«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Άγκυρα: «Ο προκλητικός Έλληνας υποχώρησε όταν τον απειλήσαμε με πόλεμο» - Εμπαιγμός από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σχόλιο Διόδοτου: Κόοκοκοκοκο!!!!!.....

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να υποχωρήσει στις απειλές της Άγκυρας και να μην επεκτείνει τελικά τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο στα 1 ναυτικά μίλία αποθράσυνε την τουρκική πλευρά η οποία όχι μόνο πανηγυρίζει αλλά και ταπεινώνει κυριολεκτικά την Αθήνα που επέδειξε φόβο στο να ασκήσει την εθνική κυριαρχία

Τα τουρκικά ΜΜΕ τα οποία και απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης Ερντογάν είδαν στην απόφαση της κυβέρνησης φόβο και τρόμο μπροστά στην απειλή πολέμου.

Το casus belli λειτούργησε αναφέρουν εν χορώ τα τουρκικά ΜΜΕ
STAR «Όταν η Τουρκία απείλησε η Αθήνα υποχώρησε»

VATAN «Υποχώρηση από τον Τσίπρα για τα 12 μίλια»

TURKIYE «Απάντηση στον προκλητικό Έλληνα»

Χθες το θέμα το είχε αναδείξει μόνο η εφημερίδα Χουριέτ

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet μιλάει για την άτακτη υποχώρηση της Αθήνας στο θέμα των χωρικών υδάτων μετά τις τουρκικές απειλές.
Με αφορμή την παραπομπή του θέματος της επέκτασης της αιγιαλίτιδας στη Βουλή η εφημερίδα αναφέρεται στην απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για το κυριαρχικό και αναφαίρετο δικαίωμα.
Επίσης σημειώνει κάνει αναφορά στις δηλώσεις Κοτζιά για τα τρία Προεδρικά Διατάγματα που αφορούν στην επέκταση των χωρικών υδάτων, τονίζοντας ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός ουσιαστικά προχώρησε σε διακοπή αυτής της διαδικασίας παραπέμποντας στη Βουλή.
Η εφημερίδα συνδέει την κίνηση αυτή του Αλέξη Τσίπρα με το θέμα του Αιγαίου και των απειλών της Τουρκίας.




4 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Οκτωβρίου, 2018 15:48

    Μία ζωή αυτά τα γαμοτόμαρα ξεφτίλιζαν και ξεφτιλίζουν τους Έλληνες και το στράτευμα.Κάνανε ξανά μάγκες τους βρωμότουρκους ΚΑΙ με την συγκατάθεση των Αμερικανών.Πολύ σωστός ό Διηνέκης που τους καταριέται συχνά-πυκνά.Την κατάρα του έθνους τών Ελλήνων νά'χετε αλητάμπουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...!!!
    Η Τουρκία διεκδικει τά κοιτάσματα της Κρήτης καί ζητει «επικαιροποίηση» της Συνθήκης της Λωζάννης. απαιτει αποστρατιωτικοποίηση των νησιων καί πανηγυρίζει γιά τήν αναμενόμενη (καί σχεδιαζόμενη) υποχωρητικότητα του Axel Cipra. Τουρκικά UAV παρακολουθουν τό Πολεμικό μας Ναυτικό καί αλλάζουν τούς κανόνες εμπλοκης. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ..!!!!

    Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία. ΟΛΑ είναι προσχεδιασμένα μεταξύ του ΝΑΤΟ, Τουρκίας και Εβραϊκής ελληνόφωνης κυβέρνησης και όλη η συζήτηση γίνεται απλά για να οδηγήσουν τα πράγματα σιγά σιγά εκεί που επιθυμούν παίζοντας θεατρική παράσταση για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Η Τουρκία είναι χώρα απαραίτητη στον ΝΑΤΟ λόγο της εγγύτητας της με τη Ρωσία και του έλεγχου των Στενών του Βοσπόρου. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Στον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο που ετοιμάζουν πρέπει απαραίτητα η Τουρκία να είναι ουσιαστικός σύμμαχος με το ΝΑΤΟ, και όχι όπως τώρα με τον Ερντογάν που είναι μόνο τυπικά. Θα της δώσουν τα πάντα προκειμένου να φύγει από την αγκαλιά της Ρωσίας. Αν δε το κάνει ο Ερντογάν θα τον ξεκάνουν και θα το κάνει ο επόμενος. Μην έχετε ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολία. Για την πλήρη κατανόηση της κατάστασης δείτε το επόμενο άρθρο μαζί με την ανάλυση και τις παραπομπές που αναφέρουμε. Στο τέλος του θα βρείτε και τα ‘’ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ’’ που αναλύουν την γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή μας, το παιχνίδι των αγωγών και τους ενδιαφερομένους.
    Οριζόντια κλιμάκωση με τετελεσμένο στο Καστελόριζο. - Οι πολεμικές κινήσεις των παικτών στην Μεσόγειο τώρα.
    Η Τουρκία μας στέλνει τελεσίγραφο: «Οχι στρατός σε αποστρατιωτικοποιημένα νησιά» – «Η Ελλάδα παραβιάζει την Συνθήκη της Λωζάννης»

    Πραγματοποιούνται βάσει σχεδίου, καθώς το επόμενο βήμα ίσως δεν θα είναι μόνο στα λόγια... Καλά θα κάνει λοιπόν η πολιτική ηγεσία να προετοιμαστεί, καθώς η κατάσταση ξεφεύγει επικινδυνα.
    Τουρκικα drones εξοπλισμενα με τελειοτατα συστηματα παρακολουθησης, ηλεκτρονικου πολεμου ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ...
    πανω απο την ΚΡΗΤΗ καταγραφουν και
    χαρτογραφουν αυτοματα τα παντα....
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.
    odysseia-tv.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ είμαστε άχρηστη σαν χώρα και στράτευμα αδελφέ μου και Κώστα εδώ ισχύει το μωλον λαβέ αφού είναι καλητερη μας γιατί είναι τόσο αχρηστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Οκτωβρίου, 2018 22:52

    Teknoman αδελφέ μου,ειδικά εσύ ξέρεις πολύ καλά τα αμυντικά θέματα μιάς και τα βλέπεις έκ τών έσω.Εκτός από την πολεμική αεροπορία και τμήματα ελίτ των ειδικών δυνάμεων το υπόλοιπο στράτευμα έχει αφεθεί στην μοίρα του.Άν οι βρωμοπολιτικάντηδες άφηναν τον στρατό να κάνει την δουλειά του,ειδικά στα εξοπλιστικά προγράμματα και όχι να κάνουν τα στρατευμένα παιδιά μας αγγαριομάχους των λαθροόρκ,οι βρωμότουρκοι δεν θα μάς πλησίαζαν κάνει.Κλείνουν οι λαθροόρκ τις εθνικές οδούς,εμποδίζουν τις μονάδες να μετακινηθούν και δεν κουνιέται φύλλο.Κατά τα άλλα μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα μάς πρήζουν ώς συνήθως με τις μεγαλοστομίες και τους λεονταρισμούς τους,ότι λειτουργούμε σαν δύναμη αποτροπής,όπου κληθούμε.Θα μάς δείχνουν και τις υπερσύγχρονες σακαράκες Μ114 και τίτλοι τέλους.Εξαγγελία για καινούργια ΤΟΜΑ ή ΤΟΜΠ,νάδα πορφαβόρ.Τους ξυνίζανε τα ολοκαίνουρια Ρώσικα ΒΜΡ-3 και ειδικά τα αμφίβια για τους πεζοναύτες.Τώρα άς φάμε τις καρούτες τα Μ114 μαζί με τα παλιά ελικόπτερα UH-1 Heuy.Οί φωστήρες πού έχουμε κάνουν με τα ελικόπτερα του στρατού αεροδιακομιδές για το ΕΚΑΒ.Από'κεί και πέρα,τί άλλο να πούμε.Έτσι κι'αλλοιώς αδελφέ Teknoman,εσύ και ό Κώστας μού τα χώνετε,όπου σταθείτε κι'όπου βρεθείτε.😎😎.

    ΑπάντησηΔιαγραφή