«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Τούρκοι γκριζάρουν τα Διεθνή ύδατα στο Αιγαίο και οι Σκοπιανοί δηλώνουν ότι η "μοναδική" Μακεδονία τους συνορεύει με τη Βόρεια Ελλάδα... - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...



Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ζάεφ: «Σε όλο τον κόσμο η μόνη “Μακεδονία” είμαστε εμείς»! - Στήριξη από ΗΠΑ (upd)

Ξεπέρασε κάθε όριο ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος μιλά για "Μακεδονία" και μόνο χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
Ταυτόχρονα μας κάνει τη... χάρη να πει ότι η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, αλλά Μακεδονία δεν υπάρχει άλλη πλην της... "δική του".
Σε συνέντευξη του στο MKD ο Ζόραν Ζάεφ  ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντας πως "Μακεδονία" είναι μόνο τα Σκόπια, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την περιφρόνησή του στην  όποια συμφωνία των Πρεσπών με την οποία ούτως ή άλλως εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια με ελληνική «υπογραφή». Αλλα και αυτό το "Βόρεια" δείχνει να τον ενοχλεί καθώς δεν υπάρχει τίποτα εκτός από σκέτο "Μακεδονία" για τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.
«Η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, η δυτική Βουλγαρία είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Αυτή είναι η μόνη Μακεδονία και δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο.
Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας. Και για αυτό πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε.»
Ζάεφ: «Όλος ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει την Μακεδονία»
Ο ίδιος τόνισε ότι μετά από την Συμφωνία των Πρεσπών για πρώτη φόρα όλος ο κόσμος αναγνωρίζει την «Μακεδονία». «Δεν πρέπει να διχαζόμαστε (για το δημοψήφισμα). Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η «Μακεδονία» εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας. Έτσι πλέον η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, οι πολίτες ζουν σε μακεδονικό έθνος που αναγνωρίζεται από όλους και πλέον η ταυτότητα θα είναι επιβεβαιωμένη και δεν θα γίνει αντικείμενο διαφωνιών ενώ επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται στην «μακεδονική» γλώσσα. Και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό».
Υποστήριξη από τις ΗΠΑ για το δημοψήφισμα
Ο Ζόραν Ζάεφ στην ίδια συνέντευξη μίλησε και με πάρα πολύ θερμά λόγια για τις ΗΠΑ. Όπως τόνισε, οι ΗΠΑ ήταν πάντα στο πλευρό τους, σύμμαχοι ενώ θέλουν και την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ.
Νωρίτερα, είχε υπογραμμίσει την ισχυρή υποστήριξη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Mάικ Πένς, για το δημοψήφισμα αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.  Μία ημέρα μετά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο και ενώ ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Ζόραν Ζάεφ, σε μήνυμά του στο Facebook, τονίζει την αμερικανική στήριξη στο «Ναι», κάνοντας μάλιστα λόγο για μία «στιγμή – κλειδί» για τη χώρα του.
«Η συμφωνία εξασφαλίζει ασφάλεια» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς. Σε ανάρτησή του στο Twitter μετά από τη συνάντηση, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έγραψε:
«Καλωσορίσαμε τον Ζόραν Ζάεφ στον Λευκό Οίκο. Επιβεβαίωσε την ισχυρή υποστήριξη της ιστορικής συμφωνίας για την επίλυση του ονοματολογικού με την Ελλάδα. Η εφαρμογή της συμφωνίας θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περιοχή».
"Εμφύλιος" Τσίπρα-Ζάεφ για τη «μόνη Μακεδονία» 
Οι προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ πως τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα που θα λέγεται «Μακεδονία» βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών προκάλεσαν αναταραχή και τη... διόρθωση του σκοπιανού πρακτορείου.
Ειδικότερα, στο πρακτορείο ΜΙΑ το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης πλέον έχει ως εξής:
«όλοι γνωρίζουμε πως σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα άλλο κομμάτι είναι στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας. Και κανείς ποτέ δεν θα επιχειρήσει να αρνηθεί τη δική μας Μακεδονία. Το προσθετικό “Βόρεια” κάνει διάκριση μεταξύ των περιοχών σε Βουλγαρία και Ελλάδα που αποκαλούνται “Μακεδονία”».
Το πρωτότυπο απόσπασμα: «Το βόρειο κομμάτι της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό κομμάτι της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν θα υπάρχει άλλη στην κόσμο».
Βέβαια, επί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι στη δήλωση του σκοπιανού πρωθυπουργού.


Αποκάλυψη: Πού οδήγησε η μη «αναχαίτιση» των τουρκικών NAVTEX στο Αιγαίο - Τα Διεθνή Χωρικά Υδατα έγιναν... τουρκικά!

Με φαινομενικά «αθώες» ΝAVTEX η Τουρκία έχει ξεκινήσει  να ροκανίζει τη διεθνή θάλασσα του Αιγαίου με δόλιο στόχο να την μετατρέψει σε τουρκική κυριαρχία και επικράτεια, βασιζόμενη στην πλήρη απραξία της ελληνικής κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, με τις NAVTEX 902, 903 και 908/2018, η Τουρκία εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις με πυρά και ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης καθ΄ όλη την περίοδο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2018 σε περιοχή μεταξύ Ρόδου- Καστελόριζου.
Η τουρκική περιοχή δεν καταλαμβάνει  ελληνική κυριαρχία διότι είναι σχεδιασμένη πέραν των 6νμ των ελληνικών χωρικών υδάτων Ρόδου – Καστελόριζου, γεγονός το οποίο επισημαίνει πονηρά η Άγκυρα στις τουρκικές NAVTEX.
Το θέμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται απλό και ακίνδυνο, ωστόσο ο σχεδιασμός της τουρκικής περιοχής (η περίκλειστη κόκκινη περιοχή στον χάρτη) κρύβει πολλές και αλυσιδωτές αντιδράσεις σε βάρος της Ελλάδας.



Όπως φαίνεται στον χάρτη τμήματα της περιοχής των τουρκικών ασκήσεων εισέρχεται 26νμ εντός του FIR Αθηνών και εκτείνεται 37νμ νοτίως των τουρκικών χωρικών υδάτων των 6νμ.
Στο τμήμα αυτό η Άγκυρα δεν έχει καμιά αποκλειστική κυριαρχική αρμοδιότητα, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης που να απορρέει από τη διεθνή νομιμότητα και τις Συνθήκες.
Το τμήμα αυτό της τουρκικής περιοχής καλύπτει διεθνή θάλασσα που κείται νέτος του FIR Αθηνών. Παρά ταύτα η Άγκυρα μετατρέπει αυτή την περιοχή σε τουρκική κυριαρχία  ισχυριζόμενη διεθνώς μέσω των ΝAVTEX ότι αυτή η περιοχή κείται εντός του FIR Κων/πολης, που αποτελεί τουρκική κυριαρχία και επικράτεια.
Και τούτο γιατί ο ICAO, από το 1950 και ΜΟΝΟΝ για την περίπτωση της Τουρκίας αναφέρει σαφώς ότι το  FIR Κων/πολης ορίζεται από τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας.
Με την μονομερή μετατόπιση των ορίων του FIR Κων/πολης δυτικά, καταλαμβάνοντας διεθνή θάλασσα, «καπακώνοντας» τμήμα του FIR Αθηνών και εκμεταλλευόμενη στο ακέραιο τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθορισμό των όριων του FIR Κων/πολης, η Τουρκία επεκτείνει την επικράτεια και κυριαρχία της δυτικά σε βάρος της Ελλάδας.
Στην πράξη η Τουρκία κάνει εφαρμογή του τουρκικού νόμου 24611/12.12.2001, με τον οποίο διχοτόμησε το Αιγαίο στα μέτρα της τουρκικής ΝΟΤΑΜ 714/1974 και το ενέταξε κάτω από τον έλεγχο της Άγκυρας και για Έρευνα και Διάσωση θαλασσίων ατυχημάτων (βλ. Χάρτη).
Λόγω της διαχρονικής ελληνικής αδράνειας το 2010 η Τουρκία πέτυχε να καταχωρήσει τον Οκτώβριο του 2010 το νόμο 24611 στο Διεθνές εγχειρίδιο Έρευνας και Διάσωσης του ΙΜΟ ( Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας) ορίζοντας έτσι το μισό Αιγαίο ως περιοχή της Άγκυρας για θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση.
Η παρούσα τουρκική άσκηση- που δεν είναι και η πρώτη του είδους- έχει βαρύτατες συνέπειες σε βάρος της Ελλάδας, διότι:
α) Με τις ασκήσεις αυτές μεταξύ Ρόδου – Καστελόριζου η Τουρκία μετατρέπει παράνομα τη διεθνή θάλασσα και το διεθνή εναέριο χώρο σε τουρκική κυριαρχία, με αποτέλεσμα η κατευθείαν διαδρομή- πρόσβαση από Ρόδο προς Καστελόριζο να καθίσταται αδύνατη ακόμα και για μεταφορά  επισήμων προσώπων.
Η τουρκική κυριαρχία στην περιοχή, μολονότι είναι άκρως παράνομη τείνει να νομιμοποιηθεί λόγω αδιαφορίας και αδράνειας της κυβέρνησης, αφού μέσα στον χρόνο οι Τούρκοι πέταξαν με τις κλωτσιές από την περιοχή τον τότε υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλη, τον αρχηγό ΓΕΣ και την προηγούμενη εβδομάδα και τη νέα υφυπουργό Άμυνας κα Κόλλια (η οποία για ευνόητους λόγους ούτε κατάλαβε τι της ήρθε στο κεφάλι), με την κυβέρνηση συνολικώς να τρώει Μακεδονικό χαλβά από τα Σκόπια.
β) Η παράνομη επέκταση της τουρκικής κυριαρχίας στην περιοχή της άσκησης  εξαφανίζει την ελληνική ΑΟΖ Ρόδου – Καστελόριζου – Καρπάθου, ακόμα και της Αν Κρήτης ( βλ. Χάρτη) με αποτέλεσμα η τουρκική ΑΟΖ να φτάνει μέχρι τα δυτικά οικόπεδα γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ ακόμα και μέχρι την ΑΟΖ της Αιγύπτου.(σς και μόνον οι χθεσινές τουρκικές δηλώσεις για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ δυσκολία αφήνουν αμφιβολίες για τον τελικό στόχο όλων αυτών των τουρκικών ενεργειών).
Η παρούσα κυβέρνηση, (όπως και όλες οι προηγούμενες μηδεμιάς εξαιρουμένης) δεν αντιμετωπίζει την κάθε τουρκική παρανομία σε βάρος της Ελλάδας κατά τη γένεση της, αλλά αφήνει την επίλυση του προβλήματος, που έχει στο μεταξύ δημιουργηθεί για αργότερα και μάλιστα για .. την επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή για κανέναν και ποτέ , προς τέρψη της Άγκυρας.
Έτσι από το 2015 η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή τη δοκιμασμένη τακτική του τίποτα με αποτέλεσμα η Τουρκία να έχει μετατρέψει από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο περιοχές της διεθνούς θάλασσας σε τουρκική κυριαρχία και να θέτει την ελληνική κυριαρχία νήσων και βραχονησίδων που δεν αναφέρονται ονομαστικώς στις Συνθήκες στα άχρηστα, όπως στις περιπτώσεις της Τζουράφα, Οινούσσες Παναγιά Χταπόδια Μελαμπιούς κ.α.
 
πηγή: pronews

59 σχόλια:

  1. Το αρθρο στη περιγραφη των ειδησεογραφικων στοιχειων ειναι ακριβες. Στο συμπερασμα *Καληνυχτα Ελλαδα* απολυτως λαθος και ισως εκ του πονηρου. Η ΕΛΛΑΣ ειναι κοσμικη εννοια και για να πης *καληνυχτα* πρεπει να σβυση ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ahoy, έχεις απόλυτο δίκιο. Το "καληνύχτα Ελλαδα" εγώ το έγραψα. Και δεν είναι εκ του πονηρου, εκφράζει απλά απογοήτευση για την καταστροφή που γίνεται και δεν κάνουμε γι αυτό τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Toν Μάιο έρχονται εκλογές. Μέχρι τον Μάιο είναι 8 μήνες. Κάνω δημόσια έκκληση στον Cynic Stoic να ξεχάσω όλα όσα μου έκαναν 20 χρόνια (που δεν είναι λίγα) και να κάνουμε ένα κόμμα που θα λέγεται "Πανέλληνες" ή "Υπερ Ελλάδος".
    Και μη βγει τώρα κάποιος να πει...με κόμματα δεν λύνεται τίποτα...το ξέρω αλλά αυτό μπορούμε στην παρούσα φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νέα κόμματα είναι ήδη στα σκαριά...
    https://www.protoselidaefimeridon.gr/?e=makeliosavvatokiriako.JPG&category=politikes&title=Μακελειό&curdate=18/09/22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Κωστα, απογοητευση μονο για το οτι αφησαμε τους Γεννιτσαρους, τα παιδια *Των παιδιων του ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑΤΟΣ* να ανεβουν στην εξουσια. Για ολα τα αλλα που συμβαινουν Οργη και μονον Οργη. Εποντε χειροτερα και την υπογραφη σ* αυτο την εβαλε το Ματι. Μια ακρως Τελετουργικη Ανθρωποθυσια οπως η δολοφονια της Τσαρικης Οικογενειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλά τα λες φίλε μου.
      Πολυ καλά Επίσης ξέρω πώς συμμετείχαν όλοι αυτοί οι οποίοι γνωρίζουμε.
      Φυσικά και πρέπει να αφήσουμε μόνο οργή να μάς διακατέχει για την ώρα και η Νεμεσις-Τισις έρχονται.

      Σας Ευχαριστώ κε Ahoy!

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΑΙ ΑΠΟ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Ζαεφ

    ''Δεν είναι προκλητικός ο Ζάεφ...
    Προκλητικοί είμαστε όλοι εμείς με την αδιαφορία μας.

    Αν αγαπούσαμε ειλικρινά αυτόν τον τόπο θα βγαίναμε σχεδόν 7.000.000 στους δρόμους και στις πλατείες για τα μνημόνια, για τους φόρους, για τις αυτοκτονίες, για την ανεργία, για την Μακεδονία μας, για τους λαθρομετανάστες.

    Δεν αγαπάμε αυτή την χώρα...ποτέ δεν την αγαπήσαμε. Ίσως γιατί ποτέ και κανείς δεν μας έδειξε πως να την αγαπήσουμε. ...

    Τα κόμματα αγαπήσαμε...το συμφέρον μας σε ένα κράτος χρηματοδοτούμενο με δανεικά , στα δύσκολα θυμόμαστε εμφύλιους, παρακαλάμε για στρατιωτικές δικτατορίες, κόκκινους εξτρεμισμούς...Είμαστε ένας κουτοπόνηρος χαζοχαρούμενος λαός όπου τρέμουμε να αντικρύσουμε την πραγματικότητα.''

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΕΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λέτε, αλλά δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Εννοώ το να βάζετε μέσα σε αυτό τον συρφετό.. εμένα, εσάς, όσους γράφουν εδώ μέσα, όσους τρώνε στις πλατείες τα χημικά, όσους έχουν αόρατους μώλωπες από γκλομπ.
      Το να μην μπορεί να υπάρξει συλλογικότητα ανατροπής είναι η πιο ακριβοπληρωμένη μελέτη του συστήματος.
      Αλλά δεν έχει ισχύ για παντα αν δεν υπάρχουν τα μέσα για την αναβάθμιση της. Για την ώρα, έχουν και αυτά τα μέσα οι εχθροί μας. Μόλις εκλείψουν, ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ΑΥΤΌ, τοτε θα δουν το πραγματικο τσουναμι...

      Διαγραφή
  6. Για να μπορέσει η Ελλάδα να υπάρξει ως ανεξάρτητη τους επόμενους αιώνες πρέπει να αναπτύξει οπωσδήποτε βιομηχανία-τεχνολογία-αυτόνομη αμυντική βιομηχανία/όπλα μαζικής καταστροφής, τροφική και ενεργειακή αυτάρκεια.

    Αυτά στο ισχύον Πολίτευμα μπορούν να γίνουν μόνο με ένα κόμμα που θα ψηφιστεί στην εξουσία και θα προχωρήσει την ως άνω ατζέντα ως απολύτως καθοριστική για την επιβίωση μας.

    (Για να μπορέσει δε η Ελλάδα να πρωτοπορήσει στην ανθρωπότητα πρέπει να κάνει βήματα προς τον διαστημικό εποικισμό, την τεχνητή νοημοσύνη, την γενετική, την βιοτεχνολογία, την ρομποτική, την νανοτεχνολογία, τους κβαντικούς υπολογιστές, τις κβαντικές επιστήμες και άλλες τέτοιες πρωτοποριακές επιστημονικές προόδους.

    Για να είναι δε ανάλογα πετυχημένη όσο στο γνωστό αρχαίο παρελθόν θα πρέπει να θεμελιώσει και νέες επιστήμες και τέχνες και θρησκεία που μοιραία αν συμβούν αυτά θα οδηγήσουν και σε νέο μοντέλο πολιτισμού.

    Αυτά όμως εδώ που είμαστε τώρα είναι πολυτέλειες.
    Βασικά μας ενδιαφέρει το πρώτο ενδεχόμενο της ανεξάρτητης ύπαρξης, είναι πρωτεύον.
    Της πρωτοπορίας είναι δευτερεύον).

    https://www.futuretimeline.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΒΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...[ μ-λ ] ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ]...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ μ-λ ]...ΒΟΡΕΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ...ΝΟΤΙΟΣ ΑΝΕΛ...ΤΣΙΠΡΑΣ [ Ο ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ]...ΝΕΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ [ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ]...ΖΑΕΦ [ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ]...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΕΚΑ ...ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ]...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ ΣΑΙΖΟΝ-2 ]...ΤΙ ΝΕΑ [ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ]...CHIPITA [ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ]...SKODA [ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ]...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ΚΛΠ ΚΛΠ..

    ΥΓ. ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΣΒΕΤΚΟ ΖΑΡΚΟ ΖΟΡΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΚΟΥΛΑ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τουλάχιστον έκανε κάτι, μπούκαρε κάπου. Το τόλμησε. Παρήγαγε έργο. Αναμετρήθηκε με τις πιθανότητες και έχασε. His fight is over.

    Kαι επανέρχομαι στο θέμα μας...οι άλλοι θα πηγαίνουν στον Άρη και μεις θα διασκεδάζουμε την ήττα μας γράφοντας ποιηματάκια, βάζοντας βιντεάκια, κάνοντας λάικ στο φέησ και παίζοντας με τις μασέλες μας; Ο Bougas δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτό το δρόμο.

    ΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ. Πριν ο πανδαμάτωρ χρόνος μας νικήσει οριστικά..
    https://www.youtube.com/watch?v=C4826HsDnFg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. " ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΚΟΥΛΑ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ... "

    Ξέχασες να αναφερθείς στο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ...στην εβραϊκή τους καταγωγή.!! Αλήθεια γιατί όλοι αναφέρεστε στην πολιτική τους ιδεολογία...και όχι στην ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ;;; Όλο αυτό το διεθνιστικό σκυλολόϊ των απάτριδων, εβραιόδουλων ξεπουλάει ότι Ελληνικό...και το μνημόνιο όπως και το ξεπούλημα της Ελλάδος είναι όπως το κωλοδάκτυλο, δεν έχει σημασία ποιο χέρι, δεξιό η αριστερό θα το εφαρμόσει...διότι πάντα θα είναι ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ. Πρέπει να καταλάβετε ότι η Λερναία Ύδρα έχει πολλά κεφάλια...κάθε ένα έχει και ένα όνομα-ταμπέλα επάνω π.χ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,Χ.ΑΥΓΗ....ΧΟΥΝΤΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ, ΛΑΜΕ, ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ,ΙΛΟΥΝΙΝΕ κ.λ.π
    Ένα όμως είναι το κεντρικό...που δημιουργεί όλα τα άλλα...και αυτό δεν βρίσκεται εντός του Ελληνικού χώρου.

    Καλό θα ήταν λοιπόν ο διαχωρισμός να γίνεται σε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΗ Έλληνες.!!
    Ο εχθρός μας κυβερνά εδώ και πολλές δεκαετίες.Τόσο η Καννέλη όσο και ο Κασίδιαρης έχουνε το ίδιο αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aγαπητέ Μπουγά γράφεις : " ΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ. Πριν ο πανδαμάτωρ χρόνος μας νικήσει οριστικά.."

    Νομίζω ότι τα κόμματα και τα αποκόμματα τα δοκιμάσαμε με ολέθριες επιπτώσεις πάνω στην πατρίδα και στους Έλληνες.Και μόνο η λέξη κόμμα βγαίνει απο το κομματιάζω, μοιράζω σε μικρά κομμάτια κάτι μεγαλύτερο, ενώ θα έπρεπε να λέμε η ισχύς εν τι ενώσει.
    Αν ένα πολίτευμα (όπως αυτό της υποτιθέμενης Δημοκρατίας) κρίνεται αναποτελεσματικό και ότι χειρότερο για ένα Έθνος όπως το δικό μας στην συγκεκριμένη ιστορική διαδρομή...πρέπει να αλλάζει, και θα αλλάξει ώστε να ταυτίζεται και να υπηρετεί τις ανάγκες του Έθνους....τους στόχους του Έθνους...την ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    Κανένα κόμμα που θα δημιουργηθεί (όσο καλές και αγνές προθέσεις και αν έχει) μέσα σε αυτό το ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , δεν θα έχει την παραμικρή ελπίδα να αλλάξει κάτι.
    Το μόνο που μπορεί να αλλάξει κάτι είναι η Επιλεγμένη Αριστοκρατία δηλαδή η Επιλογή των Αρίστων, οι οποίοι θα ηγούνται σε επιτελικές θέσεις , και θα είναι οι Άριστοι για αυτές τις θέσεις...όχι γιατί θα έχουν διοριστεί από κάποιο μπάρμπα που έχουνε σε μεγάλη θέση η λόγο εκλογής από την οχλοκρατία, αλλά επειδή θα έχουν τις ικανότητες και την ΑΞΙΑ να ηγηθούν στην σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα...που δεν ξέρει και δεν μπορεί να αποφασίζει για τις ανάγκες του έθνους....όλοι αυτοί δηλαδή που σήμερα πάνε και ψηφίζουν τα διάφορα κόμματα...και έχουμε φτάσει στα σημερινά χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αετέ δεν διαφωνώ κάπου. Προφανώς το πολίτευμα είναι ακατάλληλο και πρέπει να αλλάξει.
      Το φωνάζω από το 2009.
      Αλλά όταν ανοίγει μια τέτοια συζήτηση επισέρχεται αμέσως και θέμα νομιμότητας ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ που μιλάνε με ευκολία για αλλαγές, αγνοώντας παντελώς την θωράκιση της Πολιτειας, καθόσον το Σύνταγμα δεν επιτρέπει αλλαγή του πολιτεύματος τουλάχιστον σε θεμελιώδη θέματα. Επειδή το χω ψάξει, το μάξιμουμ που μπορεί να φτάσει αυτό το Σύνταγμα που έχουμε είναι Προεδρική δημοκρατία και άμεση δημοκρατία με ερωτηματικό, μετά από εθνοσυνέλευση βέβαια. Αριστοκρατία και άλλα πολιτεύματα πρέπει να γίνει επανάσταση, δηλαδή βίαια κατάργηση του μηχανισμού της Πολιτείας (νομικού και λειτουργικού). Αυτοί που υπηρετούν σε διάφορες θέσεις, σώματα ασφαλείας, δικαστήρια κτλ το πρώτο που ορκίζονται είναι πίστη στο σύνταγμα και στους νόμους. Έτσι είναι δομημένο το κράτος.
      Δεν είναι σωστό να παρασυρθούμε δημόσια σε τέτοιες συζητήσεις. Το ότι πρέπει να αλλάζει ένα πολίτευμα εγώ συμφωνώ, αλλά δεν συμφωνεί ο ποινικός κώδικας αφού όποιος στερεί την εξουσία από τον εκλεγμένο πρωθυπουργό ή Πρόεδρο της Δημοκρατίας διαπράττει στάση και εσχάτη προδοσία με ισόβια ποινή.

      Ένα κόμμα είναι το μόνο εργαλείο στην υπάρχουσα πολιτειακή κατάσταση. Δεν υπάρχει άλλο εργαλείο. Εάν καταφέρει με κάποιο τρόπο να γίνει κυβέρνηση, μπορεί να κάνει αλλαγές πολύ πιο εύκολα και χωρίς να χρειαστούν επαναστάσεις και πραξικοπήματα ή άλλες τέτοιες ιστορίες.
      Και μη νομίσεις ότι μιλάω αντεπαναστατικά. Απλώς δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για να εξετάσουμε τα άλλα ενδεχόμενα.

      Διαγραφή
  12. Μπουγά εσύ που έχεις νομίζω μια επιτυχημένη πορεία στα οικονομικά, είσαι από τους λίγους που ΔΕΝ θα έμπαιναν στην πολιτική για τη μάσα. Υψηλή κλασσική νοημοσύνη έχεις, αν αναπτύξεις και κοινωνική νοημοσύνη, που υπάρχουν τρόποι γιατί αυτή δεν είναι στα γονίδια, αν δηλαδή μάθεις να μπαίνεις στο νου των άλλων ατομικά ή μαζικά, κάτι μπορεί να γίνει. Λέγεται πως ο Trump έχει εξαιρετικά υψηλή κοινωνική νοημοσύνη, επιβίωσε δύο πτωχεύσεις και θυμάμαι πριν καμιά 25αριά χρόνια ήταν περίπου πρότυπο σε κάποια βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, μετανοιώνω που δεν τον έψαξα αρκετά από τότε.

    Για το πνευματικό κομμάτι τι προτείνεις Μπουγά; Εκεί είναι το πραγματικό frontier αν θες να ξέρεις. Εκεί είναι που μας ρίχνουν στ' αυτιά οι Ρώσοι και οι σλάβοι μελλοντικά αν πιστέψουμε κάποιες προφητείες. Μαθαίνω ότι ο Πούτιν και κάποιοι από την ομάδα του ασχολούνται ΚΑΙ με spiritual πολεμικές τέχνες. Κάτι σαν remote viewing και remote influencing πολύ πιο προχωρημένο από τα δημοσίως γνωστά. Γι αυτό και τους παίζουν τόσο αποτελεσματικά τους άψυχους ψυχοπαθείς της Δύσης. Με τη βοήθεια ΚΑΙ του τριαδικού Θεού να μην ξεχνάμε.

    Κάποιοι πάμπλουτοι που θέλουν να συνδέσουν τον εγκέφαλό τους με το διαδίκτυο ή να ζήσουν μετά θάνατον ως τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ αποπροσανατολισμένοι για τους εξής λόγους:

    Πρώτον γιατί είμαστε αθάνατες ψυχές που φοράνε σάρκινο χιτώνα και δεν ταυτιζόμαστε πνευματικά με τον εγκέφαλο. Πάει να πει, οποιαδήποτε προσομοίωση του εγκεφάλου θα μιμείται μόνο την προσωπικότητα και τις γνώσεις, όχι τον πυρήνα της ύπαρξης που είναι θείος και υπάρχει με ή χωρίς τον εγκέφαλο.

    Δεύτερον γιατί έχουμε ήδη πρόσβαση σε όλη τη γνώση που υπήρξε, υπάρχει, και θα υπάρξει στο σύμπαν, μέσα από ένα κανάλι χαμηλού bandwidth προς το παρόν αλλά απείρως ισχυρότερο από το διαδίκτυο: είμαστε ήδη καλωδιωμένοι στη βάση δεδομένων του μάτριξ και είναι θέμα εκπαίδευσης η εστίαση σε συγκεκριμένα δεδομένα με τα πρωτόκολλα του remote viewing και άλλες μεθόδους.

    Έχουμε και τη δυνατότητα να λυγίσουμε το σύμπαν μέσα από bias σε τυχαία γεγονότα, που το κάνουμε ήδη εν αγνοία μας όταν υπάρχει ισχυρή θέληση ή ακριβέστερα πρόθεση. Ψάξτε την Κορίνα Λυμνιούδη και τον Παναγιώτη Σεντέρη. Αυτοί έτσι και εκπαιδεύσουν αρκετό κόσμο "θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς". Φανταστήτε μια πολιτική ομάδα στην οποία δεν μπορούν να κάνουν διείσδυση πράκτορες γιατί εντοπίζονται αμέσως. Άπαιχτοι.

    Βέβαια οι πνευματικοί άνθρωποι δεν κυνηγούν την εξουσία και το χρήμα (και οι μεγαλοπαπάδες με τις μερσέντες σαφώς δεν είναι πνευματικοί άνθρωποι εννοείται). Οπότε απίθανο να δούμε τον Σέντερη και τους μαθητές του σε κόμμα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      συμφωνώ με τις παρατηρήσεις κ τα συμπεράσματα σου.

      Διαγραφή
    2. Γιώργο δεν είμαι πετυχημένος στα οικονομικά για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Φιλοδοξώ να γίνω στο άμεσο μέλλον.

      Σίγουρα το πνευματικό είναι το απόλυτο frontier αφού και ο υλικός κόσμος είναι μια ψευδαίσθηση. Απλώς αναφέρομαι σε πιο απτά θέματα σχετικά με την επιβίωση του έθνους μας θεωρώντας τα πνευματικά πολυτέλεια εδώ που βρισκόμαστε.

      Δηλαδή αν μου έλεγες τι χρειάζεται τώρα η Ελλάδα εργοστάσια, δικό της νόμισμα, δική της πολεμική βιομηχανία, πρωτογενή παραγωγή, διατροφική αυτάρκεια, ενεργειακή αυτάρκεια, απεγκλωβισμό από νεοταξικούς σχηματισμούς (ΕΕ-ΝΑΤΟ) ή πνευματική εξέλιξη... θα σου έλεγα ότι χρειάζεται επειγόντως τα πρώτα.

      Στο θέμα της πνευματικής εξέλιξης μπορούν να δοκιμαστούν πάρα πολλά, από αρχαίες πρακτικές από όλες τις πνευματικές σχολές, μέχρι από πειράματα παραψυχολογίας του 20ου αιώνα...μέχρι οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει τις εσωτερικές δυνατότητες του ανθρώπου. Μια πραγματική ελληνική Πολιτεία οφείλει να δουλέψει σοβαρά σε αυτούς τους τομείς αλλά ΑΦΟΥ πρώτα λύσει ή έστω βάλει σε μια καλή πορεία τα της επιβίωσης της.

      Τι να την κάνω την πνευματική ανέλιξη όταν για να τραφεί ο πληθυσμός εισάγουμε κρέας από τη Γαλλία? Τι να την κάνουμε την πνευματική εξέλιξη αν σε έναν πόλεμο μετά από μια βδομάδα μας τελειώσουν τα πυρομαχικά και πρέπει να παρακαλάμε τους ξένους να μας στείλουν? Τι να την κάνω την πνευματική ανέλιξη όταν πληρώνω με πραγματική εργασία και πλούτο το αεριτζίδικο δολλάρια (μοχλεύμενο επί 10) και το αεριτζίδικο ευρώ (μοχλευμένο επί 3)?

      Βλέπεις τι λέει και ο Τραμπ...πρώτα να φτιάξουμε την οικονομία.

      Προέχουν άλλα θέλω να πω.

      Διαγραφή
    3. "Λέγεται πως ο Trump έχει εξαιρετικά υψηλή κοινωνική νοημοσύνη, επιβίωσε δύο πτωχεύσεις"

      Προσωπικά είμαι θαυμαστής του Τραμπ περισσότερο σαν προσωπικότητα και επιχειρηματία και λιγότερο σαν πολιτικό τον θαυμάζω . Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν οι εβραϊκές τράπεζες να του δώσουν νέα δάνεια θα έμενε μόνιμα πτωχευμένος. Έχει γραμμάτια να ξεχρεώσει απέναντι στους εβραίους.

      Διαγραφή
    4. ΟΚ. Εγώ δεν λέω για πνευματική ανέλιξη όπως την εννοούν οι νεοεποχίτες αλλά για πόλεμο με πνευματικά μέσα. Πχ κατασκοπία με πνευματικά μέσα. Πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του εχθρού με πνευματικά μέσα. Εντοπισμός στρατηγείων τρομοκρατών με πνευματικά μέσα, προς επαλήθευση με συμβατικά μέσα. Κι ακόμα δεν είπα τίποτα. Υπάρχει και το remote influencing. Βλέπε "men who stare at goats". Αμερικανοί στρατιώτες προσπαθούσαν να προκαλέσουν ανακοπή καρδιάς σε κατσίκες με πνευματικά μέσα. Κουνάει την κεφάλα της η Κλίντον σαν ξεχαρβαλωμένη και οι γιατροί ξύνουν τα δικά τους τα κεφάλια. Ένα ελαφρώς άστοχο παράδειγμα είναι αυτό και μόνο, δεν νομίζω να της προκάλεσαν τίποτα οι Ρώσοι. Φυσικά μελετούνται και αντίμετρα. Γι αυτό και η αναλογία με τις πολεμικές τέχνες παραπάνω.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    5. Kαταλαβαίνω τι λες Γιώργο. Ψυχοτρονική. Όλα αυτά remote viewing, ψιονικές καταστάσεις κτλ είναι εφικτά.

      Και το θέμα της αειζωίας μπορεί να ψαχτεί με βάση όμως τη γενετική και όχι την τεχνολογία.
      Στην Αμερική οι techies έχουν πάθει τώρα τελευταία εμμονή με την αθανασία πιστεύοντας ότι η συνείδηση εδράζεται στον εγκέφαλο (λανθασμένη πίστη σύμφωνα με τις αρχαίες πνευματικές σχολές)
      https://www.youtube.com/watch?v=KscnT6FxMIQ

      Εμείς θα μπορούσαμε να το ψάξουμε το θέμα σε άλλη βάση, πιο φυσική
      http://ergdhmerg.freeforums.net/thread/87/

      Διαγραφή
    6. Όχι φίλε, αυτά που λέω δεν είναι ψυχοτρονική ούτε ψιονικά, δεν χρησιμοποιούν τίποτα ηλεκτρονικό αυτοί. Μόνο τη συνειδητότητα. Υπάρχει και ένα βίντεο από ένα από τα πιο γνωστά άτομα στο χώρο αλλά είναι μακρύ και απευθύνεται σε άτομα που ήδη ξέρουν remote viewing.

      https://www.youtube.com/watch?v=-8EdGxtCx5E

      Για την αθανασία έχω αμφιβολίες αν είναι κάτι επιθυμητό, είτε για μας είτε σε ένα υποθετικό μελλοντικό κράτος Ελλήνων. Κάποιοι σίγουρα θα το προσπαθήσουν και μπορεί να το πετύχουν. Αν ζούσε ακόμα ο Τσώρτσιλ, δεν ξέρω αν αυτό θα ήταν καλό για το κράτος της Βρετανίας; Οι παλιές γνώσεις συχνά είναι εμπόδιο για την απόκτηση νέων. Ακόμα και για 30χρονους.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    7. Και που 'σαι Μπουγά. Τα forum έχουν κάποια πλεονεκτήματα αλλά δεν θα αισθανόμουν άνετα στο συγκεκριμένο που προτείνεις. Όπου ανά πάσα τρώμε όλοι μπαν όπως φάγαμε από το μπλογκ και χάνονται και τα γραπτά μας. Θα μου πεις και το μπλόγκερ άμα θέλει μας πετάει έξω και κρατάει τα γραπτά μας για την πάρτη του για όποια τριγράμματη υπηρεσία τα ζητήσει. Αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου απίθανο.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  13. Σύγχρονοι Εφιάλτες: Η λίστα της ντροπής – Μνημεία, στρέμματα γης και δεκάδες δημόσια κτήρια στους δανειστές-δυνάστες – «Βράζουν» οι τοπικές κοινωνίες
    Δημοσίευση: 23 Σεπτεμβρίου 2018, 10:07 πμ
    ☆ ☆ ☆
    Ξεπουλάνε τα πάντα στους δεινάστες-δανειστές οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ιστορία χιλιάδων ετών. Μνημεία και τόποι όπου έχουν χυθεί τόνοι αίματος από τους προγόνου μας για να τα υπερασπιστούν. Τι άλλο μένει λοιπόν να κάνουν; Πως θα επιτρέψουμε αυτές τις κινήσεις;

    Οι τοπικές κοινωνίες βράζουν...
    Οι αποκαλύψεις έρχονται σαν χιονοστιβάδα και πραγματικά, όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.
    Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και άλλες περιοχές είναι ήδη στο πόδι. Τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ προκαλούν ανησυχία...αν οχι ανατριχιλα..!!!
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ....ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    πηγη : pentapostagma.gr
    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεταξύ μας τώρα, μπορώ να κατανοήσω την θλίψη των γειτόνων .
    Ντρέπονται για την καταγωγή τους και θέλουν να κλέψουν δόξα ιστορία γλώσσα.
    Έχουν να επιδείξουν το σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ
    Ντρέπονται και αναζητούν έν-δυμα.
    Ντρέπονται και χώνονται ποιό βαθειά σε ξεφτιλιές τύπου ματσεντονίγια.
    Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία ειδικά την νεώτερη που τέτοιοι ντροποαπόγονοι έκαναν χειρότερα απ΄τους προγόνους τους ίσως για να αποδείξουν την παροιμία που λέει " το μήλο κάτω απ΄την μηλιά θα πέση " ( το ση με ήτα καθόσον υποτακτική και κάθε υποτασσόμενος ηττάται ψυχή τε και σώματι)

    Ετυμολογία: Ζόραν σημαίνει ζωηρός - ζόρικος - τζόρας.

    Όμοίως και τα άλλα κλεφτρόνια Άγγλοι Γάλλοι Ολλανδοί Γερμανοί, μουσεία με κλεμμένα αγάλματα.

    Είναι αυτοί που μας λένε απολίτιστους.
    Ααααμέ τι νομίζεις; Γάτος α-γαπάει ( το π με μ ) ( το α εκ του αερο... ) και γάτος σκούζει.
    Ουστ ρε άχρηστοι.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνέλληνες ακόμα κάποιοι από εσάς ασχολείσθε με κόμματα; Μετά από όλα όσα είδαμε και βλέπουμε αιώνες τώρα άμα τη υπάρξει του Ελληνικού -κατ'ευφημισμόν πάντα - κράτους;
    Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι οφείλουμε άπαντες οι Ελληνες να αφήσουμε μην πω να προσευχηθούμε να καταστραφεί, να καεί συθέμελα αυτό το μόρφωμα κράτος ελλάς για να σωθεί το Εθνος των Ελλήνων. Μόνο έτσι θα σωθούμε αντί να θέλουμε ως ο κατά τα άλλα σωστός Κος Μπουγάς να αντιδράσει ειρηνικά δημιουργώντας κάτι που έχει αποτύχει και φυσικά θα αποτύχει είναι κάτι σαν να βάζουμε πλάτη στα ερείπια για να σώσουμε ή να διατηρήσουμε τι; Οπότε κάνουμε πίσω γνωρίζοντας, αφήνουμε εμείς οι Ελληνες, το επαναλαμβάνω να καταστραφεί αυτό μαζί με όλους και όλα όσα το αποτελούν, όλη αυτή τη βρώμα και δυσωδία που σωστά βγήκε έξω και βγαίνει συνεχώς και κοιτάζουμε να επιβιώσουμε - ως ο Εργδημεργ έλεγε - έως ότου έρθει η ώρα των Ελλήνων. Είναι νομοτελειακό δεν το βλέπετε μαζί με την καταστροφή του κράτους που ζούμε την τελευταία φάση να πάνε μαζί άπατα όλα τα σκουπίδια που το αποτελούν είτε το έχουν δημιουργήσει. Είτε αυτά λέγονται - τα σκουπίδια εννοώ - οβριοί, μασόνοι, καμπάλ, νεοταξίτες και όπως αλλιώς, είτε πολιτικοί υπάλληλοι των προηγουμένων, είτε λαθροτέτοιοι είτε αναρχοβρωμιάρηδες είτε ελληνοποιημένοι πληθυσμοί από παλιά χρόνια θα πάνε μαζί του.
    Μόνο με φωτιά καθαρίζει αυτό το πράγμα. Αφήστε το να καεί ωρέ Ελληνες γιατί αυτό δεν είναι η Ελλάς των Ελλήνων. Πάψτε να βάζετε πλάτη είτε να σκέφτεστε ειρηνικές λύσεις που φυσικά τα ερπετά είτε θα αφανίσουν είτε θα ελέγξουν άσκοπο και μάταιο. Ούτε θέλω να φύγει ο ανθός των Ελλήνων σε μία αντιπαράθεση με τις δυνάμεις κατοχής τζάμπα. Αφήστε να καεί πραγματικά και πνευματικά για να ρθει η κάθαρση και η νέα αρχή η υγιής και υπέρ των Ελλήνων και του έθνους μας.
    Αυτό πιστεύω και εύχομαι να μην προσέβαλα κανέναν.
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανέναν δεν νομίζω ότι προσεβαλες αγαπητέ δπ.
      Μια χαρά είναι οι απόψεις σου!

      Διαγραφή
  16. Κώστα αφιερώνω σε σένα και σε όλους τους Ελληνες
    Ψυχή μου, μη λυγίζεις(ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...!!!!!!!!!!!) - Σταμάτης Σπανουδάκης
    https://youtu.be/b1wbj4EYc9A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ!
      Θα πάω στην συναυλία τον Οκτώβριο.

      Διαγραφή
  17. Αγαπητε Μπουγα εχεις μυαλο, και το εχω πει στο Κωστα σε καποιο σχολιο μου παληα. Παρακολουθουσα επισης τα σχολια σου στο Εργολαβο. Δεν γνωριζω τον επιστημονικο χωρο με τον οποιον ασχολεισαι. Σε μια αναρτηση του Διοδοτου οτι ο Τραμπ προκειται να ανακτηση την FED, εκανες ενα σχολιο χρησιμποιωντας τον ορο *ΜΟΧΛΕΥΣΗ* και ως εκ τουτου ειναι αδυνατον να ανακτηθη η FED. Σημειωνω και το σημερινο σχολιο σου περι ενος κομματος και δεν μπορω να αποφυγω τη σκεψη οτι μαλλον κινεισε εντος της πλεκτανης που στηθηκε εδω και διακοσια χρονια απο τους Σιωνιστες της δημιουργιας επιστημων οπως οικονομολογια, ψυχολογια, πολιτικη επιστημη, κ.α. Αυτο ηταν απαραιτητο γι* αυτους να γινη για να ξεπερασουν την ανυπερβλητη αρχαιοελληνικη σοφια. Τιποτα απο τα προαναφερθεντα δεν εινα επιστημες. Ειναι τεχνες ΒΟΥΝΤΟΥ που εξυπηρετουν μονο τον Μαγο του χωριου και οι χωριατες τρεχουν καθε μερα για κυνηγι για να φαη αυτος πρωτα το καλυτερο μεζε και αν μεινη κατι να φανε αυτοι. Παμε λοιπον στη FED. Με την προυποθεση οτι ενας Προεδρος εχει πισω του εκατο τοις εκατο την Σια και τον Στρατο ειναι πανευκολο. Απλα σηκωνει το τηλεφωνο και τους ανακοινωνει οτι απο σημερα η γη δεν σας χρωσταει τιποτα και χαρτονομισμα θα εκδιδη το Κρατος. Παμε τωρα στο αλλο. Προς θεου οχι κομμα. Την χολερα που εσπειρε στη γη η καταραμενη Γαλλικη Επανασταση. Ηγετη και μονον. Τον Αριστο των αριστων κατ* Αριστοτελη, ο οποιος ειχε συλλαβει την Συμπαντικη παρουσια του ανθρωπου επι της γης στην ολοτητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πρώτο μέρος του σχόλιου σας κε Ahoy, ήταν σαν να διάβαζα τον Εργοδότη. Και συμφωνώ! Πιστεύω πως συμφωνεί και ο ΜΠΟΥΓΑΣ εν μέρει.
      Στο δεύτερο μέρος του σχόλιου σας είναι σαν να διαβάζω εμενα. Πάντοτε υπέρ της εξευρεσεως πανσοφου ηγέτη αρχηγού, "πρώτου αισυμνητη", "αυτοκρατορος", "πρώτου των Αριστων", ..Όπως κι αν τον πεις..

      Διαγραφή
    2. "Με την προυποθεση οτι ενας Προεδρος εχει πισω του εκατο τοις εκατο την Σια και τον Στρατο ειναι πανευκολο"

      Nαι, αλλά δεν τα έχει. To deep state στην Αμερική δεν ελέγχεται από τους προέδρους. Και η Αμερική δεν έχει μία μυστική υπηρεσία αλλά καμιά 20αρια. Αν πάρει να σηκώσει το τηλέφωνο στους πανίσχυρους τραπεζίτες και πει "από σήμερα δεν χρωστάμε τίποτα" είναι θέμα ημερών ο εμφύλιος στην Αμερική.

      Σχετικά με τα του αρίστου ηγέτη παραμένει το πρόβλημα ποιος θα τον αναγνωρίσει ως άριστο και πως θα επιβληθεί, με ποια διαδικασία. Με ευκολία βλέπω μια νοοτροπία να αναπαράγεται στο διαδίκτυο ειδικά τα τελευταία χρόνια (δεν αναφέρομαι σε σένα ahoy, γενικά μιλάω) με καταστροφολογικά και εσχατολογικά survivalism στοιχεία. Δηλαδή θα διαλυθούν τα πάντα και ΜΕΤΑ θα έρθουν υποτίθεται οι άριστοι Έλληνες. Αοριστίες και γενικότητες που δεν απαντάνε σε κανένα από τα προβλήματα αλλαγής πολιτεύματος. Το μόνο που θα συμβεί αν τα πράγματα φτάσουν σε τέτοιο βαθμό διάλυσης θα είναι η ακόμα μεγαλύτερη αυταρχικότητα του κράτους εις βάρος μας και όχι η διάλυση του.
      Τα κράτη δεν διαλύονται έτσι εύκολα με ευχολογικού τύπου προσδοκίες. Είδατε στη Συρία έγινε ο χαμός και το κράτος συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Στη Ρωσία το 90 διαλύθηκαν όλα αλλά οι βασικές δομές του κράτους συνέχισαν. Και μη ξεχνάτε ότι το κράτος είναι ο μόνος μηχανισμός που έχει το προνόμιο να ασκεί βία χωρίς να υπόκειται σε κανένα έλεγχο. Δεν λέω ότι είναι απίθανο να διαλυθεί η Ελλάδα και μετά να αναλάβουν οι άριστοι, αλλά κανείς που τα λέει αυτά δεν υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο θα συμβεί αυτή η αλλαγή. Αυτά τα ακούω από τη δεκαετία του 90 κι όλο έρχεται αυτή η αόριστη αλλαγή και ποτέ δεν φτάνει και η παρακμή συνεχίζεται κανονικότατα. Για να γίνουν τέτοιες επαναστατικές αλλαγές πρέπει κάποιοι να τις προετοιμάσουν δεκαετίες πριν, αυτό λένε τα ιστορικά πεπραγμένα, πχ Οκτωβριανή επανάσταση. Να διαλυθεί το κρατος, να γίνει επανάσταση απ το πουθενά και κάποιοι να καταλάβουν την εξουσία χωρίς να είναι βαλτοί, αλλά να είναι οι όντως άριστοι και ο άριστος ηγέτης...μάλλον ευχολογικό ακούγεται.

      Προσωπικά δεν βλέπω κανένα στοιχείο που να συνηγορεί ότι υπόκειται διάλυση του ελληνικού κράτους...αντιθέτως όλα συνηγορούν ότι θα φτωχοποιηθούμε παραπάνω όπως φτωχοποιήθηκαν όλοι οι λαοί στα πρώην ανατολικά κράτη και δεν άνοιξε μύτη. Μακάρι να κάνω λάθος.

      Διαγραφή
    3. Κώστα εκεί που διαφωνώ είναι όταν νομίζουμε ότι όλα τα προβλήματα της Ελλάδος μπορούν να λυθούν με λογική του χάους. Και χάος να επέλθει πάλι εις βάρος μας θα είναι και όχι υπερ μας.

      Διαγραφή
    4. Εντάξει Μπουγα,το έθεσες πολύ επιδέξια. Δεν θα διαφωνήσω.
      Εξακολουθώ να προσδοκώ παντως..ουρά σπέσιαλ αχλαδας...

      Διαγραφή
  18. Αμερικανοί Πεζοναύτες προσκύνησαν στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες
    Από Γιαννης -23/09/2018

    19 Αμερικανοί πεζοναύτες, εν ενεργεία και απόστρατοι, διανύοντας 378 χλμ μέσα σε οκτώ ημέρες, σαν να πραγματοποιούσαν τάμα, με δέος, έζησαν βήμα-βήμα τη διαδρομή Σπάρτη-Θερμοπύλες, την επική πορεία που έκαναν πριν από 2.500 χρόνια ο σπουδαίος βασιλιάς της Σπάρτης και οι 300 γενναίοι συμπολεμιστές του.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, στη διαδρομή υπήρξαν δύσκολες στιγμές που ένιωθαν ότι είχαν φτάσει στα όριά τους. «Είναι χειρότερα και από την εβδομάδα της κόλασης», αστειεύτηκε κάποιος αναφερόμενος στη θρυλική εκπαίδευση των Αμερικανών πεζοναυτών. Ειδικά μετά την πέμπτη ημέρα, εξαντλημένοι και με πόδια τραυματισμένα, κάποιοι ανακοίνωσαν πως θα σταματούσαν.

    «Ένας μάλιστα είχε ανεβάσει πυρετό και ο γιατρός τού συνέστησε να συνεχίσει με το συνοδευτικό αυτοκίνητο. Και όμως, στις πέντε το επόμενο πρωί ήταν όλοι εκεί. Όλοι έχουμε αποθέματα δύναμης που δεν γνωρίζουμε», εξηγεί ο Λανς Κάμινγκς, βετεράνος πεζοναύτης. «Βοήθησε πως είχαμε στην ομάδα τον Κάιλ που είναι τετραπληγικός και έκανε τη διαδρομή με το ποδήλατό του χωρίς καμία άλλη βοήθεια. Όταν βλέπαμε εκείνον να μην το βάζει κάτω, δεν υπήρχαν περιθώρια για γκρίνια ή παραίτηση», συμπλήρωσε. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της «Κ».

    Οι Αμερικανοί ήταν εμφανώς καταπονημένοι στον τερματισμό. Όταν έφτασαν στο μνημείο έριξαν στην πλάτη τους μια αμερικανική και μια ελληνική σημαία και περπάτησαν μέχρι το Άγαλμα του Λεωνίδα. Εκεί, φώναξαν με ενθουσιασμό «Μολών λαβέ» σε σπαστά ελληνικά και φωτογραφήθηκαν γεμάτοι χαρά και ικανοποίηση, δηλώνοντας θαυμαστές των τριακοσίων Σπαρτιατών. «Ήταν μια συγκινητική στιγμή για όλους», θα πει αργότερα ο Κάμινγκς. «Μέσα από αυτή τη διαδρομή αγαπήσαμε την Ελλάδα, μάθαμε ακόμα περισσότερα για την ιστορία και την κουλτούρα σας και βέβαια πετύχαμε το στόχο μας». Το προηγούμενο βράδυ είχαν μάθει πως είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 300.000 δολάρια που θα δοθούν σε οικογένειες πεζοναυτών που έχουν ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε Κωστα, ολη η μεγαλη παρεα του Διοδοτου, του Διηνεκη, του Εργολαβου, του Αυτολυκου δεν εισαστΕ μονοι στη Γη. Αυτος εδω μιλαει για ΠΛΕΙΑΔΕΣ.

    https://twitter.com/KookaJD?lang=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ευχαριστώ, θα μπορεσω να το δω αύριο το απόγευμα.

      Διαγραφή
  20. Παρακαλώ τον αδελφό ευ-στρατιώτη να πάρει θέση έτσι και αλλιώς την θέση που θα πάρει συνφωνο και επαυξάνω μαζί του καλησπέρα Κώστα καλώς ήρθες στη μάχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα στον καλό φίλο!
      Με τη σειρά μου..συμφωνώ κι επαυξάνω στο ότι ο Ηγέτης Πούτιν έχει τους λόγους του για τις λυκο-φιλίες με τους Τουρκους.

      Διαγραφή
  21. Αγαπητε Μπουγα σ* ευχαριστω για το σχολιο σου. Οι Αμερικανοι παλευουν για την Ελευθερια τους απο το 1775 οταν ο Πατρικ Χενρυ φωναξε μεσα στην εκκλησια του Αγιου Ιωαννη στο Ριτσμοντ, Βιρτζινια Give me Liberty or Give me Death. Στη συνεχεια τη σκυταλη πηραν οι Τζακσον και Τζεφερσον και φτασαμε στον Κενεντυ. Ο Τραμπ περπαταει στ* αχναρια τους και δεν ειναι μαριονετα. Επιπροσθετως εχει μια αβαντα που δεν ειχε ποτε ο Κενεντυ. Περιβαλλεται απο ανθρωπους ισχυος και γι* αυτο δινει τη μαχη εναντιον της συμμοριας πατρος Μπους μεχρι Ομπαμα με μεγαλο σθενος. Ειναι η τελικη μαχη. Η αποψη μου. Η Cabal χανει.
    Στην Ελλαδα τωρα. Οταν εδολοφονηθη ο Μεγας Αλεξανδρος ο Ελληνισμος αλλαξε παιχνιδι. Απο offence παιζει defence. Σε αυτο το ειδος πολεμου ουτε ορατες ηγεσιες υπαρχουν ουτε στρατηγικη ουτε τακτικη. Προεχει να μη σκοτωθης και περιμενεις τη στιγμη για την τελικη μαχη για ναπαρης την Πατριδα σου πισω. Δεν σωνεται η Ελλαδα με το να δεχθη να παιξη παιχνιδι με τις συνταγες του εχθρου. Δημοκρατιες, καθεστωτα και αλλες μπουρδες, διοτι τοτε παραδεχεσε ολοκληρωτικη ηττα και δεν θελεις πλεον πισω αυτα που εχασες. Η Ελλαδα ειναι ορθια και παλευει. Εαν ειχε πεθανη ο Πρθενωνας θα ειχε μετατραπη σε αμμοκονιαμα και η επιγραφη πανω απο την πορτα του κεντρικου κτηριου του Πανεπιστημιου του Εδιμβουργου σε σχημα ημικυκλιου θα ειχε σβησει. Η επιγραφη. ΔΙΠΛΟΥΝ ΩΡΩΣΙΝ ΟΙ ΜΑΘΟΝΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Αλλα και στο σχολιο 10.12 βλεπουμε Αμερικανους Πεζοναυτες να κλινουν το γονυ στο αγαλμα του Λεωνιδα. Η Ελλαδα ζει και μαχεται να φερη το πολιτιμο της πισω. Δεν ειναι ευχολογιο η ΚΑΡΤΕΡΙΑ ειναι επιλογη. Κλινω με μια Ρωσσικη παροιμια. ΒΙΑΣΥΝΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΥΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αhoy δεν διαφωνώ με την ρωσική παροιμία αλλά υπάρχει καιρός του σπείρειν και καιρός του θερίζειν. Είναι λάθος να νομίζουμε ότι ο χρόνος λειτουργεί οπωσδήποτε υπέρ μας, μπορεί να λειτουργεί και εναντίον μας.

      Αν κρίνουμε την κατάσταση της χώρας ψυχρά σε όλους τους τομείς θα δούμε ότι από ένα σημείο και μετά δεν θα μπορεί πλέον να υπάρξει ανόρθωση εθνοκεντρική, όσο καλές προθέσεις και να υπάρχουν. Και μόνο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού να το δούμε…πιστεύετε ότι οι νέες γενιές, κάτω των 40 έχουν κανέναν πόνο να σώσουν την Ελλάδα? Ελάχιστα τους απασχολεί.
      Ήδη η διείσδυση του ξένου κεφαλαίου και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός, η αλλοτρίωση που έχει κάνει η ΕΕ παντού από αγροτική παραγωγή, παραγωγικό ιστό (το 80% των βιομηχανιών έχει πουληθεί στους ξένους), λιανικό εμπόριο (πχ lidl-ελάχιστες επιχειρήσεις έχουν μείνει σε ελληνικά χέρια) μέχρι νοοτροπίες (γενιά του Εράσμους,) και η αλλοτρίωση της νέας τάξης (gadgets, social media, παγκόσμια κουλτούρα-γενιά του ίντερνετ/ mtv δεκαετίας 90 κτλ) είναι τόσο μεγάλες που λίγα χρόνια να περάσουν ακόμα θα είναι αδύνατον να αναστραφεί.
      Τα δε αποτελέσματα του πολιτιστικού ιμπεριαλισμού τον οποίο υφιστάμεθα από τη μεταπολίτευση και μετά από την Ευρώπη και τη Νέα Τάξη έχουν πιάσει τόπο στους Έλληνες κάτω των 40, σε σημείο που να θεωρούν την Ελλάδα μια μικρή επαρχία της Ευρώπης και του παγκόσμιου χωριού και όχι μια πάλαι ποτέ κοσμοκρατορία όπως την θεωρούμε εμείς. Μιλάμε για γενιές που δεν είναι πλεον σε θέση να δουν την ελληνικότητα, τι είναι αυτό που τους διαφοροποιεί και κυρίως τους ξεχωρίζει. Και κυρίως γενιές χωρίς μορφωτική βάση σε θέμα ελληνικού πολιτισμού. Φοιτήτριες φιλολογίας να μην ξέρουν πως αρχίζει η Ηλιάδα, μιλάμε για τέτοιο επίπεδο.
      Επίσης η κρίση των τελευταίων 10 ετών αντί να βελτιώσει τον Έλληνα τον έκανε παντού χειρότερο. Έβγαλε όλα τα αρνητικά στοιχεία της φυλής και κανένα από τα θετικά. Αυτοί οι 500χιλ νέοι πτυχιούχοι επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό είναι σήμερα ηλικίας 30-45 ετών. Στην πιο παραγωγική ηλικία. Θα γυρίσουν αυτοί πίσω αν περασουν κι άλλα χρόνια? Ή μήπως θα μείνει κανένας απ αυτούς που παίρνουν πτυχία τώρα? Όλος ο "καλός" κόσμος σε νεαρές ηλικίες θα έχει εγκαταλειψει την χώρα (όπως συνέβη πχ στη Βουλγαρία). Επίσης κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο είναι ότι ο λαός 10 χρόνια συνήθισε στη μιζέρια...αν τους πεις ότι η Ελλάδα πρέπει να ετοιμάζεται να διεκδικήσει οικόπεδα στον Άρη και στη Σελήνη σε θεωρούν παράφρονα.

      H άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος και σε μερικά χρόνια η κατάσταση θα είναι οριστικά μη αναστρέψιμη. Πρωτίστως σε θέμα ανθρώπινου δυναμικού, ελληνικής συνείδησης και γενικότερου επιπέδου του λαού και δευτερευόντως σε οτιδήποτε άλλο.

      Διαγραφή
    2. Μπουγα,
      Χωρίς μαγιά Καλό ψωμί δεν γίνεται. Και η μαγιά υπάρχει. Πάντα αυτή η μαγια-λαμπρή μειοψηφία πρωτοστάτησε σε αγώνες και συμπαρεσυρε σε νίκες την Ελλάδα όλη κατα των εχθρών της. Προφανώς εσύ δεν την βλέπεις και γι αυτό έχεις αυτή την απαισιόδοξη οπτική.
      Έλα όμως που υπάρχει και μένει ακόμα Ελλάδα με τα όπλα παρά πόδας...
      Είμαι 54 ετών μαντραχαλος..κι όμως γνωρίζω κι επικοινωνώ με λαμπρή πατριωτική νεολαία όπως εισαι κι εσυ, διαβασμένη, ενημερωμένη και σε άριστη φυσική ετοιμότητα, από 19 ετών έως 35, αλλά και αρκετούς 40ρηδες. Περισσότερα στοιχεία δεν θα δώσω. Άντε να πω πως ο κοσμος αυτός που ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΕΣ ΑΛΛΆ ΤΡΙΨΗΦΙΕΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ..ανήκουν άλλοι στον ελληνορθόδοξο χώρο και άλλοι στον ελληνοκεντρικο/αρχαιοηρωικο χώρο.
      Μην γενικευεις λοιπον με όλη αυτή την καμμένη νεολαία που φαίνεται περισσότερο, γύρω σου.

      Διαγραφή
  22. 24/09/2018

    - Τους Προδότες Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά προστατεύουν Αλβανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί στρατιώτες.
    Με την ονομασια ΞΕΝΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    Η δυναμη στρατου αυτη βρισκεται στην Λαρισσα, στην 1η Στρατια και θα χρησιμοποιηθει σε περιπτωση εξεγερσης των ελληνων.
    ΑΠΟ : ΑΝΤΙ300
    πηγη : kerberos-hellas.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

      ΟΧΙ

      ΝΟΤΙΟ - ΔΥΤΙΚΗΣ

      Διαγραφή
    2. Συμφωνοι εγινε λαθος εκ παραδρομης.
      Ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε
      ολοι σε τουτη την ζωη που λεει και το λαικο ασμα.

      Διαγραφή
  23. Κώστα,

    Βρες την δασκάλα και πες της, εκ μέρους όλων των αναγνωστών μας, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» !
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/09/blog-post_128.html
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=247&v=rhEvOOCF8Sc

    Τής αφιερώνουμε και το τραγούδι τού Βαβάτσικου. Να το ακούσει !


    Νά 'σαι καλά! Δώσε χαιρετισμούς σε όλους τους καλούς Έλληνες εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Διηνέκη,
      Νά'σαι καλά και εσύ. Και να είσαι σίγουρος ότι σε Κάλυμνο, Τέλενδο, Ψέριμο μάς διαβάζουν κάποιοι.

      Διαγραφή
  24. Αγαπητε Μπουγα, η περιγραφη της σημερινης καταστασεως σωστη το συμπερασμα λαθος. Εδω πρεπει να παρατηρησω οτι μαλλον εισαι θαυμαστης των θετικων επιστημων ως το λυσαρι ολων των προβληματων, εξ ου και η χρηση ορων οπως *μοχλευση* και *μη αναστρεψιμη*, οροι τελειως αδοκιμοι για την πορεια του Ελληνος επι της Γης. Ο Ελληνας/Ελληνισμος περαν της υλικης του μορφης ειναι Πνευμα Αιωνιον, δεν συλλαμβανεται δεν φυλακιζεται οπως μας θυμιζη ο Ιωαννης Πασας. Αλλοιως πως εξηγειται το φαινομενο στο σημερινο αλλοπροσαλο κοσμο ενας καθηγητης στο St. Andrews University να εχη web site στο οποιο δεν κανει τιποτα αλλο απο το να αναρτα καθημερινως ειδησεις στα Αρχαια Ελληνικα. Δεν βλεπεις οτι η Ραβινικη εντολη να εξαφανισθη η λευκη φυλη αρα ο Ελληνισμος κτυπαει τοιχο; Η Cabal εκανε μεγαλο λαθος με το να δολοφονηση τον Μεγα Αλεξανδρο πιστευοντας οτι το υλικον σωμα ειναι και η πηγη της μισητης γι* αυτους αντιληψης ζωης. Οσον αφορα τον νεαρον/νεαρα φιλολογο που δεν μπορει να μεταφραση ενα απλο κειμενο Ξενοφωντα γιατι να μη δεχθω και την περιπτωση της ανγκαιοτητος της στιγμης. Ακριβως οπως οι Ρωσσοι της Σταλινικης περιοδου ελεγαν *Αυτοι κανουν παως μας πληρωνουν και εμεις κανουμε πως δουλευουμε*. Οσον αφορα τις νεες τεχνολογιες ο Ελληνας been there done that. Oταν ξερης ποδηλατο οποτε θες πας βολτα. Τον νεαρο Ελληνα/Ελληνιδα που κατεβαινει στο χωραφι με το iPad στο χερι τον θαυμαζω και του εχω εμπιστοσυνη. Δεν ασχολουμαι με το αν υπαρχη κρισιμη μαζα γιατι δεν αντιμετωπιζω καποιο χημικο η φυσικο φαινομενο. Η ανθρωπινη πορεια επι της γης ειναι γεματη ανατρωπες. Μηπως πρεπει να δουμε το θεμα αναποδα; Να καπως ετσι. Future proves past.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. «Ανεπιθύμητοι»!!! – «Κρύφτηκαν» οι Τσίπρας-Κοτζιάς από τους ομογενείς στη Ν. Υόρκη – Άλλαξαν τοποθεσία εκδήλωσης – «Βράζουν» οι Μακεδόνες
    Δημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2018, 10:33 πμ | Ανανέωση: Σεπτέμβριος 25, 2018 στις 10:44 πμ

    Ανεπιθύμητοι οι Τσίπρας-Κοτζιάς στις ΗΠΑ. Οι Μακεδόνες ομογενείς μας εξέδωσαν ανακοίνωση που χαρακτηρίζουν ως persona non grata τα δύο πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας.
    Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, οι δύο πολιτικοί, υπό τον φόβο των αντιδράσεων της Ελληνικής ομογένειας, επέβαλαν στο Γενικό Προξενείο αλλαγή της τοποθεσίας κλειστής δεξίωσης.

    Αντί για το Προξενείο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στον χώρο χωρίς διαπίστευση!!
    πηγη : pentapostagma
    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατάρες στο επίσημο κείμενο του αφορισμού του μεγαλορουφιάνου Bερύκιου:

    "Κατηραμένος, ασυγχώρητος, και μετά θάνατον άλυτος [...] Κατηραμένος έστω και ο εισερχόμενος εν τη οικία αυτού [...] Άγγελος Σατάν προπορεύεσθω έμπροσθεν αυτού."

    www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/23481-kalabruton-ambrosios-emeis-apo-simera-aforizoume-ton-d-berukio

    Βοηθήστε κάποιος που την κατέχει τη γραμματική. Διατάζει τον Άγγελο Σατάν;

    (Εδώ βγαίνει ο διάολος και λέει: "εμένα με ρώτησε κανείς;")

    Αν έπιασαν οι κατάρες και το λαμόγιο αρρώστησε, δεν τον παρακαλάμε να ρίξει κι από ένα αφορισμό στους πιλότους που μας ψεκάζουν μπας και γίνει κανά θαύμα.

    Κι από ένα αφορισμό στους προϊσταμένους του μασόνους τζερώνυμο και βοθρολυμαίο. Mόνο να προσέχει γιατί αυτοί δουλεύουν και τη σολωμονική.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ παρακαλώ, Επαμεινώνδας...

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον Ξενοφώντα...

    Ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δες εδώ πως ξηγήθηκαν οι "νοικοκυραίοι" που πήγαν να τους κλέψουν το μαγαζί...
    https://www.youtube.com/watch?v=k96K2N7AAP4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://www.youtube.com/watch?v=8XmyfGFUOnE&index=20&list=RDbpecIDVN2AA&ab_channel=StamatisSpanoudakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 26 Σεπτεμβριου 2018

      Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ--ΓΕΣ-- ΓΕΝ-- ΓΕΑ, ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛ.ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ , ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ::: ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" 25/9/18. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ "18 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ"._
      ☆☆☆☆
      ΠΡΟΣΟΧΗ::: ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018._

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ISIS EΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.__

      ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.__

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΨΕΥΔΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.__

      ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ::: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ-- ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ---ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG TYΡΝΑΒΟΥ, ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ BLACKWATER, ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ EUROPOLICE, KAI THN ITΑΛΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Γ' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ.__
      πηγη :kerveros-hellas.blogspot.com

      Διαγραφή