«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Τζιχαντιστής του ISIS συλλαμβάνεται από το Συριακό Στρατό - Τον έπιασαν από τα μούσια και τα χαστούκια πήγαν σύννεφο (βίντεο)



Σχόλιο Διόδοτου: Αυτό το βίντεο αφιερώνεται σε όλους του αναγνώστες του ιστολογίου, σαν αποζημίωση για τις δυσάρεστες ειδήσεις με τις οποίες πολιορκούμαστε κάθε μέρα. Αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς... Όσο υπάρχει αυτή η κατοχή στην Ελλάδα...δυσάρεστα θα ακούμε και θα βλέπουμε. Δείτε το βίντεο και εκλάβετέ το σαν προπόνηση και για τα καλά που θα έρθουν... 🙂

 

Άνδρες του συριακού στρατού κατά τις επιχειρήσεις εκκαθάρισεις του τελευταίου μικρού θύλακα του ISIS στο Ταλ Σαφά της Σουέιντα. Ένας από τους εναπομείναντες τζιχαντιστές έπεσε στα χέρια του στρατού και έτυχε της ανάλογης φροντίδας. 
 
Ο εισαγόμενος κατσαπλιάς που πήγε στη Συρία να γλεντήσει, να λεηλατήσει και να κλέψει, τελικά άρπαξε σε πρώτη φάση ένα σωρό χαστούκια ενώ τον τραβούν από τα μούσια του. 
 
 
 
 

6 σχόλια:

  1. Τήν συνέχεια ήθελα νά δώ, αλλά δέν πειράζει. Τήν φαντάζομαι. Σχοινοκαθαριστήρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Αυγούστου, 2018 05:16

      Αυτα δεν ειναι χαστουκια.Χαστουκια ηταν αυτα που εριχνε ο Χατζηχρηστος στον Βεγγο στον"Ηλια του 15ου".Αυτες ηταν στρακες.Αυτα εδω ειναι χαδια.Ευελπιστουμε τουλαχιστον οτι η συνεχεια θα ειναι πολυ διαφορετικη και οδυνηρη.

      Διαγραφή
  2. Ωραιο το ζεσταμα. Μηπως υπαρχει και η συνεχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ – ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ! ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΘ!

    https://tinyurl.com/y94nmntt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΙ!!! ΝΙΟΥ ΣΠΕΕΚ!!!
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ , ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΟΣΥΛΜΑΝΟΙ ...

    Όσον εν πολέμω σίδηρος δύναται, τοσούτον εν πολιτεία λόγος ευ έχων ισχύει.
    Σόλων, 630-560 π.χ., Αρχαίος Αθηναίος νομοθέτης & φιλόσοφος

    Οι …ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ γκρεμίζουν εκκλησίες

    “ΕΚΤΑΚΤΟ.... Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - ΑΝ.ΕΛ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ”

    http://opaidagogos.blogspot.com/2018/08/blog-post_56.html

    ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ!!!

    “ΑΙΣΧΟΣ: Γκρεμίζουν τον Ιερό Ναό στον Βοτανικό για να χτίζουν το τέμενος των μουσουλμάνων! Στην βουλή φέρνει το θέμα η Χρυσή Αυγή”

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischos-gkremizoun-ton-iero-nao-ston-botaniko-gia-na-chtizoun-to-temenos-tw#ixzz5PnJD8s1E

    “Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα.
    Αδόλφος Χίτλερ, 1889-1945, Γερμανός δικτάτορας”

    Υ.Γ.
    Τα άρθρα ΔΕΝ είναι του “παιδαγωγού”. Εάν ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστολόγια, όπως το εξαίρετο ιστολόγιο του παιδαγωγού , αποκαθιστούσαν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ, σε σχέση με τον φασισμό - κομμουνισμό , είναι σίγουρο πως οι αριστεροί θα έψαχναν τρύπα να κρυφτούν…

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΙ, ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!



    “ΚΕΕΡΦΑ: Συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή της ορχήστρας ...https://www.aftodioikisi.gr › Κοινωνία
    4 Ιαν 2018 - Την συμμετοχή της στην αντιφασιστική συναυλία αλληλεγγύης της ΚΕΕΡΦΑ ... (Λιοσίων 205)

    ανακοίνωσε η Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης
    και μια το αντιρατσιστικό αντιφασιστικό κίνημα, ξεκινάει δυναμικά με τη μεγάλη”

    ΑπάντησηΔιαγραφή