Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ / O συριακός στρατός ανέκτησε το Φράγμα Tishreen του ποταμού Ευφράτη στην επαρχία Χαλεπίου που είναι το μεγαλύτερο όλης της Συρίας.Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πριν λίγο ότι ο συριακός στρατός ανέκτησε το φράγμα Tishreen του ποταμού Ευφράτη που είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό φράγμα στη Συρία.Tο Φράγμα Tishreen βρίσκεται στην περιοχή του Manbij στην επαρχία Χαλεπίου .Απέχει 115 χιλιόμετρα από την πόλη του Χαλεπίου και μόλις 80 χλμ από τα συροτουρκικά σύνορα. Σκοπός του είναι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Αξιωματούχοι του   Syrian Democratic Council (MSD) σε σύσκεψη με τοπικά πολιτικά πρόσωπα σύνταξαν μια πλατφόρμα για διαπραγματεύσεις με τη συριακή διοίκηση. Αυτή η πλατφόρμα αφορά όλες τις περιοχές που ελέγχει το YPG και μεταξύ αυτών  Al-Raqqa, Deir Al-Zour and Manbij. » Αυτή η κίνηση συνέπεσε με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Δαμασκού και των συνιστωσών του  Syrian Democratic Council.

Αυτό οδήγησε σε μερικά βήματα, το σημαντικότερο από τα οποία ήταν η είσοδος κυβερνητικών δυνάμεων στην εποπτεία του φράγματος Tishreen  στον ποταμό Ευφράτη.


dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο. Το άλφα βάδισμα του αρχηγού της ανθρώπινης αντίστασης ενώ πηγαίνει για ορκωμοσία. Stayin' alive.

    https://www.youtube.com/watch?v=tPqOc4lOYuk

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή