«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ακόμα κι οι κότες μπορούν να ντυθούν Αη Βασίλης...

 

Μπήκαν στο Ελληνικό έδαφος, πυροβόλησαν κατά των Ελλήνων στρατιωτών, συνελήφθησαν και η χοντρή κότα ο Καμμένος τους έστειλε πίσω χωρίς καν ανάκριση!!!!

Το περιστατικό έχεις ως εξής:

<<Πριν λίγο τέσσερις Τούρκοι στρατιωτικοί πέρασαν υπό συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαριστεί, στην ελληνική ακτή και προσπάθησαν να μπουν πίσω από την καλύβα του Ασλανίδη. Έγιναν αντιληπτοί. ​ Οι Έλληνες στρατιώτες τους κάλεσαν να σταματήσουν και να πετάξουν τα όπλα. Αυτοί απάντησαν με πυρά. Από ελληνικής πλευράς, απαντήθηκαν τα πυρά. Μετά από λίγο η συμπλοκή έληξε με τη αιχμαλωσία των δύο Τούρκων και την διαφυγή άλλων δύο>>.

Αν αυτό το είχαν κάνη δικοί μας, οι τούρκοι θα τους έβαζαν φυλακή ισόβια !!!


πηγή

4 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Σεπτεμβρίου, 2018 10:37

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ(ΕΦΤΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ,ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΜΗΤ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΑ-ΣΕΒΝΤΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ''ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΠΟΝΟΣ,ΟΥ ΛΥΠΗ ΟΥ ΣΤΕΝΑΓΜΟΣ ΑΛΛΑ ΖΩΗ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ''ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΑΝΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΠΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!

    Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού», προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!» Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής, οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 100+ χρονια βρωμερο ΚΚΕ. Ολεθρος και δαιμονικη επελαση. Αυτη η επελαση δυστυχως σαρωσε και μεταλλαξε τα μυαλα και τις ψυχες των αλλοτε Ελληνων που μετασχηματισθηκαν σε διεθνηστικες μισελληνικες λουγκρες ανικανοι να επανελθουν στην προτερη κατασταση. Και αυτο συμβαινει στην συντριπτικη πλειοψηφια του λαου. Πολυ λιγοι Ελληνες απεμειναν να φωναζουν και ακομη λιγοτεροι να αγωνιζονται και να κρατανε αντισταση. Το παιχνιδι φαινεται να χανεται για τον Ελληνισμο, ωστοσο Μηδενα προ του τελους μακαριζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "διεθνιστικές μισελληνικές λούγκρες" ήταν όλα τα λεφτά! 😄😄😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή