«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Δεν είναι μόνο τα 400 €, η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι υπόλοιπες παροχές του ελληνικού κράτους.. ο λόγος που οι κατασκευασμένοι "Σύριοι πρόσφυγες" σουλατσάρουν ανέμελα με τα iPhone, σνιφάρουν τις κόκες τους και πετάνε τα παστίτσια που τους μαγειρεύει ο στρατός στα σκουπίδια... Τα δίκτυα του νονού τους Σόρος.. τούς έχουν ήδη γεμάτες τις τσέπες με γερό μπαγιόκο* για να γεννοβολούν και να ισλαμοποιούν τη χώρα... Όπως γίνεται και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

 

Δάκτυλος Σόρος και στην Λατινική Αμερική. Πληρώνονται για να κάνουν τους πρόσφυγες!(ΒΙΝΤΕΟ)

 

[ Τα γράφουμε από πέρυσι (εδώ), δεν παπαγαλίζαμε θεωρίες νεοναζιστών (οι οποίοι υπάρχουν μόνο στη φαντασία των συριζαίων). Με τα ίδια μας τα μάτια βλέπουμε στο κέντρο της Αθήνας τις δεσμίδες με τα ευρώ στα χέρια τους.. και δεν "πούλησαν τις περιουσίες τους λόγω πολέμου" που οι συριζαίοι "παπαγαλίζουν"! Capito?..]

  


Την στιγμή που το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα αποτελεί μάστιγα όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τις ΗΠΑ, ένα βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει πως γυναίκες και παιδιά πληρώνονται για να..μετατραπούν σε πρόσφυγες!

Φτωχοί κάτοικοι της Ονδούρας παίρνουν χρήματα για να ενταχθούν στο τελευταίο λαθρομεταναστευτικό καραβάνι που κατευθύνεται προς τα σύνορα των ΗΠΑ σύμφωνα με την καταγγελία … Και αν αυτό ισχύει ποιος τους πληρώνει;

Αυτό είναι το ερώτημα που ο κ. Matt Gaetz θέτει στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψη μιας παράξενης σκηνής που φέρεται ότι έλαβε χώρα στην Κεντρική Αμερική.

Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα δημοσίευσε ένα μονόλεπτο βίντεο το οποίο φαίνεται να δείχνει ότι οι γυναίκες εισπράττουν μετρητά για να συμμετάσχουν σε μια ομάδα – ενδεχομένως, σύμφωνα με τον Gaetz, αυτή να αποτελεί μέρος ενός καραβανιού που σχεδιάζει να πορευτεί βόρεια στο Μεξικό και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ύποπτος χρόνος του γεγονότος, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, έχουν προκαλέσει σάλο!



Είναι αυτή η μέθοδος της «κατασκευής προσφύγων”;

Τα πλάνα από την Ονδούρα όπου δίνονται μετρητά σε 2 γυναίκες & παιδιά για να ενταχθούν στο καραβάνι είναι ξακάθαρα.

Και ο Gaetz αναρωτιέται στο Twitter ποιος βρίσκεται από πίσω…. «Soros; ΜΚΟ που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ; Ώρα να ερευνήσουμε την πηγή!” σχολιάζει.
Περισσότερες πληροφορίες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες σχετικά με το από πού προήλθε το βίντεο ή τι, ακριβώς, έδειξε. Περισσότεροι από 15.000 χρήστες του Twitter απάντησαν στην ανάρτηση στο διαδίκτυο και τα σχόλια σχετικά με το βίντεο ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία κατά της λαθρομετανάστευσης.

Ενώ πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το βίντεο εξακολουθούν να λείπουν, ο ισχυρισμός του Gaetz θα έχει σοβαρές επιπτώσεις εάν είναι ακριβής. Ένα σχέδιο που πληρώνει τους φτωχούς πολίτες της Κεντρικής Αμερικής να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να προχωρήσουν προς τα σύνορα των ΗΠΑ θα βοηθούσε να εξηγήσει την ταχύτητα με την οποία το τελευταίο καραβάνι έχει μεγαλώσει σε μέγεθος.

«Έως και 3.000 λαθρομετανάστες διέσχισαν από τη Χινούρα στη Γουατεμάλα τη Δευτέρα σε ένα ταξίδι προς βορρά, μετά από διαμάχη με την αστυνομία σε ταραχές και προειδοποιήσεις από την Ουάσιγκτον ότι οι μετανάστες δεν πρέπει να προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες”, ανέφερε το Reuters την Τρίτη.

«Το πλήθος υπερδιπλασιάστηκε σε μέγεθος από το Σάββατο, όταν περίπου 1.300 άνθρωποι ξεκίνησαν από τη βόρεια Ονδούρα”, συνεχίζει η υπηρεσία ειδήσεων.

Μάλλον δεν θα χρειάζονταν πολλά χρήματα για να τους δελεάσεις. Το μέσο μηνιαίο εισόδημα στην Ονδούρα είναι περίπου 230 δολάρια Η.Π.Α. και αυτό συμβαίνει εάν ένα άτομο έχει πράγματι δουλειά στην καταστροφική οικονομία της.


Υπάρχουν αρκετές εύλογες εξηγήσεις για το βίντεο που έχει μοιραστεί ο Gaetz, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που προσπαθεί να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες διανέμοντας μετρητά για το ταξίδι.

Η θεωρία του Gaetz για κάποιον σαν τον Σόρος που κινεί τα νήματα είναι για κάποιους υπερβολική αλλά αλήθεια ποιος μπορεί να την απορρίψει εντελώς;

Το έργο InfluenceWatch, ένα έργο του Κέντρου Κεφαλαιακών Ερευνών που παρακολουθεί τη χρηματοδότηση διαφόρων ομάδων, απαριθμεί αρκετές κινήσεις που υποστηρίζονται από τον Soros στην κατηγορία «Μαζική Κινητοποίηση”.

Ο αριστερός δισεκατομμυριούχος έχει συνδεθεί με οργανώσεις που έχουν καταστροφικές συνέπειες, όπως η «Μαύρη Ζωή” και «η παρέλαση των Γυναικών”, και μπορεί να συνδέεται και με τη ριζοσπαστική άκρα αριστερή ομάδα «antifa”.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο αριστερός δισεκατομμυριούχος George Soros έχει δεσμούς με την Antifa μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται Συμμαχία για Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AfGJ)”, εξηγεί το Κέντρο Κεφαλαιακών Ερευνών. «Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Σόρος, γνωστό ως Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας, έδωσε 100.000 δολάρια στην AfGJ”.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Σόρος είναι επίσης υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων στην Ευρώπη, δεν θα αποτελούσε και τόσο μεγάλη έκπληξη να έχει απλώσει τα οικονομικά του πλοκάμια στην αυξανόμενη κρίση λαθρομετανάστευσης της Κεντρικής Αμερικής.

westernjournal.com

πηγή  


( * ): τί σημαίνει "μπαγιόκο", εδώ.


https://www.ajc.com/rf/image_inline/Pub/p8/AJC/2017/05/19/Images/GettyImages-91157789.jpg

18 σχόλια:

  1. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ...

    Η στοχοποίηση του Σόρος και λοιπών δισεκατομμυριούχων τραπεζιτών και μη , γίνεται απλα και μόνον επειδή είναι υπερ της αναδιανομής ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ,
    διότι είναι υπερ των ανοικτών συνόρων για να μπορούν να γλιτώνουν απο του πολέμους που εξαπολύουν οι ιμπεριαλιστές φασίστες ναζιστές οι φτωχοί άνθρωποι ,
    διότι είναι υπέρμαχοι του ηλεκτρονικού χρήματος έτσι που να μην μπορεί ο κάθε μπουρζουάς καπιτάλας εχθρός του λαού να φοροδιαφεύγει ,
    διότι είναι κατά του φασισμού του ναζισμού του εθνικισμού ως γνήσιοι αριστεροί φιλάνθρωποι κομουνιστές υπέρμαχοι της με δημοκρατικό πρόσωπο κομμουνιστικής παγκόσμιοποίησης
    ΑΛΛΑ κυρίως γίνεται όπως και στην δεκαετία του 30
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !

    Αυτά και δεν δέχομαι καμία άλλη εξήγηση.
    Κια για όποιον δεν κατάλαβε , όποιος ΠΛΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ
    “””””ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ””””” ,
    τολμήσει και στοχοποιήσει το κεφάλαιο και τους τραπεζίτες ως υπεύθυνους για την παγκόσμια (σταλινικού τύπου) φυλακή στην οποία μας οδηγούν να ζήσουμε (διάβαζε να βασανιζόμαστε) , θα καταλάβει λιαν συντόμως ...


    Εκρηκτικό μείγμα...
    http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3325275/ekriktiko-meigma

    Το κακό είναι πως είμαστε τόσο ηλίθιοι , τόσο ψεκασμένοι , από τον τόσο σανό που μας ταΐζουν οι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ , που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα καλά της παγκοσμιοποίησης.
    Απλά είμαστε τρισάθλιοι και ελεεινοί ελληνάραδες που νομίζουμε πως επειδή είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Ομήρου μας αρέσει να πεινάνε οι φτωχοί συμπολίτες μας “Ονδουριανοί” και μας αρέσει να πίνουμε με το μπουρί της σόμπας, οι ελληναράδες , το αίμα του φτωχού με το μπουρί.
    Δεν μοιάζουμε ούτε στο ελάχιστο με τους πάμπλουτους δισεκατομμυριούχους κομμουνιστές που θέλουν να μας κάνουν αφεντικά στα εργοστάσια τους , που θέλουν να μοιράσουν τα πλούτη τους στον φτωχό παγκόσμιο πολίτη ΑΛΛΑ δεν τους το επιτρέπουμε εμείς οι Έλληνες ναζιστές!
    Τι νομίζετε δηλαδής πως επειδής δηλαδής καμιά δεκαριά άνθρωποι κατέχουν το 90% του παγκόσμιου πλούτου αυτό τι σημαίνει; Τίποτα δεν σημαίνει κύριοι , απλά ζηλεύεται Έλληνες φασίστες διότι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως τώρα έχουμε και αγοράζουμε μια ΤΟΥΒΟΥ , ΠΑΜΕ και διακοπές άμα λάχει με τον μισό μας μηνιαίο μισθό ενώ την εποχή του κακούργου Παπαδόπουλου , του φασίστα που έπνιγε τα μωρά μέσα στην κούνια του με τα ίδια τα αιματοβαμμένα χέρια του, του Ελληνορθόδοξου (έχει την σημασία του) ηγέτη , ούτε για να αγοράσει σπόρους από την ΜΟΣΑΝΤ δεν σε έφταναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://rs483.pbsrc.com/albums/rr198/F12anky/CF5DOTYBBG/animatedemoticon00.gif~c200

      👍

      Διαγραφή
    2. Δώστου Στούπα το στουπί ή του τσίπρα το βρακί..

      http://rs483.pbsrc.com/albums/rr198/F12anky/CF5DOTYBBG/animatedemoticon00.gif~c200

      Διαγραφή
    3. Κώστα υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται εικόνες απευθείας μέσα στα σχόλια.

      https://productforums.google.com/forum/#!msg/blogger/a7yc_0DeglU/iybsKCoK6C4J

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. Πονοκέφαλος είναι οι οδηγίες, αλλά κι ο τρόπος. Δεν βαριέσαι..
      Εδώ μού εξήγησε ο Διηνέκης πώς να κάνω ενεργούς συνδέσμους μέσα στα σχόλια.. και δεν το κατάλαβα.

      Διαγραφή
    5. Φίλε Γιώργο κάντο λιανά και δεξιά να καταλάβουμε και εμείς οι Ελληνες που δεν ξέρουμε λατινικά.

      Διαγραφή
    6. Χρειάζεται ενέργεια από τον ιδιοκτήτη του μπλογκ και κατανοώ ότι δεν έχουν όλοι την ίδια οικειότητα με την τεχνολογία.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  2. Κι άμα πεθάνει ο Σόρος σιγά μη σταματήσει η εβραϊκή/εωσφορική φιλανθρωπία.

    Είναι και ο Σόρος άλλη μία σκιά στο σπήλαιο του Πλάτωνα. Σαν τη γάτα που κυνηγά την φωτισμένη κηλίδα του φακού και δεν την πολυνοιάζει αν αυτό που κυνηγά είναι αληθινό ή όχι, τροφή ή όχι, αλλά την πλάκα της κάνει, γάτα είναι και έτσι τη βρίσκει... έτσι και οι αριστεροδεξιοί την έχουν καταβρεί με τα δικά τους είδωλα.

    https://www.youtube.com/watch?v=w1wAT8vBPbI

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυπογραφειον-Στουπας & συνεργατες.

    https://uploads.disquscdn.com/images/6597af632f7be92a0493b74a56308623602cf198143cde6738be6d4fe01ed895.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα ένα δεν έχω καταλάβει και παρακαλώ βοήθεια ´
    Είναι τοσο δύσκολο εφόσον ο Σόρος είναι αντίπαλος του τραμπ να τον καθαρίσει και να μη του μπαίνει στη μύτη ;Η είναι μαζί στο ίδιο κολπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ'ουδενί στο ίδιο κόλπο. Απλά, πίσω από τον Σόρος είναι ένα τόσο γιγαντωμένο σύστημα χτισμένο προσεκτικά κι αργά αργά επί 100 περίπου χρόνια, που αν το φανταστείς σαν το κτίριο της ΕΡΤ.. και τον Τραμπ έναν μόνο άνθρωπο με μια μικρή μπουλντόζα να κάνει τη δουλειά (το γκρέμισμα), θα τού έπαιρνε κάποιες εβδομάδες..

      Διαγραφή
    2. Και γιατί δεν τον καθαρίζουν;
      Είναι τόσο δύσκολο;
      Γιατί να μην έιναι και αυτός "στημένος ως ήταν ο Χιτλερ"q
      Η μήπως δεν ήταν;...

      Διαγραφή
    3. Για τον Χίτλερ οι απόψεις διίστανται. Εγώ πιστεύω πως ερήμην του έκανε βρώμικη δουλειά των εχθρών του.
      Τον Τραμπ δεν είναι τόσο εύκολο, όπως έγινε με τον Κένεντι, να τον καθαρίσουν. Έχει κάποιους πολύ ισχυρούς στρατιωτικούς του ρεπουμπλικανικού τόξου, που τον προστατεύουν, και μυστικό ειδικό σώμα φύλαξης που του παρείχε ο Πούτιν.

      Διαγραφή
  5. Χαίρομαι που το στουπί στο αερόστατο κάηκε και έχει αρχίσει τον κατήφορο με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς ανεύρεση αυτού που του ταιριάζει. Του σκότους και της ανυπαρξίας. Οχι μόνον για το στουπί, ΑΛΛΑ και για ολον το περιτύλιγμα του.

    Κύριε Κώστα δεν ξέρω εάν έχετε το δικαίωμα αναδημοσίευσης άρθρων κυβερνητικών- όσον αφορά την γενικότερη ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ πολιτική και όχι των προσώπων που την εφαρμόζουν - ιστοτόπων που το παίζουν αντικομμουνιστές.

    Πάντως εάν το έχετε , θα είχε - από τη υποδοχή που φαίνεται πως είχε το σχόλιο - , ΜΕΓΙΣΤΟ ενδιαφέρον ο ΑΝΕΞΙΚΑΚΟΣ σχολιασμός ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του άρθρου, από τους έξοχους σχολιαστές που επισκέπτονται το ιστολόγιο σας.

    Ξέρετε που εντοπίζω την ΜΕΓΙΣΤΗ κακοδαιμονία που μας μαστίζει;
    Στο ότι είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας , συζητώντας ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ μας!

    Αυτός εδώ ο ιστότοπος θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε ένα "γήπεδο" γόνιμων αντιπαραθέσεων, μεταξύ
    ΔΕΞΙΩΝ
    ήτοι κοινώς επονομαζόμενων απο τα σταλινικά ΜΜΕ , ψεκασμένων εθνολαϊκιστών ακροδεξιών φασιστών ναζιστών ΚΑΙ
    αριστερών φιλελευθερο-κομμουνιστών , χωρίς τον φόβο να ΠΑΜΕ για δημοκρατικό ΜΠΑΝ άρισμα.
    Εάν μη τι άλλο θα ήξεραν πως υπάρχει και αντίλογος ΚΑΙ ΔΕΝ θα ξέρναγαν το ΚΡΥΠΤΟ κομμουνιστικό ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ τους ελαφρά τη καρδία, ωσάν να απευθύνονται σε έναν αποθαμένο και εξαφανισμένο απο το προσκήνιο έθνος , ως π.χ. οι Ινκας η οι Φοίνικες η οι Εβραίοι.
    Θα ήξεραν πως
    "Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ' ορά"
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ !

    Διότι στην επουράνιο θα το καταλάβουν όταν δεν θα υπάρχει επιστροφή.
    Τόσο οι στούπα στο μεθύσι σεναριογράφοι όσο και οι στον “αναχρονιστικό σκοταδιστικό” ανατολικό βυζαντινό ΔΕΞΙΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και όχι στον ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ , οφείλοντες την ύπαρξη τους "Γερμανο Ευρωπαιο Ελβετοεμπορουπάλληλοι επιχειρηματίες"!
    Οι οποίοι αν και καλοί άνθρωποι ... "ξυπνούν αργά"... αν και πρωί χαράματα !!!

    Υ.Γ.
    Ποίος το φανταζόταν πριν απο δέκα μόλις χρόνια πως οι καπιταλ ιστες τραπεζίτες θα υποστήριζαν τον διεθνιστικό κομμουνισμό τη αναδιανομής;
    Ακόμα και στουπί στο μεθύσι να ήμασταν , θα μας φαινόταν αδιανόητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “Ξεφτίλα Μητσοτάκη κοιμάσαι; Σας νοιάζει πως διαβιωνουν τα λαθροσκατά στα χοτ σποτ αλλά δεν σας περισσεύει ούτε στάλα συμπάθειας για τους συμπατριώτες μας.

    Ολόκληρη ΝΔ μια ανακοίνωση δεν βγάλατε.

    Πότε θα καταλάβει τούτος ο λαός, πως και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Μητσοτάκη, είναι τα ίδια σκατά με τον ΣΥΡΙΖΑ;;;

    Καλλιόπη Σουφλή

    Kristine Sideris

    Ξεφτίλα Μητσοτάκη κοιμάσαι;

    Ο Μπάμπης Καραθάνος, στέλεχος σου και πρόεδρος των Βορειοηπειρωτών, βρίσκεται στα μπουντρούμια των Αλβανών.


    Οι κομμουνιστοσυμμορίτες έδωσαν τα ονόματα Ελλήνων πολιτών στους Αλβανούς κατσαπλιάδες.

    Ολόκληρη ΝΔ μια ανακοίνωση δεν βγάλατε.

    Σας νοιάζει πως διαβιωνουν τα λαθροσκατά στα χοτ σποτ αλλά δεν σας περισσεύει ούτε στάλα συμπάθειας για τους συμπατριώτες μας.

    Τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

    3 σχόλια:
    1.

    Ανώνυμος11 Νοεμβρίου 2018 - 10:08 π.μ.
    Αυτά να τα βλέπουν οι Έλληνες.Η ΝΔ δεν είναι ένα πατριωτικο-συντηρητικο κόμμα όπως ονειρεύονται κάποιοι.
    Όλο το σόϊ μεταλλαγμένο.Ουτε τον Σταυρό του δεν ξέρει να κάνει ο γιος του Κούλη.Ειδατε το μαντολίνο που έκανε στην κηδεία του παππού του;

    Κι αυτός είναι ο επίγονος και σε λίγα χρόνια βουλευτής και επίδοξος αρχηγός και πάει σόϊ το βασίλειο γιατί ο λαός κοιμάται όρθιος.

    Ο άλλος ο Μπακογιάννης;Αυτός είναι για το Σύριζα όχι για ΝΔ.Δειτε τις δηλώσεις του για τους γκάϊ.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    2.
    Ανώνυμος11 Νοεμβρίου 2018 - 12:27 μ.μ.
    Αυτό περί στελεχους "πατριωτικης" νδούλας καθόλου δεν μου άρεσε...

    Σταύρος
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    3.
    Ανώνυμος11 Νοεμβρίου 2018 - 12:59 μ.μ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΔ !!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ !!!

    ΝΔ + ΣΥΡΙΖΑ + ΠΑΣΟΚ + ΠΟΤΑΜΙ + ΚΚΕ + ... = Ο (ΜΗΔΕΝ)


    ΝΔ + ΣΥΡΙΖΑ + ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ + ΚΚΕ + ... = ΟΒΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΔ !

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΩΓΑΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ !

    ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ !”

    https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_706.html

    Υ.Γ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΟΪΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΕΞΙΑ!!!
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αρχηγος της τζιχαντ.

    https://uploads.disquscdn.com/images/532af936055ae397de6e27f55f144ccb3266cd56d392dad4de01f19cc5167045.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΤΠ σε σαρκα και οστα. Οι πατριωτες Αμερικανοι δινουν την τελευταια μαχη για ελευθερια. Για εμας εδω ειναι το ιδιο. Ο Κατσιφας εδειξε τον δρομο, η τωρα η ποτε.

    https://twitter.com/patrioticbeats/status/1062014571014184960

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι απλα τα πραγματα.θελουν να φερουν τον αντιχριστο οι σιωνιστες εβραιοι.μονο που για να ερθη πρεπει να προηγηθει μια προετοιμασια.να ισωπεδωσουν την ευρωπη,ενας κοσμος χωρις συνορα χωρις πατριδες μια γλωσσα,σφραγισμα,ενας πλανηταρχης δηλαδη ο αντιχριστος αφου βεβαια σκοτωσουν εξι δισεκατομμυρια κοσμο διοτι ο διαβολος δεν ειναι θεος και δεν μπορει να κουμανταρει επτα δισεκατομμυρια ανθρωπους.γιαυτο ολη αυτη η ηλεκτρονικη εξαρση.αν πεση το καστρο της ορθοδοξιας που λεγεται ελλας τοτε τα σχεδια τους θα παρουν σαρκα και οστα.γιαυτο μας στοχοποιησαν.τα εχουν γραψει οι αγιοι μας οι προφητες τα λεει στην αγια γραφη.αυτοι που φερνουν ειναι οι αρχεγονοι δουλοι τους.απο την μια ο θεος απο την αλλη ο διαβολος.ενα πραγμα θα μας σωσει αν συσπειρωθουμε ολοι οι ελληνες και κανουμε τα αυτονοητα.δηλαδη επανασταση να διωξουμε το ψευτορωμεικο της βουλης να φυγουμε απο την εε και να κοψουμε την δραχμη μας και παραλληλα να ομολογησουμε με μια ψυχη με μια καρδια ιησου χριστο εσταυρωμενο.δεν ειναι ευκολο γιατι μειναμε και απαιδευτοι και ακατηχητοι με λυκους βαρεις μεσα στην οεθοδοξη εκκλησια.ενα θα πω πως ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ κατι που δεν θελουν να καταλαβουμε και να το νιωσουμε οπως και ο διαβολος δεν θελει να γνωριζουμε την υπαρξη του.ποιος ξερει οτι ο μ.αλεξανδρος εκλεισε σε 72 πυλες τα ρυπαρα γενη που αναφερει η αποκαλυψης του ιωαννη;ακομα και τωρα τον τρεμουν τον μ.αλεξανδρο μην σκαση μυτη απο το πουθενα.εαν διαβασετε την αγια γραφη θα μπορεσετε να κανετε την συνδεση.παντως η προσευχη με πιστη κανει θαυματα.το πανισχυρο οπλο του ορθοδοξου χριστιανου.αητητη ασπιδα η καθαρη εξομολογησης και θεια κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή