«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΔΙΩΚΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΕΡΕΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΗΔΩΝ... ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!


[Σημείωση Διόδοτου: Σχετική μας ανάρτηση και εδώ (βίντεο)]

Σε έγγραφες εξηγήσεις ενώπιον αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, προς διακρίβωση τελέσεως του αδικήματος της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος, κλήθηκε για σήμερα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, που παραγγέλθηκε τον Ιούλιο του 2018, ο πατήρ Χρήστος Σιάνας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου.


Η προκαταρκτική εξέταση εις βάρος του κινήθηκε μετά από αναφορά του γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου κ. Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά.

Ο κ. Κόκκινος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, απέστειλε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σύνδεσμο από ανάρτηση στο You tube, καθώς και το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του σχετικού βίντεο.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί Κυριακάτικο κήρυγμα του ιερέα στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου.

Ο ελεγχόμενος ιερέας έχει χαρακτηριστεί απ’ όλους ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως. Γιατί, εδώ και χρόνια έχει αναλώσει την ζωή του, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Η Ενορία του, έχει ταυτιστεί με την φιλανθρωπία, καθώς δεν περνά μέρα, που να μην πλημμυρίζει από συνανθρώπους, που «δεν έχουν, που την κεφαλήν κλίναι».

Τα όσα είπε όμως τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.

»Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: »Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».
»Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.
»Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.
Εν πάση περιπτώσει, το κήρυγμά του αναρτήθηκε από έναν ημεδαπό στο you Tube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:
«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως» και προφανώς γι αυτή του τη θέση θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.


πηγή

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Οκτωβρίου, 2018 17:39

    Γιά να δούμε άν ο κλήρος Α.Ε. σταθεί δίπλα στον πατέρα Χρήστο.Θα τον προστατεύσει,ή ώς συνήθως"λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε προβλεπω μαλλον το δευτερο, αλλα ειναι δυνατον να μην ριξει κανεις ενα κλαμα οταν διαπιστωνει οτι κληρος και λαος ανταμα,περιμενουν ενα θα(υ)μα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως φαίνεται, η εγχώρια "Δικαιοσύνη", από την εποχή της Αντιβασιλείας των Βαυαρών μέχρι σήμερα, πάσχει παγίως (και αγρίως) από έλλειψη λογικής (και χιούμορ). Τελικά, όπου σταματάει η λογική, δεν αρχίζει ο στρατός, αλλά το εγχώριο νομοθετικό-νομοεφαρμοστικό κύκλωμα.

    Ρε μ@λ@κα δικηγόρε, δεν είναι προδότες οι λεγάμενοι, δηλαδή; Δεν αξίζουν τουλάχιστον φτύσιμο; Λες να έκανε λάθος ο παπάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν'αγιασει το στομα σου, η μαλλον το χερι σου οπως τα γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018
    Ο Χριστός αγαπάει την Ελλάδα γιατί είναι ποτισμένη με το αίμα των Αγίων μαρτύρων γι’ αυτό και θα την παιδαγωγεί μέχρι να μετανοήσει για να της χαρίσει στο τέλος τη νίκη.
    🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷
    Ότι κακό συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα είναι μια παιδαγωγία του Θεού για τις αμαρτίες μας και για την απομάκρυνσή μας από το Χριστό και την Ορθόδοξη πίστη.

    Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να μετανοήσουμε και να σταματήσουν οι εκτρώσεις, τα ναρκωτικά, η πορνεία, η μοιχεία, οι κακολογίες, οι κατακρίσεις, το μίσος, η οργή, η εκδίκηση, η ζήλεια, ο φθόνος, η χαιρεκακία, το ψέμα, η φοροδιαφυγή, η φιληδονία, η λαιμαργία, η φιλοδοξία, η φιλαργυρία, η πλεονεξία, η ασπλαχνία, η υπερηφάνεια, η κενοδοξία, η φιλαρέσκεια, η ανθρωπαρέσκεια, ο εγωισμός, η ολιγοπιστία, η κατάθλιψη, το άγχος, η απελπισία, η απογοήτευση. Να σταματήσει να μας ενδιαφέρει μόνο η διασκέδαση, η καλοπέραση, οι ανέσεις και τα πλούτη σε αυτή τη ζωή. Να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε δαιμονικές πλάνες της νέας εποχής. Ας σταματήσουμε την αμαρτία, ας νηστέψουμε, ας προσευχηθούμε γιατί η δύναμη της προσευχής είναι τεράστια όταν συνοδεύεται με μετάνοια, πίστη, δάκρυα, εμπιστοσύνη και ελπίδα στο έλεος του Θεού.

    Δε θα μας σώσει καμιά κυβέρνηση, καμία απεργία, καμία αγανάκτηση, καμία διαδήλωση. Δε θα μας σώσει το να κατηγορούμε τους πολιτικούς και να ρίχνουμε σ’ αυτούς το φταίξιμο γιατί όλοι φταίμε. Είμαστε όλοι πάρα πολύ αμαρτωλοί οι χειρότεροι ακόμα κι από τους άπιστους και άθεους και αδικαιολόγητοι μπροστά στο Θεό. Εμείς βάλαμε τους άπιστους να μας κυβερνούν για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά μας συμφέροντα χωρίς να σκεφτούμε πως είναι ακατάλληλοι για να κυβερνήσουν ένα ορθόδοξο έθνος το οποίο έχει ανάγκη από μια ορθόδοξη παιδεία. Εμείς βάλαμε τους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους στην πατρίδα μας και σε λίγο θα είμαστε μειονότητα και δε θα τολμάμε να μιλάμε για το Χριστό και την ορθόδοξη πίστη για να μη μας λένε μισαλλόδοξους και φανατικούς.

    Μόνο η μετάνοια των Ελλήνων ορθόδοξων χριστιανών, η νηστεία και η προσευχή θα διώξει τους δαίμονες μέσα από την καρδιά μας οι οποίοι μας κρατούν την καρδιά μας αιχμάλωτη με τα πάθη τα οποία δεν τα βλέπουμε και δεν μετανοούμε. Νομίζουμε ότι φταίνε μόνο οι άλλοι κι όχι εμείς. Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη κατά των παθών, κατά του διαβόλου, στη νίκη της Ελλάδας κατά των εχθρών της.
    Ας γεμίσουν όλες οι εκκλησίες από πιστούς που θα προσεύχονται με αληθινή μετάνοια για τη σωτηρία μας από το μίσος του διαβόλου που λυσσάει να μας καταστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να λοιπον που το ρασο δεν κανει τον παπα. Αλλα ο παπας κανει το ρασο. Αξιος προς μιμηση απο καθε Ελληνα, χριστιανο, πατριωτη, νοικοκυραιο, οικογενειαρχη. Ολους αυτους μισουν θανασιμα οι κομμουνιστες, αναρχικοι, αλληλεγγυοι, ανωμαλοι ΛΟΑΤΚΙ και γενικως καθε περιθωριακα παρασιτα του υποκοσμου... Η αντιδραση ειναι στον καθενα μας. Το να ειμαστε φυσιολογικοι. ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. GEORGE ORWELL. Και αν αυτα ειναι τα λογια ενος Αγγλου, τι εργα θα επρεπε να κανει ενας Ελλην μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. Κούκος είς έαρ ου φέρει...
    Πόσο μάλλον ο μισθοδοτούμενος υπάλληλος κούκος.
    Ει δε ούτος ο κούκος στηλιτεύεται και απειλείται σκαιώς υπό της επισήμου εξουσίας άνευ αντιλόγου υπερασπίσεως υπό των επαμφοτεριζόντων συνθηκολογημένων εργοδοτών του ιερέως αυτού, (εργοδοτών οίτινες ιδεολογικώς και επσήμως τον πατριωτισμόν αυτόν αποκηρύττουσι αποκαλούντες εθνικισμόν-αίρεσιν...), αφορμή αποκαρδιώσεως και απογοητεύσεως έσσεται δυστυχώς ο τοιούτος ή εμψυχώσεως και λειτουργών μάλλον ως παράδειγμα προς αποφυγήν ή προς μίμησιν...
    Αποτέλεσμα, ει ο ανωτέρω κούκος εστί σήμερον το εν τοις εκατό, μετά τον κολασμόν και περιθωριοποίησίν του, ο επόμενος αυτού έσσεται το εν τοις χιλίοις, του ποσοστού τούτου φθίνοντος εφεξής μέχρι τελικού αφανισμού.
    Εξαιρέσεις ως του ανωτέρου πατριώτου επιβεβαιώνουσι μάλλον η καταργούσι τον κανόνα. Κρίμα εις τους αγωνιστάς του 1821, του 1912 και του 1940.
    Ούτως προϊόντων των πραγμάτων και μετά δυο γενεάς ούτε και αι ανωτέρω ημερονηνίαι θα μνημονεύωσι τίποτα εις τους Έλληνας Ρωμιούς (;) λωτοφάγους του μέλλοντος.

    Δυστυχώς υπήρξαμεν διαχρονικώς εύκολα θύματα του εβραιογενούς τόσον χριστιανικού όσον και νεωτέρου σοσιαλκομμουνιστικού πασιφισμού.
    Κυριολεκτικώς εβραιότεροι των Εβραίων, αποτυχημένοι παταγωδώς ως θρησκευτικόν,
    κοινωνικοπολιτικόν και νύν ως εθνοεκπαιδευτικόν σύστημα.
    Και κυριολεκτικώς εν πτερόν εις τον άνεμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς "πτερόν εις τον άνεμον" και οι φτερούδες να έχουν τον πρώτο λόγο και να κανονίζουν τις τύχες μας.

      Διαγραφή