«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΏΣ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ" ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ 10-11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

ΔΙΟΔΟΤΟΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ



Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΒΙΑΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Ε@@@@ΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

OI ΕΛΒΕΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ. Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΟΗΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 

Swiss vote on going it alone in sovereignty referendum



"Η βασική πρόταση απαιτεί να έχει η ελβετική νομοθεσία προτεραιότητα έναντι του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών. Για υποστηρικτές όπως η Αλίκη Παναγίδης, θα έδινε στους ψηφοφόρους "τον τελευταίο λόγο σε κάθε θέμα".
Λέει: "Αυτό είναι το μόνο που θέλουμε: να είμαστε εμείς αυτοί που θα αποφασιζουν τι συμβαίνει στην Ελβετία, όχι ένα ξένο δικαστήριο ή επιτροπή."

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


πηγή

11 σχόλια:

  1. Σχόλιο ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ:

    Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας έλεγαν όλοι αυτοί που σήμερα φωνάζουν και κόπτονται για το Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Μετανάστευση τον Δεκέμβριο...τι κόμματα ψήφισαν.!!
    Διότι όλοι αυτοί που σήμερα "σχίζουν" τα ιμάτια τους για το γαμοσύμφωνο (όντως είναι ένα γαμημένο σύμφωνο) ..όλοι αυτοί λοιπόν και ο κύριος Σάββας μέσα, έχουν ψηφίσει ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Τι σημαίνει αυτό;; Ότι από την στιγμή που έχουμε σαν χώρα υπογράψει το Μνημόνιο...εκεί μέσα υπάρχει ένα γαμημένο άρθρο...το άρθρο 14 παρ.5 της Σύμβασης που λέει ότι :
    ...." Η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ απο τις ασυλίες προστασίας της Εθνικής της Κυριαρχίας ." !!!
    Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος παραβιάζει την θεμελιώδη αρχή σεβασμού της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ενός Κράτους. Όταν θα το καταλάβουν αυτό οι διάφοροι "αναλυτές" τότε αυτόματα θα ξέρουν και το ΓΙΑΤΙ τον Δεκέμβριο θα υπογράψουν τα εξωνημένα υπαλληλάκια που το παίζουν Κυβέρνηση το Σύμφωνο για την Μετανάστευση.Έγραφα εδώ ότι η φύση του μνημονίου είναι φασιστική. Ήξερα τι έγραφα και για ποιους τα έγραφα.Βεβαίως κανένα μνημούνι δεν λέει ότι είναι φασίστας! Βλ. και Α. Τσίπρα…ΔΕΝ σε ρωτάνε αν θέλεις τους λαθροεισβολείς...θα σου τους φέρουν με το έτσι θέλω.
    Όλοι αυτοί λοιπόν σήμερα που φωνάζουν για το γαμοσύμφωνο....να πάνε να φάνε σκατά και νερό να μην πιούν.!! Δεν δικαιούνται να μιλάνε...διότι έχουν πάει και έχουν ψηφίσει Μνημονιακά Κόμματα...όπως Ν.Δ...ΣΥΡΙΖΑ.....Χ.Α .....ΚΚΕ..... ΠΑΣΟΚ....ΠΟΤΑΜΙ....κ.λ.π .
    Όλοι τα έχουν κάνει πλακάκια . Σε αντίθεση με όλους αυτούς, εγώ δεν ψήφισα/ψηφίζω κανέναν, γι' αυτό έχω την ευχέρεια, να τα "χώνω" σε όλα τα προσκυνημένα κομματόσκυλα.

    .. η Ελβετία δεν θα ψηφίσει κανένα γαμοσύμφωνο για την Μετανάστευση.!!
    Πολύ καλά κάνουν διότι θέλουν να παραμείνουν Ελβετοί και όχι ένας πολτός από...σκουράντζες.!!
    Η Ελβετία όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    Η Ελβετία δεν έχει εκχωρήσει τα ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όπως η Ελλαδα , και έτσι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.!!
    Βέβαια η Ελβετία είναι μια κουτσουλιά στην μέση του πουθενά...και δεν έχει ούτε ορυκτό πλούτο, ούτε την ίδια αξία γεωπολιτικά με την Ελλάδα.
    Για να λέμε την αλήθεια...αν δεν είχε τις τράπεζες....θα ήταν μια μικρή χαβούζα στην μέση του πουθενά.

    Όποιος κατέχει την Ελλάδα , κατέχει την ΚΑΡΔΙΑ ΓΗ...και όποιος κατέχει την ΚΑΡΔΙΑ ΓΗ κατέχει τον πλανήτη.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε Κώστα...όταν γράφω για Σάββα εννοώ τον Καλεντερίδη...ο οποίος «λανσάρησε» μαζί με τον γιό του καινούργιο κόμμα.!! που κινείται στον χώρο της λεγόμενης παραδοσιακής λαϊκής Δεξιάς (για αυτό λέω ξέρω τι ψήφιζε τόσα χρόνια). Το όνομα αυτού… «Δέλτα», από τη φράση «Δημοκρατία Ιδεών» .
      Ας μην ξεχνάμε όμως ότι αυτή η "Δεξιά" που ψήφιζε τόσα χρόνια ο Σάββας ήταν υπεύθυνη για το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία (βλ.Σαμαράς) και έτσι μπουκάρησαν μέσα στην πατρίδα μας 1.500.000 Αλβαναριά, και μάλιστα τα "καλύτερα μπουμπούκια".
      Σήμερα ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων στην Ελλάδα ξεπερνά τα 5.000.000 εκατομμύρια.Αλλά μην νομίζεται ότι οι Έλληνες είναι 10-11 εκατομμύρια.!! Έχουνε μείνει γύρω στα 6.000.000 ελληνόφωνοι, ελληνογενείς και Έλληνες εντός της χώρας μας.



      Διαγραφή

  2. Όποιος βρή έστω και ένα προεκλογικό πρόγραμμα που να αναφέρεται σε μνημόνιο τότε θα δεχθώ πως τα μνημόνια είναι νόμιμα.
    Άρα τα μνημόνια και τις όποιες δεσμεύσεις τις υπέγραψαν απατεώνες δηλαδή άλλα λέγαν κι άλλα κάναν. Η υπογραφή του απατεώνα δεσμεύει αυτόν και μόνον αυτόν.
    Εν τέλει η Ελλάδα ουδέποτε υπέγραψε μνημόνια . Άλλωστε όταν ερωτήθη είπε ΟΧΙ.

    Σημείωση: Φημολογείται πως στην Ελβετία υπάρχει , μεταξύ των άλλων, και χρυσός από πολλές χώρες φυλασσόμενος με ιδιαίτερο τρόπο. Αν ισχύει, δεν είναι κουτσουλιά.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία το έθεσες Astillais,

      το "μεταναστευτικό" πρόγραμμά του πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε από πριν εξαγγείλει ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_973.html ),
      αλλά τον "Ελληνα" τότε τον απασχολούσε μόνο ο ενφια και τον δημόσιο υπάλληλο η άρση των περικοπών στους μισθούς. "ισλαμοεποικισμός", "Θράκη", "άθεος ΣΥΡΙΖΑ"... τί είναι αυτά;...άγνωστες λέξεις!
      Κι έτσι οι εβραιοβρυξέλλες σού φορέσαν το Αλιέκσι από το εβραϊκό χωριό Μπαμπέσκι της Ανατ.Θράκης, για πρωθυπουργόοο..

      Διαγραφή
    2. " Σημείωση: Φημολογείται πως στην Ελβετία υπάρχει , μεταξύ των άλλων, και χρυσός από πολλές χώρες φυλασσόμενος με ιδιαίτερο τρόπο. Αν ισχύει, δεν είναι κουτσουλιά "

      Εάν υπάρχει εκεί ακόμα...ο χρυσός ΑΝΗΚΕΙ σε άλλους και όχι στην Ελβετία.!!Η Ελβετία απλά τον φυλάει. Δίχως τις τράπεζες δεν είναι παρά μια κουτσουλιά έστω πολυτελείας. Η αξία της γεωπολιτικά είναι ίδια με της Γερμανίας.Δηλαδή ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ στηρίζονται στην Ρωσία και τώρα προσπαθούν να βάλουν χέρι στον ορυκτό πλούτο και Φ.Α της Ελλάδος για να είναι εκτός της κηδεμονίας της Ρωσίας. Εαν η Ρωσία κλείσει την στρόφιγγα με το αέριο...τον χειμώνα, εκτός του ότι η βιομηχανίες τους θα κλείσουν θα παγώσουν και θα περιμένουν την άνοιξη για να λιώσουν τα χιόνια.

      " Όποιος βρή έστω και ένα προεκλογικό πρόγραμμα που να αναφέρεται σε μνημόνιο τότε θα δεχθώ πως τα μνημόνια είναι νόμιμα."

      Έχεις δει κανέναν να λέει ότι είναι το απόλυτο κακό και να ζητάει την ψήφο σου;;; Παράδειγμα να πει.." είμαι ο Χίτλερ και σου ζητ'ω την ψήφο".!!
      Όλοι τους λένε ότι είναι καλοί η έστω καλύτεροι απο τους προηγούμενους....και όλοι τους λένε ότι παραλάβανε "καμένη γη".
      Όταν λοιπόν η υπογραφή του απατεώνα τυγχάνει να είναι και η υπογραφή του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ οποίος εκπροσωπεί την χώρα με το όνομα ΕΛΛΑΣ τότε αυτή η υπογραφή ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και όχι μόνο τον απατεώνα.Αυτόν τον απατεώνα όμως και τους προηγούμενους πριν απο αυτόν...ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.!!

      Και καλά θα είναι να καταλάβετε ότι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.!! ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ "ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΘΕΙ"....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

      Διαγραφή
    3. Και τώρα έτσι για την πόρωση...διότι ακόμα η τσίμπλα υπάρχει στο μάτι πολλών...ο ΤΣΥΡΙΖΑ έλεγε καθαρά τι θα έκανε όταν θα γινόταν κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν και απο πριν τα ανθελληνικά και μη ελληνικά "μπουμπούκια"...πολιτικά καθάρματα όπως Μπεγλίτης, Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλος,Παπαντωνίου, Βενιζέλος,Αβραμόπουλος,κ.λ.π
      Ποιός θυμάται ότι η Ντοράκλα (η κόρη του Μητσοτάκουλα) υπέγραψε το 2008 συμφωνία να καταστραφει το 55% των φορητών όπλων διαμετρήματος κάτων των ο.50'' ιντσών, δηλαδή των τυφεκίων και πιστολιών σε όλη την χώρα ως ένδειξη καλής θελήσεως και ειρηνικής διαθέσεως ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ.!! Μιλάμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ...πήραν τα G3 απο τα ΤΕΑ παντου!! Πήραν όλα τα όπλα επιστρατεύσεως απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

      Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ.!!! Αυτούς όλους κάποιος τους ψήφιζε...και θα συνεχίσει να τους ψηφίζει.Άρα τι απομένει στους Έλληνες;; ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ όλη η σάπια γενιά μαζί και οι απόγονοι της.Το πως θα γίνει αυτό....είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ.

      Διαγραφή
  3. Οπότε όλοι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ των Αρσένη, Τσοχατζόπουλο, Μεϊμαράκη, Δένδια, Παπαντωνίου, και όλων όσων τέλος πάντων υπήρξαν Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, ας τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Δεν θα τα είχαν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ εάν ο μαλάκας κάτοικος της χώρας δεν τους ψήφιζε.! Αφού βρήκαν χαζούς...γιατί να μην το κάνουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι τους ψηφίζουν.
    Ποσοστό; Έλεγχος αποτελεσμάτων;Μαγειρέματα; Αποχή; Μπόνους;

    "ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ όλη η σάπια γενιά μαζί και οι απόγονοι της.Το πως θα γίνει αυτό....είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ."
    Εξολόθρευσις λοιπόν γενιάς και απογόνων. Αντικατάστασις με τι;
    Astillais


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες την πολύ σημαντική λέξη " Σάπια" μιλάμε για την σάπια γενιά ....έχεις ακούσει ποτέ από κανένα "εθνικιστικό" και πατριωτικό κόμμα να μιλάει η μάλλον να ζητάει ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από το 1922.;; Ο Στεργιάδης και ο κάθε Στεργιάδης σε κάθε εποχή που φταίει για το χάσιμο της Μ.Ασίας....της μισής Κύπρου...του Ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη κ.λ.π έπαθε τίποτε;; Από όσο ξέρω ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ...ο Τσίπρας θα πάθει τίποτε;;;
      Όποιον και να φέρετε η όποιον λοιπόν και να ψηφίσετε, όσο καλός και να σας λέει ότι είναι ....πάλι τα ίδια θα γίνουν και χειρότερα εάν δεν αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

      Η Ελλάδα ως έθνος αφανίζεται. Δεν με ενδιαφέρει η Δημοκρατία ούτε η δημοκρατικές διαδικασίες αποκατάστασης της τάξης και του Δικαίου.Έξαλλου αυτό που έχουμε δεν ήταν ποτέ Δημοκρατία. Άλλα Ολιγαρχία. Είναι θέμα μόνο 20-30 χρόνων η Ολική μας εξαφάνιση ως έθνους.

      Όλες οι συζητήσεις και τα εξοπλιστικά είναι ανούσια αν δεν ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΜΕ τις ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ. Η Αλλαγή ήθους είναι απαραίτητη για αυτόν τον σκοπό.

      Διαγραφή