«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν καλά νέα...



Σχόλιο Διόδοτου: Δεν φαίνεται καθόλου πως έχω άχτι αυτό το "πράγμα"..😀, γιατί περί πράγματος πρόκειται κι όχι ανθρώπου... ερπετού μισανθρώπου.. φαίνεται κι από τη φωτο...

https://www.lifo.gr/icache/520/347/1/1434237_agnostoi-epitethikan-ston-giorgo-kamini-se-mezedopoleio-tis-kaisarianis.jpg

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Γιώργο Καμίνη σε μεζεδοπωλείο της Καισαριανής Πηγή: www.lifo.gr

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Γιώργο Καμίνη σε μεζεδοπωλείο της Καισαριανής Πηγή: www.lifo.gr
Επίθεση αγνώστων δέχτηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Καμίνης, σε μεζεδοπωλείο της Καισαριανής. Πηγή: www.lifo.gr
Επίθεση αγνώστων δέχτηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Καμίνης, σε μεζεδοπωλείο της Καισαριανής. Περίπου 15 νεαροί πλησίασαν τον δήμαρχο Αθηναίων και την παρέα του, ενώ δειπνούσε σε μεζεδοπωλείο στην οδό Μοσχονησίων, τον έβρισαν (μάλλον τα γνωστά καλούδια.."όξω παλιό@@@στα κτλπ..) και τού πέταξαν αυγά.

Τα άτομα φώναξαν συνθήματα εναντίον του Γιώργου Καμίνη και του ζήτησαν να αποχωρήσει από την Καισαριανή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, ο Δήμαρχος Αθηναίων αποχώρησε από το μεζεδοπωλείο, λίγο μετά τις 9:15μ.μ, από την πίσω πόρτα, πριν προλάβει να καταφτάσει στο σημείο η αστυνομία. 

Ο Γιώργος Καμίνης αποχώρησε από το κατάστημα συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά ενώ, σήμερα, μετά την έκταση που έλαβε το περιστατικό στα ΜΜΕ, ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε στο Twitter «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ».

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Γιώργο Καμίνη σε μεζεδοπωλείο της Καισαριανής Πηγή: www.lifo.gr

5 σχόλια:

  1. Βεβαιως και υπαρχουν "καλα" νεα
    οπως αυτο ας πουμε :

    Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018
    Σοβαρή καταγγελία: Σε λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου τα χρήματα για τους πυρόπληκτους της Αττικής
    Είχαν συγκεντρωθεί από ”περιφορά δίσκων” σε ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αμερικής
    Σε μια σοβαρότητα καταγγελία την οποία μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη χωρίς να υιοθετούμε και αναμένουμε την επίσημη αντίδραση του Φαναρίου, προβαίνει το ομογενειακό ιστολόγιο kalami.us. Σύμφωνα λοιπόν με την καταγελία τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές του Ιολίου στην Αττική μπήκαν σε λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

    Συγκεκριμένα το ιστολόγιο αναφέρει:
    «Με μία ανακοίνωση, 21 Σεπτεμβρίου ’18, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, πιστοποίησε αυτό που γνωρίζει η Ομογένεια: Παραμένει ”θυγατρική εμπορική επιχείρηση” του οικουμ. Πατριαρχείου, ευρισκόμενη σε ”διάσταση” με τα μέλη των ενοριών της στις ΗΠΑ.
    Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής συνέλεξε έως σήμερα το ποσό των 237.438 δολαρίων Αμερικής για την ανακούφιση των πληγέντων των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου Ιουλίου στην ανατολική Αττική. Το ως άνω ποσό συνελέγει κατόπιν της Εγκυκλίου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου προς τις ενορίες και τους πιστούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής διά της οποίας παρότρυνε να απευθυνθούν δεήσεις υπέρ υγείας και ανακουφίσεως των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής και την περιφορά ειδικού δίσκου στις ενορίες της Αρχιεπισκοπής για την προσφορά βοηθείας στους πληγέντες από την πυρκαγιά…

    Κατόπιν οδηγίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τα χρήματα που εισεπράχθησαν για το Ταμείο Αρωγής Πυρκαγιών Αττικής διαβιβάζονται σε λογαριασμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος γι’ αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο ανέφερε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από κάθε Επαρχία του Θρόνου θα διανεμηθούν από το Πατριαρχικό Γραφείο των Αθηνών και σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις των πληγεισών περιοχών προς τα άτομα που έχουν ανάγκη…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι καλό το νέο αυτό;
      Για λιγούρια του Πατρ.Κων/πόλεως μιλάει, που θα βάλουν στην τσέπη μάλλον κι αυτά τα χρήματα.

      Διαγραφή
    2. Βρε, μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε, τον Κίτσο, τον λεβέντη, τον αρχιληστή...

      Διαγραφή
  2. Το ειπα ειρωνικα και οχι κυριολεκτικα,
    που δειχνει ποσο σαθρο και σαπιο ειναι αυτο το κρατος.Αποτεφρωθηκαν τοσοι ανθρωποι, εγινε μια τοσο μεγαλη καταστροφη και τα χρηματα αυτα που θα μπορουσαν να ανακουφισουν καπως εκεινους που εμειναν πισω,θα πανε
    -πιθανοτατα-στον προσκυνημενο τουρκοσπορο του Πατρ.Κωνσ/πολεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ξεπουλημένο παπαδαριό που πρόδωσε την Ορθόδοξη πίστη, την Ελλάδα και το Χριστό, "πρώτο πρώτο θα τιμωρηθεί" είχε πει ο Κοσμάς ο Αιτωλός.

      Διαγραφή