«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Επτά ημέρες άταφος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο πατέρας του παρακάλεσε τις αλβανικές αρχές να τού δώσουν την σωρό του παιδιού του, αλλά 4 Αλβανοί ιατροδικαστές σκέπτονται να το τραβήξουν κι άλλο την επόμενη εβδομάδα. ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;... (βίντεο)

γράφει ο U.Y.Illusion



Απίστευτες συμπτώσεις;.. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται;.. Ή η φαντασία μου τρέχει;...

Δεν νομίζω.. Η σύγχρονη Ρώμη, οι Τρώες «των Αγορών» και του ΝΑΤΟ, αυτοί που εμπνεύστηκαν την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα για να προσημειώσουν τις βλέψεις τους... Αυτοί.. ξέρουν καλά γιατί πράττουν όπως πράττουν τις ημέρες αυτές...

Πατέρας και μητέρα εκλιπαρούν για τον άταφο γιο, τον οποίο οι εκτελεστές του τον έσυραν κιόλας πριν την χαριστική βολή...  


Η κακοποίηση του νεκρού Έκτορα

O Αχιλλέας απέκδυσε τον Έκτορα από την πανοπλία, τον έδεσε από τα πόδια στο άρμα του με λουριά που έχει περάσει από τους αστραγάλους και τον έσυρε πίσω από το άρμα του ως το αχαϊκό στρατόπεδο, ζητώντας μάλιστα από τους συντρόφους του να γυρίσουν στα πλοία με το σώμα του Έκτορα ψέλνοντας της νίκης το τραγούδι (Χ 391). Εκεί πέταξε το σώμα του εχθρού του στα χώματα και όποτε θύμωνε το ξαναέδενε στο άρμα και το τραβούσε γύρω από το μνήμα του Πατρόκλου.

Σχετική εικόνα

Οι προσβολές εδώ είναι απανωτές: 1) Ο Έκτορας είναι μες στη σκόνη και μπρούμυτα, ενώ ένας νεκρός θα έπρεπε να τοποθετηθεί ανάσκελα για να ταφεί· 2) η πράξη αυτή γίνεται στην πατρίδα του, μπροστά στα μάτια των δικών του ανθρώπων που αδυνατούν να αντιδράσουν. Και φυσικά, συγκινητικά υποβλητική παρουσιάζεται η αντίθεση μεταξύ της προηγούμενης ομορφιάς και της τωρινής παραμόρφωσης, το προηγούμενο μεγαλείο και τον τωρινό εξευτελισμό του ήρωα, κάτι που γινόταν και με άλλους πολεμιστές.

Ωστόσο, αν και έντεκα μέρες άταφος ο Έκτορας, ωστόσο το σώμα του έμεινε προστατευμένο από τη σκληρή μεταχείριση χάρη στον Απόλλωνα: […] Με τ' ολόχρυσο σκουτάρι του τρογύρα / τον σκέπαζε όλο, ως τον βωλόσουρνε μην ξεγδαρθεί στο χώμα (Ω 20-1)· το ίδιο και η Αφροδίτη που έδιωχνε τα σκυλιά να μη ζυγώσουν και τον κατασπαράξουν. Τον άλειψε μάλιστα με αθάνατο ροδόνερο και τον σκεπάζει με παχύ γαλάζιο σύννεφο να μην ξεράνει ο ήλιος το δέρμα του.  


Όπως το είδα .....11 μέρες;;;;!!!!!!!!!! -  Αντίστροφα... γεγονότα..!!!!!!!!





Use Your Illusion

 

 

 

 

ΜΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ: ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ


9 σχόλια:

  1. ο αγραμματος μισελληνας κομμουνιστης ψευτοτσιπρας και η συμμορια του δεν προκειται να κανουν απολυτως τιποτα υπερ των ελληνικων εθνικων συμφεροντων μην εχετε καμια ελπιδα
    μονο να βαζουν καροτα στις κομμουνιστικες κ@λαρες τους σαν τον γαβριηλ σακελαριδη ξερουν τα κτηνη και να πασαλειβονται δημοσιως με τα σκατα τους
    δεν θα περασει ο κομουνισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    το αιμα κυλαει εκδικηση ζηταει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αντιποινα στο δισεκατομυριαπλασιο στον τουρκαλβανικο λαο και στους αριστερους δοσιλογους και συνεργατες τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διηνέκη,
    δεν μού απάντησες εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_27.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντώ κι εδώ:

    Τα αυθόρμητα φυτίλια είναι τα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ἐπιτυχές θέμα,ἀγαπητέ Κωνσταντῖνε ! Μοῦ ἄρεσε ὁ σύνδεσμος τοῦ τότε μέ τό τώρα...Ἐννοεῖται καί πρός περαιτέρω ἔρευνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οποίος αρθρογράφος.. το καλύτερο φιλαράκι μου από τον στρατό. Υπηρετήσαμε μαζί στην Λήμνο το 1983.
      Και φυσικά..... βγήκε αληθινός. 11 ημέρες ολοκληρώθηκαν. Αύριο κηδεύεται το παιδί.

      Συγχαρητήρια και σε εσένα επίσης! Σε διαβάζω καθημερινά.

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον ΔΙΟΔΟΤΟ για την φιλοξενία ενός ακόμη σχολίου που έγινε άρθρο και επίσης τους αναγνώστες του Διοδότος.
    Στην σκέψη του ΤΡΩΙΚΟΥ πολέμου,στην μάχη του ΑΧΙΛΛΕΑ με τον ΕΚΤΟΡΑ,το γεγονός με τον θάνατο του παλικαριού και η προσβολή του άταφου νεκρού ήταν η σκέψη πίσω στον χρόνο και η αντιστροφή.
    ΕΛΛΗΝΕΣ στο ρόλο των ΤΡΩΩΝ ΑΛΒΑΝΟΙ στον ρόλο των ΕΛΛΗΝΩΝ φυσικά το θέμα δεν είναι οι ΑΛΒΑΝΟΙ αλλά γενικότερα η ΔΥΣΗ ο εχθρός του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    Διότι ΔΥΣΗ=ΤΡΩΕΣ,το γεγονός της προσβολής του νεκρού είναι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    Πιστεύω η συνεχεία θα είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ο οποίος βρίσκετε ήδη στην χώρα ΕΛΛΑΣ με την διαφορά ότι ακόμα δεν τον έχουν ανοίξει οι ΑΧΑΙΟΙ αύτη την φορά.
    "τὸ Πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ"
    Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟς και ο ΕΛΛΗΝ.
    Πρέπει να καταλάβει το λάθος, το δρόμο που έχασε μέσα σε μερικά χρόνια, το τι πρέσβευε, ώστε να μη χαθούν όλα έτσι ξαφνικά......απλά αλλάζει ο ρόλος μέσα από αντιστροφή διά να καταλάβει και πάλι ποίος είναι ο ίδιος και ποίος ο σκοπός του.
    σας ευχαριστώ
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να κάνω μια ερώτηση; Η πρόεδρος του "αλληλεγύη" ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ που τα παίρνει φανερά από το ίδρυμα του Σόρος , open society foudation υπάρχει και σχετική λίστα με τους ευρωβουλευτές του ιδρύματος σε κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί βρίσκεται μεταξύ τον συγγενών του δολοφονηθέντος εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα; Τι σημαίνει αυτό; Γίνεται για κάποιο λόγο, υπάρχει κάτι ύποπτο από πίσω η είναι πράξη πατριδοκαπιλείας του Ελληνισμού; Και το παίζει και τεθλιμμένη, κάτι παίζει με την Θεοχάρους; Ψάξτε το, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή