«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

29/11 ημέρα πανελλαδικών καταλήψεων για την Μακεδονία!

Μια νέα ελπίδα γεννιέται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Η μαθητική νεολαία ξυπνά και δείχνει τον δρόμο σε όλους μας! Σαστισμένα τα ΜΜΕ και το Υπουργείο «Παιδείας» μπρος το μαζικό κίνημα. Ψάχνουν και πάλι δράκους και μάγισσες να κάψουν στην πυρά. Το παραμύθι έχει παλιώσει όμως. Κανένα κόμμα, καμία οργάνωση δεν υποκίνησε κανένα σχολείο να κάνει το αυτονόητο.
 
Μια νέα ελπίδα γεννιέται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Η μαθητική νεολαία ξυπνά και δείχνει τον δρόμο σε όλους μας! Βάζει τα γυαλιά σε πολλούς «πατριώτες» του καναπέ και στην πλειοψηφία των ενήλικων πολιτών που παρακολουθούν αμέτοχοι εδώ και τόσους μήνες τις εξελίξεις γύρω από το Μακεδονικό και τις τόσες άλλες προδοσίες που περνά η αριστερο-δεξιά συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Σαστισμένα τα ΜΜΕ και το Υπουργείο «Παιδείας» μπρος το μαζικό κίνημα.
Ψάχνουν και πάλι δράκους και μάγισσες να κάψουν στην πυρά. Το παραμύθι έχει παλιώσει όμως. Κανένα κόμμα, καμία οργάνωση δεν υποκίνησε κανένα σχολείο να κάνει το αυτονόητο. Οι δημοσιογράφοι νομίζουν ότι οι μαθητές είναι σαν τα χάλια τους. Αρνούνται να πιστέψουν ότι υπάρχουν ακόμα ζωντανοί Έλληνες που έχουν μείνει αλώβητοι απ’ το μαρξιστικό τους δηλητήριο. Που φτύνουν στα μούτρα την σύγχρονη ανθελληνική «παιδεία» και όλο τον συρφετό των αριστερών καθηγητών.

Από την Βόρειο Ελλάδα, την Πέλλα, το Κιλκίς και την Θεσσαλονίκη, σταδιακά σε όλη την επικράτεια οι Έλληνες μαθητές, αυτόνομα και ακηδεμόνευτα, αντιδρούν στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.
Την ερχόμενη Πέμπτη 29/11 θα γίνει για πρώτη φορά αυτόνομη πανελλαδική κινητοποίηση μαθητών σε γυμνάσια και λύκεια για την κατάληψη των σχολικών χώρων ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Την ώρα που ολόκληρο το σύστημα με προμετωπίδα τους καθηγητές γιορτάζει το Πολυτεχνείο και κάνει ολημερίς αντιρατσιστική και αντεθνική προπαγάνδα, οι Έλληνες μαθητές ξεσηκώνονται. Ήδη από τις παρελάσεις της 28η Οκτωβρίου άρχισαν να δείχνουν την αντίδραση τους στο αριστερό ανθελληνικό κράτος του Τσίπρα.

Στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων μαθητών που μάχονται για τα αυτονόητα, για να γίνει η Ελλάδα και πάλι ελληνική, για την ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και κάθε άλλης προδοτικής απόφασης που στρέφεται ενάντια στα αιώνια Εθνικά και Κοινωνικά δίκαια του λαού μας.

Μην φοβηθεί κανείς απ’ τα δημοσιογραφικά κοράκια. Κανείς μην κάνει πίσω από τις απειλές των καθηγητών για αποβολές. Η Ελλάδα θα νικήσει!
Αντίσταση η μόνη λύση!








το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου