«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

A.Τσίπρας από Νέα Υόρκη: «I will survive» - «Θα ζήσω ακόμη και αν φύγει ο Π.Καμμένος» ( βίντεο: I Will Survive - Alien Song 🙂 )

Σημείωση: Η ανάρτηση αυτή μπήκε για να γελάσουμε, με χύμα -πιο χύμα δεν γίνεται- σχόλια από το  pronews 🤣

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνησή του δεν θα πέσει, ακόμη και αν άρει την εμπιστοσύνη του ο Πάνος Καμμένος λόγω συμφωνίας Πρεσπών, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην WSJ.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός δήλωσε αποφασισμένος να κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και εκτίμησε ότι η συμφωνία θα κατατεθεί στην ελληνική Βουλή περίπου τον Μάρτιο.

«Νομίζω πως η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει, αλλά δεν ξέρω εάν θα επιβιώσει ο συνασπισμός. Όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο εταίρος μου», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη του στην «Wall Street Journal», προσθέτοντας πως επιδίωξή του είναι να ολοκληρώσει την τετραετία.

«Στόχος μου είναι να πάω έως το τέλος», είπε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
«Αυτό συνιστά σινιάλο σταθερότητας».

Εκτίμησε ότι η συμφωνία θα έλθει την ελληνική Βουλή γύρω στον Μάρτιο, ενώ υπογράμμισε πως «δεν παίζει παιχνίδια» με το ονοματολογικό.
«Δεν θα παίξω παιχνίδια, η συμφωνία θα κυρωθεί τον Μάρτιο»

Απαντώντας στις εικασίες ότι θα αναβάλει την απόφαση για το Σκοπιανό ώστε να έλθει στη Βουλή μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε:
«Δεν θα παίξω παιχνίδια. Η συμφωνία θα κυρωθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας» στην πΓΔΜ, είπε, εκτιμώντας ότι η συμφωνία θα έλθει την ελληνική Βουλή γύρω στον Μάρτιο.
Ο κ. Τσίπρας απέδωσε την βούλησή του να λύσει το ονοματολογικό σε ένα ευρύτερο σχέδιο αναβάθμισης του γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια, προσθέτοντας πως ο ίδιος θέλει πλέον να υποστηρίξει τις προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Δύσης στην περιοχή – παρά το έντονα αντι-αμερικανικό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο καλύτερος στρατηγικός μας σύμμαχος είναι οι ΗΠΑ»
«Εάν θέλουμε να προστατεύσουμε το εθνικό συμφέρον, να αναβαθμίσουμε τον ρόλο της χώρας και να την κάνουμε μέρος της λύσης κι όχι του προβλήματος […] αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να σχηματίσουμε συμμαχίες. Και ο καλύτερος στρατηγικός σύμμαχος στην περιοχή είναι οι ΗΠΑ», είπε.

Οπως περιγράφει η δημοσιογράφος της WSJ «ο κ. Τσίπρας, ο 44χρονος ηγέτης ενός ελληνικού αριστερού κόμματος, που ήταν κάποτε αντίθετος με την αμερικανική εξουσία και το ΝΑΤΟ, οδήγησε σε μια ανεπιτυχή εξέγερση ενάντια στις αυστηρές οικονομικές πολιτικές της ΕΕ το 2015, όταν η Ελλάδα λίγο έλειψε να βγει από το ευρώ».

Και συνεχίζει:
«Τώρα ο κ. Τσίπρας, που θεωρείται από τις Η.Π.Α. και την ΕΕ ως ένας όλο και πιο μετριοπαθής παίκτης, λέει ότι θέλει η Ελλάδα να στηρίξει τις προσπάθειες της Δύσης στα Βαλκάνια».
«Η συνεργασία μας και οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ είναι καλύτερες από ποτέ. Ίσως αυτό να είναι περίεργο, αλλά είναι αλήθεια» δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας.
«Αν θέλουμε να προστατέψουμε τα εθνικά μας συμφέροντα, να αναβαθμίσουμε τον ρόλο της χώρας και να την κάνουμε μέρος της λύσης που δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος -όπως ήταν πριν από τρία χρόνια- αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε συμμαχίες. Και ο καλύτερος στρατηγικός σύμμαχος στην περιοχή είναι οι ΗΠΑ», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αμερικανική εφημερίδα σημειώνει ότι η προσέγγιση Ελλάδας-ΗΠΑ, αντανακλάται επίσης στις συνομιλίες για την επέκταση των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στη χώρα, παραδοσιακά ταμπού για την ελληνική αριστερά.
«Η συνεργασία μας και οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ είναι καλύτερες από ποτέ. Ίσως αυτό να είναι περίεργο, αλλά είναι αλήθεια» δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στην ψύχρανση των σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία μετά την απόφαση της Αθήνας να απελάσει δύο Ρώσους διπλωμάτες με την κατηγορία ότι προσπαθούσαν να υπονομεύσουν την επίλυση του ονοματολογικού απάντησε ότι επρόκειτο περί μέτρου για την «προστασία των εθνικών συμφερόντων», συμπληρώνοντας πως επρόκειτο για «πολύ καθαρό μήνυμα».
«Θα διατηρηθούν οι συντάξεις»

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιονομικά, ο κ. Τσίπρας επαναβεβαίωσε την βούλησή του να μην προβεί σε περικοπή συντάξεων στις αρχές του επόμενου έτους, επαναλαμβάνοντας ότι η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς είναι ένα αχρείαστο μέτρο που θέλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Υποσχέθηκε να διατηρήσει τις συντάξεις και να πείσει τους πιστωτές, αλλά διευκρίνισε ότι η απόφαση «δεν θα είναι μονομερής, θα είναι λογική».


Σχόλια  pronews.gr :




Ξαναψηφίστε τον δούλοι!!!Αχαχαχα!!!


Έχεις κάτω από 20 % σε όλες τις δημοσκοπήσεις ρε τσογλανάκο και μας απειλείς ότι θα συνεχίσεις να κυβερνάς και να ξεπουλάς την Ελλάδα την ώρα που το 80% δεν σε θέλει και σε λέει άει στο διάολο. Για σένα το εκτελεστικό απόσπασμα θα ήταν η επιεικέστερη τιμωρία. μπάσταρδε.


Σα πολυ ψιλα δεν εχεις παρει τον αμανε ρε τσογλανι του κερατα.


Πρότυπο Προδότη, Ψεύτη και Απατεώνα !!!!


Αλήτης.
Φυσικά και ελπίζει και μας απειλεί ότι θα ξανακερδίσει τις εκλογές,
αφού έχει την στήριξη Αμερικής και Γερμανίας αφού πρόδωσε τα πάντα
και δεν έχει αφήσει τίποτα, τους έδωσε ό,τι του ζήτησαν.


«Θα σου βάλω την Σημαία στον κ@!!ο»...!!! ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο
Βουλευτής του Σύριζα Σέλτσας 20 χρόνια πριν, βγάζει αφρούς με τους
Έλληνες Πατριώτες και το Μνημόσυνο Μακεδονομάχου. Ακούστε τι λέει και η
γυναίκα του! ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/wat...


ο λαος τον εβαλε εκει , ο λαος θα σε πεταξει με της κλωτσιες ... και να δουμε τι θα κανουν τρανσεξουαλ , πουστρακια και αριστεροι ανθελληνες εξω οι βρωμα...


Ακούς Καμμένε; Χεσμενο σ’ έχει. Διότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.


Δεν θέλω μ@λ@κίες, εδώ προσεύχομαι κάθε βράδυ να μην σε βρεί το 2019...γενικά!


Λες να βρει το αεροπλάνο τους (Τσίπρα, Κοτζια) κανένα μεσογειακό τυφώνα, Ξενοφώντα, Ζορμπα στο δρόμο του;


Δεν είναι δυνατόν οι ΛΟΑΤΚΙ να ήταν στους δρόμους και να είχε τσούξει η κ@λοτρυπιδα τους και ο Τρύφων να ανεβάζει τέτοιες ιστορίες με το λιλι του.


ο άνθρωπος της ΝΤΠ
Ο άνθρωπος που υπηρετεί πιστά , την αθεΐα, την ανωμαλία, την μελαμψοποίηση , την ασυδοσία και τους παραβάτες , ακόμη και τους σκληρούς κακοποιούς,
που τα βάζει με τους νοικοκυραίους, τους Πατριώτες, που φτωχοποιεί τον μεροκαματιάρη, που διώχνει από την Πατρίδα τους Έλληνες,
που μισεί τα ιερά σύμβολα μας , που γελοιοποιεί τα ιερά και όσια, που έχει ξεπουλήσει την Πατρίδα στην τάξη που υπηρετεί ,
που για ένα ανώμαλο φρικιό κινητοποιεί όλο το κρατικό μηχανισμό και τους αρουραίους του και για 100 νοματαίους που τους έκαψε ζωντανούς δεν τρέχει κάστανο...
Δεν θα αργήσει η ώρα.....//



  • Τέλεια περιγραφή του αλητάμπουρα!
    Αλλά το < μελαμψοποίηση > πρώτη φορά το άκουσα!
    Στο κλέβω...


    αδερφέ
    δεν μιλάμε μόνο για προδοσία
    μιλάμε για πιστό υπηρέτη του διαβόλου και της ΝΤΠ


    Survivor ο Αλιεξης.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα


    The eye of the tiger.. Rocky Balboa!


    Το είπε με προφορα;


    Ε, την εχει το ατιμο..........


    Τι πήγε να κάνει Αμερική;


    Να παρει οδηγιες που λεγονται μονο προφορικα..........


    Ωρε ... Εδώ υπάρχει χοντρο σχέδιο..


    "I will survive" . Δεν νομίζω... το σχοινί θα είναι χοντρό και θα έχει και σαπούνι...


    Αν προσέξει κανείς τις δύο τελευταίες κινήσεις του Βαξεβάνη κατά του Καμμένου, θα καταλάβει ότι ο Τσίπρας τον έχει πλέον γραμμένο τον Καμμένο. Εννοώ τη δημοσκόπηση του Documento, που ο Βαξ του έδινε κάτι ψίχουλα και τον άφηνε πολύ μακριά από τη Βουλή, αλλά και τη συμπαράστασή του προς τους δημοσιογράφους που έστειλε στο αυτόφωρο.
    Δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να πάει στις εκλογές σύντομα, οπότε του πετάει το γάντι ή έχει κανονίσει με ανεξάρτητους, με κάποιους από το Κόμμα του Λεβέντη, με τους περισσότερους από τα λαμόγια του Καμμένου (Παπαχριστόπουλος, Κουίκ, Παπακώστα...) και κανένα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Ο Καμμένος πάντως πάει για τον Κάλαθο των Αχρήστων.


    Ο Παναρας πηγαινει εκει που του αξιζει............


    Για 30 αργυρια θα ξαναβρεθει ιουδας,για πολιτικους μιλαμε...


    Αυτό το κράτος ποτέ δεν έμεινε απο Ιούδες, έχουμε βαθιά παράδοση....


    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ


    Το ποσο στημμενο ειναι ολο αυτο που βιωνουμε ....φανεται στο οτι δεκαρα δεν δινουν ....δεν ιδρωνει το αυτι τους σε τιποτα κ για τιποτα .
    Λες κ ολα υπηρχαν κ δεν τα βλεπαμε ,κ ηρθε ο μεσσιας του διαβολου να τα φανερωσει .
    Μεσα σε ολα που ειχε υπογραψει ,,,,περασε κ στην ζουλα ολα τα πουστικα τα αριστερα μανιφεστα που θιγανε οχι μονον εδαφικα αλλα τις αξιες κ την συνοχη των Ελληνων .
    Μεγαλυτερο μουτρο ,δεν μπορω να φανταστω οτι θα προκυψει αλλη φορα .
    Ηταν το κερασακι το πικρο αυτος με ολο το σκυλολοι του .
    Κ ο καμμενος καταπιε το κουκουτσι κ θα του μεινει κ η ρετσινια ....την τραβαγε ο οργανισμος του τελικα την σφαλιαρα που του εδωσε με αυτα που ειπε ο πολιτικος φιλος του .


    Τσάμπα λόκο δίνει ο μεγαλοπατριώτης Πάνος!


    λόκο ???


    κ*λο


    Είναι πρωτευουσιάνος...χαχα


    Πιο "Αριστερός" πεθαίνεις... αλλά αυτοί που τον πίστεψαν και τον ψηφίσαν πρέπει να είναι "ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ..."
    και φυσικα καλά κάνει και κατηγορεί τον "ΦΑΣΙΣΜΟ" ο τύπος είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ λέμε..
    ΘΕΛΕΙ και ΜΑΝΤΕΛΑ ο φλούφλης
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ


    Τι να τον κάνεις τον Καμένο ρε Τσίπρα ¨Αριστερέ¨, άμα σε θέλουν οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι ; Βρίσκουν αυτοί υπαλλήλους να σε υποστηρίξουν μέχρι να πουλήσεις τα πάντα όλα και μετά θα σε φύγουν για να φέρουν τον πισινό σου και τον μπροστινό σου κι όποιον γουστάρουν. Δικοί τους είσαστε όλοι σας.
    Από το έξω οι βάσεις του θανάτου, φέρε μας βάσεις παντού όπου θέλεις θείε Σαμ... Αριστερά και κολοκύθια τούμπανα


    ο πεθαμενος, ακομα δεν εχει καταλαβει τιποτα. μονο που το πτωμα του, βρομισε


    Osama bin Tsipren al Tsiblas
    Διοικητής ελληνόφωνων μουλάδων
    Ο κιναιδοκοπρόφιλος


    πηγή


    6 σχόλια:

    1. Ναι ρε, η Ελλαδα θα survive. Oσο για σενα... GO ON NOW WALK OUT THE DOOR ...ακριβως οπως στο λεει αυτη στη μητρικη σου γλωσσα.

      https://www.youtube.com/watch?v=Uwcln6sZoug&ab_channel=monessyouness

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Μα κύριε Ahoy,
        αυτά είναι "ακαδημαϊκά" αγγλικά γι αυτόν. Στην μητρική του γλώσσα είπαμε... λέει καλά το "χαβαναγκίλα" 🙂

        Διαγραφή
      2. Δεν κανουν τοσο θορυβο παιδια στην κηδεια του.Σεβαστειτε τον νεκρο...Στο μουσειο φυσικης ιστοριας θα μπει σε προθηκη.Να βλεπουν στο μελλον τα παιδια πως ηταν οι ..σαλουφες πριν την λιθινη εποχη.Θαχει και μια στερνα για τα πτυελα...

        Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο βρε Κωστα, καμμια φορα τα μπερδευω απο ποια φυλη μας προεκυψε αυτος. Παντως στα *χαβαναγκιλεζικα* η τραγουδιστρια του λεει Αει στο Διαολο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Ειναι ..Ναβαχο που μαζεψε στο πλυσιμο..

        Διαγραφή
      2. Βγηκε απο θηλυκη σκροφα και αρσενικη γκουστερα...στο Γραν Κανυον...

        Διαγραφή