«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ σε Νίκης και Τσιμισκή...!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Θεσσαλονίκη ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....!!! «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ» η διαταγή Τσίπρα.! (βίντεο)




Βία και χημικά από τα ΜΑΤ επάνω στους Έλληνες που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Ο αιώνιος καταληψίας, τώρα και καταληψίας της Ελληνικής Βουλής, ξεδίπλωσε όλο το σατανικό του υπόβαθρο. Όλα αυτά... λίγο πριν το οριστικό του τέλος: 

EΚΤΑΚΤΟ>Στο 15% ο Σύριζα.Τα ρέστα του στη ΔΕΘ



5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Σεπτεμβρίου, 2018 13:03

    ΣΩΣΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΛΥΚΟΥ.Ο ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΚΑΡΙΟ(ΜΑΤ,SEEBRIG ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ'ΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ''ΑΜΥΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ''ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΣ.ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ Η ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΥ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝ,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ(ΗΠΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΙΣΡΑΗΛ)ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ,ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΕΓΙΝ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΚΑΒΙΡΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΕ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΡΚΟΥΝΤΕ ΣΕ Ο.Π.Μ.Λ.(ΟΧΙ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ).ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΣΥΒΑΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΒΑΡΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ''ΛΑΙΜΑΡΙΑ''ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤROPOLIS ....ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΦΑΓΕ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΡΟΥΦΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΟΥΙΣΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΛΙΡΕΣ...ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ...ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=q9x7o9O8A6A

    Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλα τα ΜΑΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος τρόπος είναι καμία εισβολή στη Βουλή με βάζα με αμμωνία και χλωρίνη, όποιος ξέρει χημεία ξέρει τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι τώρα στα συλλαλητήρια πάντα οι αριστεροί πολεμούσαν τους Ελληνες. Όχι τις μπλέ η πράσινες κυβερνήσεις των , (αυτές ήταν και είναι πάντα στο πλευρό των κομμουνιστών ως αριστερές που ήσαν και οι ίδιες), αλλά εμάς τους ιδίους τους Ελληνες!

    Συγχαρητήρια!
    Η αρχή έγινε!
    Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
    Οι Ελληνες άρχισαν να πολεμούν για την ελευθερία τους εναντίον του πραγματικού δυνάστη τους. Της πέμπτης φάλαγγας. Του κομμουνισμό που εξολόθρευσε εκατοντάδες εκατομμύρια Χριστιανούς ορθοδόξους και απειλεί να εξοντώσει και εμάς.
    Ηταν να μην γίνει η αρχή , από την στιγμή που έγινε ΕΝΑΣ θα είναι ο νικητής και είναι βέβαιο ποιος θα είναι.
    Οι μοναδικοί ιδιοκτήτες της Ελληνορθόδοξης Ελλάδος μας.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή