«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Το Σκοπιανό είναι στα χέρια της Δεξιάς. Και ο χρόνος της τελειώνει.

γράφει ο Αριστείδης (ο Δίκαιος;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΔ Σκόπια 

 
 
Θα είμαι σύντομος. 

Οι φούσκες περί «Βόρειας Μακεδονίας έναντι όλων», ήταν υπεκφυγές του Καραμανλή της Ραφήνας και της Μπακογιάννη, για να χαλαρώσουν τη θηλιά που τους είχαν βάλει στο λαιμό ο Μπους ο νεότερος και η Κοντολίζα Ράις. Για όσο δεν τις δέχονταν οι Σκοπιανοί, όλα πήγαιναν καλά για την Ελληνική Δεξιά. 

Καμία δεξιά Ελληνική κυβέρνηση, όσους πράκτορες και χαφιέδες των ΗΠΑ και αν περιελάμβανε, δεν θα τολμούσε ποτέ να χρεωθεί μασκαραλίκι σαν αυτό της συμφωνίας Κοτζιά-Δημητρόφ (αφήστε τις Πρέσπες ήσυχες). 

Κυβέρνηση εθνομηδενιστών και αμοραλιστών, με 1-2 πράκτορες και χαφιέδες των ΗΠΑ (αρχικά), συνεπικουρούμενη από δεξιούς σε ρόλους επιτηρητών, ήταν η ιδανική συνταγή: οι εθνομηδενιστές δεν θα είχαν ενδοιασμούς, οι δεξιοί δεν θα είχαν εκτεθεί φανερά και οι ΗΠΑ κερδισμένες. 

Η Συμφωνία έγινε για να δημιουργήσει εντυπώσεις και τετελεσμένα. (Δείτε αναλυτικά εδώ). Με τη μη κύρωσή της αποτρέπουμε προσωρινά την αυτοκτονία. 

Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στα δόγματα δεκαετιών (δείτε περισσότερα εδώ), αποκλείεται να προβάλει αντίσταση επί της ουσίας. Δεν υπάρχει δεξιός που να διανοείται αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ. Όλες οι συνιστώσες της Ν.Δ (Καραμανλικοί, ακροδεξιοί κτλ) έχουν ανακουφιστεί που η χειροβομβίδα θα σκάσει (αν σκάσει) στα χέρια κάποιων άλλων. Αν δεν σκάσει, θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να την κρατούν εκείνοι, με τραβηγμένη την περόνη. 

Τα περί λαϊκής Δεξιάς που ΘΑ συνασπιστεί, ΘΑ ενωθεί, ΘΑ διεκδικήσει ρόλο κτλ είναι παραμύθια. Πρόκειται για αμετανόητους ΝΑΤΟϊκούς φαφλατάδες. 

Ο Καμμένος δεν έχει πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση. Ο ρόλος του είναι να συνδράμει και να προκαλεί σύγχυση στον λαό. Ακόμα και αν ήθελε, δεν θα μπορούσε: ο Τσίπρας μπορεί να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για κυβέρνηση μειοψηφίας, να την λάβει με αποστάτες άλλων κομμάτων (ΑΝΕΛ, Ποτάμι, Ένωση Κέντρου) και ανεξάρτητους και με τους ίδιους να κυρώσει τη Συμφωνία. 


Η μόνη κίνηση που σώζει (προσωρινά, διότι οι πράκτορες των ΗΠΑ στην ελληνική πολιτική ζωή είναι αμέτρητοι) τη Μακεδονία, είναι η παραίτηση Παυλόπουλου. Ο Παυλόπουλος είναι ο συνδετικός κρίκος (δείτε εδώ). Ένας αποσπασμένος στην αυλή των ΗΠΑ (ΣΥΡΙΖΑ) Καραμανλικός δεξιός, επιτηρητής και εγγυητής, άβουλος και πειθήνιος. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του συστήματος. 

Όποιος θεωρεί τον εαυτό του πατριώτη, καλεί τον Παυλόπουλο σε παραίτηση. Κατηγορηματικά και επιτακτικά. 

Το Σύνταγμα δεν απαγορεύει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πράττει κατά συνείδηση, ούτε να παραιτείται. Αντιθέτως, προβλέπει και καθορίζει τη διαδικασία μετά από ενδεχόμενη παραίτηση. 

Οι δικαιολογίες περί θεσμών, αρμοδιοτήτων, Συντάγματος κτλ είναι πολύ φτηνές συγκρινόμενες με τον Ιστορία χιλιετιών. 


7 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ? Ο ROCKY PAVLOA???? ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Σεπτεμβρίου, 2018 12:08

    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑΡΑΧΩΝ ΣΤΑ ΗΔΗ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΣΥΡΙΑ,ΕΥΡΩΠΗ.ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ"ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ.ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΜΝΗΜΕΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ(Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ)Η ΣΗΨΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑ.ΔΑ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΛΟΓΩ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ροχάλες ε; Κατάλαβα.. πάλι ζελεδάτο θα το φάει το γκουρμέ του ο Καμμένος.
    Όσο για τον Διόδοτο, ας μην του παρείχαν φιλοξενία κι ας μην έβρισκε αεροπορικά των 25 ευρώ 2 μήνες πριν... και θα σου έλεγα τί διακοπές θα έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Διοδοτος καλα εκανε και πηγε "διακοπες" σε φιλους του γιατι ο καθενας εχει και τα ορια του. Αλλα διακοπες σημαινει οτι διακοπτει απο οτι εκανε πιο πριν. Αντιθετως αυτος μας κραταει ακομη σε εγρηγορση. Και ξερεις γιατι; Γιατι η ψυχη του και η καρδια του εχουν φιλοτιμο Ελληνικο και "φωναζουν" μεσα του το εξης: "Διοδοτε, εκανες το μπανακι σου σημερα, εφαγες το ψαρι σου, ηπιες τον καφε και το ποτο σου, μην ξεχνας και τους φιλους σου συνεληνες που περιμενουν νεα σου"! Τα λεω καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χρειάζεσαι το διάλειμμα Κώστα. Δε σε συμβουλεύουν καλά αυτοί που σε σπρώχνουν να συνεχίσεις τέρμα τα γκάζια στις διακοπές. Πρέπει να βάλεις ένα φίλο να κοιτάει τις ειδήσεις και να σε ειδοποιήσει τηλεφωνικά εάν γίνει κάτι χοντρό και μόνο. Εννοείται πλήρης αποχή από τα κοινωνικά μέσα και από τις ειδήσεις μέχρι να σκάσει η μεγάλη είδηση. Χαλαρά στην παραλία ή όπως τη βρίσκεις εκεί και όχι κουβέντες για γεγονότα που ασχολείσαι μέρα νύχτα όλο το χρόνο.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ27 Σεπτεμβρίου, 2018 20:55

    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! ! !
    .
    .
    Κοινοποίηση: Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2018
    .
    CHRIS SPIROU Εmail: cspirou@hau.gr
    .
    .
    Εννοείτε τον τότε πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τη φράση «Ποιος θα θυμάται τη Μακεδονία σε δέκα χρόνια;»…
    .
    .
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/09/%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%94%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3-%CE%9A.jpg?resize=640%2C404
    .
    .
    Από: Δρ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.ΜΑΝΙΟΣ (ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ / ΙΑΤΡΟΣ)
    Θέμα: ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ( ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΘΕΜΑ!!)
    Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, γνωρίζετε τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει ο Σύνδεσμος μας για την καθαίρεση του ονόματος Μακεδονία από την ονομασία του ΦΥΡΟΥΜ .
    Για λόγους ιστορικούς αλλα και ουσιαστικούς αφου εμείς και πολλοί άλλοι δεν έχουν εγκαταλείψει την δίκαιη προσπάθεια μας για την καθαίρεση του ονόματος παρά τις προδοτικές και ερήμην του Λαού αποφάσεις και δράσεις των κουμμουνστών με τους ΑΝΕΛ, που τείνουν στην ολοκλήρωση του ονείρου των Κουμμουνιστών προδίνοντας το αίμα των Μακεδονομάχων και ατιμώντας το Ελληνικό Εθνος, την ταυτότητα, την ιστορία και τον πολιτισμό του..
    Σας επισυνάπτω τις εξαιρετικές προσπάθειες του συμπολίτη μας Γερουσιαστή κ. Κρις Σπύρου, βουλευτή στην Βουλή του ΝΙΟΥ Χαμσάϊρ των Η.Π.Α και Πρόεδρο του HAU. αλλά και ενημερωτικό υλικό από συνέντευξη του ιδίου.
    Ποιαδήποτε σχετική πληροφορία έχετε επί του θέματος ενημερώστε με.
    Καλό Φθινόπωρο
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..
    .
    CHRIS SPIROU
    Εmail: cspirou@hau.gr
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ
    Δικηγόρο Μάθιου Νίμιτς
    Ειδικό Διαμεσολαβητή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τα θέματα Ελλάδας-πΓΔΜ
    Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών
    Τμήμα Πολιτικών Υποθέσεων
    405 East 42nd Street, New York, NY, 10017, USA
    Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2018
    Αγαπητέ Μάθιου,
    Επειδή γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια, ένιωσα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σου. Αυτή τη φορά γραπτώς.
    Ξέρεις ότι ποτέ δεν έχω αμφισβητήσει την ικανότητά σου και την αποφασιστικότητά σου να είσαι δίκαιος ενδιάμεσος μεσολαβητής στη δύσκολη αναζήτηση μιας θεμιτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος του κράτους της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (FYROM).
    Πρέπει να ομολογήσω όμως, ότι οι τελευταίες δημόσιες προτάσεις σου σχετικά με μια πιθανή λύση στη διαμάχη της FYROM με ένα όνομα που εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία, με εξέπληξαν.
    Όχι μόνο οι προτάσεις σου ήταν ανάρμοστες για έναν δήθεν ουδέτερο μεσολαβητή, αλλά ήταν εντελώς ανεφάρμοστες και δεν αντιπροσώπευαν τίποτα διαφορετικό από αυτό που υπάρχει τώρα.
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………….
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ27 Σεπτεμβρίου, 2018 20:56

    .
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
    .
    .
    http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/09/%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%A3-%CE%A3%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5.jpg?resize=218%2C244
    .
    .


    Κοινοποίηση:
    Αξιότιμο Ντόναλντ Τραμπ – Πρόεδρο Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
    Αξιότιμο Μάικ Πενς – Αντιπρόεδρο Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
    Αξιότιμο Ρεξ Τίλερσον – Υπουργό Εξωτερικών Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
    Αξιότιμη Nikki Haley – Πρέσβειρα Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ηνωμένα Έθνη
    Αξιότιμο Σι Τσινπίνγκ – Πρόεδρο Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας
    Αξιότιμο Γουάνγκ Γι – Υπουργό Εξωτερικών Κίνας
    Αξιότιμο Πρέσβης MA Zhaoxu – Πρέσβη Κίνας, Ηνωμένα Έθνη
    Αξιότιμο Βλαντίμιρ Πούτιν – Πρόεδρο Ρωσικής Ομοσπονδίας
    Αξιότιμο Σεργκέι Λαβρόφ – Υπουργό Εξωτερικών Ρωσίας
    Αξιότιμο Nebenzia Vassily Alekseevich – Πρέσβη Ρωσίας, Ηνωμένα Έθνη

    Αξιότιμη Τερέζα Μέι – Πρωθυπουργό Ηνωμένου Βασιλείου
    Αξιότιμο Μπόρις Τζόνσον – Υπουργό Εξωτερικών Ηνωμένου Βασιλείου
    Αξιότιμη Κάρεν Ελίζαμπεθ Πίρς – Πρέσβειρα Ηνωμένου Βασιλείου, Ηνωμένα Έθνη
    Αξιότιμο Εμανουέλ Μακρόν, Πρόεδρο Γαλλικής Δημοκρατίας
    Αξιότιμο Ζαν Ιβ Λε Ντριάν – Υπουργό Εξωτερικών Γαλλίας
    Αξιότιμο François Delattre – Πρέσβη Γαλλίας, Ηνωμένα Έθνη
    Αξιότιμο Μάθιου Νίμιτς – Ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για την διαφορά για το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας
    Αξιότιμο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ – Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    Αξιότιμη Φεντερίκα Μογκερίνι – Ύπατη Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας

    Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας, Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο
    Πρωθυπουργό, Κύριο Αλέξη Τσίπρα
    Πρόεδρο της Βουλής, Κύριο Νίκο Βούτση
    Πρώην Πρωθυπουργό, Κύριο Κώστα Καραμανλή
    Πρώην Πρωθυπουργό Κύριο Αντώνη Σαμαρά
    Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κ.κ. Ιερώνυμο και Μέλη της Ιερά Συνόδου.
    Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της ΝΔ., Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη
    Υπουργό Εξωτερικών, Κύριο Νίκο Κοτζιά
    Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Κύριο Πάνο Καμμένο
    Πρόεδρο Χρυσής Αυγής, Κύριο Νικόλαο Μιχαλολιάκο
    Πρόεδρο Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κυρία Φώφη Γεννηματά
    ΚΚΕ Γενικό Γραμματέα, Κύριο Δημήτρη Κουτσούμπα
    Πρόεδρο Κόμματος «Το Ποτάμι», Κύριο Σταύρο Θεοδωράκη
    Πρόεδρο Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κύριο Πάνο Καμμένο
    Πρόεδρο Ενώσεως Κεντρώων, Κύριο Βασίλη Λεβέντη
    Όλα τα Μέλη του Κοινοβουλίου
    Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη
    Πρώην Υπουργό, Κύριο Στέλιο Παπαθεμελή
    Ελληνικά Σωματεία και Οργανισμοί στην Αμερική και στον Καναδά
    Μας το έστειλε ο αγαπητός Φίλος stergios
    http://arxaiaithomi.gr/


    http://arxaiaithomi.gr/2018/09/27/%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CE%BA-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84/
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή