«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...



ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! «Ματωμένα» μεσάνυχτα στην Αθήνα: Μετανάστες μαχαίρωσαν Έλληνα – Χαροπαλεύει στην Εντατική ο 27χρονος

 

 

Ἡ Τουρκία διεκδικεῖ τά κοιτάσματα τῆς Κρήτης καί ζητεῖ «ἐπικαιροποίηση» τῆς Συνθήκης τῆς Λωζάννης. Ἀπαιτεῖ ἀποστρατιωτικοποίηση τῶν νησιῶν καί πανηγυρίζει γιά τήν ἀναμενόμενη (καί σχεδιαζόμενη) ὑποχωρητικότητα τοῦ Axel Cipra. Τουρκικά UAV παρακολουθοῦν τό Πολεμικό μας Ναυτικό καί ἀλλάζουν τούς κανόνες ἐμπλοκῆς. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

 

 

Το Open Society Foundation του Σόρος έχει χρηματοδοτήσει την αλλαγή του ονόματος της FYROM, το μεταναστευτικό και το Athens pride

 

 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΤΥΦΩΝ" ΤΟΥ "ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ" ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ.

 

 

Ὄπα,πᾶμε γιά τήν διχοτόμησιν τοῦ Αἰγαίου ;

 

2 σχόλια:

  1. 30 Οκτωβρίου 2018
    Σε Αμερικάνικη πολυεθνική παραδίδει η κυβέρνηση το ελληνικό ελαιόλαδο

    Στις αρχές Ιανουαρίου ο αγροτοσυνδικαλιστής από τη Φθιώτιδα Βάιος Γκανής, αποκάλυψε στο newx.gr πως τα τελευταία 4 χρόνια έχουν κατατεθεί σε συγκεκριμένες Περιφέρειες, προτάσεις για την κατασκευή τριών «mega factories» ελιάς και ελαιολάδου. Χορηγός αυτής της προσπάθειας φαίνεται να είναι η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τον κ. Γκανή.

    Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από την κατασκευή των τριών «mega factories»;

    Ο Βάιος Γκανής περιγράφει την κατάσταση, με τα μελανότερα «χρώματα», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:«Θα σβήσουν σε μία νύχτα 2.750 μικρά ελαιοτριβεία, στις περιοχές που θα λειτουργήσουν τα mega factories».Οι τρεις περιοχές, τις οποίες «στοχεύει» η Αμερικάνικη πολυεθνική, είναι η Δυτική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Κρήτη.«Δηλαδή φανταστείτε ο πλούτος της ελιάς, το λάδι θα συγκεντρωθεί σε μία πολυεθνική…
    … Δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες, δεν θα υπάρχουν τίποτα. Ένας μικρός ελαιοπαραγωγός με μικρό ελαιοτριβείο, δεν θα μπορεί να επιβιώσει, γιατί θα υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως η διαχείριση αποβλήτων και ο βιολογικός καθαρισμός, τις οποίες προϋποθέσεις δεν θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν, λόγω αυξημένου οικονομικού μεγέθους.“Τροφή”: Εδώ υφίσταται ένα “αγκάθι”, καθώς η διαχείριση αποβλήτων και ειδικά ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητες προϋποθέσεις, οπότε μάλλον θα πρέπει να βρουν τρόπο να ανταπεξέλθουν οι μικρές επιχειρήσεις, εφόσον θέλουν να έχουν αξιώσεις ή να παραμείνουν στον “χάρτη”..Μέσα σε μια νύχτα θα σβήσουν οι μικρές επιχειρήσεις.Φανταστείτε τι έχει να γίνει,» τόνισε με έμφαση ο Βάιος Γκανής.
    Σήμερα, ένα ακόμη «λιθαράκι» στις αποκαλύψεις έρχεται να βάλει ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης, ο οποίος δήλωσε στο newx.gr, πως είναι γνώστης του θέματος και δίνει επιπλέον πληροφορίες, για την προσπάθεια που γίνεται να «σβηστούν από χάρτη» 2750 Ελληνικά ελαιοτριβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριτη 30 Οκτωβριου
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;

    Που πάει ο κύριος υπουργός; Λέτε να ήταν «περαστικός» από το σημείο ή να είδε φως και σου λέει δεν μπαίνω μωρέ; Σιγά τα λάχανα…
    Πως βρέθηκε στην Εβραική Συναγωγή των Αθηνών ο κ.Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας;
    Την ακούσατε πουθενά την είδηση; Όχι! Την διαβάσατε; ΟΧΙ! Όπως αντιλαμβάνεστε αυτά δεν γράφονται πουθενά!!!

    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ψυλλιαστείτε… Αν ρίξετε μια ματιά στις ανακοινώσεις του «Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος»
    Ρίξαμε ένα βλέφαρο και τι είδαμε λέτε;
    Στις 28/12/2016, ο φρεσκοδιορισμένος υπουργός Παιδείας(;) ο κ.Κων/νος Γαβρόγλου, που δηλώνει ειρήσθω εν παρόδω και ΑΘΕΟΣ, παρέστη λέει, στο άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, που έγινε στην ιερή Συναγωγή του Κεραμεικού, στο Θησείο…

    Και αυτό έγινε, όπως γράφει η ανακοίνωση «κατόπιν προσκλήσεως της ισραηλιτικής κοινότητος Αθηνών», όπου και αντήλλαξε ευχές με τους εν πρωτευούση Εβραίους…
    Το κείμενο του Κ.Ι.Σ.Ε. συνεχίζει, ότι «το άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, συμβολίζει την ελπίδα(;) να υπάρχει παντού το φώς της αγάπης για όλους».
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΟΧΙ.

    Μας αποκρύπτουν επιμελώς, αφού η άγνοια στο Τσιπριστάν και στους …ιθαγενείς του, ήταν και είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, πώς η εορτή τους αυτή, που διεξάγεται παγκοσμίως, στις 25 του εβραϊκού μηνός Κισλέβ, με διάρκεια 8 ημερών, όπως αναγράφουν και οι εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειες, συμβολίζει την νίκη του «φωτός», ήτοι του εβραϊσμού, επί του …»σκότους», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ εμάς τους Έλληνες!!!
    Γιατί;
    Μα, η «νίκη» αφορά το ιστορικό γεγονός, βάσει των βιβλίων των Μακκαβαίων, της νίκης των Εβραίων, επί των στρατευμάτων του επιγόνου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντιόχου του Επιφανούς, αλλά και της ΣΦΑΓΗΣ των Ελλήνων που κατοικούσαν τότε στα εδάφη της Παλαιστίνης!

    «Λησμονούν» ακόμα να μας πούν, στις άκρως «αγαπησιάρικες» ανακοινώσεις τους, πώς την εορτή τους αυτή, της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, την ονομάζουν σαν την ‘αγάπη για την Σιών’!
    Εν συντομία, εορτάζουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ επί 8ήμερον κάθε χρόνο, όπου και αν βρίσκονται, το (τότε) δικό μας …Ξ Ε Π Α Σ Τ Ρ Ε Μ Α !!!
    πηγη : κατοχικα νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή