«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Aφού είδε ο μεθύστακας ακόμα και τους μαθητές των σχολείων να αγριεύουν για την προδοτική συμφωνία.. είπε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια...



ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ;

γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του εθνομηδενιστή δημάρχου Μπουτάρη, ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, για «προσωπικούς λόγους» και γιατί «έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που πριν από λίγο καιρό απειλούσε ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι να τα… εκατοστήσει και γενικά δεν είχε δώσει δείγματα ότι θα κάνει στην άκρη, ειδικά μετά την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξή του. Γιατί άραγε μας «αφήνει χρόνους»;

Είναι προφανές, ότι η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών άλλαξε τα δεδομένα στην πόλη. Μπορεί, λοιπόν, να είναι εθνομηδενιστής ο Μπουτάρης, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι βλαξ. Συνειδητοποίησε πολύ καλά, ότι σε κάθε περίπτωση, δεν θα ηττηθεί απλά στις προσεχείς εκλογές, αλλά θα συντριβεί κυριολεκτικά και την «κάνει» τώρα με «ελαφρά πηδηματάκια», για να αποφύγει το πικρό ποτήρι του εξευτελισμού!

Και βέβαια, η αποχώρηση του εθνομηδενιστή, είναι μια μεγάλη νίκη του πατριωτικού κινήματος της πόλης, που εδώ και μερικούς μήνες πρωταγωνιστεί στην εθνική αφύπνιση του λαού, στις πλατείες και στους δρόμους της πόλης!
Όπως βλέπετε, κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος!

Εμπρός για νέους αγώνες, για την απόσυρση και των υπόλοιπων εθνομηδενιστών και την ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου