«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΩΣΤΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ, ..ΑΛΛΆ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΜΑΣΤΕ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΥΝΗΡΑ ΣΤΑΔΙΑ.

 ΣΥΝΤΟΜΑ..ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ...


9 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08
    Ωσαννά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον boy επίσης!

      Ξέρεις φίλε μου.. νομίζω ότι θα αρχίσω να νοσταλγώ τον Ντάνο, που μάς έλεγε όλους γερμανοτσολιάδες. Αν και ο ίδιος ευθέως μπορεί να ήταν ανηψάκι της Θείας ή της άλλης θείας από τη Μελιδόνη.

      Πάντως είμαστε όλοι μαζί (φυσικά βάζω και τον εαυτό μου) για τα μπάζα. Αφού χρησιμοποιούμε το אמן‎ (αμήν=Γένοιτο) και το הושענא (ωσαννά=Δόξα εν υψίστοις Θεώ). "Διάβρωσις" μέχρι κόκκαλο λέμε!

      Και άντε...
      ο Cynic Stoic ανέτρεξε στους post punk-electro pop αναρχικούς Άγγλους Sigue Sigue Sputnik, της μετασοβιέτ αισθητικής, που ενστικτωδώς και ορθώς..θεωρούσαν όλες τις ιδεολογίες..ίσωμα.
      Εσύ -και πιστεύω.. διότι δεν το έχεις ψάξει με το συγκεκριμένο παρακάτω θέμα- υπέπεσες σε χειρότερη μουσική επιλογή, αντιχριστιανική προπαγάνδα itself του κερατά!

      Το Return To Innocence είναι ο ύμνος της Απώλειας. Της απώλειας της Θείας Χάριτος η οποία δίδεται με το Βάπτισμα στο όνομα του Ιησού Χριστού.
      Ο Κρετού (Enigma) είναι ο διασημότερος Γερμανός Ιλλουμινάτι μουσικός. Γαλούχησε τεράστιο κομμάτι των Ευρωπαϊκών γενεών (80'ς και 90'ς), με Σάντρες και Enigma, στη μελέτη του ιλλουμινατισμού/εωσφορισμού και την αντιχριστιανική προπαγάνδα. Τα ίδια έκαναν άλλοι στην Αμερική (Μαντόνα, κάτι φανεροί κουλτουροσιωνιστές σαν τον Λ.Κοέν, και κρυφοί κουλτουροσιωνιστές σαν τον τζιπσι-εβραίο Μπομπ Ντύλαν).

      Αυτά, έτσι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους (που έτσι θα το πηγαίνουμε από εδώ και πέρα στον Διόδοτο).

      υγ.Ακόμα περιμένω επικοινωνία σου με το ημέηλ του Διόδοτου (και έπεται), χωρίς μεσάζοντες δηλαδή.

      υγ2. Το Return To Innocence (που μόνο αυτό δεν είναι..) γράφτηκε για να νοηματοδοτηθεί μέσω του βίντεο-κλιπ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ, μέσω όλου αυτού του backward, ..το ΞΕΒΑΠΤΙΣΜΑ!

      Διαγραφή
    2. Πολλά μουσικά κομμάτια που μας άρεσαν ή μας αρέσουν ακόμα έχουν τον τραγοπόδαρο από πίσω. Και λέω εγώ τώρα. Αν η μουσική αξίζει, και δεν έχει μέσα υποβολιμαία μηνύματα και συχνότητες, και τι έγινε αν η μούσα του συνθέτη είχε μούσι...

      https://www.youtube.com/watch?v=qwfwATyPNjA

      Διαγραφή
    3. Kώστα είμαι της άποψης ότι πρέπει να βλέπουμε την τέχνη με πιο ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες. Αλλοίμονο στον κάθε καλλιτέχνη αν στην προσπάθεια του να εκφραστεί περνούσε τον εαυτό του από δογματικό έλεγχο ή στο κοινό σε ρόλο ιεροεξεταστή.
      Όχι ότι δεν υπάρχει στρατευμένη τέχνη υπέρ της θρησκείας ή κατά της θρησκείας αλλά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.
      https://www.youtube.com/watch?v=PgIPimW9VTE

      Διαγραφή
    4. Δεν είπα ότι συμβαίνει με όλους, με τους 4 όμως που ανέφερα -και γι αυτό τούς ανέφερα- συμβαίνει. Είναι στρατευμένοι κανονικά και με τη βούλα. Έχω κι άλλα στοιχεία που περιττεύει να αναφερθούν.

      Διαγραφή
  2. @ Cynic Stoic
    Ki όπως διαπιστώθηκε..δεν τον ενδιέφερε η γνώμη των άλλων για τις πράξεις του, ούτε τί θα αποφάσιζαν γι αυτόν, παρά μόνο με τον Θεό ήθελε να συνδιαλλαγεί και να κριθεί από Αυτόν. Θυμίζει και του Σωκράτη λίγο τις αρχές αυτό. Ο Σωκράτης τούς είχε σφάξει με τα λόγια του όμως. Ξεκίνησε το "Ολοκαύτωμα του Γεφυραϊσμού" μιλώντας για πατρώο θρησκεύειν όταν εκείνοι αποβλάκωναν και μάντρωναν τον κόσμο με "δημοκρατικές" και "πολυθρησκευτικές" μπούρδες. Έπρεπε να φύγει από την μέση πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΆΒΒΑΤΟ, 13 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2018
    ΕΣΚΑΣΕ ''ΒΟΜΒΑ'': Έδωσαν ελληνική υπηκοότητα στον μουσουλμάνο αρχηγό της εθνικής Αλβανίας - υποστηρικτή της «Τσαμουριάς»!!!!
    🔫 🔫 🔫
    Eίναι αδιανόητο την στιγμή που δεν δίνεται η ελληνική υπηκοότητα
    στους Έλληνες Βορειοηπειρώτες να δίνεται σε Αλβανούς μουσουλμάνους οι οποίοι είναι λάτρεις της «Τσαμουριάς» και «συγχαίρουν όλους τους Αλβανούς από την Τσαμουριά (...) έως το Πρέσεβο»!
    Όπως αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα ο Μεργκίμ Μαβράι, μουσουλμάνος παίκτης της εθνικής ομάδας της Αλβανίας και γνωστός από την θητεία του στον Άρη, έλαβε ελληνικό διαβατήριο και μέσω του ‘Instagram’ αφού ανακοίνωσε το γεγονός έστειλε ένα ‘ευχαριστώ’ στην Ελλάδα!

    «Ο αμυντικός και αρχηγός της αλβανικής εθνικής ομάδας, Μεργκίμ Μαβράι έλαβε ελληνικό διαβατήριο. Ο Μαβράι δημοσίευσε φωτογραφία του διαβατηρίου, γράφοντας στην ελληνική γλώσσα: «Ευχαριστώ την Ελλάδα».
    Η δημοσίευση έγινε στο ‘Insta Story’, αλλά στη συνέχεια διαγράφηκε από το προφίλ.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παλαιότερα ο Μαβράι είχε γερμανικό διαβατήριο αλλά του αφαιρέθηκε γιατί η Γερμανία δεν επιτρέπει την διπλή υπηκοότητα.

    Το ευρωπαϊκό διαβατήριο βοηθά τους παίκτες της εθνικής ομάδας να κάνουν ελεύθερα μεταγραφές σε ομάδα χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να θεωρούνται ‘παίκτες εκτός Ευρώπης’, όπως αναφέρει η αλβανική εφημερίδα ‘Σέκουλι’.
    Το ότι είναι μουσουλμάνος στο θρήσκευμα αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και του χορήγησε ελληνικό διαβατήριο.

    Όμως ο Μεργκίμ Μαβράι το 2016 δήλωσε με ανάρτησή του στο facebook τα εξής: «Από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαίρω όλους τους Αλβανούς από την Τσαμουριά (…) έως το Πρέσεβο, όπου και αν βρίσκονται να έχουν χαρούμενο Μπαϊράμι»
    Εδώ παραθετουμε το σχετικό αλβανικό δημοσίευμα

    Δηλαδή το ΥΠΕΞ δίνει διαβατήριο σε κάποιον που υποστηρίζει το ζήτημα της Τσαμουριάς με δημόσιες δηλώσεις του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο, αλλά επειδή είναι πολύ σημαντικό..αναρτήθηκε.
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή