«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ρωσία κατηγορεί το Ισραήλ και απειλεί με αντίποινα.(βίντεο)

https://grothia.gr/wp-content/uploads/2018/09/to-kolpo-ton-israilinon-ti-ekanan-kai-erixan-to-rosiko.jpg 




Στο Ισραήλ επιρρίπτει την ευθύνη για την κατάρριψη του κατασκοπευτικού αεροσκάφους της η Ρωσία, προειδοποιώντας ότι έχει δικαίωμα απάντησης στην εχθρική αυτή ενέργεια.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει την κατάσταση στη Συρία, μόλις μια ημέρα μετά την συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας για την Ιντλίμπ, διαταράσσοντας το modus vivendi μεταξύ Μόσχας και Τελ Αβίβ που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε αιφνιδιαστική νυχτερινή επίθεση στην Λατάκκεια της Συρίας με τέτοιον τρόπο που ανάγκασε το ρωσικό αεροσκάφος να εισέλθει στον χώρο της συριακής αεράμυνας και να καταρριφθεί από τα πυρά των δυνάμεων του Άσαντ.

«Οι ενέργειες του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας έρχονται σε αντίθεση με το πνεύμα της ρωσο-ισραηλινής συνεργασίας και διατηρούμε το δικαίωμα να λάβουμε περαιτέρω αντίμετρα», τόνισε ο Σόιγκου.

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Ισραηλινό ομόλογό του Αβίγκντορ Λίμπερμαν, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε ανεύθυνους τους Ισραηλινούς πιλότους και εγκάλεσε  τον ομόλογό του επειδή, ο ισραηλινός στρατός ενημέρωσε για την επίθεση στην Λατάκκεια μόλις ένα λεπτό προτού αρχίσει και δεν έδωσαν αρκετό χρόνο προκειμένου να απομακρυνθεί το κατασκοπευτικό Il-20.

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει ζητήσει επανειλημμένα από την ισραηλινή πλευρά να απέχει από επιθέσεις στο συριακό έδαφος, οι οποίες απειλούν την ασφάλεια των Ρώσων στρατιωτών», κατέληξε η ανακοίνωση του υπουργείου.

Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΕΘΑ, χθες το βράδυ τέσσερα ισραηλινά F-16 πραγματοποίησαν επιδρομή σε συριακό έδαφος, πλησιάζοντας από την Μεσόγειο Θάλασσα σε χαμηλό υψόμετρο. Την ώρα εκείνη το Il-20 πραγματοποιούσε πτήση περιπολίας στην ίδια περιοχή και καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος S-200 της συριακής αεράμυνας που προσπαθούσε να χτυπήσεις τα F-16.

"Θεωρούμε αυτές τις προκλητικές ενέργειες του Ισραήλ ως εχθρικές. Δεκαπέντε μέλη της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας έχουν πεθάνει λόγω των ανεύθυνων ενεργειών του ισραηλινού στρατού. Αυτό είναι απολύτως αντίθετο με το πνεύμα της ρωσο-ισραηλινής συνεργασίας. Διατηρούμε το δικαίωμα απάντησης" αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Το Ισραήλ μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει επισήμως στις κατηγορίες αυτές. Ισραηλινοί αξιωματούχοι αναγνώρισαν νωρίτερα ότι η Πολεμική Αεροπορία της χώρας επιτέθηκε σε εκατοντάδες στόχους ιρανικών συνάμεων στη Συρία.

πηγή 
το είδαμε εδώ



3 σχόλια:

  1. Συνεχίζω τις διακοπές μου κανονικά.
    Κάποιοι φίλοι όμως εδώ στην Κάλυμνο, μού απαγόρευσαν να κάνω διάλειμμα και από το μπλογκ... και μου πηγαινοφέρνουν ένα λάπτοπ.

    -Αυτό ως απάντηση σε κάποιους άλλους φίλους..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Σεπτεμβρίου, 2018 16:07

    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ S-300 ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΚΟΡΕΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ;Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ.ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Η ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ JTAC OPERATORS ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ JTAC,ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ COMAO ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΕΡΟΣ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη την φορα ο ηγετης Πουτιν δεν θα χρησιμοποιησει πυραυλους...
    Συμφωνα με δημοσιευμα της εφημεριδας
    izvestia του εχει παραδοθει προσφατα ενα νεο διαστημικο κλιματικο-σεισμικο
    πυρηνικο υπεροπλο το οποιο διαθετει και ακτινες πλασματος υπερ-υψηλης ισχυος, εαν το χρησιμοποιησει μπορει να αφανισει ενα κρατος ολοκληρο σε ελαχιστο χρονο.
    Εχει πολλους κρυμμενους ασσους στο μανικι του οσον αφορα τα μυστικα υπεροπλα που διαθετει...
    Τον φρεναρει καπως το ρωσοισραηλινο λομπυ της Μοσχας αλλα οχι για πολυ.
    Θα απαντησει..ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΙΣΧΥ....Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η Γ Ε Τ Η Σ....ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή