική έμπνευσή της ανήκει στο αρχιτεκτονικό γραφείο «ΤΑ Landscape».
πηγή

2 σχόλια:

  1. Σπουδαία τα λάχανα...όταν ο Απόλλωνας Τσέπης σαρώσει στις εκλογές θα δεις τα εφτά θαύματα του κόσμου να δημιουργούνται εδώ.Τι είναι μωρέ το Ναμ,εκεί που ήτανε MIA o ο τσακ νόρις,μη ψαρώνεις ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο μα τόσο κιτς άσε που δεν τολμώ να σκεφτώ αν σπάσουν δύο χοντροδάχτυλα τί έχει να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή