«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

«Στρατός» κατά των μεταναστών δημιουργήθηκε στη Σλοβενία…




Σεπτέμβριος 5, 2018. 14:43
 
«Σοκαρίστηκαν οι Σλοβένοι το περασμένο Σαββατοκύριακο από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  που δείχνει  δεκάδες οπλισμένους άνδρες με πιστόλια και τσεκούρια να κάνουν εξάσκηση στο Μάριμπορ.
 
Πρόκειται για τον παραστρατιωτικό σχηματισμό της «Φρουράς της Στυρίας» [Штајерска стража] που βρίσκεται υπό την ηγεσία του γνωστού Σλοβένου  ακροδεξιού Αντρέι Σίσκο , ο οποίος ήταν  υποψήφιος για την προεδρία,  στις προηγούμενες εκλογές.
 
Ο πρόεδρος της Σλοβενίας, Μπορούτ Παχόρ και ο πρόεδρος της υπηρεσιακής κυβέρνησης, Μίρο Τσέραρ, εξέφρασαν αμέσως την ανησυχία τους για τη δημιουργία μιας τέτοιας παραστρατιωτικής ένοπλης ομάδας.
 
"Ο πρόεδρος εκφράζει μεγάλη ανησυχία για την ύπαρξη ενός τέτοιου ένοπλου σχηματισμού, που σύμφωνα με το ηγέτης της, Αντρέι Σίσκο, πρέπει να διατηρηθεί η τάξη και η ειρήνη στη χώρα και να διατηρηθούν  ασφαλή τα σύνορα από τους μετανάστες. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο», είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Μίρο Τσέραρ.
 
Επιπρόσθετα, η υποψήφια για υπουργός Εξωτερικών στη μελλοντική κυβέρνηση,  Μαριάνα Τσάρετσα, είπε ότι η δημιουργία αυτού του σχηματισμού είναι «απολύτως απαράδεκτη» και ότι οι ένοπλες ομάδες στο Μάριμπορ  το μόνο που κάνουν είναι να ενθαρρύνουν «την ξενοφοβία και το μίσος».
 
«Η Σλοβενία είναι μια ασφαλής χώρα, η αστυνομία και ο στρατός κάνουν καλά τη δουλειά τους, για αυτό αναμένουμε από τους  αρμόδιους φορείς να αναλάβουν δράση κατά των υπευθύνων», είπε ο Τσέραρ, σύμφωνα με το σερβικό δημοσίευμα.
 
Politika
--
The Hellenic Information Team


πηγή

3 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Σεπτεμβρίου, 2018 21:56

    Αμα περιμενουν απο την κυβερνηση να κανει την δουλεια της,σε λιγο καιρο θα γινουν Σουηδια η Αγγλια με τα αμετρητα γκετο.Μπραβο τους και καλα κανουν οι τυποι αφου θελουν να ζησουν σε ελευθερη χωρα και οχι σε παραμαγαζο του Σορος οπως εδω.Και εχουν την αδελφικοτητα στο αιμα τους,αντι να αναλωνονται σε ευχολογια και κλαψες.Οποιος θελει να ζησει,πολεμα,και ασε το κρατος και το καθε κρατος,οταν ξυπναει το πρωι,να πλενει τα μουτρα του για να φιλησει τους κωλους των λαθροορκ.Ενοπλη πολιτοφυλακη και μπραβο τους.Καθε ομοιοτητα με το σεξοληστομπουρδελοκωλοχανειο εδω περα,απλα δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!

      Η 8η Σεπτεμβρίου πάντως θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να δημιουργήσουμε εμείς την "πολιτική ανωμαλία" που θα ρίξει αυτή την κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχως Κωστα δεν θα γινει τιποτα με ειρηνικες πορειες και δημοκρατικες. Να το παρουμε αποφαση, ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Χασαμε και τις αρετες μας και την τολμη μας ως λαος. Το ΠΑΣΟΚ του τρισκαταρατου Αντρεα εργαστηκε πολυ για αυτο. Δες εδω...

    http://damonpontos.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή